Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Shaun the Sheep Spelletjes

Over Onze Shaun the Sheep Spelletjes

Ga mee met een dappere boerderijheld en zijn pluizige vriendjes in onze Shaun the Sheep-spelletjes! Shaun is een van de beroemdste stop-motion animatiekarakters van het Verenigd Koninkrijk. Hij is ook de ster van verschillende films, tv-programma's en videogames! 

Werk met hem samen in deze grappige avontuurspelletjes. Hij en zijn vrienden hebben je hulp nodig terwijl ze op de vlucht slaan voor buitenaardse ruimteschepen, gaan golfen en zich in heel wat nesten werken nadat ze de fout hebben gemaakt om maillots te passen! In veel van Shaun's puzzelspelletjes moet je slimme oplossingen bedenken om hem en zijn medeschapen uit allerlei soorten problemen te krijgen. De vaardigheidsspelletjes laten je ondertussen aan je reactievermogen werken. Je weet maar nooit waar je terechtkomt als je samen met Shaun op zijn volgende hilarische reis gaat!