Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Hello Kitty Spelletjes

Over Onze Hello Kitty Spelletjes

Werk samen met een van 's werelds beroemdste stripfiguren in onze super schattige verzameling van Hello Kitty-spelletjes! Hello Kitty en veel van haar vrienden staan al op je te wachten in deze snoezige kinderspelletjes. Zo ontmoet je Keroppi, Badtz-Maru en meer!

Deze gratis online Hello Kitty-spelletjes zijn ontzettend leuk om te spelen. Ga op avontuur, neem deel aan geweldige activiteiten en oefen onderweg je gamevaardigheden. Platformspelletjes zijn slechts een van de vele soorten gratis online spelletjes die je hier kunt vinden. Wat ontdek jij allemaal als je meegaat met Hello Kitty en haar vrienden?

Wie is Hello Kitty?

Hello Kitty is een van de meest populaire Japanse personages. Ze is een wereldwijd icoon geworden voor vrouwen van alle leeftijden en etniciteiten dankzij haar vermogen om sterke emotionele banden op te bouwen. Daarom is ze dan ook te zien op honderden verschillende soorten producten zoals speelgoed, kleding, videogames en nog veel meer!