Verzorgingsspellen

 • Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  6111 keer gespeeld

  Deze mama en haar beste vriendin, die toevallig ook een superheldin is, staan op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed met ze gaat in deze medische simulatiegame? Ze zijn net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spelen
  Baby Hazel Goes Sick
  47411 keer gespeeld

 • Super Babysitter
  Spelen
  Super Babysitter
  10355 keer gespeeld

  Kun jij deze baby-gekte onder controle houden tot de ouders thuiskomen?

 • Goldie: lipinjecties
  Spelen
  Goldie: lipinjecties
  8861 keer gespeeld

  In deze online medische simulatiegame denkt Goldie erover om haar uiterlijk te veranderen. Kan jij haar helpen beslissen of ze lipinjecties moet nemen?

 • Tatoeagesalon
  Spelen
  Tatoeagesalon
  1780 keer gespeeld

  Het begint aardig druk te worden in deze tatoeagewinkel. Kan jij in deze online simulatiegame het personeel te hulp schieten om voor de volgende groep klanten te zorgen? Je kan ze helpen bij het kiezen van een ontwerp en nog veel meer doen.

 • IJskoningin: familiedag met de tweeling
  Spelen
  IJskoningin: familiedag met de tweeling
  16011 keer gespeeld

  Deze jonge koningin is net bevallen van een tweeling en ze komt handen tekort. Help haar om de woonkamer op te ruimen voordat zij en de koning zich terugtrekken om samen van hun pasgeboren baby's te genieten in dit leuke simulatiespel.

 • Slaperige prinses: opstaan!
  Spelen
  Slaperige prinses: opstaan!
  1529 keer gespeeld

  Oh nee! Deze superslaperige prinses heeft met spoed hulp nodig! Kun jij in dit medische simulatiespel de eerstehulpverlener helpen om snel haar aandoening te behandelen voordat het te laat is?

 • Handhuiddokter
  Spelen
  Handhuiddokter
  14203 keer gespeeld

  Alle patiënten in deze online medische simulator hebben een ernstig handprobleem. Zou jij ze kunnen helpen? Ze hebben een paar zalfjes nodig en misschien zelfs een manicure!

 • Haarexpert
  Spelen
  Haarexpert
  1314 keer gespeeld

  Zo veel kapsels, zo weinig tijd... In deze salon blijf je altijd bezig!

 • Ellie: tongendokter
  Spelen
  Ellie: tongendokter
  7508 keer gespeeld

  Jakkes! Wat is er met Ellie's tong gebeurd? Laten we haar snel naar de dokter brengen in deze medische simulatiegame. Kan jij haar een bezoekje brengen in de onderzoekskamer en erachter komen hoe je die vreemde aandoening moet behandelen?

 • Baby Hazel: knipbeurt
  Spelen
  Baby Hazel: knipbeurt
  17048 keer gespeeld

  Hier heeft iemand duidelijk een knipbeurt nodig. Maar ze is nogal lastig! Kun jij haar aan?

 • Grappige keeldokter
  Spelen
  Grappige keeldokter
  15794 keer gespeeld

  Deze patiënten hebben last van hun keel. Wat zou er aan de hand zijn? Ontdek het in dit grappige doktersspel. De eerste patiënt wacht op je in de behandelkamer.

 • Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  13352 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen. Laten we samen met haar naar de dokter gaan om te controleren of alles goed is. Zou jij de dokter een handje kunnen helpen in dit online spel?

 • Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  Spelen
  Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  3978 keer gespeeld

  Deze arme moeder heeft net een ongeluk gehad! Ook staat ze op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt in deze medische simulatiegame? Ze wacht op je bij de eerste hulp.

 • Pixie: flirten in de sauna
  Spelen
  Pixie: flirten in de sauna
  5650 keer gespeeld

  Komt Pixie de liefde van haar leven tegen in haar lievelingssauna? Help haar om zich klaar te maken voor een ontspannende middag met een beetje romantiek in deze magische online simulatiegame.

 • Stippenmeisje: een tweeling
  Spelen
  Stippenmeisje: een tweeling
  26418 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen! Het wordt dubbel feest dus breng haar zo snel mogelijk naar het ziekenhuis en zorg ervoor dat ze alles bij de hand heeft. Ze mag haar mobieltje en babyspulletjes niet vergeten.

 • Schattige puppy's verzorgen
  Spelen
  Schattige puppy's verzorgen
  7547 keer gespeeld

  Deze drie puppy's hebben geen leuke dag achter de rug. Ze zijn allemaal nogal bont en blauw, maar gelukkig zijn ze net bij de dierenarts aangekomen. Kan jij hun wonden verzorgen, ze weer mooi maken en een lekker bad geven in deze verzorggame? Als je klaar met ze bent, mag je ook een paar superschattige outfits voor hen uitkiezen!

 • Anna: scoliose-operatie
  Spelen
  Anna: scoliose-operatie
  6260 keer gespeeld

  Anna heeft al een tijdje ontzettende last van haar rug. Ze gaat nu eindelijk naar de dokter om zich te laten opereren in deze simulatiegame. Kun jij de operatie uitvoeren en ervoor zorgen dat ze weer de oude wordt?

 • Kleed mijn baby
  Spelen
  Kleed mijn baby
  10703 keer gespeeld

  Laat je baby een stijlicoon zijn! Kies schattigste kleertjes, een kostuum, winters of zomers...

 • Vincy's lipverzorging
  Spelen
  Vincy's lipverzorging
  48936 keer gespeeld

  O nee! Die arme Vincy heeft een infectie op haar lip! Kruip in de huid van haar dokter en help haar zo snel mogelijk in dit medische simulatiespel.

 • Mama: controle bij de dokter
  Spelen
  Mama: controle bij de dokter
  6799 keer gespeeld

  Deze mama gaat bijna bevallen. Zorg jij er in deze medische simulatiegame voor dat alles goed verloopt? Ze is net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Autosalon
  Spelen
  Autosalon
  2735 keer gespeeld

  Het is druk in deze autowasserette! Kun jij een handje helpen en de auto's van de klanten wassen? Vergeet niet om de coole dagelijkse beloningen te verzamelen in dit schattige simulatiespel.

 • Pixie: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Pixie: zwangerschapscontrole
  3526 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze pixie om haar dokter een bezoekje te brengen zodat hij kan controleren of de baby het goed maakt. Kan jij haar dus even onderzoeken in deze magische medische simulatiegame?

 • Humeurige Ally: babybad
  Spelen
  Humeurige Ally: babybad
  1823 keer gespeeld

  Alliy wordt nogal humeurig wanneer het badtijd voor haar is. Kan jij het leuker voor haar maken in dit online verzorgspel? Kies kleurige badbellen en speeltjes uit om de badtijd nog leuker te maken.

 • Cute Baby Nursery
  Spelen
  Cute Baby Nursery
  6916 keer gespeeld

  Waren alle baby's maar zo duidelijk...

 • Miraculeuze heldin: babybad
  Spelen
  Miraculeuze heldin: babybad
  2299 keer gespeeld

  Het is misschien een superheldin, maar het is ook een baby! Kan jij deze dappere dreumes snel even in bad doen in deze online simulatiegame? Ze wil lekker schoon en fris zijn voordat ze aan haar volgende avontuur begint.

 • Ellie: herleven in het ziekenhuis
  Spelen
  Ellie: herleven in het ziekenhuis
  5507 keer gespeeld

  Ellie zit midden in een ernstige medische crisis die onmiddellijk moet worden opgelost! Ze is nu bij de spoedeisende hulp. Kan jij de dokter helpen om haar weer tot leven te brengen in deze medische simulatiegame?

 • Superpop: lipinjecties
  Spelen
  Superpop: lipinjecties
  0 keer gespeeld

  In dit knotsgekke medische simulatiespel overweegt Superpop om een paar lipinjecties te nemen. Moet ze ermee doorgaan? Help haar om een beslissing te maken terwijl je haar een vlugge make-over geeft. Als eerste wil ze haar bovenlip waxen.

 • Kindergarten
  Spelen
  Kindergarten
  2116 keer gespeeld

  Run je eigen kinder dagverblijf en bouw het verder uit.

 • Mama's bevalling
  Spelen
  Mama's bevalling
  8192 keer gespeeld

  Deze drukke moeder staat op het punt te bevallen van een tweeling. Kun jij ervoor zorgen dat ze al haar spullen heeft voor in het ziekenhuis? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit medische simulatiespel.

 • IJsprinses: geboorte van tweelingen
  Spelen
  IJsprinses: geboorte van tweelingen
  3409 keer gespeeld

  Deze prinses heeft niet een, maar twee baby's op komst! Kan jij er in deze medische simulatiegame voor zorgen dat alles klaar staat voor haar grote dag? Ze moet rustig blijven terwijl ze op de ambulance wacht die haar naar het ziekenhuis zal brengen.

 • Babybad
  Spelen
  Babybad
  7187 keer gespeeld

  Deze jonge prinses moet nodig in bad! Zorg ervoor dat het water de juiste temperatuur heeft voordat je badschuim uitkiest in dit schattige online spel voor meisjes.

 • Voetendokter
  Spelen
  Voetendokter
  9416 keer gespeeld

  Jakkes! Deze patiënten hebben een paar serieuze voetenproblemen! Kan jij deze podoloog helpen om hun wonden en andere aandoeningen te verzorgen in deze grappige medische simulatiegame?

 • Prinses: zorgen voor babyprinses 2
  Spelen
  Prinses: zorgen voor babyprinses 2
  1471 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in het kasteel waar deze babyprinses een heleboel liefde en aandacht nodig heeft! Kan jij haar in bad doen, te eten geven en nog veel meer in deze online simulatiegame? Haar moeder kan jouw hulp goed gebruiken.

 • Zussen voor altijd
  Spelen
  Zussen voor altijd
  4295 keer gespeeld

  Deze twee zusjes doen bijna alles samen en dat moet gevierd worden in dit online aankleedspel. Kun jij de perfecte outfit voor ze samenstellen voor een dagje op het strand? Daarna willen ze een groot feest geven en ook daar kunnen ze je hulp goed bij gebruiken.

 • Tandarts Dr. Tand
  Spelen
  Tandarts Dr. Tand
  53991 keer gespeeld

  Deze arme patiënten hebben hun tanden niet goed gepoetst. Kun jij ze weer een stralende glimlach geven in dit medische simulatiespel?