Dokter

 • Operate Now Hospital Surgeon
  Spelen
  Operate Now Hospital Surgeon
  25100 keer gespeeld

  Dokter, u moet nu komen! Er liggen vijf patiënten op u te wachten! Gelukkig staat uw assistente klaar om u te helpen in de operatiekamer. Zoals altijd is het erg druk in de wereld van Operate Now, het populaire operatiespelletje. Dus doe uw handschoenen aan en ga aan de slag!

 • Ella: heupoperatie
  Spelen
  Ella: heupoperatie
  19512 keer gespeeld

  Oh nee! Ella's heupen zijn er slecht aan toe en nu moet ze worden geopereerd! Zoek jij haar op in de operatiekamer van deze medische simulatiegame? Haar beide heupen hebben een operatie nodig.

 • Handhuiddokter
  Spelen
  Handhuiddokter
  22732 keer gespeeld

  Alle patiënten in deze online medische simulator hebben een ernstig handprobleem. Zou jij ze kunnen helpen? Ze hebben een paar zalfjes nodig en misschien zelfs een manicure!

 • IJsprinses: echte tandartservaring
  Spelen
  IJsprinses: echte tandartservaring
  23484 keer gespeeld

  De IJsprinses vergeet steeds om haar tanden te poetsen en te flossen. Nu heeft ze helaas een paar gaatjes die ze in deze medische simulatiegame moet laten vullen. Ze wacht op je in de tandartspraktijk en hoopt dat jij haar kan helpen.

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spelen
  Baby Hazel Goes Sick
  54416 keer gespeeld

 • Extreem tandprobleem
  Spelen
  Extreem tandprobleem
  146926 keer gespeeld

  Deze meid heeft de laatste tijd niet goed voor haar tanden gezorgd. Ze heeft kilo's junkfood gegeten en maakt zelfs frisdrankflesjes open met haar tanden! Nu heeft ze een ernstig tandprobleem. Kan jij haar tanden herstellen in deze medische simulatiegame?

 • Schattige puppy's verzorgen
  Spelen
  Schattige puppy's verzorgen
  9831 keer gespeeld

  Deze drie puppy's hebben geen leuke dag achter de rug. Ze zijn allemaal nogal bont en blauw, maar gelukkig zijn ze net bij de dierenarts aangekomen. Kan jij hun wonden verzorgen, ze weer mooi maken en een lekker bad geven in deze verzorggame? Als je klaar met ze bent, mag je ook een paar superschattige outfits voor hen uitkiezen!

 • IJskoningin: tweelingengeboorte
  Spelen
  IJskoningin: tweelingengeboorte
  9915 keer gespeeld

  De IJskoningin staat op het punt om niet één, maar twee baby's te krijgen in dit online spel voor meisjes! Kan jij ervoor zorgen dat ze ontspannen en op haar gemak blijft tot de ambulance bij haar kasteel aankomt? Ook heeft ze jouw hulp nodig bij het inpakken van alle spullen die ze mee wil nemen naar het ziekenhuis.

 • Baby Hazel: gebroken hand
  Spelen
  Baby Hazel: gebroken hand
  4020 keer gespeeld

  Hazel heeft haar hand gebroken toen ze op een tafel wilde klimmen. Snel naar de dokter dus...

 • Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  22884 keer gespeeld

  Deze mama en haar beste vriendin, die toevallig ook een superheldin is, staan op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed met ze gaat in deze medische simulatiegame? Ze zijn net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Ellie: tongendokter
  Spelen
  Ellie: tongendokter
  12153 keer gespeeld

  Jakkes! Wat is er met Ellie's tong gebeurd? Laten we haar snel naar de dokter brengen in deze medische simulatiegame. Kan jij haar een bezoekje brengen in de onderzoekskamer en erachter komen hoe je die vreemde aandoening moet behandelen?

 • Dotted Girl: Back Treatment
  Spelen
  Dotted Girl: Back Treatment
  8537 keer gespeeld

  Je huiswerk maken én de stad tegen slechteriken beschermen geeft de gemiddelde tienerheldin niet bepaald veel tijd voor een schoonheidsbehandeling. Gelukkig heeft deze een paar uurtjes vrij in Dotted Girl: Back Treatment.

  De beroemde heldin uit Parijs is terug en kan wel wat liefde en aandacht gebruiken in dit meisjesspel. Kun jij het stippenmeisje van haar pukkels en ongewenste haartjes afhelpen? 

  Zoek je gelijksoortige beautyspelletjes? Probeer Baby Hazel: Spa Treatment of Vincy Lip Care.

  Spelbediening 

  • BEWEEG DE MUIS om een item te kiezen.
  • KLIK MET LINKS om het te gebruiken. 

   

 • Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  Spelen
  Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  6687 keer gespeeld

  Deze arme moeder heeft net een ongeluk gehad! Ook staat ze op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt in deze medische simulatiegame? Ze wacht op je bij de eerste hulp.

 • Ellie Huiddokter
  Spelen
  Ellie Huiddokter
  35229 keer gespeeld

  Zeggen dat Ellie een erg slechte dag heeft gehad zou een enorme onderschatting zijn! Ze is een compleet wrak! Kan jij haar helpen alle wonden op haar gezicht te behandelen in dit online medische spel?

 • Slaperige prinses: opstaan!
  Spelen
  Slaperige prinses: opstaan!
  2632 keer gespeeld

  Oh nee! Deze superslaperige prinses heeft met spoed hulp nodig! Kun jij in dit medische simulatiespel de eerstehulpverlener helpen om snel haar aandoening te behandelen voordat het te laat is?

 • Operate Now: Pericardium Surgery
  Spelen
  Operate Now: Pericardium Surgery
  19894 keer gespeeld

  Snel naar de operatiekamer, dokter! Deze jonge patiënt heeft pijn in zijn borst en hij heeft jouw hulp nodig...

 • Lieve katjesverzorging
  Spelen
  Lieve katjesverzorging
  7737 keer gespeeld

  Welke van deze drie superschattige katjes wil jij als eerste verzorgen? Ze moeten allemaal in bad, lekker worden geborsteld en hebben een vlugge inspectie nodig. Als je eenmaal klaar bent, kan je een paar hele schattige outfits voor ze uitkiezen in deze online game.

 • Baby Hazel: inenting
  Spelen
  Baby Hazel: inenting
  20346 keer gespeeld

  Help Baby Hazel om baby Max wakker te maken voor zijn inenting... maar zorg dat hij niet in paniek raakt. Wees heel voorzichtig!

 • Tatoeagesalon
  Spelen
  Tatoeagesalon
  2737 keer gespeeld

  Het begint aardig druk te worden in deze tatoeagewinkel. Kan jij in deze online simulatiegame het personeel te hulp schieten om voor de volgende groep klanten te zorgen? Je kan ze helpen bij het kiezen van een ontwerp en nog veel meer doen.

 • Mama's bevalling
  Spelen
  Mama's bevalling
  11892 keer gespeeld

  Deze drukke moeder staat op het punt te bevallen van een tweeling. Kun jij ervoor zorgen dat ze al haar spullen heeft voor in het ziekenhuis? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit medische simulatiespel.

 • Mama: controle bij de dokter
  Spelen
  Mama: controle bij de dokter
  8725 keer gespeeld

  Deze mama gaat bijna bevallen. Zorg jij er in deze medische simulatiegame voor dat alles goed verloopt? Ze is net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Nageldokter
  Spelen
  Nageldokter
  73232 keer gespeeld

  De voeten in dit medische spelletje zijn er niet al te best aan toe. Ga naar de operatiekamer en kijk wat je eraan kunt doen! Met jouw hulp zijn ze vast zo weer helemaal in orde.

 • Baby Hazel Stomach Care
  Spelen
  Baby Hazel Stomach Care
  13299 keer gespeeld

  Arme baby Hazel! Ze heeft zo'n buikpijn... Kun jij haar helpen?

 • Operate Now: Brain Surgery
  Spelen
  Operate Now: Brain Surgery
  111277 keer gespeeld

  Dokter, snel naar de operatiekamer! Er staat een leven op het spel!

 • Poezenpijn: bij de tandarts
  Spelen
  Poezenpijn: bij de tandarts
  5879 keer gespeeld

  Dit poesje heeft tandpijn en daarom is ze bij de tandarts. Zou jij eens kunnen kijken wat er aan de hand is in dit online simulatiespel? Ze zal je eeuwig dankbaar zijn.

 • Ice Queen: Home Recovery
  Spelen
  Ice Queen: Home Recovery
  3109 keer gespeeld

  O nee! Deze jonge hoogheid heeft een vervelend ongeluk gehad. Kun jij helpen om haar weer op te lappen in Ice Queen: Home Recovery

  Ze heeft een gebroken been en pols, en hier en daar wat blauwe plekken en schrammen. Help haar om zich weer beter te voelen terwijl ze thuis herstelt in dit koninginnenspelletje. Zorg dat ze lekker ligt, schoon verband heeft en er op haar mooist uitziet. 

  Zoek je nog meer verzorgingsspelletjes? Probeer dan Ice Princess: Real Dentist Experience en Ellie: Hospital Resurrection. 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om items voor de ijskoningin te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken.
 • Gestippelde meid: thuis bijkomen
  Spelen
  Gestippelde meid: thuis bijkomen
  4447 keer gespeeld

  De laatste missie van de gestippelde meid was een gevaarlijke onderneming. Ze heeft een aantal vervelende schurken verslagen, maar wel een paar flinke schrammen opgelopen. Help jij haar in dit medische simulatiespel om er weer bovenop te komen? Ze wil het rustig aan doen en lekker thuisblijven om bij te komen.

 • Tandarts Dr. Tand
  Spelen
  Tandarts Dr. Tand
  56703 keer gespeeld

  Deze arme patiënten hebben hun tanden niet goed gepoetst. Kun jij ze weer een stralende glimlach geven in dit medische simulatiespel?

 • Operate Now: Eardrum Surgery
  Spelen
  Operate Now: Eardrum Surgery
  49994 keer gespeeld

  Oké, dokter. Breng de patiënt maar naar de operatiekamer.

 • Superpop: oorarts
  Spelen
  Superpop: oorarts
  8157 keer gespeeld

  Zelfs superhelden moeten weleens naar de dokter. Deze heldin heeft een probleem met een van haar oren. Kan jij haar in deze medische simulatiegame een bezoekje brengen bij de dokterspraktijk terwijl ze wordt onderzocht?

 • Anna: scoliose-operatie
  Spelen
  Anna: scoliose-operatie
  9447 keer gespeeld

  Anna heeft al een tijdje ontzettende last van haar rug. Ze gaat nu eindelijk naar de dokter om zich te laten opereren in deze simulatiegame. Kun jij de operatie uitvoeren en ervoor zorgen dat ze weer de oude wordt?

 • IJsprinses: in het ziekenhuis
  Spelen
  IJsprinses: in het ziekenhuis
  16784 keer gespeeld

  Het leek zo'n leuk idee om op een rendier te rijden tot hij struikelde en deze coole prinses in een doornstruik lanceerde. Kun jij haar verwondingen behandelen in dit schattige dokter simulatiespel?

 • Pixie: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Pixie: zwangerschapscontrole
  4187 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze pixie om haar dokter een bezoekje te brengen zodat hij kan controleren of de baby het goed maakt. Kan jij haar dus even onderzoeken in deze magische medische simulatiegame?

 • Gestipte meid: huiddokter
  Spelen
  Gestipte meid: huiddokter
  10369 keer gespeeld

  De gestipte meid beleeft een gigantische crisis! Haar bezicht is bedekt met tientallen vreemde bulten en vlekken. Help jij haar in dit medische simulatiespel om er weer vanaf te komen? Ze wil er zo snel mogelijk weer als de oude uitziet!

 • Goldie prinses: huidspecialist
  Spelen
  Goldie prinses: huidspecialist
  72522 keer gespeeld

  O, nee! Deze arme prinses heeft last van puistjes en ze moet heel snel naar de huidspecialist! Kun jij haar helpen om van haar puisten af te komen en haar huid weer mooi te maken in dit leuke meidenspel?

 • Labrador bij de dokterssalon
  Spelen
  Labrador bij de dokterssalon
  8606 keer gespeeld

  Deze schattige labradorpup voelt zich niet zo lekker in dit online verzorgspel. Laten we hem naar de tandarts brengen en ervoor zorgen dat hij op tijd op zijn afspraak met de dierenarts komt. Daarna kan je hem naar de hondenspa sprengen waar hij van een ontspannende middag mag genieten.