• Mr. Bullet
  Spelen
  Mr. Bullet
  372 keer gespeeld

  Het doel van dit retro actiespel is erg eenvoudig: het enige wat je hoeft te doen is de slechteriken af te maken zonder dat al je munitie opraakt! Ga dus mee met de dappere Mr. Kogel en schakel al zijn vijanden uit.

 • Rio Rex
  Spelen
  Rio Rex
  9851 keer gespeeld

  Deze rex is klaar om de boel in Rio kort en klein te slaan! Hij heeft geen zin in het strand en peuzelt tijdens zijn vakantie liever een paar bouwvakkers op in plaats van dat hij lokale lekkernijen uitprobeert! Ga met de duivelse dinosaurus mee terwijl hij zich een weg baant door de beroemde stad aan zee in deze waanzinnige actiegame.

 • Zombies doden 2012
  Spelen
  Zombies doden 2012
  30107 keer gespeeld

  De beste manier om een zombie onschadelijk te maken is door hem overhoop te rijden...

 • Pistoolduel
  Spelen
  Pistoolduel
  30104 keer gespeeld

  Ben je snel genoeg om je tegenstander neer te schieten? In dit bloederige schietspelletje kom je erachter! Trek je wapen!

 • Short Life
  Spelen
  Short Life
  27768 keer gespeeld

  Deze dappere gast probeert zich een weg te banen door een reeks gevaarlijke obstakels in dit intense actiespel. Elk obstakel is dodelijker dan het vorige en hij heeft dus duidelijk jouw hulp nodig. Spring met hem mee over zagen, ontwijk ontploffende tonnen en probeer vooral niet op die superscherpe spietsen te stappen!

 • Miami misdaadsimulator 3D
  Spelen
  Miami misdaadsimulator 3D
  6546 keer gespeeld

  Een leger meedogenloze gangsters heeft het op Miami gemunt! Nu moet een dappere politieagent in zijn eentje hun duivelse plannen stoppen in deze knallende 3D schietgame. Maak ze een voor een af met een pistool, een onwijs vette tank en alles daartussenin!

 • Geluk in het leven
  Spelen
  Geluk in het leven
  6739 keer gespeeld

  De kettingzagen in de stoep en de dodelijke windmolens zijn maar twee redenen waarom je nooit in deze knotsgekke buurt wilt wonen! Kan jij ervoor zorgen dat het geluk van deze kerel nooit opraakt in deze doldwaze actiegame? Hij heeft je absoluut nodig om in veiligheid te blijven.

 • Maffiastad - schiet met scherp
  Spelen
  Maffiastad - schiet met scherp
  794 keer gespeeld

  De maffia controleert deze stad ... maar niet lang meer! Kan jij de straten heroveren in deze 3D actiegame? Gebruik tientallen waanzinnige wapens om deze meedogenloze gangsters af te maken terwijl je 30 verschillende missies voltooit.

 • Akelige omaschreeuw: enge Freddy
  Spelen
  Akelige omaschreeuw: enge Freddy
  1444 keer gespeeld

  Je bent zojuist wakker geworden in een slaapkamer van een heel eng oud huis. Hoe ben je hier beland? En nog veel belangrijker: wat voor boosaardig iets schuilt er in de donkere gangen? Kan jij binnen vijf dagen ontsnappen in deze angstaanjagende 3D avonturengame? Kijk uit naar schuilplekken terwijl je essentiële items zoekt om de benen te kunnen nemen.

 • Miljonair zonder hand
  Spelen
  Miljonair zonder hand
  15898 keer gespeeld

  Hoe graag wil jij miljonair worden? Zou je het risico willen lopen je hand kwijt te raken? Ontdek het in dit bloederige spelletje...

 • Earn to die 2012: PART 2
  Spelen
  Earn to die 2012: PART 2
  8200 keer gespeeld

  Het wemelt van de zombies in Amerika. Kun jij ze allemaal uitroeien en jezelf in veiligheid brengen?

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  1674 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Kungfu
  Spelen
  Kungfu
  729 keer gespeeld

  Deze gasten zijn behoorlijk stoer, maar ze kunnen het niet alleen af. Kun jij ze helpen met het verslaan van de schurken in dit ouderwetse actiespel? Pak je honkbalknuppel en ga aan de slag!

 • Handloze miljonair
  Spelen
  Handloze miljonair
  2125 keer gespeeld

  Als je meer dan een paar levels van dit intense actiespel kunt voltooien, dan mag jij je handjes dichtknijpen. Zorg dat je geen trilhandjes hebt als je voor de mega-stapel cash gaat. Ontsnap jij aan het mes van de guillotine?

 • Brutal.io
  Spelen
  Brutal.io
  4174 keer gespeeld

  Dit io-spel is superwreed! Zwaai met je gespijkerde staart en knal andere spelers omver voordat ze jou te grazen nemen. Lukt het jou om overeind te blijven? Zo niet, dan lig je eruit.

 • Hobo 3: gezocht
  Spelen
  Hobo 3: gezocht
  16720 keer gespeeld

  Onze arme zwerver zit weer in de problemen! Kun jij zorgen dat de politie hem niet te pakken krijgt?

 • Romeins legionair-simulator
  Spelen
  Romeins legionair-simulator
  597 keer gespeeld

  Ben jij in staat om als outlaw te overleven in de straten van het oude Rome? Laat je zwaard rondzwaaien en zoek naar nog betere wapens terwijl je de strijd aangaat met de dapperste krijgers van de stad in deze 3D actie- en avonturengame.

 • Handless Millionaire 2
  Spelen
  Handless Millionaire 2
  4008 keer gespeeld

  Je moet toegeven dat de makers van deze dolle online game goed werk hebben verricht. Ze weten duidelijk hoe je een bloedstollend leuke tijd kan beleven! Kan jij stapels cash bij elkaar rapen in deze chaotische gameshow voordat een slecht functionerende guillotine je virtuele handen afhakt?

 • Rakettenstrijd 3D
  Spelen
  Rakettenstrijd 3D
  1210 keer gespeeld

  Wint het rode team het volgende gevecht dat je in deze spannende 3D schietgame staat te wachten? Of komt het blauwe team als overwinnaar uit de bus? Dat hangt ervan af of je korte metten met je vijanden kan maken. Laat de machinegeweren en raketwerpers maar knallen!

 • Motosierra
  Spelen
  Motosierra
  15578 keer gespeeld

  Dit skelet heeft bloed aan zijn handen! Zaag je een weg door de menselijke obstakels om het einde van het level te bereiken. Dit bloederige spelletje is niet voor watjes!

 • Boogschutter 2
  Spelen
  Boogschutter 2
  13180 keer gespeeld

  Ontdek wie de beste boogschutter ter wereld is in het intense boogschietspelletje Boogschutter 2! Neem het op tegen de computer of je vriend!

 • Swords and Sandals - Gladiator
  Spelen
  Swords and Sandals - Gladiator
  32363 keer gespeeld

  Creeer je held, koop een wapen en munitie en val je tegenstander gladiator aan

 • The Torture Game 2
  Spelen
  The Torture Game 2
  4015 keer gespeeld

  Got some time to kill? You can torture this guy with a vat full of acid in this blood-soaked action game. Do it slowly or get it over quickly if you’d prefer.

 • Apple Shooter Champ
  Spelen
  Apple Shooter Champ
  64040 keer gespeeld

  Gebruik je pijl en boog in dit coole schietspel, maar pas op dat je je vriendin niet raakt!

 • Agent of Descent
  Spelen
  Agent of Descent
  1508 keer gespeeld

  Een meedogenloze bende is vastbesloten om dit gebouw over te nemen. Het is aan jou, dappere agent, om het koste wat kost te verdedigen in deze turn-based actiegame. Tijdens je avontuur kan je geld verdienen om extra munitie en andere items te kopen. Grijp zoveel wapens als je kan en zet je schrap om de trekker over te halen!

 • Stickmannetje straffen
  Spelen
  Stickmannetje straffen
  17961 keer gespeeld

  Dit criminele stickmannetje moet gestraft worden, maar hoe? De keuze is aan jou...

 • Zombiestad
  Spelen
  Zombiestad
  3322 keer gespeeld

  Een nachtelijk reisje naar deze stad vol zombies zou wel eens heel interessant kunnen worden...

 • Gunblood Remastered
  Spelen
  Gunblood Remastered
  3002 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol tijdens deze epische vuurgevechten? Houd je vinger aan de trekker en probeer je tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen, want voordat je het weet, bijt jij in het stof.

 • Pixelverhalen 2: nacht om af te rekenen
  Spelen
  Pixelverhalen 2: nacht om af te rekenen
  2317 keer gespeeld

  In deze 3D schietgame komt er geen einde aan de strijd. Vernietig je vijanden terwijl je cash zoekt om betere en vettere wapens te komen. Als je in de problemen komt, kun je jezelf altijd terug naar je schuilplaats teleporteren.

 • Ricochet Kills 4
  Spelen
  Ricochet Kills 4
  7445 keer gespeeld

  Om deze criminele bende verslaan, zul je alle natuurkunde krachten uit de kast moeten trekken. Gebruik je snelle schietvaardigheden om ze één voor één uit te schakelen in dit boeiende online spel.

 • 3D-boksen: kampioenschap
  Spelen
  3D-boksen: kampioenschap
  971 keer gespeeld

  Kies een bokser, trek je bokshandschoenen aan en betreed de ring in dit uitdagende boksspel. Doe mee aan een toernooi of speel een snel potje, verdien geld om je eigenschappen te verbeteren en kijk of jij de beste bokser ter wereld kunt worden.

 • Warscrap.io
  Spelen
  Warscrap.io
  2572 keer gespeeld

  De strijd is volledig losgebarsten in dit intense en spannende io-spel. Vorm teams met spelers van over de hele wereld in de strijd om vijandelijke gebieden en gebouwen. Slaag jij erin om hun terrein te veroveren voordat ze het jouwe binnenvallen en je hele troepenmacht om zeep helpen?

 • Opstandelingen
  Spelen
  Opstandelingen
  1789 keer gespeeld

  Er staat je genoeg actie en chaos te wachten in deze multiplayer FPS-game. Neem het op tegen enkele van 's werelds meest meedogenloze opstandelingen terwijl je de strijd aangaat voor geld en naar allesvernietigende wapens zoekt.

 • Plasma-explosie
  Spelen
  Plasma-explosie
  44797 keer gespeeld

  De toekomst wordt bepaald door jouw daden in het verleden...

 • Special Strike: DLC 3
  Spelen
  Special Strike: DLC 3
  2364 keer gespeeld

  Ben je er klaar voor? Er zijn weer nieuwe gebieden geopend in deze multiplayer-FPS. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld en laat zien hoe goed je bent.

 • Zombie Invasion
  Spelen
  Zombie Invasion
  845 keer gespeeld

  De zombies vallen weer aan. Schakel ze uit en red de overlevenden.