Leger Spelletjes

 • Total Front
  Spelen
  Total Front
  159631 keer gespeeld

  De wereld is in oorlog in dit real-time militaire actiespel. Aan welke kant vecht jij in deze serie van epische gevechten? Leid je troepen naar voren!

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  118020 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelen
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  46136 keer gespeeld

  Spelers van de hele wereld komen samen voor een grote strijd in dit spannende multiplayer actiespel. Baan je een weg vol verwoesting en haal alles uit de kast; van slagersmessen tot geweren. Hoe lang zal jij overleven?

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  40471 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Strike Force Heroes 2
  Spelen
  Strike Force Heroes 2
  36993 keer gespeeld

  Ons ruimteschip wordt aangevallen! Jij bent onze enige hoop!

 • King Soldier
  Spelen
  King Soldier
  33649 keer gespeeld

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • Schieten in de stad
  Spelen
  Schieten in de stad
  30134 keer gespeeld

  Ben je klaar om de vijand aan flarden te schieten? Raak ze allemaal in Schieten in de stad! Vergeet ook niet om na je missies je wapens te verbeteren.

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  29755 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

 • Bullet Force Multiplayer
  Spelen
  Bullet Force Multiplayer
  27808 keer gespeeld

  Doe mee met de campagne of speel een snel potje in dit actierijke multiplayerspel. Andere spelers van over de hele wereld hebben het op jou gemunt, dus pas op je tellen!

 • Tanki Online
  Spelen
  Tanki Online
  27777 keer gespeeld

  In dit 3D-tankspel met realistische graphics bestuur je niet alleen je tank, maar ook de geschutskoepel. Rijd over het ruwe terrein, schakel de vijandelijke tanks uit en vergeet niet om je monstermachine te verbeteren.

 • Masked Shooter Multiplayer
  Spelen
  Masked Shooter Multiplayer
  26038 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in deze FPS voor meerdere spelers. Kun jij ze allemaal uitschakelen voordat ze jou te grazen nemen?

 • Stickman Army: The Defenders
  Spelen
  Stickman Army: The Defenders
  25130 keer gespeeld

  Neem het met je groene leger op tegen het rode leger in dit epische actiespel. Verdedig het Witte Huis tegen elke prijs en zet je voorraden en soldaten strategisch in.

 • Combat Strike 2
  Spelen
  Combat Strike 2
  22270 keer gespeeld

  Je bevindt je weer achter vijandelijke linies. Denk je dat je het overleeft? Het is een eindeloze strijd in dit online 3D-multiplayer schietspel. Grijp je wapen en trek ten strijde!

 • Vijandelijk eiland
  Spelen
  Vijandelijk eiland
  20556 keer gespeeld

  De helikopter van deze soldaat is uit de lucht geschoten en nu zit hij vast op een eiland boordevol vijanden. Kun jij hem redden?

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  20449 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • Koningsoldaten 3
  Spelen
  Koningsoldaten 3
  19683 keer gespeeld

  Jouw missie: verjaag alle ellendige monsters uit het koninkrijk. Jouw wapens: een bazooka en een geweer. Lukt het jou om ze allemaal weg te blazen in dit doldwaze actiespel?

 • Zwaarden en zielen: een zielenavontuur
  Spelen
  Zwaarden en zielen: een zielenavontuur
  18674 keer gespeeld

  Ga naar de arena en neem het op tegen eeuwenoude monsters. Gelukkig staat Sir Scarow klaar om je te helpen. In de trainingskamer kun je je vaardigheden verbeteren door de appels te raken die hij naar je gooit. Koop nieuwe zwaarden en schilden en probeer alle monsters te verslaan in dit uitdagende vechtspelletje.

 • Snipers Wars
  Spelen
  Snipers Wars
  18478 keer gespeeld

  Agenten, schurken en sluipschutters nemen het allemaal tegen elkaar op in dit intense actiespel voor meerdere spelers. Vind een wapen en maak je klaar voor de strijd. Het is erop of eronder!

 • S.W.A.T vs. Zombie
  Spelen
  S.W.A.T vs. Zombie
  16705 keer gespeeld

  Dit dappere S.W.A.T.-teamlid is het enige resterende obstakel tussen chaos en orde in deze met zombies overspoelde wereld. Hij vecht zich een weg naar een laboratorium waar hij het geheim om de waanzin te stoppen misschien zal vinden. Kan jij hem helpen in zijn strijd tegen de ondoden en om geld te verzamelen om tientallen vette wapens mee te kopen in deze bloederige actiegame?

 • Crime City 3D
  Spelen
  Crime City 3D
  16003 keer gespeeld

  Alleen jij kunt nog voorkomen dat deze stad afglijdt naar totale anarchie. Verzamel de coole wapens en schakel de schurken uit in dit supervette actiespel.

 • Zombieaanval
  Spelen
  Zombieaanval
  15508 keer gespeeld

  Er is maar één manier om zombies te begroeten, en dat is met een bazooka!

 • Jetpack Fighter 3D
  Spelen
  Jetpack Fighter 3D
  15435 keer gespeeld

  Deze straaljager zit tjokvol coole wapens, zoals machinegeweren en hittezoekende raketten. Kun jij deze gebruiken om je tegenstanders uit te schakelen? Spring in je cockpit en ga de strijd aan in dit epische driedimensionale actiespel.

 • Battalion Commander
  Spelen
  Battalion Commander
  14379 keer gespeeld

  Commandant, de vijand komt eraan. Verzamel je troepen en val aan!

 • Tank Battle: War Commander
  Spelen
  Tank Battle: War Commander
  13093 keer gespeeld

  Een epische strijd staat op het punt om los te barsten. Welke kant kies jij en hoe organiseer jij je troepen in dit beurtgebaseerde strategiespel? Trek ten strijde en laat je tanks de aanval leiden of raak de zwakke plek van de vijand met straaljagers en een luchtbombardement.

 • Heldhaftige wetenschapper
  Spelen
  Heldhaftige wetenschapper
  12548 keer gespeeld

  Het geheime lab wordt aangevallen! Kun jij deze wetenschapper helpen ontsnappen?

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  12240 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

 • TU-46
  Spelen
  TU-46
  9298 keer gespeeld

  Deze luchtvaartmaatschappij zit in de problemen. Kun jij ze helpen?

 • Blokkerig squad
  Spelen
  Blokkerig squad
  9223 keer gespeeld

  De vijand is in beweging en heeft het op jouw basis gemunt! Je moet ze tegenhouden voordat ze je vlag inpikken in dit retro actie- en strategiespel. Gebruik je munten om de beste soldaten in te huren en zet ze strategisch in bij alle spannende gevechten. Ze bestormen de anderen met geweren, mitrailleurs en nog veel meer!

 • Crazy Wars
  Spelen
  Crazy Wars
  9180 keer gespeeld

  Het gaat er heftig aan toe in dit multiplayer first person schietspel. Sluit je bij een team van andere spelers van over de hele wereld aan en neem het op tegen je vijanden. Vecht je voor het Westteam of sluit je je bij het Oostteam aan?

 • Tank besturen
  Spelen
  Tank besturen
  9095 keer gespeeld

  Beuk en schiet je een weg naar de finish!

 • Zombieleger
  Spelen
  Zombieleger
  8539 keer gespeeld

  Doe alles wat je kunt om jouw zombieleger uit te breiden in dit leuke en uitdagende spelletje! Verzamel schedels om je dodenbezweerder en zombies te upgraden!

 • Cartoon Strike
  Spelen
  Cartoon Strike
  8269 keer gespeeld

  Patrouileer havens of probeer je tegenstanders te verslaan in een woestijn in dit multiplayer actiespel. Kies een regio en speelkamer uit voordat je de volgende strijd aangaat.

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  8009 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Flak Meister
  Spelen
  Flak Meister
  7451 keer gespeeld

  Het is hartje winter en de bommenwerpers zijn in aantocht. De inwoners van dit stadje rekenen op jouw steun. Spring in de geschuttoren en schiet vijandelijke vliegtuigen uit de lucht in dit epische schietspel.

 • Sluipschutters 2
  Spelen
  Sluipschutters 2
  6888 keer gespeeld

  Heb jij scherpe ogen en een vaste hand? Pak dan je geweer en verdedig je positie!

 • War of Tanks
  Spelen
  War of Tanks
  5704 keer gespeeld

  Op het slagveld is geen ruimte voor zwakkelingen, vooral niet in dit 3D-actiespel. Gelukkig zit jij in een tank, vergezeld door een leger van aliens. Echter er is een probleem: je moet het opnemen tegen talloze vijandelijke tanks maar dat schrikt jou niet af, toch?