• Apple Shooter Champ
  Spelen
  Apple Shooter Champ
  63698 keer gespeeld

  Gebruik je pijl en boog in dit coole schietspel, maar pas op dat je je vriendin niet raakt!

 • Plasma-explosie
  Spelen
  Plasma-explosie
  44567 keer gespeeld

  De toekomst wordt bepaald door jouw daden in het verleden...

 • Miljardair zonder hand
  Spelen
  Miljardair zonder hand
  33330 keer gespeeld

  Waarom zou je miljonair blijven als je ook miljardair kunt worden? Maar pas wel op, want voordat je het weet, verlies je je hand. Voorzichtig!

 • Pistoolduel
  Spelen
  Pistoolduel
  29410 keer gespeeld

  Ben je snel genoeg om je tegenstander neer te schieten? In dit bloederige schietspelletje kom je erachter! Trek je wapen!

 • Doodsdrift
  Spelen
  Doodsdrift
  22658 keer gespeeld

  Deze gevangene geeft zich niet zomaar gewonnen...

 • Stickmannetje straffen
  Spelen
  Stickmannetje straffen
  17745 keer gespeeld

  Dit criminele stickmannetje moet gestraft worden, maar hoe? De keuze is aan jou...

 • Short Life
  Spelen
  Short Life
  17444 keer gespeeld

  Deze dappere gast probeert zich een weg te banen door een reeks gevaarlijke obstakels in dit intense actiespel. Elk obstakel is dodelijker dan het vorige en hij heeft dus duidelijk jouw hulp nodig. Spring met hem mee over zagen, ontwijk ontploffende tonnen en probeer vooral niet op die superscherpe spietsen te stappen!

 • Hobo 3: gezocht
  Spelen
  Hobo 3: gezocht
  16520 keer gespeeld

  Onze arme zwerver zit weer in de problemen! Kun jij zorgen dat de politie hem niet te pakken krijgt?

 • Miljonair zonder hand
  Spelen
  Miljonair zonder hand
  15631 keer gespeeld

  Hoe graag wil jij miljonair worden? Zou je het risico willen lopen je hand kwijt te raken? Ontdek het in dit bloederige spelletje...

 • Motosierra
  Spelen
  Motosierra
  15403 keer gespeeld

  Dit skelet heeft bloed aan zijn handen! Zaag je een weg door de menselijke obstakels om het einde van het level te bereiken. Dit bloederige spelletje is niet voor watjes!

 • Whack the Trump
  Spelen
  Whack the Trump
  14941 keer gespeeld

  Donald Trump is deze keer te ver gegaan! Leer hem een lesje die hij niet snel zal vergeten. Sla hem met een handtas of overtuig een paard om hem een flinke trap te geven in dit doldwaze actiespel. Je kunt zelfs een kale adelaar achter Trump aan sturen of hem in elkaar laten slaan door zijn eigen toupet.

 • Bloederige vampier
  Spelen
  Bloederige vampier
  14663 keer gespeeld

  Deze vampier heeft bloed nodig om uit zijn kist te kunnen ontsnappen. Gebruik het bloed van deze dames om je meester weer tot leven te wekken.

 • Boogschutter 2
  Spelen
  Boogschutter 2
  13083 keer gespeeld

  Ontdek wie de beste boogschutter ter wereld is in het intense boogschietspelletje Boogschutter 2! Neem het op tegen de computer of je vriend!

 • Boxhead: 2 Player
  Spelen
  Boxhead: 2 Player
  11338 keer gespeeld

  Je doel: zombies doden. Je wapen: hoe groter, hoe beter!

 • Rio Rex
  Spelen
  Rio Rex
  8842 keer gespeeld

  Deze rex is klaar om de boel in Rio kort en klein te slaan! Hij heeft geen zin in het strand en peuzelt tijdens zijn vakantie liever een paar bouwvakkers op in plaats van dat hij lokale lekkernijen uitprobeert! Ga met de duivelse dinosaurus mee terwijl hij zich een weg baant door de beroemde stad aan zee in deze waanzinnige actiegame.

 • Hanger 2
  Spelen
  Hanger 2
  8770 keer gespeeld

  This guy really loves to hang around. How far can you launch him off the side of this cliff?

 • Earn to die 2012: PART 2
  Spelen
  Earn to die 2012: PART 2
  8101 keer gespeeld

  Het wemelt van de zombies in Amerika. Kun jij ze allemaal uitroeien en jezelf in veiligheid brengen?

 • Slachting op Valentijnsdag
  Spelen
  Slachting op Valentijnsdag
  7876 keer gespeeld

  Oh nee! Er hangt vandaag geen liefde in de lucht, maar angst en geweld! Pak je kettingzaag en neem het op tegen de Teddynator en de andere schurken in dit actierijke valentijnsspelletje.

 • Ricochet Kills 4
  Spelen
  Ricochet Kills 4
  7342 keer gespeeld

  Om deze criminele bende verslaan, zul je alle natuurkunde krachten uit de kast moeten trekken. Gebruik je snelle schietvaardigheden om ze één voor één uit te schakelen in dit boeiende online spel.

 • Geluk in het leven
  Spelen
  Geluk in het leven
  5590 keer gespeeld

  De kettingzagen in de stoep en de dodelijke windmolens zijn maar twee redenen waarom je nooit in deze knotsgekke buurt wilt wonen! Kan jij ervoor zorgen dat het geluk van deze kerel nooit opraakt in deze doldwaze actiegame? Hij heeft je absoluut nodig om in veiligheid te blijven.

 • Handless Millionaire 2
  Spelen
  Handless Millionaire 2
  3812 keer gespeeld

  Je moet toegeven dat de makers van deze dolle online game goed werk hebben verricht. Ze weten duidelijk hoe je een bloedstollend leuke tijd kan beleven! Kan jij stapels cash bij elkaar rapen in deze chaotische gameshow voordat een slecht functionerende guillotine je virtuele handen afhakt?

 • Brutal.io
  Spelen
  Brutal.io
  3772 keer gespeeld

  Dit io-spel is superwreed! Zwaai met je gespijkerde staart en knal andere spelers omver voordat ze jou te grazen nemen. Lukt het jou om overeind te blijven? Zo niet, dan lig je eruit.

 • Miami misdaadsimulator 3D
  Spelen
  Miami misdaadsimulator 3D
  3620 keer gespeeld

  Een leger meedogenloze gangsters heeft het op Miami gemunt! Nu moet een dappere politieagent in zijn eentje hun duivelse plannen stoppen in deze knallende 3D schietgame. Maak ze een voor een af met een pistool, een onwijs vette tank en alles daartussenin!

 • The Torture Game 2
  Spelen
  The Torture Game 2
  3614 keer gespeeld

  Got some time to kill? You can torture this guy with a vat full of acid in this blood-soaked action game. Do it slowly or get it over quickly if you’d prefer.

 • Zombiestad
  Spelen
  Zombiestad
  3279 keer gespeeld

  Een nachtelijk reisje naar deze stad vol zombies zou wel eens heel interessant kunnen worden...

 • Raad de kat
  Spelen
  Raad de kat
  3270 keer gespeeld

  Elk van deze schattige poesjes heeft een interessant beroep of is een exemplaar van een heel speciaal ras. Kun jij aangeven wat ze precies zijn in dit grappige en gruwelijke online spel? Een foute keuze kan vreselijke gevolgen hebben! Als je een fout maakt worden ze verpletterd door een piano, met pijlen doorboord en nog veel meer!

 • Apple Shooter: Remastered
  Spelen
  Apple Shooter: Remastered
  3098 keer gespeeld

  Een van 's wereld gevaarlijkste stunts is terug in deze nieuwe versie van de bekende actiegame. Richt je boog met precisie en probeer de appel van het hoofd van je virtuele vriend te schieten. Bij een enkel foutje kan hij ernstig gewond raken!

 • Gunblood Remastered
  Spelen
  Gunblood Remastered
  2876 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol tijdens deze epische vuurgevechten? Houd je vinger aan de trekker en probeer je tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen, want voordat je het weet, bijt jij in het stof.

 • Causality Saving Private Stickman
  Spelen
  Causality Saving Private Stickman
  2518 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een epische strijd op dit levensgevaarlijke strand?

 • Zwaarden en sandalen: kampioenen
  Spelen
  Zwaarden en sandalen: kampioenen
  2390 keer gespeeld

  Kun jij de overwinning behalen in deze met bloed doordrenkte arena? Kies een van de onverschrokken gladiatoren en ga de strijd aan met je tegenstanders. Verbeter de eigenschappen van je held en hak je vijanden in de pan in dit turn-based actiespel.

 • Dinosaur Killer 3D
  Spelen
  Dinosaur Killer 3D
  2087 keer gespeeld
 • Special Strike: DLC 3
  Spelen
  Special Strike: DLC 3
  2049 keer gespeeld

  Ben je er klaar voor? Er zijn weer nieuwe gebieden geopend in deze multiplayer-FPS. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld en laat zien hoe goed je bent.

 • Soccer Doctor 3
  Spelen
  Soccer Doctor 3
  1992 keer gespeeld

  Dokter, je moet weer het veld op. Kun jij al deze voetbalspelers oplappen of ze de nodige plastische chirurgie geven? Toon je speciale medische talenten in dit knotsgekke online spel.

 • Pixelverhalen 2: nacht om af te rekenen
  Spelen
  Pixelverhalen 2: nacht om af te rekenen
  1735 keer gespeeld

  In deze 3D schietgame komt er geen einde aan de strijd. Vernietig je vijanden terwijl je cash zoekt om betere en vettere wapens te komen. Als je in de problemen komt, kun je jezelf altijd terug naar je schuilplaats teleporteren.

 • Handloze miljonair
  Spelen
  Handloze miljonair
  1707 keer gespeeld

  Als je meer dan een paar levels van dit intense actiespel kunt voltooien, dan mag jij je handjes dichtknijpen. Zorg dat je geen trilhandjes hebt als je voor de mega-stapel cash gaat. Ontsnap jij aan het mes van de guillotine?

 • Vuisten van staal
  Spelen
  Vuisten van staal
  1626 keer gespeeld

  Het wemelt van de schurken in deze stad en ze kunnen allemaal wel een pak rammel gebruiken. Laat ze samen met deze mysterieuze vreemdeling zien wie de baas is in dit ouderwetse actiespel en gebruik de handige wapens zoals knuppels en messen om je tegenstanders te verslaan.