Verzorgingsspellen

 • Goldie: lipinjecties
  Spelen
  Goldie: lipinjecties
  30671 keer gespeeld

  In deze online medische simulatiegame denkt Goldie erover om haar uiterlijk te veranderen. Kan jij haar helpen beslissen of ze lipinjecties moet nemen?

 • Handhuiddokter
  Spelen
  Handhuiddokter
  23870 keer gespeeld

  Alle patiënten in deze online medische simulator hebben een ernstig handprobleem. Zou jij ze kunnen helpen? Ze hebben een paar zalfjes nodig en misschien zelfs een manicure!

 • IJskoningin: tweelingengeboorte
  Spelen
  IJskoningin: tweelingengeboorte
  10828 keer gespeeld

  De IJskoningin staat op het punt om niet één, maar twee baby's te krijgen in dit online spel voor meisjes! Kan jij ervoor zorgen dat ze ontspannen en op haar gemak blijft tot de ambulance bij haar kasteel aankomt? Ook heeft ze jouw hulp nodig bij het inpakken van alle spullen die ze mee wil nemen naar het ziekenhuis.

 • Baby Hazel: gebroken hand
  Spelen
  Baby Hazel: gebroken hand
  4510 keer gespeeld

  Hazel heeft haar hand gebroken toen ze op een tafel wilde klimmen. Snel naar de dokter dus...

 • Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  Spelen
  Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  7122 keer gespeeld

  Deze arme moeder heeft net een ongeluk gehad! Ook staat ze op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt in deze medische simulatiegame? Ze wacht op je bij de eerste hulp.

 • Stippenmeisje: een tweeling
  Spelen
  Stippenmeisje: een tweeling
  30989 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen! Het wordt dubbel feest dus breng haar zo snel mogelijk naar het ziekenhuis en zorg ervoor dat ze alles bij de hand heeft. Ze mag haar mobieltje en babyspulletjes niet vergeten.

 • Ellie: tongendokter
  Spelen
  Ellie: tongendokter
  12679 keer gespeeld

  Jakkes! Wat is er met Ellie's tong gebeurd? Laten we haar snel naar de dokter brengen in deze medische simulatiegame. Kan jij haar een bezoekje brengen in de onderzoekskamer en erachter komen hoe je die vreemde aandoening moet behandelen?

 • Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  24342 keer gespeeld

  Deze mama en haar beste vriendin, die toevallig ook een superheldin is, staan op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed met ze gaat in deze medische simulatiegame? Ze zijn net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Slaperige prinses: opstaan!
  Spelen
  Slaperige prinses: opstaan!
  2923 keer gespeeld

  Oh nee! Deze superslaperige prinses heeft met spoed hulp nodig! Kun jij in dit medische simulatiespel de eerstehulpverlener helpen om snel haar aandoening te behandelen voordat het te laat is?

 • Baby Hazel: hygiëne
  Spelen
  Baby Hazel: hygiëne
  2765 keer gespeeld

  Baby Hazel is net uit school gekomen, maar ze moet eerst wat hygiënische manieren leren voordat ze haar fruit mag eten. Kun jij Hazels mam een handje helpen?

 • IJsprinses: geboorte van tweelingen
  Spelen
  IJsprinses: geboorte van tweelingen
  7001 keer gespeeld

  Deze prinses heeft niet een, maar twee baby's op komst! Kan jij er in deze medische simulatiegame voor zorgen dat alles klaar staat voor haar grote dag? Ze moet rustig blijven terwijl ze op de ambulance wacht die haar naar het ziekenhuis zal brengen.

 • Koken met Baby Hazel
  Spelen
  Koken met Baby Hazel
  12260 keer gespeeld

  Hazel wil nog steeds leren koken. Deze keer maakt ze iets klaar voor haar schattige huisdieren. Kun jij haar helpen en zorgen dat alle stappen goed worden uitgevoerd? Ze moet ook nog naar de supermarkt om alle ingrediënten te kopen. Ga gezellig met Hazel mee in dit gratis online kookspelletje.

 • Tatoeagesalon
  Spelen
  Tatoeagesalon
  2823 keer gespeeld

  Het begint aardig druk te worden in deze tatoeagewinkel. Kan jij in deze online simulatiegame het personeel te hulp schieten om voor de volgende groep klanten te zorgen? Je kan ze helpen bij het kiezen van een ontwerp en nog veel meer doen.

 • Schattige puppy's verzorgen
  Spelen
  Schattige puppy's verzorgen
  10574 keer gespeeld

  Deze drie puppy's hebben geen leuke dag achter de rug. Ze zijn allemaal nogal bont en blauw, maar gelukkig zijn ze net bij de dierenarts aangekomen. Kan jij hun wonden verzorgen, ze weer mooi maken en een lekker bad geven in deze verzorggame? Als je klaar met ze bent, mag je ook een paar superschattige outfits voor hen uitkiezen!

 • Baby Hazel: knipbeurt
  Spelen
  Baby Hazel: knipbeurt
  21856 keer gespeeld

  Hier heeft iemand duidelijk een knipbeurt nodig. Maar ze is nogal lastig! Kun jij haar aan?

 • Mama's bevalling
  Spelen
  Mama's bevalling
  12435 keer gespeeld

  Deze drukke moeder staat op het punt te bevallen van een tweeling. Kun jij ervoor zorgen dat ze al haar spullen heeft voor in het ziekenhuis? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit medische simulatiespel.

 • Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  14747 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen. Laten we samen met haar naar de dokter gaan om te controleren of alles goed is. Zou jij de dokter een handje kunnen helpen in dit online spel?

 • Baby Hazel: speelafspraakje
  Spelen
  Baby Hazel: speelafspraakje
  11152 keer gespeeld

  Baby Hazel en Baby Jake hebben een speelafspraakje! Kun jij Hazel bezighouden terwijl haar moeder Jake gaat ophalen?

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spelen
  Baby Hazel Goes Sick
  55772 keer gespeeld

 • Autosalon
  Spelen
  Autosalon
  10736 keer gespeeld

  Het is druk in deze autowasserette! Kun jij een handje helpen en de auto's van de klanten wassen? Vergeet niet om de coole dagelijkse beloningen te verzamelen in dit schattige simulatiespel.

 • Ice Queen: Home Recovery
  Spelen
  Ice Queen: Home Recovery
  3212 keer gespeeld

  O nee! Deze jonge hoogheid heeft een vervelend ongeluk gehad. Kun jij helpen om haar weer op te lappen in Ice Queen: Home Recovery

  Ze heeft een gebroken been en pols, en hier en daar wat blauwe plekken en schrammen. Help haar om zich weer beter te voelen terwijl ze thuis herstelt in dit koninginnenspelletje. Zorg dat ze lekker ligt, schoon verband heeft en er op haar mooist uitziet. 

  Zoek je nog meer verzorgingsspelletjes? Probeer dan Ice Princess: Real Dentist Experience en Ellie: Hospital Resurrection. 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om items voor de ijskoningin te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken.
 • Mama: controle bij de dokter
  Spelen
  Mama: controle bij de dokter
  8905 keer gespeeld

  Deze mama gaat bijna bevallen. Zorg jij er in deze medische simulatiegame voor dat alles goed verloopt? Ze is net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Baby Hazel: inenting
  Spelen
  Baby Hazel: inenting
  20737 keer gespeeld

  Help Baby Hazel om baby Max wakker te maken voor zijn inenting... maar zorg dat hij niet in paniek raakt. Wees heel voorzichtig!

 • Anna: scoliose-operatie
  Spelen
  Anna: scoliose-operatie
  9829 keer gespeeld

  Anna heeft al een tijdje ontzettende last van haar rug. Ze gaat nu eindelijk naar de dokter om zich te laten opereren in deze simulatiegame. Kun jij de operatie uitvoeren en ervoor zorgen dat ze weer de oude wordt?

 • Zwanger stippenmeisje helpen
  Spelen
  Zwanger stippenmeisje helpen
  13123 keer gespeeld

  Er is iets mis met deze superheldin en haar baby. Ze moet snel naar het ziekenhuis! Kun jij uitzoeken wat er aan de hand is in dit medische spel?

 • Gestippelde meid: thuis bijkomen
  Spelen
  Gestippelde meid: thuis bijkomen
  4713 keer gespeeld

  De laatste missie van de gestippelde meid was een gevaarlijke onderneming. Ze heeft een aantal vervelende schurken verslagen, maar wel een paar flinke schrammen opgelopen. Help jij haar in dit medische simulatiespel om er weer bovenop te komen? Ze wil het rustig aan doen en lekker thuisblijven om bij te komen.

 • Baby Hazel Stomach Care
  Spelen
  Baby Hazel Stomach Care
  13475 keer gespeeld

  Arme baby Hazel! Ze heeft zo'n buikpijn... Kun jij haar helpen?

 • Superpop: oorarts
  Spelen
  Superpop: oorarts
  8723 keer gespeeld

  Zelfs superhelden moeten weleens naar de dokter. Deze heldin heeft een probleem met een van haar oren. Kan jij haar in deze medische simulatiegame een bezoekje brengen bij de dokterspraktijk terwijl ze wordt onderzocht?

 • Gestipte meid: huiddokter
  Spelen
  Gestipte meid: huiddokter
  10533 keer gespeeld

  De gestipte meid beleeft een gigantische crisis! Haar bezicht is bedekt met tientallen vreemde bulten en vlekken. Help jij haar in dit medische simulatiespel om er weer vanaf te komen? Ze wil er zo snel mogelijk weer als de oude uitziet!

 • Kleed mijn baby
  Spelen
  Kleed mijn baby
  11417 keer gespeeld

  Laat je baby een stijlicoon zijn! Kies schattigste kleertjes, een kostuum, winters of zomers...

 • Haarexpert
  Spelen
  Haarexpert
  1815 keer gespeeld

  Zo veel kapsels, zo weinig tijd... In deze salon blijf je altijd bezig!

 • Baby Hazel: in bad
  Spelen
  Baby Hazel: in bad
  1650 keer gespeeld

  Hazel heeft een nieuw broertje. Maak een lekker bad, zodat ze even kan bijkomen van alle stress.

 • Pixie: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Pixie: zwangerschapscontrole
  4266 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze pixie om haar dokter een bezoekje te brengen zodat hij kan controleren of de baby het goed maakt. Kan jij haar dus even onderzoeken in deze magische medische simulatiegame?

 • Eenhoorn schoonheidssalon
  Spelen
  Eenhoorn schoonheidssalon
  18688 keer gespeeld

  Soms lopen avonturen wat ruw af en deze magische eenhoorn is net teruggekomen van iemand die haar wat klappen heeft verkocht. Kun je haar helpen zich beter te voelen als ze in de betoverde salon een makeover krijgt in dit online spel voor meisjes?

 • Pixie: flirten in de sauna
  Spelen
  Pixie: flirten in de sauna
  9272 keer gespeeld

  Komt Pixie de liefde van haar leven tegen in haar lievelingssauna? Help haar om zich klaar te maken voor een ontspannende middag met een beetje romantiek in deze magische online simulatiegame.

 • Labrador bij de dokterssalon
  Spelen
  Labrador bij de dokterssalon
  8820 keer gespeeld

  Deze schattige labradorpup voelt zich niet zo lekker in dit online verzorgspel. Laten we hem naar de tandarts brengen en ervoor zorgen dat hij op tijd op zijn afspraak met de dierenarts komt. Daarna kan je hem naar de hondenspa sprengen waar hij van een ontspannende middag mag genieten.