Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Veelgestelde vragen

faq

Algemeen

Als je op technische problemen stuit, neem dan contact op met ons technische team. Je kunt ze bereiken via dit e-mailadres: support@spilgames.com.
WWe staan open voor elke suggestie of op- en aanmerking. Stuur ze naar het volgende e-mailadres: support@spilgames.com.
Het spijt ons te horen dat je problemen met een andere speler op een van onze websites hebt. Als jij je in deze situatie bevindt, neem dan contact op met ons supportteam via dit e-mailadres: support@spilgames.com.
Heb je een probleem met een van de advertenties op onze websites? Neem dan contact op met ons supportteam via dit e-mailadres: support@spilgames.com.
Wat fijn dat je een spelletje hebt gevonden dat een geweldige aanvulling op onze websites zou zijn. Vanwege verschillende licentieovereenkomsten of andere logistieke problemen is dat misschien niet mogelijk, maar we zullen er zeker naar kijken. Stuur je suggestie naar ons supportteam via dit e-mailadres: support@spilgames.com.
Wat jammer dat een spelletje dat je zo leuk vond niet langer beschikbaar is. Vanaf januari 2021 wordt Flash niet langer ondersteund. Deze software werd vroeger voor veel van onze online spelletjes gebruikt. Maar omdat Flash helaas niet meer beschikbaar is, werken veel spelletjes niet meer of moesten ze volledig van onze websites worden verwijderd. Dit is waarschijnlijk de reden waarom je favoriete spelletje is verwijderd, maar het kan ook met verschillende juridische kwesties of contractuele complicaties te maken hebben. Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met ons supportteam via dit e-mailadres: support@spilgames.com.
Agame is de overkoepelende website van een groep van meer dan 30 websites met de beste gratis online spelletjes. Ze worden in verschillende talen aangeboden, in Nederland onder de naam Spelletjes.nl, en ze vallen allemaal onder Spil Games. Volg voor meer updates onze Facebook-pagina.

Nog vragen?

Neem contact met ons op