Dokter

 • Ella: heupoperatie
  Spelen
  Ella: heupoperatie
  13961 keer gespeeld

  Oh nee! Ella's heupen zijn er slecht aan toe en nu moet ze worden geopereerd! Zoek jij haar op in de operatiekamer van deze medische simulatiegame? Haar beide heupen hebben een operatie nodig.

 • Operate Now Hospital Surgeon
  Spelen
  Operate Now Hospital Surgeon
  22889 keer gespeeld

  Dokter, u moet nu komen! Er liggen vijf patiënten op u te wachten! Gelukkig staat uw assistente klaar om u te helpen in de operatiekamer. Zoals altijd is het erg druk in de wereld van Operate Now, het populaire operatiespelletje. Dus doe uw handschoenen aan en ga aan de slag!

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spelen
  Baby Hazel Goes Sick
  51410 keer gespeeld

 • IJsprinses: echte tandartservaring
  Spelen
  IJsprinses: echte tandartservaring
  20260 keer gespeeld

  De IJsprinses vergeet steeds om haar tanden te poetsen en te flossen. Nu heeft ze helaas een paar gaatjes die ze in deze medische simulatiegame moet laten vullen. Ze wacht op je in de tandartspraktijk en hoopt dat jij haar kan helpen.

 • Dotted Girl: Back Treatment
  Spelen
  Dotted Girl: Back Treatment
  7084 keer gespeeld

  Je huiswerk maken én de stad tegen slechteriken beschermen geeft de gemiddelde tienerheldin niet bepaald veel tijd voor een schoonheidsbehandeling. Gelukkig heeft deze een paar uurtjes vrij in Dotted Girl: Back Treatment.

  De beroemde heldin uit Parijs is terug en kan wel wat liefde en aandacht gebruiken in dit meisjesspel. Kun jij het stippenmeisje van haar pukkels en ongewenste haartjes afhelpen? 

  Zoek je gelijksoortige beautyspelletjes? Probeer Baby Hazel: Spa Treatment of Vincy Lip Care.

  Spelbediening 

  • BEWEEG DE MUIS om een item te kiezen.
  • KLIK MET LINKS om het te gebruiken. 

   

 • Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  17049 keer gespeeld

  Deze mama en haar beste vriendin, die toevallig ook een superheldin is, staan op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed met ze gaat in deze medische simulatiegame? Ze zijn net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Ellie Huiddokter
  Spelen
  Ellie Huiddokter
  31046 keer gespeeld

  Zeggen dat Ellie een erg slechte dag heeft gehad zou een enorme onderschatting zijn! Ze is een compleet wrak! Kan jij haar helpen alle wonden op haar gezicht te behandelen in dit online medische spel?

 • Handhuiddokter
  Spelen
  Handhuiddokter
  20499 keer gespeeld

  Alle patiënten in deze online medische simulator hebben een ernstig handprobleem. Zou jij ze kunnen helpen? Ze hebben een paar zalfjes nodig en misschien zelfs een manicure!

 • Schattige puppy's verzorgen
  Spelen
  Schattige puppy's verzorgen
  9072 keer gespeeld

  Deze drie puppy's hebben geen leuke dag achter de rug. Ze zijn allemaal nogal bont en blauw, maar gelukkig zijn ze net bij de dierenarts aangekomen. Kan jij hun wonden verzorgen, ze weer mooi maken en een lekker bad geven in deze verzorggame? Als je klaar met ze bent, mag je ook een paar superschattige outfits voor hen uitkiezen!

 • Ellie: herleven in het ziekenhuis
  Spelen
  Ellie: herleven in het ziekenhuis
  7703 keer gespeeld

  Ellie zit midden in een ernstige medische crisis die onmiddellijk moet worden opgelost! Ze is nu bij de spoedeisende hulp. Kan jij de dokter helpen om haar weer tot leven te brengen in deze medische simulatiegame?

 • Anna: scoliose-operatie
  Spelen
  Anna: scoliose-operatie
  8222 keer gespeeld

  Anna heeft al een tijdje ontzettende last van haar rug. Ze gaat nu eindelijk naar de dokter om zich te laten opereren in deze simulatiegame. Kun jij de operatie uitvoeren en ervoor zorgen dat ze weer de oude wordt?

 • Tandarts Dr. Tand
  Spelen
  Tandarts Dr. Tand
  55806 keer gespeeld

  Deze arme patiënten hebben hun tanden niet goed gepoetst. Kun jij ze weer een stralende glimlach geven in dit medische simulatiespel?

 • Goldie prinses: huidspecialist
  Spelen
  Goldie prinses: huidspecialist
  70972 keer gespeeld

  O, nee! Deze arme prinses heeft last van puistjes en ze moet heel snel naar de huidspecialist! Kun jij haar helpen om van haar puisten af te komen en haar huid weer mooi te maken in dit leuke meidenspel?

 • IJskoningin: tweelingengeboorte
  Spelen
  IJskoningin: tweelingengeboorte
  8850 keer gespeeld

  De IJskoningin staat op het punt om niet één, maar twee baby's te krijgen in dit online spel voor meisjes! Kan jij ervoor zorgen dat ze ontspannen en op haar gemak blijft tot de ambulance bij haar kasteel aankomt? Ook heeft ze jouw hulp nodig bij het inpakken van alle spullen die ze mee wil nemen naar het ziekenhuis.

 • Extreem tandprobleem
  Spelen
  Extreem tandprobleem
  136829 keer gespeeld

  Deze meid heeft de laatste tijd niet goed voor haar tanden gezorgd. Ze heeft kilo's junkfood gegeten en maakt zelfs frisdrankflesjes open met haar tanden! Nu heeft ze een ernstig tandprobleem. Kan jij haar tanden herstellen in deze medische simulatiegame?

 • Ellie: tongendokter
  Spelen
  Ellie: tongendokter
  10789 keer gespeeld

  Jakkes! Wat is er met Ellie's tong gebeurd? Laten we haar snel naar de dokter brengen in deze medische simulatiegame. Kan jij haar een bezoekje brengen in de onderzoekskamer en erachter komen hoe je die vreemde aandoening moet behandelen?

 • Slaperige prinses: opstaan!
  Spelen
  Slaperige prinses: opstaan!
  2042 keer gespeeld

  Oh nee! Deze superslaperige prinses heeft met spoed hulp nodig! Kun jij in dit medische simulatiespel de eerstehulpverlener helpen om snel haar aandoening te behandelen voordat het te laat is?

 • Poezenpijn: bij de tandarts
  Spelen
  Poezenpijn: bij de tandarts
  5484 keer gespeeld

  Dit poesje heeft tandpijn en daarom is ze bij de tandarts. Zou jij eens kunnen kijken wat er aan de hand is in dit online simulatiespel? Ze zal je eeuwig dankbaar zijn.

 • IJsprinses: in het ziekenhuis
  Spelen
  IJsprinses: in het ziekenhuis
  15884 keer gespeeld

  Het leek zo'n leuk idee om op een rendier te rijden tot hij struikelde en deze coole prinses in een doornstruik lanceerde. Kun jij haar verwondingen behandelen in dit schattige dokter simulatiespel?

 • Operate Now: Brain Surgery
  Spelen
  Operate Now: Brain Surgery
  110473 keer gespeeld

  Dokter, snel naar de operatiekamer! Er staat een leven op het spel!

 • Lieve katjesverzorging
  Spelen
  Lieve katjesverzorging
  7120 keer gespeeld

  Welke van deze drie superschattige katjes wil jij als eerste verzorgen? Ze moeten allemaal in bad, lekker worden geborsteld en hebben een vlugge inspectie nodig. Als je eenmaal klaar bent, kan je een paar hele schattige outfits voor ze uitkiezen in deze online game.

 • Schattige pup redden
  Spelen
  Schattige pup redden
  10402 keer gespeeld

  Dit arme hondje is in een struik vast komen te zitten toen hij achterna werd gezeten door een grotere hond. Hij is gewond geraakt en nu moet hij naar de dierenarts. Kun jij hem weer helemaal beter maken in dit superschattige medische simulatiespel?

 • Miruna's Adventure: Vet
  Spelen
  Miruna's Adventure: Vet
  1171 keer gespeeld

  Miruna zou het liefst dierenarts worden. En die kans krijgt ze misschien wel eerder dan verwacht in Miruna's Adventure: Vet

  Haar kat is gewond geraakt tijdens een muizenjacht in haar achtertuin. Help Miruna terwijl zij de verwondingen van haar kattenkind verzorgt. Zo moet ze splinters verwijderen, wonden verzorgen en meer in dit snoezige kattenspelletje.

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om een medisch hulpmiddel of ander item te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om het te gebruiken.  

  Nurse Kitten Chan Dress-Up en Tom and Jerry: Mouse Maze zijn nog twee leuke online spelletjes die je kunt uitproberen. 

  Over de spelontwikkelaar

  Dit spel is ontwikkeld door IDEA Studios.

 • Superpop: dermatoloog
  Spelen
  Superpop: dermatoloog
  4962 keer gespeeld

  Oh nee! deze superheldin heeft vreselijke uitslag op haar gezicht! Kan jij haar onderzoeken in deze medische simulatiegame? Ze heeft jouw hulp dringend nodig!

 • Ellie: tweelinggeboorte
  Spelen
  Ellie: tweelinggeboorte
  3385 keer gespeeld

  In deze realistische medische simulatiegame staat Ellie op het punt om van een tweeling te bevallen. Kan jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt? Ze moet kalm blijven terwijl ze op de ambulance wacht die haar naar het ziekenhuis brengt.

 • Pixie: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Pixie: zwangerschapscontrole
  3909 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze pixie om haar dokter een bezoekje te brengen zodat hij kan controleren of de baby het goed maakt. Kan jij haar dus even onderzoeken in deze magische medische simulatiegame?

 • Operate Now: Pericardium Surgery
  Spelen
  Operate Now: Pericardium Surgery
  19399 keer gespeeld

  Snel naar de operatiekamer, dokter! Deze jonge patiënt heeft pijn in zijn borst en hij heeft jouw hulp nodig...

 • Superpop: oorarts
  Spelen
  Superpop: oorarts
  6745 keer gespeeld

  Zelfs superhelden moeten weleens naar de dokter. Deze heldin heeft een probleem met een van haar oren. Kan jij haar in deze medische simulatiegame een bezoekje brengen bij de dokterspraktijk terwijl ze wordt onderzocht?

 • Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  Spelen
  Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  5635 keer gespeeld

  Deze arme moeder heeft net een ongeluk gehad! Ook staat ze op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt in deze medische simulatiegame? Ze wacht op je bij de eerste hulp.

 • Baby Lily: dagje ziek
  Spelen
  Baby Lily: dagje ziek
  4982 keer gespeeld

  Arme Lily voelt zich vandaag niet zo lekker. Kan jij haar helpen in deze online medische game? Je moet haar temperatuur opnemen, een heerlijke en voedzame lunch voorbereiden en nog veel meer.

 • Mama: controle bij de dokter
  Spelen
  Mama: controle bij de dokter
  8183 keer gespeeld

  Deze mama gaat bijna bevallen. Zorg jij er in deze medische simulatiegame voor dat alles goed verloopt? Ze is net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Nageldokter
  Spelen
  Nageldokter
  72173 keer gespeeld

  De voeten in dit medische spelletje zijn er niet al te best aan toe. Ga naar de operatiekamer en kijk wat je eraan kunt doen! Met jouw hulp zijn ze vast zo weer helemaal in orde.

 • Mama's bevalling
  Spelen
  Mama's bevalling
  10590 keer gespeeld

  Deze drukke moeder staat op het punt te bevallen van een tweeling. Kun jij ervoor zorgen dat ze al haar spullen heeft voor in het ziekenhuis? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit medische simulatiespel.

 • Gestipte meid: huiddokter
  Spelen
  Gestipte meid: huiddokter
  9847 keer gespeeld

  De gestipte meid beleeft een gigantische crisis! Haar bezicht is bedekt met tientallen vreemde bulten en vlekken. Help jij haar in dit medische simulatiespel om er weer vanaf te komen? Ze wil er zo snel mogelijk weer als de oude uitziet!

 • Operate Now: Hartoperatie
  Spelen
  Operate Now: Hartoperatie
  42068 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een hartchirurg en red het leven van je patiënt!

 • Baby Hazel: inenting
  Spelen
  Baby Hazel: inenting
  19650 keer gespeeld

  Help Baby Hazel om baby Max wakker te maken voor zijn inenting... maar zorg dat hij niet in paniek raakt. Wees heel voorzichtig!