Geest Spelletjes

 • Ouijastemmen
  Spelen
  Ouijastemmen
  1217 keer gespeeld

  Welke antwoorden krijg jij van het mysterieuze en mystieke ouijabord? Tijd om erachter te komen in deze vreemde online game. Stel het maar een vraag en kom erachter wat er daarna gebeurt!

 • Spookbubbels
  Spelen
  Spookbubbels
  23122 keer gespeeld

  Stap het kerkhof binnen en knal spoken en bubbels naar het hiernamaals! Bestuur de kanon en neem het op tegen een leger ellendige klopgeesten in dit leuke puzzelspel.

 • Zombie Vacation
  Spelen
  Zombie Vacation
  4636 keer gespeeld

  Sommige mensen brengen liever de vakantie door op een tropisch eiland zonder zombies. Hoe saai is dat? Neem het samen met deze dappere soldaat tijdens zijn vakantie op tegen hordes ondoden en help hem om zo lang mogelijk te overleven in dit doldwaze actiespel.

 • Akelige omaschreeuw: enge Freddy
  Spelen
  Akelige omaschreeuw: enge Freddy
  3458 keer gespeeld

  Je bent zojuist wakker geworden in een slaapkamer van een heel eng oud huis. Hoe ben je hier beland? En nog veel belangrijker: wat voor boosaardig iets schuilt er in de donkere gangen? Kan jij binnen vijf dagen ontsnappen in deze angstaanjagende 3D avonturengame? Kijk uit naar schuilplekken terwijl je essentiële items zoekt om de benen te kunnen nemen.

 • SlenderMan: wintereditie
  Spelen
  SlenderMan: wintereditie
  37263 keer gespeeld

  Dit eerstepersoons horrorspelletje is niet voor angsthazen. Kun jij uit de klauwen van Slender de moordenaar ontsnappen? Ga op onderzoek uit in deze duistere wereld en kies voor de tijduitdaging. Of ga je toch liever voor de overlevingsmodus? Van deze wintereditie lopen de koude rillingen over je rug. Je kunt wel rennen, maar kun je ook ontsnappen? Daar komt-ie al!

 • Freddy's Bomb
  Spelen
  Freddy's Bomb
  3608 keer gespeeld

  Wat is het ergste dat je kan overkomen op je eerste werkdag als nachtportier in een pizzeria vol moordende robots? Nou, van alles eigenlijk, maar gelukkig heb jij een zak met bommen bij je. Eens kijken of je het een week volhoudt in dit restaurant terwijl je je ondertussen al knallend een weg baant naar elke uitgang die je maar kunt vinden in dit bloedstollende online spel.

 • Zeven dagen in het vagevuur
  Spelen
  Zeven dagen in het vagevuur
  36 keer gespeeld

  Welkom bij je nieuwe baantje in het vagevuur! Jij mag beslissen wie er branden in de hel en wie er voor eeuwig in het paradijs mogen blijven. Kan jij je baas Magere Hein imponeren terwijl je de juiste keuzes probeert te maken tijdens je eerste werkweek in deze spectaculaire en spirituele online game? Pas op dat je de hoofdzondes en hoofddeugden niet door elkaar haalt!

 • Google Doodle Halloween
  Spelen
  Google Doodle Halloween
  8722 keer gespeeld

 • Slender Man
  Spelen
  Slender Man
  5815 keer gespeeld

  Terwijl je uit het duistere woud weg probeert te vluchten, ontdek je dat je achtervolgd wordt door een akelige, dunne schim... Spring en duik langs allerlei obstakels om de klauwen van dit monster te blijven.

 • Colorful Ghosts
  Spelen
  Colorful Ghosts
  17 keer gespeeld

  Don't let the ghosts touch the humans in this fun puzzle game.

 • Undead 2048
  Spelen
  Undead 2048
  803 keer gespeeld

 • Adam en Eva: Adam het spook
  Spelen
  Adam en Eva: Adam het spook
  2798 keer gespeeld

  Adam gaat op een wervelend avontuur om mensen over de hele wereld de stuipen op het lijf te jagen. Kun jij hem helpen om duikers, toeristen en zelfs nonnen te laten schrikken in dit hilarische zoek- en vindspel? Hij zal je hulp nodig hebben terwijl hij obstakels vermijdt die tussen hem en de mensen staan die hij voor de gek wil houden.

 • BMX Ghost
  Spelen
  BMX Ghost
  46 keer gespeeld

  Volg de schaduw uit je verleden en verbeter je fietsvaardigheden!