Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Speciale Spelletjes

Spelletjes voor vakantie en andere gebeurtenissen

Welke tijd van het jaar het ook is, je zult altijd een spelletje vinden dat het seizoen of de aankomende vakantie viert. Wij kunnen ervoor zorgen. Of het nu gaat om Kerstmis, lente of Halloween dat nadert. Ook Pasen, Valentijntjesdag, Chinees Nieuwjaar en allerlei andere feestdagen hebben online en gratis spelletjes. Je kan de kerstboom decoreren, paaseieren schilderen, halloweenkostuums ontwerpen, valentijnskaarten maken en nog zoveel meer.

Ook zijn er vele gratis online spelletjes in deze categorie die andere speciale gebeurtenissen doorheen het jaar behandelen. Ze zullen je helpen om in de juiste sfeer te komen wanneer het in de herfst tijd is om terug naar school te gaan of als je een nieuwe en prachtige look wilt vinden die je het nieuwe jaar in alle stijl kan doen inluiden. Als je aan het denken was aan een nieuwe garderobe, is het mogelijk om alle soorten designs voor rokjes, tops, schoenen te ontdekken, en enkele geweldige accesoires die erbij passen, uit te kiezen.

Maar dat is niet alles. Als je wat tijd wilt doorbrengen op een sneeuwachtige dag, zou je naar buiten kunnen gaan of je zou virtuele sneeuwballen kunnen gooien met een groep van betoverende prinsessen. Je zou hen zelfs kunnen helpen met het bouwen van een sneeuwman of met het helpen uitkiezen van super comfortabele en warme outfits voordat zij het winterwonderland dat op hen wacht, betreden, en jij, juist achter de poorten van hun kastelen.