Klassieke Spelletjes

 • Gyros.io
  Spelen
  Gyros.io
  71 keer gespeeld

  Zet je schrap om je tegenstanders in het stof te laten bijten in deze knotsgekke multiplayer actiegame. Bestuur een draaitol terwijl je probeert om de anderen uit de arena te knallen. Verdien punten waarmee je tussen wedstrijden een nieuwe tol kan kopen.

 • Dominoes Classic
  Spelen
  Dominoes Classic
  1303 keer gespeeld

  Een aantal verschillende varianten staan je te wachten in deze versie van het klassieke spel. Stel de moeilijkheidsgraad in voordat je het tegen de computer opneemt. Kan jij een heleboel punten scoren voordat je geen zetten meer kan maken?

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  9990 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • Sudoku: Classic
  Spelen
  Sudoku: Classic
  34005 keer gespeeld

  Oefen je sudoku-vaardigheden met deze leuke en uitdagende versie van het klassieke puzzelspel. Kun jij elk raster met alle nummers invullen voordat de tijd voorbij is?

 • Onet Connect Classic
  Spelen
  Onet Connect Classic
  187382 keer gespeeld

  Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  1245891 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  2880 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Klaverjassen
  Spelen
  Klaverjassen
  367185 keer gespeeld

  Daag vrienden en vreemden uit voor dit oer-Hollandse kaartspel!

 • Fruit koppelen
  Spelen
  Fruit koppelen
  1536 keer gespeeld

  Ben jij in staat om de verschillende soorten fruit te koppelen in deze frisse en fruitige drie-op-een-rij puzzelgame? Verbind alle watermeloenen, aardbeien en nog veel meer terwijl je de doelen van elk level probeerte halen.

 • Mens erger je niet! voor vier spelers
  Spelen
  Mens erger je niet! voor vier spelers
  306 keer gespeeld

  In deze online versie van Mens erger je niet! kun je met maximaal vier spelers spelen. Daag je vrienden en familieleden uit met een paar potjes van het klassieke bordspel. Breng jij als eerste je pionnen weer thuis?

 • 10x10 Disco
  Spelen
  10x10 Disco
  2706 keer gespeeld

  In de discotheek van deze uitdagende puzzelgame kun je niet dansen tot je erbij neervalt, maar je bent er wel gemakkelijk een uur of meer in kwijt! Hoe lang blijf jij doorgaan met het plaatsen van de vormen in het raster onder de discobal?

 • Tetrolapse
  Spelen
  Tetrolapse
  20646 keer gespeeld

  Vind jij de plekken voor al deze unieke vormen? Kijk of je ze kan matchen en laten verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel.

 • Boter-kaas-en-eieren met vrienden
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren met vrienden
  1723 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke spelletje kan je vrienden uitdagen of het opnemen tegen online tegenstanders. Laat maar eens zien hoe goed je bent! Waar zet jij je eerste X of O?

 • Mahjong-dimensies: snoep
  Spelen
  Mahjong-dimensies: snoep
  2214 keer gespeeld

  In deze driedimensionale versie van het geliefde bordspel staat je een wereld vol heerlijk zoete uitdagingen te wachten. Combineer zo snel als je kan de verschillende soorten snoepjes op alle blokken.

 • Mens-erger-je-niet-ster
  Spelen
  Mens-erger-je-niet-ster
  2665 keer gespeeld

  Word een ster van het klassieke bordspel in deze uitdagende online versie. Kies je avatar en gooi de dobbelstenen. Krijg jij al jouw pionnen tot het einde van het parcours terwijl je het tegen de computer of een vriend opneemt?

 • Uno met vrienden
  Spelen
  Uno met vrienden
  3122 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel speel je tegen je vrienden of tegen de computer. Kan jij van al je kaarten afkomen en tientallen punten scoren?

 • Mahjong Shanghai
  Spelen
  Mahjong Shanghai
  1182658 keer gespeeld

  Probeer zo de identieke blokken weg te halen.

 • Water Me Please
  Spelen
  Water Me Please
  1604 keer gespeeld

  Deze arme planten hebben ontzettende dorst! In dit grappige puzzelspel hebben ze jouw hulp nodig om water te krijgen, aangezien hun waterkan steeds in slaap valt! Je moet dus een pad maken zodat het water naar ze toe kan stromen. Verbind zo snel mogelijk de tegels op het speelbord voordat ze opdrogen!

 • Klassieke Mahjon-combinatie
  Spelen
  Klassieke Mahjon-combinatie
  8760 keer gespeeld

  Hoe snel verbind jij alle tegels in deze uitdagende versie van Mahjong? Je zult moeten opschieten om de race tegen de klok te winnen! Klik als je vast komt te zitten op het lampicoontje voor een nuttige hint.

 • Beste klassieke mahjong combinatie
  Spelen
  Beste klassieke mahjong combinatie
  37863 keer gespeeld

  Ben jij pienter genoeg om alle uitdagende mahjong puzzels op te lossen die jou te wachten staan in deze traditionele versie van het klassieke spel? Combineer de stenen zo snel als je kan.

 • Spin Solitaire blauw
  Spelen
  Spin Solitaire blauw
  2126 keer gespeeld

  Je kan je lol niet op met deze uitdagende online versie van Spin Solitaire. Combineer de kaarten en word een steeds sterkere speler. Je kan met een, twee of zelfs vier kleuren spelen.

 • 2048 goud
  Spelen
  2048 goud
  1225 keer gespeeld

  Kan jij alle blokken van deze uitdagende versie van de populaire puzzelgame samenvoegen? Schuif ze allemaal tegelijkertijd en in dezelfde richting. Denk dus goed na over elke zet voordat je op een van de pijltoetsen van je toetsenbord drukt!

 • Mahjong Chain: Classic
  Spelen
  Mahjong Chain: Classic
  17364 keer gespeeld

  Deze traditionele versie van het populaire bordspel bevat 10 unieke levels. Zoek snel alle gelijke tegeltjes bij elkaar voordat de tijd om is!

 • Schaaklegende
  Spelen
  Schaaklegende
  1811 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een schaaklegende te worden in deze online versie van het klassieke bordspel? Neem het op tegen een aantal virtuele tegenstanders terwijl je de makkelijke, gemiddelde en moeilijke niveaus meester wordt.

 • Suikerrijtjes
  Spelen
  Suikerrijtjes
  2677 keer gespeeld

  De chef-kok in dit superlekkere 3-op-een-rij-spel heeft een pittige uitdaging voor je! Kun jij alle doelen behalen in deze lastige levels?

 • Hearts: Classic
  Spelen
  Hearts: Classic
  1830 keer gespeeld

  Kan jij alle gehaaide kaartenspelers verslaan die jou staan op te wachten in deze online versie van de klassieke game? Stuk voor stuk zijn het sterke hartenjagenspelers, maar als je goed oplet welke kaarten je bij elke zet het beste kan spelen, zou je moeten kunnen winnen.

 • Solitaire-verslaving
  Spelen
  Solitaire-verslaving
  2693 keer gespeeld

  Deze unieke versie van het klassieke kaartspel is ontzettend verslavend! Kan jij in elk uitdagend level alle getallen en kleuren met elkaar combineren voordat de tijd op is?

 • Classic Snake
  Spelen
  Classic Snake
  4905 keer gespeeld

  De klassieke game keert terug in deze retro online versie. Geniet van de 8-bit graphics terwijl je jouw slang zo groot mogelijk probeert te maken. Je kunt de snelheid van je slang instellen voordat je hem helpt om zoveel mogelijk lekkere appeltjes op te eten.

 • Schaken: klassiek
  Spelen
  Schaken: klassiek
  4629 keer gespeeld

  Kun jij de computer schaakmat zetten in deze online versie van het klassieke spel? Laat zien dat jij de slimste bent en probeer als eerste zijn koning te pakken te krijgen.

 • Vanille-ijs: Sara's kookcursus
  Spelen
  Vanille-ijs: Sara's kookcursus
  3042 keer gespeeld

  Niets is zo lekker als een vanille-ijsje op een warme dag!

 • Keuken-Mahjong: Klassiek
  Spelen
  Keuken-Mahjong: Klassiek
  5786 keer gespeeld

  In deze keuken worden een heleboel uitdagende puzzels gebakken! Kan jij alle culinaire tegels met elkaar combineren in deze versie van het klassieke bordspel? Vanaf het moment dat je op de speelknop drukt gaat de tijd van start, dus schiet een beetje op!

 • Stick Badminton
  Spelen
  Stick Badminton
  8790 keer gespeeld

  Een nieuwe badmintontechnologie? Geen probleem. Of doe je het liever op de ouderwetse manier?

 • Houtblokkenpuzzel
  Spelen
  Houtblokkenpuzzel
  3092 keer gespeeld

  Lukt het jou om al deze houten puzzelstukken in de openingen van het bord van dit uitdagende puzzelspel te persen? Eerst moet je er ruimte voor zien te maken. Kun jij een hoge score halen?

 • Ludo King
  Spelen
  Ludo King
  7933 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer, vrienden of spelers uit de hele wereld in deze online versie van het klassieke bordspel. Lukt het jou om je tegenstanders te snel af te zijn door als eerste alle vier je penningen naar het eindvakje te krijgen?

 • Bubbels schieten-meester
  Spelen
  Bubbels schieten-meester
  33882 keer gespeeld

  Talloze kleurrijke bubbels vallen naar de onderkant van het scherm en ze kunnen alles verpletteren. Laat jij je zo intimideren? Natuurlijk niet! Vecht terug in dit spannende bubbelschietspel.

 • Mens erger je niet! voor twee spelers
  Spelen
  Mens erger je niet! voor twee spelers
  185 keer gespeeld

  Minstens twee spelers kunnen genieten van deze versie van Mens erger je niet!, het klassieke bordspel. Komen jouw vier pionnen als eerste weer thuis, of word je verslagen door je tegenstanders? Gooi de dobbelstenen en ontdek het zelf!