Jongens Spelletjes

 • Transformuis
  Spelen
  Transformuis
  1492 keer gespeeld

  In dit ongelofelijk gezellige spelletje voor meerdere spelers ben jij een schattige kleine muis. Ga samen met andere spelers op ontdekking en help ze wanneer nodig!

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  328695 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • DJ Sonic Mixer
  Spelen
  DJ Sonic Mixer
  376 keer gespeeld

  Altijd al de beste DJ ter wereld willen worden? Ga dan in de leer bij DJ Sonic in dit coole nieuwe spelletje! Vergeet niet om het geluid extra hard te zetten!

 • Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spelen
  Monster Truck 3D: Arena Stunts
  238 keer gespeeld

  Stap achter het stuur van een van deze monstertrucks en kijk of je deze intense racecircuits kunt voltooien. Er zijn schansen, ringen en nog veel meer. Kun jij binnen de tijd de finish bereiken in dit uitdagende racespel?

 • Wormate.io
  Spelen
  Wormate.io
  24513 keer gespeeld

  De wormen in dit super bizarre io-spel hebben mega-honger. Bestuur een van de wormen en prop hem vol met lekkernijen zoals donuts en snoep! Kun jij ervoor zorgen dat deze worm groter en sterker dan de andere wormen wordt? Laat hem snel groeien om te overleven en neem het intussen op tegen spelers van over de hele wereld.

 • Vuurjongen & watermeisje: Kristaltempel
  Spelen
  Vuurjongen & watermeisje: Kristaltempel
  21872 keer gespeeld

  Dit duo heeft al heel wat tempels doorzocht. Maar zo'n mysterieuze tempel hebben ze nog nooit gezien!

 • Uphill Rush 7: Waterpark
  Spelen
  Uphill Rush 7: Waterpark
  75198 keer gespeeld
 • Kerstnoten verzamelen 3
  Spelen
  Kerstnoten verzamelen 3
  458 keer gespeeld

  Deze eekhoorn moet nog vóór de kerstdagen een lijst met klusjes afhandelen waaronder noten verzamelen voor haar kerstfeest. Zou jij haar met dit klusje kunnen helpen? Ze moet wel uitkijken voor sneeuwpoppen en vervelende egels.

 • Total Front
  Spelen
  Total Front
  7057 keer gespeeld

  De wereld is in oorlog in dit real-time militaire actiespel. Aan welke kant vecht jij in deze serie van epische gevechten? Leid je troepen naar voren!

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  7002 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  62772 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Charger Escape
  Spelen
  Charger Escape
  17688 keer gespeeld

  Als je maar hard genoeg zoekt, kun je overal magie vinden.

 • Bus Man Parking 3D
  Spelen
  Bus Man Parking 3D
  7679 keer gespeeld

  Gebruik al je stuurkunsten om deze lastige parkeeruitdagingen te voltooien.

 • 3D Moto Simulator 2
  Spelen
  3D Moto Simulator 2
  8446 keer gespeeld

  In dit spannende motorracespel kom je drie verschillende banen tegen. Spring op je motor en laat zien wat je kunt in de uitgebreide 3D-werelden.

 • Original Blast Billiards 2008
  Spelen
  Original Blast Billiards 2008
  1411 keer gespeeld

  Je hebt 100 seconden om alle bommen in de pockets te stoten.

 • Haunted House
  Spelen
  Haunted House
  1214 keer gespeeld

  Je bent gevangen in een spookhuis. Zoek items en los de puzzels op.

 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  4846 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Tasty Planet
  Spelen
  Tasty Planet
  349 keer gespeeld

  Heb je trek? Dat is maar goed ook, want in deze wereld overleef je alleen als je honger hebt!

 • Super Soccer Noggins
  Spelen
  Super Soccer Noggins
  248 keer gespeeld

  Kun jij met je favoriete team dit waanzinnige toernooi winnen? Vergeet niet om je hoofd te gebruiken in dit coole voetbalspel.

 • Home Sheep Home 2: Londen
  Spelen
  Home Sheep Home 2: Londen
  659 keer gespeeld

  Deze schapen zijn echt geen makke lammetjes, maar ze kunnen wel wat hulp gebruiken...

 • Super Instashopper
  Spelen
  Super Instashopper
  1118 keer gespeeld

  Kun je overweg met deze intense winkelervaring? Kom binnen in deze virtuele kruidenierswinkel en zoek snel alle artikelen die op je smartphone zijn opgesomd. Kun je alles op de lijst te pakken krijgen in dit timemanagement-spel?

 • Dynamons World
  Spelen
  Dynamons World
  3670 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een Dynamon-kapitein te worden? Probeer deze strijdende, magische monsters naar de overwinning te leiden in dit leuke mobiele spel.

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  2084 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Farming Simulator
  Spelen
  Farming Simulator
  4419 keer gespeeld

  Hallo! Wil jij weten hoe je tarwe en andere gewassen verbouwt? Spring dan op de trekker en ploeg je akker om in dit leerzame simulatiespel. Het leven op de boerderij is zwaar en je moet je tijd goed verdelen. Vergeet niet om de brandstofmeter in de gaten te houden.

 • Whack the Phone
  Spelen
  Whack the Phone
  997 keer gespeeld

  Ben je ooit zo gefrustreerd geweest met je smartphone dat je 'm wel in duizend stukken kapot wilde gooien? Een vervangende smartphone kost echter een lieve duit. Dus je kunt misschien maar beter deze virtuele telefoons vernietigen. Kies een iPhone, Android of kies ze allebei en bereid je voor op wat gooi- en smijtwerk in dit gekke onlinespel. Gebruik een hamer, een kettingzaag of wat dan ook!

 • Uphill Rush 6
  Spelen
  Uphill Rush 6
  7964 keer gespeeld

  Geef plankgas in dit supersnelle vervolg op het wereldberoemde racespel!

 • Y8 Snakes
  Spelen
  Y8 Snakes
  1704 keer gespeeld

  Het klassieke videospel betreedt een nieuwe dimensie in dit spannende io-spel. Daag spelers uit de hele wereld uit en laat je slang zo dik en krachtig mogelijk worden. Maar pas op: als je tegen een andere slang botst, dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen.

 • Deer Hunter
  Spelen
  Deer Hunter
  4320 keer gespeeld

  Zet je schrap om op zoek te gaan naar herten in dit realistische jachtspel. Het zal echter niet allemaal van een leien dakje glopen. Zal het je lukken om tijdens een sneeuwstorm of in het donker dat speciale trofeehert te vinden?

 • Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  14465 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Truck Simulator
  Spelen
  Truck Simulator
  2215 keer gespeeld

  Ervaar de spanning en intensiteit van het besturen van een ambulance en andere voertuigen in dit coole racespel. Rij door de straten van een 3D-stad terwijl je ondertussen missies voltooit en obstakels ontwijkt.

 • Fleeing the Complex
  Spelen
  Fleeing the Complex
  11597 keer gespeeld

  Fleeing the Complex is een van de coolste en leukste 'point-and-click'-avonturen die er zijn. Kruip in de huid van een stickmannetje en probeer tegen elke prijs uit de zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen!

 • Scratch Wars
  Spelen
  Scratch Wars
  295 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een van de beste avonturenspellen voor in je browser? Ga naar de Death Star en neem het op tegen Darth Vader en zijn troepen in het coole Scratch Wars!

 • Lesje voor de leraar
  Spelen
  Lesje voor de leraar
  1499 keer gespeeld

  Ben je die saaie, vervelende leraren ook zo zat? Tijd om ze een lesje te leren dat ze niet snel zullen vergeten! Zoek in dit geinige schoolspel de pijnlijkste manieren om van je leraar af te komen!

 • Indy Cat
  Spelen
  Indy Cat
  7600 keer gespeeld

  Ga samen met Indy op avontuur. Maar pas op: Indy is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken...

 • Max Adrenalin
  Spelen
  Max Adrenalin
  2229 keer gespeeld

  Het is niet echt cool om je fietsbel te gebruiken, maar het is beter dan vallen...

 • Off-roadrace V5
  Spelen
  Off-roadrace V5
  1677 keer gespeeld

  Race off-road in het meest doldwaze racespel. Raas door woestijnen, de wildernis en scheur zelfs over de stoep terwijl je ondertussen de beste racers eruit probeert te rijden.