Multiplayer Strategy Spelletjes

 • Goodgame Empire
  Spelen
  Goodgame Empire
  632408 keer gespeeld

  Versla je vijanden en verover de wereld!

 • Goodgame Gangster
  Spelen
  Goodgame Gangster
  155080 keer gespeeld

  Deze maffiabaas heeft een aanbod voor je dat je niet kunt weigeren...

 • Total Front
  Spelen
  Total Front
  104734 keer gespeeld

  De wereld is in oorlog in dit real-time militaire actiespel. Aan welke kant vecht jij in deze serie van epische gevechten? Leid je troepen naar voren!

 • Forge of Empires
  Spelen
  Forge of Empires
  49935 keer gespeeld

  Je begint met een kleine nederzetting in de Steentijd. Aan jou de taak om die te transformeren tot een gigantisch rijk en heelhuids door de eeuwen heen te loodsen.

 • Elvenar
  Spelen
  Elvenar
  26149 keer gespeeld

  Elvenar is een gratis te spelen browserspel waarin je een bloeiende stad opbouwt en een magische wereld vol mysteriën ontdekt.

 • Mafia Battle
  Spelen
  Mafia Battle
  9913 keer gespeeld

  Ontwijk de smerissen en word stinkend rijk op weg naar de top van dit maffianetwerk!

 • New World Empires
  Spelen
  New World Empires
  4146 keer gespeeld

  Ervaar een wereldwijd conflict dat al vier eeuwen plaatsvindt in dit MMO-spel. Bouw monumenten die de tand des tijds zullen weerstaan, verover onontdekte continenten en neem het op tegen enkele van de machtigste militaire grootheden uit de geschiedenis. Kun jij de troepen van Napoleon verslaan? Of eerder dan Columbus voet aan wal te zetten in Amerika?

 • Naruto Online
  Spelen
  Naruto Online
  1712 keer gespeeld

  Duik in de wereld van Naruto met deze waanzinnige online actiegame. Ervaar alle spannende momenten van de klassieke animeserie terwijl je op quests gaat en ninjateams samenstelt om samen mee te vechten. Vorm een team met Naruto, Sasuke, Sakura en andere populaire personages van de show of met andere spelers. Verken grotten en vecht tegen vreselijke eindbazen en andere vijanden.

 • Supremacy 1914
  Spelen
  Supremacy 1914
  1306 keer gespeeld

  in deze turn based strategiegame is de hele wereld in een vreselijke oorlog verwikkeld. Welk land ga jij aanvoeren? Als je wil winnen moet je allianties aangaan, je bronnen op slimme wijze beheren en vlug beslissingen maken terwijl je de strijdkrachten het slachtveld opstuurt.