Klassieke Spelletjes

 • Dominoes Classic
  Spelen
  Dominoes Classic
  1378 keer gespeeld

  Een aantal verschillende varianten staan je te wachten in deze versie van het klassieke spel. Stel de moeilijkheidsgraad in voordat je het tegen de computer opneemt. Kan jij een heleboel punten scoren voordat je geen zetten meer kan maken?

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  11566 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • 10x10 Disco
  Spelen
  10x10 Disco
  3264 keer gespeeld

  In de discotheek van deze uitdagende puzzelgame kun je niet dansen tot je erbij neervalt, maar je bent er wel gemakkelijk een uur of meer in kwijt! Hoe lang blijf jij doorgaan met het plaatsen van de vormen in het raster onder de discobal?

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  3777 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Sudoku: Classic
  Spelen
  Sudoku: Classic
  36792 keer gespeeld

  Oefen je sudoku-vaardigheden met deze leuke en uitdagende versie van het klassieke puzzelspel. Kun jij elk raster met alle nummers invullen voordat de tijd voorbij is?

 • Ultiem schaakspel
  Spelen
  Ultiem schaakspel
  41 keer gespeeld

  Probeer een schaakmeester te worden in deze online editie van het tijdloze bordspel. Een of twee spelers kunnen proberen om de koning van hun tegenstander in te sluiten. Haal jij als eerste een schaakmat terwijl je een vriend uitdaagt of het tegen de computer opneemt? Voordat het spel begint, kun je de moeilijkheidsgraad en de stijl van het bord veranderen.

 • Onet Connect Classic
  Spelen
  Onet Connect Classic
  196177 keer gespeeld

  Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!

 • Tic Tac Toe Paper
  Spelen
  Tic Tac Toe Paper
  46 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke spel neem je het tegen de computer of een vriend op. Zet jij kruisjes of nulletjes? Probeer de andere speler te verslaan in een reeks van 3, 5 of 10 potjes!

 • Houtblokkenpuzzel
  Spelen
  Houtblokkenpuzzel
  6117 keer gespeeld

  Lukt het jou om al deze houten puzzelstukken in de openingen van het bord van dit uitdagende puzzelspel te persen? Eerst moet je er ruimte voor zien te maken. Kun jij een hoge score halen?

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  1298489 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Spin Solitaire blauw
  Spelen
  Spin Solitaire blauw
  2965 keer gespeeld

  Je kan je lol niet op met deze uitdagende online versie van Spin Solitaire. Combineer de kaarten en word een steeds sterkere speler. Je kan met een, twee of zelfs vier kleuren spelen.

 • Klaverjassen
  Spelen
  Klaverjassen
  378437 keer gespeeld

  Daag vrienden en vreemden uit voor dit oer-Hollandse kaartspel!

 • Mens erger je niet! voor vier spelers
  Spelen
  Mens erger je niet! voor vier spelers
  933 keer gespeeld

  In deze online versie van Mens erger je niet! kun je met maximaal vier spelers spelen. Daag je vrienden en familieleden uit met een paar potjes van het klassieke bordspel. Breng jij als eerste je pionnen weer thuis?

 • Mahjong-dimensies: snoep
  Spelen
  Mahjong-dimensies: snoep
  3236 keer gespeeld

  In deze driedimensionale versie van het geliefde bordspel staat je een wereld vol heerlijk zoete uitdagingen te wachten. Combineer zo snel als je kan de verschillende soorten snoepjes op alle blokken.

 • Classic Snake
  Spelen
  Classic Snake
  5376 keer gespeeld

  De klassieke game keert terug in deze retro online versie. Geniet van de 8-bit graphics terwijl je jouw slang zo groot mogelijk probeert te maken. Je kunt de snelheid van je slang instellen voordat je hem helpt om zoveel mogelijk lekkere appeltjes op te eten.

 • Boter-kaas-en-eieren met vrienden
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren met vrienden
  2052 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke spelletje kan je vrienden uitdagen of het opnemen tegen online tegenstanders. Laat maar eens zien hoe goed je bent! Waar zet jij je eerste X of O?

 • Fruit koppelen
  Spelen
  Fruit koppelen
  2337 keer gespeeld

  Ben jij in staat om de verschillende soorten fruit te koppelen in deze frisse en fruitige drie-op-een-rij puzzelgame? Verbind alle watermeloenen, aardbeien en nog veel meer terwijl je de doelen van elk level probeerte halen.

 • Tetrolapse
  Spelen
  Tetrolapse
  23377 keer gespeeld

  Vind jij de plekken voor al deze unieke vormen? Kijk of je ze kan matchen en laten verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel.

 • Uno met vrienden
  Spelen
  Uno met vrienden
  4247 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel speel je tegen je vrienden of tegen de computer. Kan jij van al je kaarten afkomen en tientallen punten scoren?

 • Mens-erger-je-niet-ster
  Spelen
  Mens-erger-je-niet-ster
  3943 keer gespeeld

  Word een ster van het klassieke bordspel in deze uitdagende online versie. Kies je avatar en gooi de dobbelstenen. Krijg jij al jouw pionnen tot het einde van het parcours terwijl je het tegen de computer of een vriend opneemt?

 • Mahjong Shanghai
  Spelen
  Mahjong Shanghai
  1208109 keer gespeeld

  Probeer zo de identieke blokken weg te halen.

 • Mahjong Chain: Classic
  Spelen
  Mahjong Chain: Classic
  18312 keer gespeeld

  Deze traditionele versie van het populaire bordspel bevat 10 unieke levels. Zoek snel alle gelijke tegeltjes bij elkaar voordat de tijd om is!

 • Klassieke Mahjon-combinatie
  Spelen
  Klassieke Mahjon-combinatie
  10033 keer gespeeld

  Hoe snel verbind jij alle tegels in deze uitdagende versie van Mahjong? Je zult moeten opschieten om de race tegen de klok te winnen! Klik als je vast komt te zitten op het lampicoontje voor een nuttige hint.

 • Zuma Boom
  Spelen
  Zuma Boom
  83 keer gespeeld

  Deze kleurrijke ballen rollen richting een gat aan het einde van de gebogen goot. Kun jij ervoor zorgen dat ze er niet invallen in dit uitdagende drie-op-een-rij puzzelspel? Grijp het kanon en vernietig ze zo snel mogelijk in elk spannend level.

 • 2048 goud
  Spelen
  2048 goud
  1552 keer gespeeld

  Kan jij alle blokken van deze uitdagende versie van de populaire puzzelgame samenvoegen? Schuif ze allemaal tegelijkertijd en in dezelfde richting. Denk dus goed na over elke zet voordat je op een van de pijltoetsen van je toetsenbord drukt!

 • Mahjongparen
  Spelen
  Mahjongparen
  10422 keer gespeeld

  De klok tikt. Hoe snel kun jij alle stenenparen vinden in deze online versie van het klassieke spel? Klik op de gloeilamp als je vastzit.

 • Beste klassieke mahjong combinatie
  Spelen
  Beste klassieke mahjong combinatie
  40166 keer gespeeld

  Ben jij pienter genoeg om alle uitdagende mahjong puzzels op te lossen die jou te wachten staan in deze traditionele versie van het klassieke spel? Combineer de stenen zo snel als je kan.

 • Hearts: Classic
  Spelen
  Hearts: Classic
  2120 keer gespeeld

  Kan jij alle gehaaide kaartenspelers verslaan die jou staan op te wachten in deze online versie van de klassieke game? Stuk voor stuk zijn het sterke hartenjagenspelers, maar als je goed oplet welke kaarten je bij elke zet het beste kan spelen, zou je moeten kunnen winnen.

 • Solitaire-verslaving
  Spelen
  Solitaire-verslaving
  3178 keer gespeeld

  Deze unieke versie van het klassieke kaartspel is ontzettend verslavend! Kan jij in elk uitdagend level alle getallen en kleuren met elkaar combineren voordat de tijd op is?

 • Bubbels schieten-meester
  Spelen
  Bubbels schieten-meester
  38511 keer gespeeld

  Talloze kleurrijke bubbels vallen naar de onderkant van het scherm en ze kunnen alles verpletteren. Laat jij je zo intimideren? Natuurlijk niet! Vecht terug in dit spannende bubbelschietspel.

 • Freecell solitaire
  Spelen
  Freecell solitaire
  2326 keer gespeeld

  Heb je even niets te doen? Probeer dan deze uitdagende solitaireversie eens!

 • Keuken-Mahjong: Klassiek
  Spelen
  Keuken-Mahjong: Klassiek
  6546 keer gespeeld

  In deze keuken worden een heleboel uitdagende puzzels gebakken! Kan jij alle culinaire tegels met elkaar combineren in deze versie van het klassieke bordspel? Vanaf het moment dat je op de speelknop drukt gaat de tijd van start, dus schiet een beetje op!

 • Schaaklegende
  Spelen
  Schaaklegende
  2212 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een schaaklegende te worden in deze online versie van het klassieke bordspel? Neem het op tegen een aantal virtuele tegenstanders terwijl je de makkelijke, gemiddelde en moeilijke niveaus meester wordt.

 • Klassiek backgammon
  Spelen
  Klassiek backgammon
  11669 keer gespeeld

  Daag de computer of een vriend uit in deze online versie van het klassieke bordspel. Gooi met de dobbelstenen en kijk of je kunt winnen.

 • Suikerrijtjes
  Spelen
  Suikerrijtjes
  3189 keer gespeeld

  De chef-kok in dit superlekkere 3-op-een-rij-spel heeft een pittige uitdaging voor je! Kun jij alle doelen behalen in deze lastige levels?

 • Habbo-klikker
  Spelen
  Habbo-klikker
  1344 keer gespeeld

  Ontwerp jij in deze retro management- en simulatiegame het beste hotel ooit? Verdien cash, investeer in betere kamers en mooiere decoratie en trek steeds meer klanten.