Games Die We Spelen

 • Penalty Shooters 2
  Spelen
  Penalty Shooters 2
  182093 keer gespeeld

  Kies een competitie, selecteer je favoriete team en leid ze naar de overwinning. Kun jij meer doelpunten scoren dan het andere team in dit uitdagende voetbalspelletje?

 • Cut The Rope 2
  Spelen
  Cut The Rope 2
  33601 keer gespeeld

  LEKKER! Om Nom beleeft nieuwe avonturen in Cut the Rope 2! Snoep verzamelen is nog nooit zo leuk geweest dankzij de nieuwe personages, de nieuwe gameplay-elementen en de uitdagende missies. Om Nom breekt in dit onverwachte avontuur uit zijn kist en reist door groene wouden, drukke steden en ondergrondse tunnels met maar één doel: SNOEP! Onderweg wordt hij geholpen door de schattige Nommies.

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  1407640 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Sleutel zoeken
  Spelen
  Sleutel zoeken
  12923 keer gespeeld

  Je kunt maar op een manier ontsnappen uit deze dodelijke tempel: zoek de sleutels in elk level. Verplaats de blokken zodat je erbij kunt in dit lastige puzzelspel.

 • Adam and Eve 3
  Spelen
  Adam and Eve 3
  22845 keer gespeeld

  Beleef nieuwe avonturen met deze maffe holbewoner en zijn vriendin. Waar zouden ze nu weer terechtkomen?

 • Spider Soli
  Spelen
  Spider Soli
  1132934 keer gespeeld

  Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  51716 keer gespeeld

  Daag de computer of een vriend uit met deze versie van het geliefde spel. Hoeveel ronden win jij? Tijd om dat te ontdekken in dit leuke onlinespel.

 • Daily Sudoku
  Spelen
  Daily Sudoku
  66953 keer gespeeld

  Probeer elke dag de drie verschillende veries van Sudoku uit in dit online spel. Elke puzzel heeft een andere moeilijkheidslevel. Kijk of jij de makkelijke modus kunt overwinnen voor je doorgaat naar het middelste level of het moeilijke level.

 • King Soldier
  Spelen
  King Soldier
  59966 keer gespeeld

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • Oud en nieuw vieren
  Spelen
  Oud en nieuw vieren
  8229 keer gespeeld

  Deze twee stelletjes willen in stijl het nieuwe jaar inluiden! Kun jij een feestelijke outfit voor ze uitkiezen in dit coole aankleedspel?

 • Sweet 16
  Spelen
  Sweet 16
  5847 keer gespeeld

  Deze tienerheld viert haar zestiende verjaardag. Ze is over het algemeen heel dapper maar is ze dapper genoeg om haar liefje uit te nodigen? Ontdek het zelf en help haar om een outfit uit te kiezen in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meiden.

 • Eilandprinses: nieuw op school
  Spelen
  Eilandprinses: nieuw op school
  7124 keer gespeeld

  Deze prinses is nu een uitwisselingsstudent op een school in een ander koninkrijk. Kun jij haar helpen met haar outfit en het vinden van nieuwe vriendinnen in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  14655 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen. Laten we samen met haar naar de dokter gaan om te controleren of alles goed is. Zou jij de dokter een handje kunnen helpen in dit online spel?

 • Prinsessen: beste vriendinnen
  Spelen
  Prinsessen: beste vriendinnen
  21429 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn al jaren lang de beste vriendinnen en dat willen ze in stijl vieren. Help ze met het kiezen van een coole outfit in dit online spel voor meiden.

 • Nageldokter
  Spelen
  Nageldokter
  73413 keer gespeeld

  De voeten in dit medische spelletje zijn er niet al te best aan toe. Ga naar de operatiekamer en kijk wat je eraan kunt doen! Met jouw hulp zijn ze vast zo weer helemaal in orde.

 • Cut The Rope Experiments
  Spelen
  Cut The Rope Experiments
  24894 keer gespeeld

  Het kleine groene monstertje Om Nom is terug en is hongeriger dan ooit te voren! Speel samen met de Professor, een gestoorde (maar geen slechte) wetenschapper die vastbesloten is Om Nom's snoepjes-gefascineerde gedrag te bestuderen door een serie van experimenten. 200 levels en nog veel meer in de toekomst!

 • Prinses: bohemian vs grunge
  Spelen
  Prinses: bohemian vs grunge
  25676 keer gespeeld

  Deze prinses kan maar niet beslissen welke stijl ze het leukst vindt in dit aankleedspel voor meiden. Wordt het bohemian of toch grunge? De keuze is aan jou!

 • Sery's bruiloft: Sery aankleden
  Spelen
  Sery's bruiloft: Sery aankleden
  11088 keer gespeeld

  Sery is bezig met de voorbereidingen voor haar bruiloft. Kun jij een jurk voor haar samenstellen in dit aankleedspel? Je moet alle cadeaudozen openmaken om de juiste spullen te vinden.

 • Paardenrace
  Spelen
  Paardenrace
  27200 keer gespeeld

  Heb jij verstand van paarden? Zet geld in op het snelste paard en kijk of hij ook als eerste de finish bereikt in dit simulatiespel.

 • Zussen: kleedkamer
  Spelen
  Zussen: kleedkamer
  4639 keer gespeeld

  Deze twee zussen hebben een modeblok. Kun jij ze helpen om wat mooie outfits te ontwerpen en nieuwe stijlvolle looks te creëren? Snuffel door hun kledingkast en kijk wat je voor ze kunt betekenen.

 • Fruitsnijder
  Spelen
  Fruitsnijder
  12970 keer gespeeld

  Zoveel sappig fruit, zo weinig tijd! Hoe snel kun je alles in kleine stukken snijden? Grijp een samurai-zwaard en snij deze watermeloen en andere vruchten in dit wilde actiespel. Zorg ervoor dat je de bommen vermijdt. Als ze exploderen zal dat echt pijn doen!

 • Jonge modeontwerper
  Spelen
  Jonge modeontwerper
  18314 keer gespeeld

  Kun jij een op maat gemaakte jurk ontwerpen voor deze jonge fashionista? Je zult eerst haar maten moeten opnemen voordat je een stijlvolle stof uitkiest en aan de slag gaat in dit leuke modespel.

 • Knotsgekke kleurverandering
  Spelen
  Knotsgekke kleurverandering
  13662 keer gespeeld

  Je reactiesnelheid wordt grondig op de proef gesteld in dit knotsgekke actiespel. Hoelang kun jij deze bal in de lucht houden? Voorkom dat de bal naar beneden valt en in allerlei kleuren uiteenspat in deze draaiende hoepels.

 • Penalty Shooters
  Spelen
  Penalty Shooters
  333902 keer gespeeld

  De hele wereld kijkt toe. Kun jij de wedstrijd beslissen?

 • Hawaï: 10 x 10
  Spelen
  Hawaï: 10 x 10
  345804 keer gespeeld

  Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?

 • Modieuze prinsessen: pofjassen
  Spelen
  Modieuze prinsessen: pofjassen
  14112 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zijn op zoek naar een nieuwe pofjas en hun favoriete kledingwinkel heeft ze eindelijk op voorraad. Kun jij ze helpen met het kiezen van een nieuwe winteroutfit in dit online spel voor meiden?

 • Pistoolduel
  Spelen
  Pistoolduel
  36742 keer gespeeld

  Ben je snel genoeg om je tegenstander neer te schieten? In dit bloederige schietspelletje kom je erachter! Trek je wapen!

 • Tetris® Twist
  Spelen
  Tetris® Twist
  58764 keer gespeeld

  Tetris® is een bedrieglijk simpel en superverslavend puzzelspelletje. In Tetris® Twist reis je al puzzelend door verschillende steden. Ontdek nieuwe, nog leukere manieren om Tetris® te spelen of speel op de traditionele manier in de marathonversie.

 • Pretty Parijse mode
  Spelen
  Pretty Parijse mode
  1726 keer gespeeld

  Dit meisje woont in Parijs. Ze vindt zich niet erg modieus, maar ze is gevraagd om met een verslaggever van een populair modeblad te praten over haar schattige kledingkast. Help je haar met voorbereiden op dit interview in dit online spel voor meisjes?

 • Dinosaurus in L.A.
  Spelen
  Dinosaurus in L.A.
  41798 keer gespeeld

  Wat doe je als dino in L.A.? Je gaat naar het strand, bekijkt de stad... en je eet iedereen op!

 • Bomber Friends
  Spelen
  Bomber Friends
  15610 keer gespeeld

  Kun jij je tegenstanders verslaan in de doldwaze duels van dit actiespel? Plaats bommen, verzamel power-ups en kijk of je ze kunt opblazen voordat jezelf de klos bent.

 • Gun Builder
  Spelen
  Gun Builder
  41873 keer gespeeld

 • Racing Monster Trucks
  Spelen
  Racing Monster Trucks
  13735 keer gespeeld

  Start de motor van je 4x4 en ervaar de sensatie van races met monstertrucks! Verdien geld, upgrade en customize je voertuig, en probeer om alle prijzen te winnen!

 • Dark Lands
  Spelen
  Dark Lands
  7238 keer gespeeld

  Begeleid deze dappere ridder door dit actievolle runner spel en help hem om het kwaad te bestrijden. Ren, spring en glij over draaiende messen en hak afzichtelijke monsters, die je land zijn binnengedrongen, in mootjes!

 • Mighty Motors
  Spelen
  Mighty Motors
  11691 keer gespeeld

  Stel je racevaardigheden op de proef in dit online spel. Geef plankgas, scheur door de coole metropool en probeer als eerste de finish te bereiken.

 • Monstertruck race
  Spelen
  Monstertruck race
  12458 keer gespeeld

  Haal jij de eindstreep van deze lastige parcoursen? Spring achter het stuur van een monstertruck, raas over schansen en ram wagens in dit coole racespel.