Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Witch Killer

Hoe ver kom jij in Witch Killer? De bossen in dit spannende fantasiespelletje zijn donker en vol verschrikkingen. Gigantische schorpioenen zijn er slechts één van!

Bundel je krachten met een onverschrokken heksenjager in dit actiespelletje als hij een bos binnengaat vol monsters en chaos. Hij moet over met spikes bedekte barrières springen en zijn vijanden razendsnel uitschakelen terwijl hij een zo groot mogelijke afstand probeert af te leggen.

Hoe speel je Witch Killer?

Probeer zo ver mogelijk te komen in dit hardloopspelletje. Snijd en hak je een weg door een heleboel monsters terwijl je over verschillende barrières springt. Er zijn ook munten die je kunt verzamelen en inruilen voor extra bepantsering of andere nuttige items.

Spelbediening

  • PIJL-OMHOOG om te springen.
  • NOGMAALS PIJL-OMHOOG om een dubbele sprong uit te voeren.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om aan te vallen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen!

  1. Assassin's Creed: FreeRunners
  2. Brawlhalla Grand Slam
  3. Straw Hat Samurai
  4. Lab Escape Online

Wie is de maker?

Witch Killer is gemaakt door Inlogic Software.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!