Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Hidden Object Rooms Exploration

Hidden Object Rooms Exploration (Verborgen Voorwerpen: Kamers Verkennen) is een zoekspelletje waarin je 18 verschillende kamers kunt afspeuren om de verloren voorwerpen te vinden. Heb jij de scherpe ogen van een echte detective? Kijk rond en vind de voorwerpen op je lijstje.

Hoe speel je Hidden Object Rooms Exploration?

Gebruik de muis om het scherm aan te tikken. Sleep heen en weer om alle hoeken van de kamer in beeld te brengen. In elk deel van het huis zijn er zes voorwerpen tussen de rommel verborgen. Kun jij ze vinden voordat de tijd op de klok om is?

Bekijk het lijstje met voorwerpen rechts en links van het scherm. Kijk of je de voorwerpen ergens in het plaatje kunt vinden. Tik erop om het voorwerp te verzamelen. Je hebt 1:30 minuten om alle spullen op de lijst te vinden.

Als je op de juiste voorwerpen tikt, verdien je 200 punten, maar je verliest 100 punten voor elke verkeerde klik.

Speel meer gratis online spelletjes zoals Hidden Object Rooms Exploration

In onze verzameling zoekspelletjes kun je nog vele andere casual spelletjes vinden waarin je mysterieuze herenhuizen en andere vreemde omgevingen kunt afspeuren om de verborgen voorwerpen te verzamelen. 

Kun jij het geheime verleden van de familie ontdekken in het spel What's Grandma Hiding? Of help de ontwerpster Mary bij het opruimen van haar ouderlijk huis in Mary Knots: Garden Wedding, een leuk spel dat ook een aantal side-quests en minigames bevat.

Wie is de maker van Hidden Object Rooms Exploration?

Hidden Object Rooms Exploration is gemaakt door Lof Games. 

Wanneer werd Hidden Object Rooms Exploration voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 17 mei 2024.