Games Die We Spelen

 • Penalty Shooters 2
  Spelen
  Penalty Shooters 2
  157569 keer gespeeld

  Kies een competitie, selecteer je favoriete team en leid ze naar de overwinning. Kun jij meer doelpunten scoren dan het andere team in dit uitdagende voetbalspelletje?

 • Zussen: kleedkamer
  Spelen
  Zussen: kleedkamer
  2048 keer gespeeld

  Deze twee zussen hebben een modeblok. Kun jij ze helpen om wat mooie outfits te ontwerpen en nieuwe stijlvolle looks te creëren? Snuffel door hun kledingkast en kijk wat je voor ze kunt betekenen.

 • Paardenrace
  Spelen
  Paardenrace
  22776 keer gespeeld

  Heb jij verstand van paarden? Zet geld in op het snelste paard en kijk of hij ook als eerste de finish bereikt in dit simulatiespel.

 • Eilandprinses: nieuw op school
  Spelen
  Eilandprinses: nieuw op school
  6145 keer gespeeld

  Deze prinses is nu een uitwisselingsstudent op een school in een ander koninkrijk. Kun jij haar helpen met haar outfit en het vinden van nieuwe vriendinnen in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Oud en nieuw vieren
  Spelen
  Oud en nieuw vieren
  7168 keer gespeeld

  Deze twee stelletjes willen in stijl het nieuwe jaar inluiden! Kun jij een feestelijke outfit voor ze uitkiezen in dit coole aankleedspel?

 • Sery's bruiloft: Sery aankleden
  Spelen
  Sery's bruiloft: Sery aankleden
  9711 keer gespeeld

  Sery is bezig met de voorbereidingen voor haar bruiloft. Kun jij een jurk voor haar samenstellen in dit aankleedspel? Je moet alle cadeaudozen openmaken om de juiste spullen te vinden.

 • Spider Soli
  Spelen
  Spider Soli
  1095261 keer gespeeld

  Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!

 • Adam and Eve 3
  Spelen
  Adam and Eve 3
  22067 keer gespeeld

  Beleef nieuwe avonturen met deze maffe holbewoner en zijn vriendin. Waar zouden ze nu weer terechtkomen?

 • King Soldier
  Spelen
  King Soldier
  55584 keer gespeeld

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • Sweet 16
  Spelen
  Sweet 16
  4547 keer gespeeld

  Deze tienerheld viert haar zestiende verjaardag. Ze is over het algemeen heel dapper maar is ze dapper genoeg om haar liefje uit te nodigen? Ontdek het zelf en help haar om een outfit uit te kiezen in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meiden.

 • Nageldokter
  Spelen
  Nageldokter
  71805 keer gespeeld

  De voeten in dit medische spelletje zijn er niet al te best aan toe. Ga naar de operatiekamer en kijk wat je eraan kunt doen! Met jouw hulp zijn ze vast zo weer helemaal in orde.

 • Prinsessen: beste vriendinnen
  Spelen
  Prinsessen: beste vriendinnen
  20963 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn al jaren lang de beste vriendinnen en dat willen ze in stijl vieren. Help ze met het kiezen van een coole outfit in dit online spel voor meiden.

 • Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  13872 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen. Laten we samen met haar naar de dokter gaan om te controleren of alles goed is. Zou jij de dokter een handje kunnen helpen in dit online spel?

 • Cut The Rope 2
  Spelen
  Cut The Rope 2
  32508 keer gespeeld

  LEKKER! Om Nom beleeft nieuwe avonturen in Cut the Rope 2! Snoep verzamelen is nog nooit zo leuk geweest dankzij de nieuwe personages, de nieuwe gameplay-elementen en de uitdagende missies. Om Nom breekt in dit onverwachte avontuur uit zijn kist en reist door groene wouden, drukke steden en ondergrondse tunnels met maar één doel: SNOEP! Onderweg wordt hij geholpen door de schattige Nommies.

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  48974 keer gespeeld

  Daag de computer of een vriend uit met deze versie van het geliefde spel. Hoeveel ronden win jij? Tijd om dat te ontdekken in dit leuke onlinespel.

 • Jonge modeontwerper
  Spelen
  Jonge modeontwerper
  17046 keer gespeeld

  Kun jij een op maat gemaakte jurk ontwerpen voor deze jonge fashionista? Je zult eerst haar maten moeten opnemen voordat je een stijlvolle stof uitkiest en aan de slag gaat in dit leuke modespel.

 • Prinses: bohemian vs grunge
  Spelen
  Prinses: bohemian vs grunge
  24535 keer gespeeld

  Deze prinses kan maar niet beslissen welke stijl ze het leukst vindt in dit aankleedspel voor meiden. Wordt het bohemian of toch grunge? De keuze is aan jou!

 • Dinosaurus in L.A.
  Spelen
  Dinosaurus in L.A.
  36382 keer gespeeld

  Wat doe je als dino in L.A.? Je gaat naar het strand, bekijkt de stad... en je eet iedereen op!

 • Modieuze prinsessen: pofjassen
  Spelen
  Modieuze prinsessen: pofjassen
  13224 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zijn op zoek naar een nieuwe pofjas en hun favoriete kledingwinkel heeft ze eindelijk op voorraad. Kun jij ze helpen met het kiezen van een nieuwe winteroutfit in dit online spel voor meiden?

 • Penalty Shooters
  Spelen
  Penalty Shooters
  325375 keer gespeeld

  De hele wereld kijkt toe. Kun jij de wedstrijd beslissen?

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  1344168 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Junglesprint
  Spelen
  Junglesprint
  10879 keer gespeeld

  Kiba en Kumba zijn op zoek naar lekkere bananen. Kun jij deze dappere apen een handje helpen? Spring over gaten en ontwijk de gevaarlijke planten en dieren in dit avontuurlijke platformspel.

 • Pistoolduel
  Spelen
  Pistoolduel
  33049 keer gespeeld

  Ben je snel genoeg om je tegenstander neer te schieten? In dit bloederige schietspelletje kom je erachter! Trek je wapen!

 • Sleutel zoeken
  Spelen
  Sleutel zoeken
  10291 keer gespeeld

  Je kunt maar op een manier ontsnappen uit deze dodelijke tempel: zoek de sleutels in elk level. Verplaats de blokken zodat je erbij kunt in dit lastige puzzelspel.

 • Daily Sudoku
  Spelen
  Daily Sudoku
  63696 keer gespeeld

  Probeer elke dag de drie verschillende veries van Sudoku uit in dit online spel. Elke puzzel heeft een andere moeilijkheidslevel. Kijk of jij de makkelijke modus kunt overwinnen voor je doorgaat naar het middelste level of het moeilijke level.

 • Cut The Rope Experiments
  Spelen
  Cut The Rope Experiments
  23743 keer gespeeld

  Het kleine groene monstertje Om Nom is terug en is hongeriger dan ooit te voren! Speel samen met de Professor, een gestoorde (maar geen slechte) wetenschapper die vastbesloten is Om Nom's snoepjes-gefascineerde gedrag te bestuderen door een serie van experimenten. 200 levels en nog veel meer in de toekomst!

 • Truck Trials
  Spelen
  Truck Trials
  38742 keer gespeeld

  Overleef jij al deze intense hindernisbanen? Op de banen liggen autowrakken, versperringen, gaten en andere dingen die je monstertruck kunnen slopen. Kies een supercoole bak uit voordat je deze doldwaze uitdagingen aangaat in dit online racespel.

 • Fruitsnijder
  Spelen
  Fruitsnijder
  11292 keer gespeeld

  Zoveel sappig fruit, zo weinig tijd! Hoe snel kun je alles in kleine stukken snijden? Grijp een samurai-zwaard en snij deze watermeloen en andere vruchten in dit wilde actiespel. Zorg ervoor dat je de bommen vermijdt. Als ze exploderen zal dat echt pijn doen!

 • Ellie's nieuwe woning
  Spelen
  Ellie's nieuwe woning
  8663 keer gespeeld

  Ellie wil haar droomhuis kopen en ze heeft je hulp nodig om het in te richten. Help haar om leuke meubels en meer uit te kiezen in dit leuke ontwerpspel voor meiden.

 • Straatachtervolging
  Spelen
  Straatachtervolging
  10139 keer gespeeld

  Til racen naar een nieuw niveau met dit uitdagende racespelletje. Verzamel het geld, maar pas op dat je de agenten niet raakt!

 • Racing Monster Trucks
  Spelen
  Racing Monster Trucks
  12799 keer gespeeld

  Start de motor van je 4x4 en ervaar de sensatie van races met monstertrucks! Verdien geld, upgrade en customize je voertuig, en probeer om alle prijzen te winnen!

 • Bike Racing
  Spelen
  Bike Racing
  30463 keer gespeeld

  Laat eens zien hoe behendig je bent op een fiets in dit waanzinnig leuke en competitieve sportspelletje! Er zijn heel wat verschillende levels om te voltooien, elk met een andere uitdaging.

 • Gun Builder
  Spelen
  Gun Builder
  41542 keer gespeeld

  Putting guns together can be really complicated. Can you build all of these dangerous weapons and shoot the targets? Just be sure to take these firearms seriously and be careful while you play this online action game.

 • Dark Lands
  Spelen
  Dark Lands
  6595 keer gespeeld

  Begeleid deze dappere ridder door dit actievolle runner spel en help hem om het kwaad te bestrijden. Ren, spring en glij over draaiende messen en hak afzichtelijke monsters, die je land zijn binnengedrongen, in mootjes!

 • Wonderlijke Angela: modemanie
  Spelen
  Wonderlijke Angela: modemanie
  3519 keer gespeeld

  Angela heeft het er maar moeilijk mee deze week: mensen lopen de deur van de boetiek plat. Kun jij haar helpen overleven tot het weekend aanbreekt? Om alle klanten netjes te helpen, zal ze haar tijd goed moeten indelen.

 • Mighty Motors
  Spelen
  Mighty Motors
  11155 keer gespeeld

  Stel je racevaardigheden op de proef in dit online spel. Geef plankgas, scheur door de coole metropool en probeer als eerste de finish te bereiken.