• Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  5205 keer gespeeld

  Deze mama en haar beste vriendin, die toevallig ook een superheldin is, staan op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed met ze gaat in deze medische simulatiegame? Ze zijn net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Super Babysitter
  Spelen
  Super Babysitter
  10260 keer gespeeld

  Kun jij deze baby-gekte onder controle houden tot de ouders thuiskomen?

 • Voetendokter
  Spelen
  Voetendokter
  7560 keer gespeeld

  Jakkes! Deze patiënten hebben een paar serieuze voetenproblemen! Kan jij deze podoloog helpen om hun wonden en andere aandoeningen te verzorgen in deze grappige medische simulatiegame?

 • Ellie: tongendokter
  Spelen
  Ellie: tongendokter
  6913 keer gespeeld

  Jakkes! Wat is er met Ellie's tong gebeurd? Laten we haar snel naar de dokter brengen in deze medische simulatiegame. Kan jij haar een bezoekje brengen in de onderzoekskamer en erachter komen hoe je die vreemde aandoening moet behandelen?

 • Extreem tandprobleem
  Spelen
  Extreem tandprobleem
  48950 keer gespeeld

  Deze meid heeft de laatste tijd niet goed voor haar tanden gezorgd. Ze heeft kilo's junkfood gegeten en maakt zelfs frisdrankflesjes open met haar tanden! Nu heeft ze een ernstig tandprobleem. Kan jij haar tanden herstellen in deze medische simulatiegame?

 • Goldie: lipinjecties
  Spelen
  Goldie: lipinjecties
  7233 keer gespeeld

  In deze online medische simulatiegame denkt Goldie erover om haar uiterlijk te veranderen. Kan jij haar helpen beslissen of ze lipinjecties moet nemen?

 • Haarexpert
  Spelen
  Haarexpert
  1271 keer gespeeld

  Zo veel kapsels, zo weinig tijd... In deze salon blijf je altijd bezig!

 • Autosalon
  Spelen
  Autosalon
  2199 keer gespeeld

  Het is druk in deze autowasserette! Kun jij een handje helpen en de auto's van de klanten wassen? Vergeet niet om de coole dagelijkse beloningen te verzamelen in dit schattige simulatiespel.

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spelen
  Baby Hazel Goes Sick
  46894 keer gespeeld
 • Grappige keeldokter
  Spelen
  Grappige keeldokter
  14856 keer gespeeld

  Deze patiënten hebben last van hun keel. Wat zou er aan de hand zijn? Ontdek het in dit grappige doktersspel. De eerste patiënt wacht op je in de behandelkamer.

 • IJskoningin: familiedag met de tweeling
  Spelen
  IJskoningin: familiedag met de tweeling
  15808 keer gespeeld

  Deze jonge koningin is net bevallen van een tweeling en ze komt handen tekort. Help haar om de woonkamer op te ruimen voordat zij en de koning zich terugtrekken om samen van hun pasgeboren baby's te genieten in dit leuke simulatiespel.

 • Tatoeagesalon
  Spelen
  Tatoeagesalon
  1631 keer gespeeld

  Het begint aardig druk te worden in deze tatoeagewinkel. Kan jij in deze online simulatiegame het personeel te hulp schieten om voor de volgende groep klanten te zorgen? Je kan ze helpen bij het kiezen van een ontwerp en nog veel meer doen.

 • Vincy's lipverzorging
  Spelen
  Vincy's lipverzorging
  48525 keer gespeeld

  O nee! Die arme Vincy heeft een infectie op haar lip! Kruip in de huid van haar dokter en help haar zo snel mogelijk in dit medische simulatiespel.

 • Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  Spelen
  Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  3480 keer gespeeld

  Deze arme moeder heeft net een ongeluk gehad! Ook staat ze op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt in deze medische simulatiegame? Ze wacht op je bij de eerste hulp.

 • Schattige puppy's verzorgen
  Spelen
  Schattige puppy's verzorgen
  7143 keer gespeeld

  Deze drie puppy's hebben geen leuke dag achter de rug. Ze zijn allemaal nogal bont en blauw, maar gelukkig zijn ze net bij de dierenarts aangekomen. Kan jij hun wonden verzorgen, ze weer mooi maken en een lekker bad geven in deze verzorggame? Als je klaar met ze bent, mag je ook een paar superschattige outfits voor hen uitkiezen!

 • Handhuiddokter
  Spelen
  Handhuiddokter
  12920 keer gespeeld

  Alle patiënten in deze online medische simulator hebben een ernstig handprobleem. Zou jij ze kunnen helpen? Ze hebben een paar zalfjes nodig en misschien zelfs een manicure!

 • Baby Hazel: knipbeurt
  Spelen
  Baby Hazel: knipbeurt
  16421 keer gespeeld

  Hier heeft iemand duidelijk een knipbeurt nodig. Maar ze is nogal lastig! Kun jij haar aan?

 • Anna: scoliose-operatie
  Spelen
  Anna: scoliose-operatie
  5783 keer gespeeld

  Anna heeft al een tijdje ontzettende last van haar rug. Ze gaat nu eindelijk naar de dokter om zich te laten opereren in deze simulatiegame. Kun jij de operatie uitvoeren en ervoor zorgen dat ze weer de oude wordt?

 • Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  13109 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen. Laten we samen met haar naar de dokter gaan om te controleren of alles goed is. Zou jij de dokter een handje kunnen helpen in dit online spel?

 • Mama's bevalling
  Spelen
  Mama's bevalling
  7190 keer gespeeld

  Deze drukke moeder staat op het punt te bevallen van een tweeling. Kun jij ervoor zorgen dat ze al haar spullen heeft voor in het ziekenhuis? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit medische simulatiespel.

 • Zussen voor altijd
  Spelen
  Zussen voor altijd
  3835 keer gespeeld

  Deze twee zusjes doen bijna alles samen en dat moet gevierd worden in dit online aankleedspel. Kun jij de perfecte outfit voor ze samenstellen voor een dagje op het strand? Daarna willen ze een groot feest geven en ook daar kunnen ze je hulp goed bij gebruiken.

 • Kindergarten
  Spelen
  Kindergarten
  2092 keer gespeeld

  Run je eigen kinder dagverblijf en bouw het verder uit.

 • Ellie: herleven in het ziekenhuis
  Spelen
  Ellie: herleven in het ziekenhuis
  5139 keer gespeeld

  Ellie zit midden in een ernstige medische crisis die onmiddellijk moet worden opgelost! Ze is nu bij de spoedeisende hulp. Kan jij de dokter helpen om haar weer tot leven te brengen in deze medische simulatiegame?

 • Stippenmeisje: een tweeling
  Spelen
  Stippenmeisje: een tweeling
  25947 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen! Het wordt dubbel feest dus breng haar zo snel mogelijk naar het ziekenhuis en zorg ervoor dat ze alles bij de hand heeft. Ze mag haar mobieltje en babyspulletjes niet vergeten.

 • Babybad
  Spelen
  Babybad
  7065 keer gespeeld

  Deze jonge prinses moet nodig in bad! Zorg ervoor dat het water de juiste temperatuur heeft voordat je badschuim uitkiest in dit schattige online spel voor meisjes.

 • Kleed mijn baby
  Spelen
  Kleed mijn baby
  10595 keer gespeeld

  Laat je baby een stijlicoon zijn! Kies schattigste kleertjes, een kostuum, winters of zomers...

 • Pixie: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Pixie: zwangerschapscontrole
  3313 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze pixie om haar dokter een bezoekje te brengen zodat hij kan controleren of de baby het goed maakt. Kan jij haar dus even onderzoeken in deze magische medische simulatiegame?

 • Prinses: zorgen voor babyprinses 2
  Spelen
  Prinses: zorgen voor babyprinses 2
  1156 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in het kasteel waar deze babyprinses een heleboel liefde en aandacht nodig heeft! Kan jij haar in bad doen, te eten geven en nog veel meer in deze online simulatiegame? Haar moeder kan jouw hulp goed gebruiken.

 • Goldie prinses: huidspecialist
  Spelen
  Goldie prinses: huidspecialist
  60138 keer gespeeld

  O, nee! Deze arme prinses heeft last van puistjes en ze moet heel snel naar de huidspecialist! Kun jij haar helpen om van haar puisten af te komen en haar huid weer mooi te maken in dit leuke meidenspel?

 • Mama: controle bij de dokter
  Spelen
  Mama: controle bij de dokter
  5661 keer gespeeld

  Deze mama gaat bijna bevallen. Zorg jij er in deze medische simulatiegame voor dat alles goed verloopt? Ze is net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Schattige pup redden
  Spelen
  Schattige pup redden
  8991 keer gespeeld

  Dit arme hondje is in een struik vast komen te zitten toen hij achterna werd gezeten door een grotere hond. Hij is gewond geraakt en nu moet hij naar de dierenarts. Kun jij hem weer helemaal beter maken in dit superschattige medische simulatiespel?

 • Humeurige Ally: babybad
  Spelen
  Humeurige Ally: babybad
  1742 keer gespeeld

  Alliy wordt nogal humeurig wanneer het badtijd voor haar is. Kan jij het leuker voor haar maken in dit online verzorgspel? Kies kleurige badbellen en speeltjes uit om de badtijd nog leuker te maken.

 • Superpop: dermatoloog
  Spelen
  Superpop: dermatoloog
  4606 keer gespeeld

  Oh nee! deze superheldin heeft vreselijke uitslag op haar gezicht! Kan jij haar onderzoeken in deze medische simulatiegame? Ze heeft jouw hulp dringend nodig!

 • Pixie: flirten in de sauna
  Spelen
  Pixie: flirten in de sauna
  5065 keer gespeeld

  Komt Pixie de liefde van haar leven tegen in haar lievelingssauna? Help haar om zich klaar te maken voor een ontspannende middag met een beetje romantiek in deze magische online simulatiegame.

 • Cute Baby Nursery
  Spelen
  Cute Baby Nursery
  6860 keer gespeeld

  Waren alle baby's maar zo duidelijk...

 • Eilandprinses: nagelnoodgeval
  Spelen
  Eilandprinses: nagelnoodgeval
  7979 keer gespeeld

  De Eilandprinses van deze medische simulatiegame heeft last van een of andere vreselijke voetschimmel! Kan jij haar voeten een behandeling geven voordat ze een ontspannende pedicure krijgt?