Denk Spelletjes

 • Ono Card Game
  Spelen
  Ono Card Game
  31696 keer gespeeld

  Beproef je geluk in deze online versie van het klassieke kaartspel. Neem het op tegen de computer of tegen andere spelers en probeer je kaarten zo snel mogelijk weg te spelen.

 • Puzzels deluxe
  Spelen
  Puzzels deluxe
  53364 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige puzzels voltooien? Kies een afbeelding, selecteer het aantal puzzelstukjes en ga aan de slag!

 • Roll The Ball
  Spelen
  Roll The Ball
  1078 keer gespeeld

  Kun je deze ballen in de gaten laten rollen in elk van deze uitdagende niveaus? Rangschik de kokers dusdanig zodat ze naar de goede plek rollen in deze lastige puzzel-game.

 • Operate Now: Brain Surgery
  Spelen
  Operate Now: Brain Surgery
  110000 keer gespeeld

  Dokter, snel naar de operatiekamer! Er staat een leven op het spel!

 • Gold Train FRVR
  Spelen
  Gold Train FRVR
  15546 keer gespeeld

  In deze uitdagende puzzelgame probeert een klein treintje om veilig alle stations te bereiken. Kan jij de rails van deze pittoreske plaats met elkaar verbinden zodat hij lekker voorttuft en zijn eindbestemming bereikt?

 • Woordveger
  Spelen
  Woordveger
  14796 keer gespeeld

  De klok tikt. Hoeveel woorden kan jij op het bord vinden voordat de tijd op is? Match alle letters met elkaar in deze te gekke woordpuzzelgame die je vocabulaire talenten op de proef stelt!

 • Ultieme woordzoeker
  Spelen
  Ultieme woordzoeker
  48749 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij alle verstopte woorden in deze uitdagende puzzels? Ze kunnen diagonaal of zelfs achterstevoren staan. Probeer deze ultieme test voor speurneuzen uit en kijk of je de top van de ranglijst kan bereiken in deze woordzoeker.

 • Epic legpuzzel
  Spelen
  Epic legpuzzel
  2794 keer gespeeld

  Kan jij al deze schitterende legpuzzels in elkaar zetten? Ze bestaan uit klassieke Europese bestemmingen, katten die in de zon liggen en nog veel meer. De verschillende moeilijkheidsgraden zijn perfect voor beginnende en gevorderde spelers!

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  11505 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • Master Chess Multiplayer
  Spelen
  Master Chess Multiplayer
  7844 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of een vriend in dit uitdagende schaakspel, maar zorg wel dat je zo snel mogelijk speelt. Hoe langer het duurt voordat je tegenstander schaakmat staat, hoe lager je score!

 • Bob de slak 3
  Spelen
  Bob de slak 3
  62577 keer gespeeld

  HELP! Bob de slak krijgt het heet onder de voeten... hij zit in de woestijn! Haal hem daar weg!

 • Bob de slak
  Spelen
  Bob de slak
  173577 keer gespeeld

  Leid deze slijmerige, maar moedige slak naar zijn nieuwe onderkomen!

 • Adam en Eva 5: deel 2
  Spelen
  Adam en Eva 5: deel 2
  5345 keer gespeeld

  Adam heeft zich deze keer flink in de nesten gewerkt! Hij bungelt boven een afgrond terwijl hij met alle macht de staart van een triceratops vasthoudt! Kan jij in deze point-en-click puzzelgame de handige holbewoners uit deze situatie en een heleboel andere jurassic avonturen redden? Samen met zijn geliefde Eva kan Adam grotten, jungles en zelfs het huis van de buurman verkennen.

 • Drie-op-een-rij in de bloesemtuin
  Spelen
  Drie-op-een-rij in de bloesemtuin
  9531 keer gespeeld

  Betreed deze tuin voor een schattige en superleuke drie-op-een-rij puzzelgame. Kan jij al deze kleurrijke bloemen met elkaar verbinden? Probeer de arcademodus of de traditionele klassieke modus.

 • Mahjong Connect Classic
  Spelen
  Mahjong Connect Classic
  999195 keer gespeeld

  In deze variant op mahjong moet je stenen verwijderen door ze met elkaar te verbinden.

 • Lijnpuzzel
  Spelen
  Lijnpuzzel
  5728 keer gespeeld

  Kun jij de vormen namaken in dit lastige puzzelspel? Verplaats de punten en kijk of je al deze uitdagende levels kunt voltooien.

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  12491 keer gespeeld

  Al deze beroemde videomemes en tv-shows zullen niet weten wat ze overkomt als Troll Face ineens verschijnt! Ga met de beruchte prankster mee terwijl hij en zijn vrienden een paar van je favoriete personages tergen in deze hilarische online game. Kan jij alle puzzels oplossen en de wilde en gekke uitdagingen die op je staan te wachten overwinnen?

 • Katten- en hondenpuzzel
  Spelen
  Katten- en hondenpuzzel
  14435 keer gespeeld

  Ga aan de slag met deze schattige katten- en hondenpuzzels voor eindeloos puzzelplezier!

 • Klassieke Sudoku
  Spelen
  Klassieke Sudoku
  94792 keer gespeeld

  Speel deze versie van het klassieke Japanse puzzelspel. Hoe snel kun jij het 9 x 9 rooster vullen met getallen?

 • De dagelijkse legpuzzel
  Spelen
  De dagelijkse legpuzzel
  13295 keer gespeeld

  In deze online tafelgame kan je elke dag een nieuw legpuzzel uitproberen. Je kan puzzels van eten, mensen, dieren en nog veel meer leggen! Ook zijn er verschillende moeilijkheidsgraden die je vaardigheden op de proef zullen stellen.

 • Hack!
  Spelen
  Hack!
  19250 keer gespeeld

  Word jij een elite hacker in dit retro simulatiespel? Dring computers van anderen binnen tijdens je koffiepauze en verdien waardevolle bits. Ze weten niet wat ze overkomt!

 • Mahjong-dimensies: 640 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensies: 640 seconden
  14529 keer gespeeld

  Je hebt maar tien minuten om alle uitdagingen in deze spannende 3D versie van de klassieke game te voltooien. Kan jij alle levels in 640 seconden of nog sneller uitspelen?

 • Sprookjeswoud
  Spelen
  Sprookjeswoud
  7808 keer gespeeld

  Een magische fee heeft je hulp ingeroepen. Ze is op zoek naar andere betoverde wezens in dit sprookjesachtige zoek-en-vind-spel. Ga met haar mee op avontuur in dit mysterieuze woud en kijk of je ze allemaal kunt vinden.

 • Woorden vormen
  Spelen
  Woorden vormen
  2565 keer gespeeld

  Kun jij de lege vakjes vullen in dit lastige online spel? Gebruik de letters om woorden te maken en kijk of jij deze uitdagende levels kunt voltooien.

 • Sleutel zoeken
  Spelen
  Sleutel zoeken
  10148 keer gespeeld

  Je kunt maar op een manier ontsnappen uit deze dodelijke tempel: zoek de sleutels in elk level. Verplaats de blokken zodat je erbij kunt in dit lastige puzzelspel.

 • 4 in a Row Mania
  Spelen
  4 in a Row Mania
  9434 keer gespeeld

  Speel tegen een vriend of daag de computer uit in deze versie van het klassieke tafelspel. Lukt het jou om als eerste vier schijven op een rij te krijgen?

 • Wheely 7: Detective
  Spelen
  Wheely 7: Detective
  21020 keer gespeeld

  Je favoriete cartoon-auto is terug! Ben je klaar voor een nieuw en uitdagend avontuur met Wheely?

 • Houten blokken
  Spelen
  Houten blokken
  19695 keer gespeeld

  Kun jij de houten blokken verwijderen in dit lastige puzzelspel? Vul de rijen en kolommen om de blokken weg te spelen, maar pas op dat je niet vast komt te zitten.

 • Woorden maken
  Spelen
  Woorden maken
  3726 keer gespeeld

  Kun jij zoveel mogelijk woorden vormen met al deze letters? Tel de lege vakjes bovenaan het scherm en probeer ze allemaal te vullen.

 • Dammeester
  Spelen
  Dammeester
  102337 keer gespeeld

  Neem het op tegen een vriend of de computer in deze uitdagende versie van het klassieke bordspel. Kun jij alle stenen van je tegenstander wegspelen?

 • Doolhof
  Spelen
  Doolhof
  8578 keer gespeeld

  Talloze leuke, uitdagende doolhoven liggen op je te wachten in dit online puzzelspel. Denk je dat jij ze allemaal kunt oplossen? Je krijgt een ster voor elk doolhof dat je voltooit.

 • Ultiem schaakspel
  Spelen
  Ultiem schaakspel
  450 keer gespeeld

  Probeer een schaakmeester te worden in deze online editie van het tijdloze bordspel. Een of twee spelers kunnen proberen om de koning van hun tegenstander in te sluiten. Haal jij als eerste een schaakmat terwijl je een vriend uitdaagt of het tegen de computer opneemt? Voordat het spel begint, kun je de moeilijkheidsgraad en de stijl van het bord veranderen.

 • Woordendetector
  Spelen
  Woordendetector
  8926 keer gespeeld

  Je kan virtuele munten verdienen terwijl je jouw vocabulaire vaardigheden op de proef stelt in dit uitdagende online spel. Vul de lege openingen met letters en ontdek hoeveel woorden je kan samenstellen.

 • Hangman
  Spelen
  Hangman
  4115 keer gespeeld

  Het klassieke spelletje komt tot leven in deze online versie. Kan jij elk woord raden voordat de tekening van het opgehangen mannetje af is?

 • Kleurenpijpen
  Spelen
  Kleurenpijpen
  2729 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij al deze pijpen verbinden? In deze uitdagende puzzelgame moet je er paden tussen maken en ze met elkaar matchen op basis van hun kleur.

 • Het spookschip
  Spelen
  Het spookschip
  3678 keer gespeeld

  Andrew steekt al tientallen jaren de Atlantische oceaan over. Net als andere zeemannen weet hij alles over het legendarische schip dat zonder bemanning de wateren doorkruist. Zouden er spoken op wonen? Ga in deze spannende verborgen-voorwerpengame met hem en zijn twee dochters mee om voor eens en voor altijd dit mysterie te ontrafelen.