Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Penalty Shooter 3

Penalty Shooter 3 is een gratis online voetbalgame. In de laatste momenten van de wedstrijd komt de overwinning neer op penalty’s. Om de beurt kun je verdedigen en op het doel schieten. Leid jij je team naar de overwinning in de twee verschillende spelmodi van dit WK-voetbalspel?

Hoe speel je Penalty Shooter 3?

Speel tegen steeds vaardigere AI-tegenstanders in de zesdelige Tier-modus of leid je team naar de finale in de World Cup-modus.

Om te schieten houd je de muisknop ingedrukt. Een rode stip zweeft langs het doel. Laat los als de stip boven het deel van het doel zweeft waar je op wilt schieten.

Om te verdedigen, wacht je tot er de rode stip in het doel verschijnt. Dit is waar je tegenstander zal schieten. Tik snel op de stip om naar de bal te springen.

Speel speciale opdrachten uit om goud en diamantjes te winnen. Via het hoofdmenu kun je het shirt van je spelers aanpassen, de opdrachten bekijken en power-ups kopen om de moeilijkste wedstrijden te winnen.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel meer games die lijken op Penalty Shooter 3

Bekijk hier ons aanbod online WK voetbal spelletjes of blader door onze enorme verzameling gratis sportspellen en vind je favorieten.

Wie is de maker van Penalty Shooter 3?

Penalty Shooter 3 is gemaakt door Physical Form. 

Wanneer werd Penalty Shooter 3 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 16 oktober 2023.