Logische Spelletjes

 • Happy Glass 2
  Spelen
  Happy Glass 2
  54288 keer gespeeld

  Houd jij deze grappige glazen tevreden in dit uitdagende puzzelspel? Met de drie verschillende spelmodussen blijf je uren aan de gang. Probeer de glazen precies tot de lijn te vullen of om te draaien en op de juiste plek te krijgen. Je hebt snelle reflexen en scherpe ogen nodig om alle levels uit te spelen!

 • Trollface Quest TrollTube
  Spelen
  Trollface Quest TrollTube
  21296 keer gespeeld

  Trololo! Trollface is TrollTube aan het trollen! Ga samen met hem op avontuur en los de grappige puzzels op in dit 'point-and-click'-spelletje waar je geen genoeg van zult krijgen. Lach je rot met dit hilarische spel!

 • 3 in 1 Checkers
  Spelen
  3 in 1 Checkers
  36211 keer gespeeld

  Drie varianten op dammen in een spel.

 • Kleurenpijpen
  Spelen
  Kleurenpijpen
  2653 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij al deze pijpen verbinden? In deze uitdagende puzzelgame moet je er paden tussen maken en ze met elkaar matchen op basis van hun kleur.

 • Lijnpuzzel
  Spelen
  Lijnpuzzel
  5642 keer gespeeld

  Kun jij de vormen namaken in dit lastige puzzelspel? Verplaats de punten en kijk of je al deze uitdagende levels kunt voltooien.

 • Ultiem schaakspel
  Spelen
  Ultiem schaakspel
  397 keer gespeeld

  Probeer een schaakmeester te worden in deze online editie van het tijdloze bordspel. Een of twee spelers kunnen proberen om de koning van hun tegenstander in te sluiten. Haal jij als eerste een schaakmat terwijl je een vriend uitdaagt of het tegen de computer opneemt? Voordat het spel begint, kun je de moeilijkheidsgraad en de stijl van het bord veranderen.

 • Feestkat
  Spelen
  Feestkat
  4110 keer gespeeld

  Deze schattige kat is bijna net zo dol op poetsen als op rondrijden op de robotstofzuiger van zijn baasje. Doe met hem mee en poets elke hoek van het huis in dit online puzzelspel. Zorg je ervoor dat de kat geen enkel stofje vergeet terwijl hij door de kamer scheurt? Als je alle uitdagende levels hebt voltooid, is het tijd voor een feestje!

 • 4 in a Row Mania
  Spelen
  4 in a Row Mania
  9205 keer gespeeld

  Speel tegen een vriend of daag de computer uit in deze versie van het klassieke tafelspel. Lukt het jou om als eerste vier schijven op een rij te krijgen?

 • Snakes and Ladders
  Spelen
  Snakes and Ladders
  5268 keer gespeeld

  Word jij de eerste speler die de bovenkant van het bord bereikt in deze online versie van het klassieke spel? Je kunt de originele versie spelen, maar ook een paar grappige variaties. Er is er een met vallen en ladders en een andere met waanzinnige kanonnen die je over het bord heen schieten!

 • Schaken in Flash 3
  Spelen
  Schaken in Flash 3
  23694 keer gespeeld

  Schaken is nog steeds een van de meest intrigerende bordspellen ter wereld. Al duizenden jaren proberen spelers de koning van hun tegenstander te pakken te krijgen, terwijl ze hun eigen stukken beschermen. Ben jij klaar voor een potje in dit vervolg op het uitdagende schaakspelletje?

 • Troll Face Quest Internet Memes
  Spelen
  Troll Face Quest Internet Memes
  30077 keer gespeeld

  Geef de internetmemes een koekje van eigen deeg in dit hilarische avontuur!

  Troll Face Quest: Internet Memes is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Trollface Quest 1
  Spelen
  Trollface Quest 1
  23453 keer gespeeld

  Wandel door de schaduwenvallei van de lol, en wees niet bevreesd voor de trol.

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  66343 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest!

  Troll Face Quest: TV Shows is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  13408 keer gespeeld

  In deze donkere dimensie kan je een echt unieke mahjong-uitdaging ervaren. Kan jij alle tegels in de kubus met elkaar matchen voordat het te laat is? Ook moet je de speciale getimede tegels verbinden voordat hun klok op nul staat!

 • Tic Tac Toe Paper
  Spelen
  Tic Tac Toe Paper
  270 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke spel neem je het tegen de computer of een vriend op. Zet jij kruisjes of nulletjes? Probeer de andere speler te verslaan in een reeks van 3, 5 of 10 potjes!

 • Trollface Quest 2
  Spelen
  Trollface Quest 2
  7717 keer gespeeld

  Wakker de trol in jezelf aan...in dit spel draait het alleen maar om de lol.

 • Sudokupuzzel
  Spelen
  Sudokupuzzel
  3219 keer gespeeld

  De klassieke puzzelgame is terug met deze uitdagende en leuke online versie. Er zijn vier verschillende moeilijkheidsgraden die geschikt zijn voor beginners en spelers die al jaren van Sudoku genieten.

 • Schaakklassieker
  Spelen
  Schaakklassieker
  22394 keer gespeeld

  Het is altijd goed om klassiekers uit de kast te trekken en je uiterste best te doen in Chess Classic, een van de meest populaire bordspellen ooit. Neem het op tegen de computer of een vriend in dit tijdloze vaardigheidsspel.

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Games 2
  39238 keer gespeeld

  Ze dachten dat ze dans waren ontsprongen. Ze hadden het mis! Een nieuwe groep beroemde videogamepersonages staat op het punt om getrolld te worden in dit leuke puzzelspel. Kun je de avonturen van een grafrover saboteren? Of verpest je een volledige dag van een SIM-familie? Er staan je talloze sluwe, uitdagende en doldwaze levels te wachten.

 • 1 + 2 = 3
  Spelen
  1 + 2 = 3
  1158 keer gespeeld

 • Het ultieme damspel
  Spelen
  Het ultieme damspel
  14913 keer gespeeld

  In deze variant op het klassieke damspel stap je zelf het bord op en speel je de Big Shot om te winnen!

 • Trollface Quest: Sports
  Spelen
  Trollface Quest: Sports
  15096 keer gespeeld

  Deze trol neemt sporten erg serieus. Kun jij hem helpen met het trainen van zijn vriend?

 • Slang en blokken
  Spelen
  Slang en blokken
  5966 keer gespeeld

  Deze slang probeert zich een weg te banen door een tunnel vol mega-blokken. Hij zal onderweg heel veel power-ups moeten oppeuzelen om de blokken te kunnen vernietigen. Zou jij hem een handje kunnen helpen?

 • Ludo King
  Spelen
  Ludo King
  8190 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer, vrienden of spelers uit de hele wereld in deze online versie van het klassieke bordspel. Lukt het jou om je tegenstanders te snel af te zijn door als eerste alle vier je penningen naar het eindvakje te krijgen?

 • Cijfer-Mahjong
  Spelen
  Cijfer-Mahjong
  21418 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke bordspel vind je talloze borden met maffe designs. Race tegen de klok om zo snel mogelijk tegels met gelijke nummers bij elkaar te zoeken.

 • Trollface Quest 3
  Spelen
  Trollface Quest 3
  8169 keer gespeeld

  Onze favoriete trol is terug! Kraak deze pittige puzzels en laat je niet trollen!

 • Daily Sudoku 2
  Spelen
  Daily Sudoku 2
  2173 keer gespeeld

  Los elke dag een sudoku op in deze online versie van het klassieke puzzelspel. Kun jij de dagelijkse uitdagingen voltooien? Er zijn verschillende speltypen waardoor zelfs beginnende spelers meteen aan de slag kunnen.

 • 3D schaken
  Spelen
  3D schaken
  1334 keer gespeeld

  Geef je schaakskills een workout met deze 3D versie van het tijdloze bordspel. Stap de virtuele woonkamer in waar het schaakbord al klaar staat. Je kan tegen een vriend spelen of het met een van de vele moeilijkheidsgraden tegen de computer opnemen.

 • Schaken: klassiek
  Spelen
  Schaken: klassiek
  4891 keer gespeeld

  Kun jij de computer schaakmat zetten in deze online versie van het klassieke spel? Laat zien dat jij de slimste bent en probeer als eerste zijn koning te pakken te krijgen.

 • Doolhof
  Spelen
  Doolhof
  8531 keer gespeeld

  Talloze leuke, uitdagende doolhoven liggen op je te wachten in dit online puzzelspel. Denk je dat jij ze allemaal kunt oplossen? Je krijgt een ster voor elk doolhof dat je voltooit.

 • Prachtige legpuzzels
  Spelen
  Prachtige legpuzzels
  20200 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige legpuzzels weer in elkaar zetten in dit online spel? Elke puzzel bestaat uit een majestueuze natuurfoto. Heb je zin in een uitdaging? Kies dan de grootste puzzel met de meeste puzzelstukjes.

 • SparkChess-spel
  Spelen
  SparkChess-spel
  9452 keer gespeeld

  De vonken spatten ervan af als je je geniale strategie tentoonspreidt in SparkChess! Daag jezelf uit met vier moeilijkheidsgraden, elk met een andere speelstijl. Wees je tegenstander te slim af en speel je spel opnieuw om van je fouten te leren en de volgende ronde beter te doen. SparkChess stelt je schaakkunst echt op de proef!

 • 2048 Lines
  Spelen
  2048 Lines
  2293 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol in dit intense rekenpuzzelspel? Voorkom dat de genummerde kubussen de onderkant van het scherm bereiken. Smijt kubussen met dezelfde getallen naar ze toe, totdat ze opgeteld 2.048 vormen. Het is veel moeilijker dan het lijkt, maar de vele power-ups zullen je helpen om het spel uit te spelen.

 • Hexalau
  Spelen
  Hexalau
  1590 keer gespeeld

  Dit puzzelspel barst van de genummerde achthoeken, maar er is niet echt veel plaats voor. Zet ze in groepjes van vier of meer om ze samen te voegen. Dat is de enige manier waarop je genoeg ruimte krijgt voor de nieuwe kubussen die al in de wachtrij staan.

 • Fruit beschermen: spelerspakket
  Spelen
  Fruit beschermen: spelerspakket
  9465 keer gespeeld

  Agh! Zoek dekking! Het begint weer te regenen!

 • 10 x 10 tegels
  Spelen
  10 x 10 tegels
  2077 keer gespeeld

  In dit puzzelspel moet je alles op alles zetten om een hoge score te halen. Hoe lang kun jij de stukjes op het bord blijven plaatsen? Het veld is tien bij tien groot, dus je hebt maar weinig ruimte!