Bloed Spelletjes

 • Rio Rex
  Spelen
  Rio Rex
  10831 keer gespeeld

  Deze rex is klaar om de boel in Rio kort en klein te slaan! Hij heeft geen zin in het strand en peuzelt tijdens zijn vakantie liever een paar bouwvakkers op in plaats van dat hij lokale lekkernijen uitprobeert! Ga met de duivelse dinosaurus mee terwijl hij zich een weg baant door de beroemde stad aan zee in deze waanzinnige actiegame.

 • Short Life
  Spelen
  Short Life
  34747 keer gespeeld

  Deze dappere gast probeert zich een weg te banen door een reeks gevaarlijke obstakels in dit intense actiespel. Elk obstakel is dodelijker dan het vorige en hij heeft dus duidelijk jouw hulp nodig. Spring met hem mee over zagen, ontwijk ontploffende tonnen en probeer vooral niet op die superscherpe spietsen te stappen!

 • Pistoolduel
  Spelen
  Pistoolduel
  30986 keer gespeeld

  Ben je snel genoeg om je tegenstander neer te schieten? In dit bloederige schietspelletje kom je erachter! Trek je wapen!

 • Miami misdaadsimulator 3D
  Spelen
  Miami misdaadsimulator 3D
  15403 keer gespeeld

  Een leger meedogenloze gangsters heeft het op Miami gemunt! Nu moet een dappere politieagent in zijn eentje hun duivelse plannen stoppen in deze knallende 3D schietgame. Maak ze een voor een af met een pistool, een onwijs vette tank en alles daartussenin!

 • Geluk in het leven
  Spelen
  Geluk in het leven
  7750 keer gespeeld

  De kettingzagen in de stoep en de dodelijke windmolens zijn maar twee redenen waarom je nooit in deze knotsgekke buurt wilt wonen! Kan jij ervoor zorgen dat het geluk van deze kerel nooit opraakt in deze doldwaze actiegame? Hij heeft je absoluut nodig om in veiligheid te blijven.

 • Earn to die 2012: PART 2
  Spelen
  Earn to die 2012: PART 2
  8322 keer gespeeld

  Het wemelt van de zombies in Amerika. Kun jij ze allemaal uitroeien en jezelf in veiligheid brengen?

 • Akelige omaschreeuw: enge Freddy
  Spelen
  Akelige omaschreeuw: enge Freddy
  1833 keer gespeeld

  Je bent zojuist wakker geworden in een slaapkamer van een heel eng oud huis. Hoe ben je hier beland? En nog veel belangrijker: wat voor boosaardig iets schuilt er in de donkere gangen? Kan jij binnen vijf dagen ontsnappen in deze angstaanjagende 3D avonturengame? Kijk uit naar schuilplekken terwijl je essentiële items zoekt om de benen te kunnen nemen.

 • Swords and Sandals - Gladiator
  Spelen
  Swords and Sandals - Gladiator
  32551 keer gespeeld

  Creeer je held, koop een wapen en munitie en val je tegenstander gladiator aan

 • Zombies doden 2012
  Spelen
  Zombies doden 2012
  30439 keer gespeeld

  De beste manier om een zombie onschadelijk te maken is door hem overhoop te rijden...

 • Maffiastad - schiet met scherp
  Spelen
  Maffiastad - schiet met scherp
  1069 keer gespeeld

  De maffia controleert deze stad ... maar niet lang meer! Kan jij de straten heroveren in deze 3D actiegame? Gebruik tientallen waanzinnige wapens om deze meedogenloze gangsters af te maken terwijl je 30 verschillende missies voltooit.

 • Short Ride
  Spelen
  Short Ride
  55 keer gespeeld

  Het enige wat deze gozer wil is op zijn fiets rijden. Helaas ligt zijn buurt bezaaid met enorme scheermessen en andere dodelijke mechanische vallen! Kun jij in dit intense actiespel helpen voorkomen dat hij wordt gestoken, platgestampt of verminkt?

 • Miljonair zonder hand
  Spelen
  Miljonair zonder hand
  16210 keer gespeeld

  Hoe graag wil jij miljonair worden? Zou je het risico willen lopen je hand kwijt te raken? Ontdek het in dit bloederige spelletje...

 • Rakettenstrijd 3D
  Spelen
  Rakettenstrijd 3D
  1495 keer gespeeld

  Wint het rode team het volgende gevecht dat je in deze spannende 3D schietgame staat te wachten? Of komt het blauwe team als overwinnaar uit de bus? Dat hangt ervan af of je korte metten met je vijanden kan maken. Laat de machinegeweren en raketwerpers maar knallen!

 • Hobo 3: gezocht
  Spelen
  Hobo 3: gezocht
  16979 keer gespeeld

  Onze arme zwerver zit weer in de problemen! Kun jij zorgen dat de politie hem niet te pakken krijgt?

 • Mr. Bullet
  Spelen
  Mr. Bullet
  12500 keer gespeeld

  Het doel van dit retro actiespel is erg eenvoudig: het enige wat je hoeft te doen is de slechteriken af te maken zonder dat al je munitie opraakt! Ga dus mee met de dappere Mr. Kogel en schakel al zijn vijanden uit.

 • Kungfu
  Spelen
  Kungfu
  926 keer gespeeld

  Deze gasten zijn behoorlijk stoer, maar ze kunnen het niet alleen af. Kun jij ze helpen met het verslaan van de schurken in dit ouderwetse actiespel? Pak je honkbalknuppel en ga aan de slag!

 • Romeins legionair-simulator
  Spelen
  Romeins legionair-simulator
  959 keer gespeeld

  Ben jij in staat om als outlaw te overleven in de straten van het oude Rome? Laat je zwaard rondzwaaien en zoek naar nog betere wapens terwijl je de strijd aangaat met de dapperste krijgers van de stad in deze 3D actie- en avonturengame.

 • Handless Millionaire 2
  Spelen
  Handless Millionaire 2
  4220 keer gespeeld

  Je moet toegeven dat de makers van deze dolle online game goed werk hebben verricht. Ze weten duidelijk hoe je een bloedstollend leuke tijd kan beleven! Kan jij stapels cash bij elkaar rapen in deze chaotische gameshow voordat een slecht functionerende guillotine je virtuele handen afhakt?

 • Handloze miljonair
  Spelen
  Handloze miljonair
  2541 keer gespeeld

  Als je meer dan een paar levels van dit intense actiespel kunt voltooien, dan mag jij je handjes dichtknijpen. Zorg dat je geen trilhandjes hebt als je voor de mega-stapel cash gaat. Ontsnap jij aan het mes van de guillotine?

 • Brutal.io
  Spelen
  Brutal.io
  4609 keer gespeeld

  Dit io-spel is superwreed! Zwaai met je gespijkerde staart en knal andere spelers omver voordat ze jou te grazen nemen. Lukt het jou om overeind te blijven? Zo niet, dan lig je eruit.

 • Motosierra
  Spelen
  Motosierra
  15746 keer gespeeld

  Dit skelet heeft bloed aan zijn handen! Zaag je een weg door de menselijke obstakels om het einde van het level te bereiken. Dit bloederige spelletje is niet voor watjes!

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  1920 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Apple Shooter Champ
  Spelen
  Apple Shooter Champ
  64415 keer gespeeld

  Gebruik je pijl en boog in dit coole schietspel, maar pas op dat je je vriendin niet raakt!

 • Zombie Invasion
  Spelen
  Zombie Invasion
  891 keer gespeeld

  De zombies vallen weer aan. Schakel ze uit en red de overlevenden.

 • The Torture Game 2
  Spelen
  The Torture Game 2
  4418 keer gespeeld

  Got some time to kill? You can torture this guy with a vat full of acid in this blood-soaked action game. Do it slowly or get it over quickly if you’d prefer.

 • Boogschutter 2
  Spelen
  Boogschutter 2
  13247 keer gespeeld

  Ontdek wie de beste boogschutter ter wereld is in het intense boogschietspelletje Boogschutter 2! Neem het op tegen de computer of je vriend!

 • Zombiestad
  Spelen
  Zombiestad
  3408 keer gespeeld

  Een nachtelijk reisje naar deze stad vol zombies zou wel eens heel interessant kunnen worden...

 • Agent of Descent
  Spelen
  Agent of Descent
  1649 keer gespeeld

  Een meedogenloze bende is vastbesloten om dit gebouw over te nemen. Het is aan jou, dappere agent, om het koste wat kost te verdedigen in deze turn-based actiegame. Tijdens je avontuur kan je geld verdienen om extra munitie en andere items te kopen. Grijp zoveel wapens als je kan en zet je schrap om de trekker over te halen!

 • Gunblood Remastered
  Spelen
  Gunblood Remastered
  3107 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol tijdens deze epische vuurgevechten? Houd je vinger aan de trekker en probeer je tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen, want voordat je het weet, bijt jij in het stof.

 • Pixelverhalen 2: nacht om af te rekenen
  Spelen
  Pixelverhalen 2: nacht om af te rekenen
  3009 keer gespeeld

  In deze 3D schietgame komt er geen einde aan de strijd. Vernietig je vijanden terwijl je cash zoekt om betere en vettere wapens te komen. Als je in de problemen komt, kun je jezelf altijd terug naar je schuilplaats teleporteren.

 • Stickmannetje straffen
  Spelen
  Stickmannetje straffen
  18207 keer gespeeld

  Dit criminele stickmannetje moet gestraft worden, maar hoe? De keuze is aan jou...

 • Opstandelingen
  Spelen
  Opstandelingen
  2050 keer gespeeld

  Er staat je genoeg actie en chaos te wachten in deze multiplayer FPS-game. Neem het op tegen enkele van 's werelds meest meedogenloze opstandelingen terwijl je de strijd aangaat voor geld en naar allesvernietigende wapens zoekt.

 • Apple Shooter: Remastered
  Spelen
  Apple Shooter: Remastered
  3455 keer gespeeld

  Een van 's wereld gevaarlijkste stunts is terug in deze nieuwe versie van de bekende actiegame. Richt je boog met precisie en probeer de appel van het hoofd van je virtuele vriend te schieten. Bij een enkel foutje kan hij ernstig gewond raken!

 • Boxhead: 2 Player
  Spelen
  Boxhead: 2 Player
  11522 keer gespeeld

  Je doel: zombies doden. Je wapen: hoe groter, hoe beter!

 • Ricochet Kills 4
  Spelen
  Ricochet Kills 4
  7545 keer gespeeld

  Om deze criminele bende verslaan, zul je alle natuurkunde krachten uit de kast moeten trekken. Gebruik je snelle schietvaardigheden om ze één voor één uit te schakelen in dit boeiende online spel.

 • Special Strike: DLC 3
  Spelen
  Special Strike: DLC 3
  2749 keer gespeeld

  Ben je er klaar voor? Er zijn weer nieuwe gebieden geopend in deze multiplayer-FPS. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld en laat zien hoe goed je bent.