Water Spelletjes

 • Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  Spelen
  Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  170059 keer gespeeld

  Vuurjongen en watermeisje zijn weer klaar voor een nieuw avontuur. Deze keer gaan ze kostbare juwelen verzamelen in een mysterieuze bostempel. Ga jij met ze mee in dit spannende platformspel?

  Fireboy and Watergirl 5: Elements is ook verkrijgbaar via Google Play.

 • Zwemkampioen
  Spelen
  Zwemkampioen
  23384 keer gespeeld

  Jij bent uitgekozen om als zwemmer je land te vertegenwoordigen in dit spannende sportspel! Kies het gewenste land en de zwemmer en doe je best!

 • Vissimulator
  Spelen
  Vissimulator
  2537 keer gespeeld

  In deze realistische vissimulatiegame kun je verschillende soorten hengels en aas uitproberen. Vang jij een reusachtige vis en win je die geweldige trofee?

 • Boat Simulator
  Spelen
  Boat Simulator
  3489 keer gespeeld

  Een gewone boot besturen is al supertof, maar het is nog veel toffer om aan het roer te staan van een onderzeeër of een gigantisch slagschip! Pak je kapiteinspet en licht het anker in dit 3D-simulatiespel.

 • Waterpaard verzorgen
  Spelen
  Waterpaard verzorgen
  3199 keer gespeeld

  Deze magische prinses was allerlei avonturen aan het beleven en dus heeft ze haar magische waterpaard een beetje verwaarloosd. Kun jij haar helpen met het verzorgen van haar huisdier in dit sprookjesachtige online spel?

 • Speedbootrace
  Spelen
  Speedbootrace
  2398 keer gespeeld

  Niets is zo leuk als een snelle race met een speedboot! Vaar door de energiecirkels voor extra boosts!

 • Bootrace
  Spelen
  Bootrace
  98567 keer gespeeld

  Stuur je speedboot in de juiste richting en wees je tegenstanders te slim af in dit driedimensionale racespelletje. Verken nauwe rivieren en verdien geld om je boot te verbeteren. Stap snel aan boord en vaar naar de finish!

 • Scheepsgevecht
  Spelen
  Scheepsgevecht
  2569 keer gespeeld

  Er staat je een intense strijd te wachten. Plaats alle schepen op strategische wijze op het bord in deze online versie van het klassieke militaire strategiespel. Kun jij de vloot van je tegenstander verwoesten voordat al jouw schepen, onderzeeboten en meer ten onder gaan?

 • Boxhead: 2 Player
  Spelen
  Boxhead: 2 Player
  11599 keer gespeeld

  Je doel: zombies doden. Je wapen: hoe groter, hoe beter!

 • Water Flow
  Spelen
  Water Flow
  1759 keer gespeeld

  Dit stadje lijdt aan droogte! Kun jij Brizo en haar dorstige buren te hulp schieten in Water Flow? Ze maakt zich met name zorgen over haar geitje. Die kan wel een verfrissende slok H20 gebruiken!

  Leef je uit in dit vloeibare puzzelspelletje. Kijk of je de lege waterflessen allemaal weer kunt aanvullen. Sluit buizen aan, zodat het water de juiste flessen bereikt, en repareer zelfs een paar huizen terwijl je tal van uitdagende levels speelt. 

  Dol op dit soort vaardigheidsspelletjes? Probeer danHappy Glass 2 en Love Balls

  Spelbediening 

  • SWIPE NAAR LINKS om door de introschermen te bladeren. 
  • GEBRUIK DE MUIS om buizen tussen de waterflessen aan te leggen. Het water wordt automatisch aangezet. 

  Over de spelontwikkelaar 

  Dit spel is gemaakt door het Nederlandse bedrijf Azerion.

 • Vissen: trofeeënjacht
  Spelen
  Vissen: trofeeënjacht
  4158 keer gespeeld

  Negentien verschillende levels liggen op je te wachten in dit uitdagende visspelletje. Kun jij een vis vangen waarmee je een trofee wint? Daar kom je maar op één manier achter!

 • Uit vissen
  Spelen
  Uit vissen
  1599 keer gespeeld

  Gooi je hengel uit en probeer zoveel mogelijk vissen te vangen!

 • Battleboats.Io
  Spelen
  Battleboats.Io
  12709 keer gespeeld

  Kun jij deze wateren verdedigen? Strijd samen met spelers uit de hele wereld om over de wateren te heersen in dit spannende io-spel. Verzamel hulpmiddelen, bescherm je basis en blaas vijandelijke schepen op met behulp van mijnen en coole kanonnen.

 • Zeevissen in de tropen
  Spelen
  Zeevissen in de tropen
  1357 keer gespeeld

  Ga lekker zitten en kom helemaal tot rust met dit prachtige visspelletje. Hoeveel vissen kun jij vangen?

 • Lake Fishing 2
  Spelen
  Lake Fishing 2
  3248 keer gespeeld

  Ontsnap even uit de sleur en kom helemaal tot rust met dit ontspannende visspel!

 • Fireboy & Watergirl: Treasure Hunt
  Spelen
  Fireboy & Watergirl: Treasure Hunt
  18003 keer gespeeld

 • Speedboot
  Spelen
  Speedboot
  1191 keer gespeeld

  Lukt het jou om de hoofdprijs binnen te slepen in dit doldwaze racespel? Vaar razendsnel door elke gracht en vermijd andere boten terwijl je de zege en roem tegemoet racet.

 • Meerminprinses: onderwatergames
  Spelen
  Meerminprinses: onderwatergames
  17 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag voor deze meerminprinses. Ze wil graag een onderzeese grot decoreren, een paar nieuwe outfits uitproberen en nog veel meer dingen doen. Help jij haar om alle activiteiten op haar lijstje te voltooien in deze magische online game?

 • Kayaking Down
  Spelen
  Kayaking Down
  1576 keer gespeeld

  Altijd al aan een kajakwedstrijd willen meedoen? Dan is dit ouderwetse sportspel je kans! Ben jij je tegenstanders te slim af? Ontwijk de rotsen en de andere spelers en race naar de finish.

 • Botenraas
  Spelen
  Botenraas
  1910 keer gespeeld

  De rivier van dit actiespel is niet zonder gevaar! Hij is gevuld met piratenschepen, draaikolken en hier en daar een met lasers bekrachtigde versperring. Maar ook zit hij bomvol waardevolle munten en sterren! Klim dus aan boord van deze boot en ga op een episch avontuur in deze gevaarlijke vaarwateren. Al die schatten liggen op jou te wachten!

 • Fire and Water: Geometry Dash
  Spelen
  Fire and Water: Geometry Dash
  1942 keer gespeeld

  Dit kleine blokje gaat een spannend avontuur beleven in een grot gevuld met lava en H2O. Om deze gevaren te overleven, moet hij zich in een ogenblik transformeren. Kan jij hem helpen om meester te worden van de vuur- en waterkrachten in dit ongelooflijk intense actierenspel?

 • Fishing Day
  Spelen
  Fishing Day
  206 keer gespeeld

  Het is een prachtige dag om te vissen en maar je hebt slechts drie vishaken! Maar je mag niet missen, in je poging om vissen te vangen in plaats van bommen in Fishing Day, een leuk arcadespel voor het hele gezin!

 • Prinses: onderwateravontuur
  Spelen
  Prinses: onderwateravontuur
  916 keer gespeeld

  Zelfs in onderwaterkoninkrijken kom je te gekke winkels en veel van de coolste stijlen ter wereld tegen. Ga mee met deze drie zeemeerminprinsessen om een paar nieuwe haarstijlen en outfits uit te kiezen in deze online aankleed- en make-overgame.

 • Water Splash
  Spelen
  Water Splash
  2107 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij-puzzelgame kun je een heerlijke duik nemen! Ga met deze dappere otter en zijn vrienden mee om een groep schattige eendjes te redden en een gigantisch gierige schurk te stoppen!

 • Aquar.io
  Spelen
  Aquar.io
  261 keer gespeeld

  De bodem van de oceaan is een zeer gevaarlijke plek! Ga met deze zeeduivel mee terwijl hij honderden gloeiende stipjes probeert op te eten zodat hij groter en sterker wordt. Je moet wel op je hoede (of je vinnen) blijven in deze prachtige multiplayer online game, want er zijn tientallen andere gamers die ook hun best doen en ze zullen zeker proberen om jouw vis op te eten!

 • Prinsessen zijn dol op meloenmanicuur
  Spelen
  Prinsessen zijn dol op meloenmanicuur
  574 keer gespeeld

  Al deze stijlvolle prinsessen zijn gek op watermeloen. Ook zijn ze dus helemaal dol op outfits en zelfs nageldecoraties met hun favoriete fruit. Kan jij ze in deze online make-overgame een snelle manicuur geven die straalt van de prachtige watermeloenkleuren?

 • Vissende beer
  Spelen
  Vissende beer
  23 keer gespeeld

  Kun jij mamabeer helpen met het voeren van haar kleintje? Schiet op de ijsblokken om de vissen te verzamelen. Wees voorzichtig, want je hebt maar een beperkt aantal vuurballen. Smakelijk eten!

 • Klifduiken
  Spelen
  Klifduiken
  2350 keer gespeeld

  Klifduiken is aardig gevaarlijk in het echte leven, maar in deze te gekke online game mag je het zelf uitproberen. Ga mee met deze dappere duiker wanneer hij steeds opnieuw in deze laguna springt. Kan jij ervoor zorgen dat hij niet gewond raakt terwijl hij een heleboel muntjes verdient voor elke sprong waarbij hij de dood in de ogen kijkt?

 • Vuurwerkknallers 2: de waterdraak
  Spelen
  Vuurwerkknallers 2: de waterdraak
  1290 keer gespeeld

  Ga op zoek naar de legendarische draak en los puzzels op in dit magische 3-op-een rij spel. Hoe snel kun jij het gekleurde vuurwerk in de juiste volgorde bij elkaar zoeken?

 • Prinses: pyjamafeestje onder water
  Spelen
  Prinses: pyjamafeestje onder water
  10098 keer gespeeld

  Deze zeemeerminprinses woont in een koninkrijk onder de oceaan en ze wil een pyjamafeestje geven en al haar vrienden die op land wonen uitnodigen. Is dat wel mogelijk eigenlijk? Jawel hoor. Ze heeft enkele toverdrankjes voor haar vrienden en vriendinnen. Sluit je aan bij deze coole koninklijke groep voor een dolle avond onderwater in dit spel voor meiden.

 • Meiden: gek op watermeloen
  Spelen
  Meiden: gek op watermeloen
  1370 keer gespeeld

  Deze trendy meiden genieten van de zomer met wat grappige watermeloenmotiefjes in deze aankleed- en ontwerpgame. Kan jij ze helpen om een heleboel kleding, decors en andere dingen waar hun lievelingsfruit op staat uit te kiezen?

 • Waterleiding repareren
  Spelen
  Waterleiding repareren
  1548 keer gespeeld

  De waterleidingen in deze uitdagende levels liggen schots en scheef door elkaar. Kun jij ze draaien en ervoor zorgen dat het water weer in de juiste richting stroomt? Deze arme loodgieter kan je hulp goed gebruiken in dit lastige puzzelspel.

 • Waterslide Inferno
  Spelen
  Waterslide Inferno
  13 keer gespeeld

 • Visfeest
  Spelen
  Visfeest
  734 keer gespeeld

  Deze jonge visser wil vandaag een heleboel vis vangen. Kun jij zorgen dat hij zijn doel bereikt? Pas alleen wel op voor de haaien in dit leuke visspel!

 • Brandjes blussen
  Spelen
  Brandjes blussen
  1133 keer gespeeld

  De hele stad staat in brand en er is een tekort aan water! Je mag geen druppel verspillen...

 • Dagje vissen
  Spelen
  Dagje vissen
  37 keer gespeeld

  Het is een heerlijk frisse herfstochtend en het zonnetje schijnt. Ideaal weer om een dagje te gaan vissen aan het meer! Werp je lijn uit, ontspan lekker en haal een grote vangst binnen in dit leuke visspel.