Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Winx Love and Pet

Verzamel magische huisdieren met Bloom en de andere feeën van Winx Club! Combineer drie of meer van dezelfde diertjes om ze te pakken in dit betoverende puzzelspelletje!

Fans van de Wind meiden uit de oorspronkelijke animatieserie hun hart ophalen aan dit connect spelletje. Help Bloom en haar vriendinnen uit de tekenfilms de schattige diertjes te verzamelen. Groene schapen, poedels met een vacht als een suikerspin, en nog veel meer fantasy huisdiertjes die in de anime-stijl getekend zijn.

Hoe speel je Winx Love and Pet?

Tik op een van de dieren en trek een lijn om ze met feeënmagie te verbinden. Je kunt de lijnen horizontaal en verticaal trekken, maar je mag ook diagonaal en om de bochten gaan.    Pak met iedere combo zoveel dieren mee als je kan. Combinaties van vijf of meer van dezelfde soort leveren een bonus op. Er verschijnen twee knipperende pijltjes. Verbind dieren met deze bonus en verzamel in één keer alle dieren in een hele rij of kolom!

Spelbesturing

Muis

  • KLIK MET LINKS en SLEEP de muis om een magische verbinding te maken


Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer online puzzelspelletjes spelen? Probeer dan ook eens deze games: 

Wie is de maker van Winx Love and Pet?

Winx Love & Pet is gemaakt door Winx Club.