Verzorgingsspellen

 • Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  12380 keer gespeeld

  Deze mama en haar beste vriendin, die toevallig ook een superheldin is, staan op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed met ze gaat in deze medische simulatiegame? Ze zijn net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Goldie: lipinjecties
  Spelen
  Goldie: lipinjecties
  17477 keer gespeeld

  In deze online medische simulatiegame denkt Goldie erover om haar uiterlijk te veranderen. Kan jij haar helpen beslissen of ze lipinjecties moet nemen?

 • Ellie: tongendokter
  Spelen
  Ellie: tongendokter
  9651 keer gespeeld

  Jakkes! Wat is er met Ellie's tong gebeurd? Laten we haar snel naar de dokter brengen in deze medische simulatiegame. Kan jij haar een bezoekje brengen in de onderzoekskamer en erachter komen hoe je die vreemde aandoening moet behandelen?

 • Stippenmeisje: een tweeling
  Spelen
  Stippenmeisje: een tweeling
  27962 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen! Het wordt dubbel feest dus breng haar zo snel mogelijk naar het ziekenhuis en zorg ervoor dat ze alles bij de hand heeft. Ze mag haar mobieltje en babyspulletjes niet vergeten.

 • Goldie prinses: huidspecialist
  Spelen
  Goldie prinses: huidspecialist
  68844 keer gespeeld

  O, nee! Deze arme prinses heeft last van puistjes en ze moet heel snel naar de huidspecialist! Kun jij haar helpen om van haar puisten af te komen en haar huid weer mooi te maken in dit leuke meidenspel?

 • Ellie: herleven in het ziekenhuis
  Spelen
  Ellie: herleven in het ziekenhuis
  6843 keer gespeeld

  Ellie zit midden in een ernstige medische crisis die onmiddellijk moet worden opgelost! Ze is nu bij de spoedeisende hulp. Kan jij de dokter helpen om haar weer tot leven te brengen in deze medische simulatiegame?

 • IJsprinses: echte tandartservaring
  Spelen
  IJsprinses: echte tandartservaring
  17692 keer gespeeld

  De IJsprinses vergeet steeds om haar tanden te poetsen en te flossen. Nu heeft ze helaas een paar gaatjes die ze in deze medische simulatiegame moet laten vullen. Ze wacht op je in de tandartspraktijk en hoopt dat jij haar kan helpen.

 • Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  Spelen
  Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  5178 keer gespeeld

  Deze arme moeder heeft net een ongeluk gehad! Ook staat ze op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt in deze medische simulatiegame? Ze wacht op je bij de eerste hulp.

 • Handhuiddokter
  Spelen
  Handhuiddokter
  18753 keer gespeeld

  Alle patiënten in deze online medische simulator hebben een ernstig handprobleem. Zou jij ze kunnen helpen? Ze hebben een paar zalfjes nodig en misschien zelfs een manicure!

 • High School Breakup Drama
  Spelen
  High School Breakup Drama
  2801 keer gespeeld

  Cindy heeft zojuist haar vriendje betrapt op het zoenen van een cheerleader! Kun jij helpen om haar gebroken hart te helen in High School Breakup Drama?

  Haar vriendinnen hebben geld ingezameld voor een snelle makeover voor zowel haar als haar kleedkamer in dit liefdesspelletje. Jij kunt je bij hen aansluiten terwijl ze Cindy's tranen drogen, fantastische nieuwe make-up en outfits voor haar uitkiezen, en meer!

  Ellie: Love Trouble en Princesses: Breakup Drama zijn nog twee fantastische makeoverspellen die je kunt spelen. 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om de items voor Cindy te selecteren. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken.

   

 • Mama: controle bij de dokter
  Spelen
  Mama: controle bij de dokter
  7906 keer gespeeld

  Deze mama gaat bijna bevallen. Zorg jij er in deze medische simulatiegame voor dat alles goed verloopt? Ze is net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • IJsprinses: geboorte van tweelingen
  Spelen
  IJsprinses: geboorte van tweelingen
  4645 keer gespeeld

  Deze prinses heeft niet een, maar twee baby's op komst! Kan jij er in deze medische simulatiegame voor zorgen dat alles klaar staat voor haar grote dag? Ze moet rustig blijven terwijl ze op de ambulance wacht die haar naar het ziekenhuis zal brengen.

 • Schattige puppy's verzorgen
  Spelen
  Schattige puppy's verzorgen
  8652 keer gespeeld

  Deze drie puppy's hebben geen leuke dag achter de rug. Ze zijn allemaal nogal bont en blauw, maar gelukkig zijn ze net bij de dierenarts aangekomen. Kan jij hun wonden verzorgen, ze weer mooi maken en een lekker bad geven in deze verzorggame? Als je klaar met ze bent, mag je ook een paar superschattige outfits voor hen uitkiezen!

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spelen
  Baby Hazel Goes Sick
  49975 keer gespeeld

 • Mama's bevalling
  Spelen
  Mama's bevalling
  9920 keer gespeeld

  Deze drukke moeder staat op het punt te bevallen van een tweeling. Kun jij ervoor zorgen dat ze al haar spullen heeft voor in het ziekenhuis? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit medische simulatiespel.

 • Gestipte meid: huiddokter
  Spelen
  Gestipte meid: huiddokter
  9438 keer gespeeld

  De gestipte meid beleeft een gigantische crisis! Haar bezicht is bedekt met tientallen vreemde bulten en vlekken. Help jij haar in dit medische simulatiespel om er weer vanaf te komen? Ze wil er zo snel mogelijk weer als de oude uitziet!

 • IJskoningin: tweelingengeboorte
  Spelen
  IJskoningin: tweelingengeboorte
  8414 keer gespeeld

  De IJskoningin staat op het punt om niet één, maar twee baby's te krijgen in dit online spel voor meisjes! Kan jij ervoor zorgen dat ze ontspannen en op haar gemak blijft tot de ambulance bij haar kasteel aankomt? Ook heeft ze jouw hulp nodig bij het inpakken van alle spullen die ze mee wil nemen naar het ziekenhuis.

 • Prinsessen: op pad met de baby
  Spelen
  Prinsessen: op pad met de baby
  4918 keer gespeeld

  Deze vier stijlvolle prinsessen kunnen niet wachten om met hun baby's op pad te gaan. Help jij ze voordat ze vertrekken om een paar gave outfits uit te kiezen? Ze gebruiken babydraagzakken in plaats van kinderwagens.

 • Miraculeuze heldin: babybad
  Spelen
  Miraculeuze heldin: babybad
  3151 keer gespeeld

  Het is misschien een superheldin, maar het is ook een baby! Kan jij deze dappere dreumes snel even in bad doen in deze online simulatiegame? Ze wil lekker schoon en fris zijn voordat ze aan haar volgende avontuur begint.

 • Slaperige prinses: opstaan!
  Spelen
  Slaperige prinses: opstaan!
  1871 keer gespeeld

  Oh nee! Deze superslaperige prinses heeft met spoed hulp nodig! Kun jij in dit medische simulatiespel de eerstehulpverlener helpen om snel haar aandoening te behandelen voordat het te laat is?

 • Baby Hazel: knipbeurt
  Spelen
  Baby Hazel: knipbeurt
  19292 keer gespeeld

  Hier heeft iemand duidelijk een knipbeurt nodig. Maar ze is nogal lastig! Kun jij haar aan?

 • Pixie: flirten in de sauna
  Spelen
  Pixie: flirten in de sauna
  7239 keer gespeeld

  Komt Pixie de liefde van haar leven tegen in haar lievelingssauna? Help haar om zich klaar te maken voor een ontspannende middag met een beetje romantiek in deze magische online simulatiegame.

 • Tatoeagesalon
  Spelen
  Tatoeagesalon
  2333 keer gespeeld

  Het begint aardig druk te worden in deze tatoeagewinkel. Kan jij in deze online simulatiegame het personeel te hulp schieten om voor de volgende groep klanten te zorgen? Je kan ze helpen bij het kiezen van een ontwerp en nog veel meer doen.

 • Baby Hazel: speelafspraakje
  Spelen
  Baby Hazel: speelafspraakje
  10351 keer gespeeld

  Baby Hazel en Baby Jake hebben een speelafspraakje! Kun jij Hazel bezighouden terwijl haar moeder Jake gaat ophalen?

 • Anna: scoliose-operatie
  Spelen
  Anna: scoliose-operatie
  7598 keer gespeeld

  Anna heeft al een tijdje ontzettende last van haar rug. Ze gaat nu eindelijk naar de dokter om zich te laten opereren in deze simulatiegame. Kun jij de operatie uitvoeren en ervoor zorgen dat ze weer de oude wordt?

 • Lieve katjesverzorging
  Spelen
  Lieve katjesverzorging
  6819 keer gespeeld

  Welke van deze drie superschattige katjes wil jij als eerste verzorgen? Ze moeten allemaal in bad, lekker worden geborsteld en hebben een vlugge inspectie nodig. Als je eenmaal klaar bent, kan je een paar hele schattige outfits voor ze uitkiezen in deze online game.

 • Eenhoorn schoonheidssalon
  Spelen
  Eenhoorn schoonheidssalon
  16526 keer gespeeld

  Soms lopen avonturen wat ruw af en deze magische eenhoorn is net teruggekomen van iemand die haar wat klappen heeft verkocht. Kun je haar helpen zich beter te voelen als ze in de betoverde salon een makeover krijgt in dit online spel voor meisjes?

 • Tandarts Dr. Tand
  Spelen
  Tandarts Dr. Tand
  55315 keer gespeeld

  Deze arme patiënten hebben hun tanden niet goed gepoetst. Kun jij ze weer een stralende glimlach geven in dit medische simulatiespel?

 • Gestippelde meid: thuis bijkomen
  Spelen
  Gestippelde meid: thuis bijkomen
  3334 keer gespeeld

  De laatste missie van de gestippelde meid was een gevaarlijke onderneming. Ze heeft een aantal vervelende schurken verslagen, maar wel een paar flinke schrammen opgelopen. Help jij haar in dit medische simulatiespel om er weer bovenop te komen? Ze wil het rustig aan doen en lekker thuisblijven om bij te komen.

 • Baby Hazel: pasgeboren baby
  Spelen
  Baby Hazel: pasgeboren baby
  32915 keer gespeeld

  Baby Hazel wil een lieve grote zus zijn voor haar broertje, maar daar heeft ze wel jouw hulp bij nodig!

 • Baby Hazel: bedtijd
  Spelen
  Baby Hazel: bedtijd
  2325 keer gespeeld

  Het is bijna tijd om naar bed te gaan voor baby Hazel. Help jij haar om zich klaar te maken in deze online simulatiegame? Ze moet zich wassen, haar tanden poetsen en haar lievlingspyjama aantrekken.

 • Baby Hazel: hygiëne
  Spelen
  Baby Hazel: hygiëne
  2011 keer gespeeld

  Baby Hazel is net uit school gekomen, maar ze moet eerst wat hygiënische manieren leren voordat ze haar fruit mag eten. Kun jij Hazels mam een handje helpen?

 • Baby Hazel: kleren wassen
  Spelen
  Baby Hazel: kleren wassen
  2533 keer gespeeld

  O jee, de kleren van baby Hazel zijn helemaal modderig geworden. Kun jij ze snel in de was doen?

 • Baby Hazel: inenting
  Spelen
  Baby Hazel: inenting
  19261 keer gespeeld

  Help Baby Hazel om baby Max wakker te maken voor zijn inenting... maar zorg dat hij niet in paniek raakt. Wees heel voorzichtig!

 • Autosalon
  Spelen
  Autosalon
  6556 keer gespeeld

  Het is druk in deze autowasserette! Kun jij een handje helpen en de auto's van de klanten wassen? Vergeet niet om de coole dagelijkse beloningen te verzamelen in dit schattige simulatiespel.

 • Feest in de tandartspraktijk
  Spelen
  Feest in de tandartspraktijk
  6644 keer gespeeld

  Het is weer een drukke ochtend in deze tandartspraktijk. Kan jij het gebit van alle patiënten snel controleren in deze medische simulatiegame?