Dokter

 • Mama: controle bij de dokter
  Spelen
  Mama: controle bij de dokter
  7638 keer gespeeld

  Deze mama gaat bijna bevallen. Zorg jij er in deze medische simulatiegame voor dat alles goed verloopt? Ze is net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Schattige puppy's verzorgen
  Spelen
  Schattige puppy's verzorgen
  8371 keer gespeeld

  Deze drie puppy's hebben geen leuke dag achter de rug. Ze zijn allemaal nogal bont en blauw, maar gelukkig zijn ze net bij de dierenarts aangekomen. Kan jij hun wonden verzorgen, ze weer mooi maken en een lekker bad geven in deze verzorggame? Als je klaar met ze bent, mag je ook een paar superschattige outfits voor hen uitkiezen!

 • Anna: scoliose-operatie
  Spelen
  Anna: scoliose-operatie
  7352 keer gespeeld

  Anna heeft al een tijdje ontzettende last van haar rug. Ze gaat nu eindelijk naar de dokter om zich te laten opereren in deze simulatiegame. Kun jij de operatie uitvoeren en ervoor zorgen dat ze weer de oude wordt?

 • Poezenpijn: bij de tandarts
  Spelen
  Poezenpijn: bij de tandarts
  5186 keer gespeeld

  Dit poesje heeft tandpijn en daarom is ze bij de tandarts. Zou jij eens kunnen kijken wat er aan de hand is in dit online simulatiespel? Ze zal je eeuwig dankbaar zijn.

 • Tandarts Dr. Tand
  Spelen
  Tandarts Dr. Tand
  55063 keer gespeeld

  Deze arme patiënten hebben hun tanden niet goed gepoetst. Kun jij ze weer een stralende glimlach geven in dit medische simulatiespel?

 • Handhuiddokter
  Spelen
  Handhuiddokter
  17979 keer gespeeld

  Alle patiënten in deze online medische simulator hebben een ernstig handprobleem. Zou jij ze kunnen helpen? Ze hebben een paar zalfjes nodig en misschien zelfs een manicure!

 • Operate Now: Brain Surgery
  Spelen
  Operate Now: Brain Surgery
  109809 keer gespeeld

  Dokter, snel naar de operatiekamer! Er staat een leven op het spel!

 • Goldie prinses: huidspecialist
  Spelen
  Goldie prinses: huidspecialist
  65876 keer gespeeld

  O, nee! Deze arme prinses heeft last van puistjes en ze moet heel snel naar de huidspecialist! Kun jij haar helpen om van haar puisten af te komen en haar huid weer mooi te maken in dit leuke meidenspel?

 • Pixie: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Pixie: zwangerschapscontrole
  3739 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze pixie om haar dokter een bezoekje te brengen zodat hij kan controleren of de baby het goed maakt. Kan jij haar dus even onderzoeken in deze magische medische simulatiegame?

 • Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  11006 keer gespeeld

  Deze mama en haar beste vriendin, die toevallig ook een superheldin is, staan op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed met ze gaat in deze medische simulatiegame? Ze zijn net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Operate Now: Hartoperatie
  Spelen
  Operate Now: Hartoperatie
  41708 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een hartchirurg en red het leven van je patiënt!

 • Ellie Huiddokter
  Spelen
  Ellie Huiddokter
  29459 keer gespeeld

  Zeggen dat Ellie een erg slechte dag heeft gehad zou een enorme onderschatting zijn! Ze is een compleet wrak! Kan jij haar helpen alle wonden op haar gezicht te behandelen in dit online medische spel?

 • Ellie: herleven in het ziekenhuis
  Spelen
  Ellie: herleven in het ziekenhuis
  6493 keer gespeeld

  Ellie zit midden in een ernstige medische crisis die onmiddellijk moet worden opgelost! Ze is nu bij de spoedeisende hulp. Kan jij de dokter helpen om haar weer tot leven te brengen in deze medische simulatiegame?

 • Schattige pup redden
  Spelen
  Schattige pup redden
  10059 keer gespeeld

  Dit arme hondje is in een struik vast komen te zitten toen hij achterna werd gezeten door een grotere hond. Hij is gewond geraakt en nu moet hij naar de dierenarts. Kun jij hem weer helemaal beter maken in dit superschattige medische simulatiespel?

 • Superpop: oorarts
  Spelen
  Superpop: oorarts
  5516 keer gespeeld

  Zelfs superhelden moeten weleens naar de dokter. Deze heldin heeft een probleem met een van haar oren. Kan jij haar in deze medische simulatiegame een bezoekje brengen bij de dokterspraktijk terwijl ze wordt onderzocht?

 • Operate Now: Eardrum Surgery
  Spelen
  Operate Now: Eardrum Surgery
  48215 keer gespeeld

  Oké, dokter. Breng de patiënt maar naar de operatiekamer.

 • Extreem tandprobleem
  Spelen
  Extreem tandprobleem
  119065 keer gespeeld

  Deze meid heeft de laatste tijd niet goed voor haar tanden gezorgd. Ze heeft kilo's junkfood gegeten en maakt zelfs frisdrankflesjes open met haar tanden! Nu heeft ze een ernstig tandprobleem. Kan jij haar tanden herstellen in deze medische simulatiegame?

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spelen
  Baby Hazel Goes Sick
  49583 keer gespeeld

 • Lieve katjesverzorging
  Spelen
  Lieve katjesverzorging
  6722 keer gespeeld

  Welke van deze drie superschattige katjes wil jij als eerste verzorgen? Ze moeten allemaal in bad, lekker worden geborsteld en hebben een vlugge inspectie nodig. Als je eenmaal klaar bent, kan je een paar hele schattige outfits voor ze uitkiezen in deze online game.

 • IJsprinses: echte tandartservaring
  Spelen
  IJsprinses: echte tandartservaring
  17039 keer gespeeld

  De IJsprinses vergeet steeds om haar tanden te poetsen en te flossen. Nu heeft ze helaas een paar gaatjes die ze in deze medische simulatiegame moet laten vullen. Ze wacht op je in de tandartspraktijk en hoopt dat jij haar kan helpen.

 • Baby Lily: dagje ziek
  Spelen
  Baby Lily: dagje ziek
  4771 keer gespeeld

  Arme Lily voelt zich vandaag niet zo lekker. Kan jij haar helpen in deze online medische game? Je moet haar temperatuur opnemen, een heerlijke en voedzame lunch voorbereiden en nog veel meer.

 • Gestippelde meid: thuis bijkomen
  Spelen
  Gestippelde meid: thuis bijkomen
  3163 keer gespeeld

  De laatste missie van de gestippelde meid was een gevaarlijke onderneming. Ze heeft een aantal vervelende schurken verslagen, maar wel een paar flinke schrammen opgelopen. Help jij haar in dit medische simulatiespel om er weer bovenop te komen? Ze wil het rustig aan doen en lekker thuisblijven om bij te komen.

 • Mama's bevalling
  Spelen
  Mama's bevalling
  9678 keer gespeeld

  Deze drukke moeder staat op het punt te bevallen van een tweeling. Kun jij ervoor zorgen dat ze al haar spullen heeft voor in het ziekenhuis? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit medische simulatiespel.

 • Cute Cat Hospital
  Spelen
  Cute Cat Hospital
  26987 keer gespeeld

  as

 • Ella: heupoperatie
  Spelen
  Ella: heupoperatie
  10035 keer gespeeld

  Oh nee! Ella's heupen zijn er slecht aan toe en nu moet ze worden geopereerd! Zoek jij haar op in de operatiekamer van deze medische simulatiegame? Haar beide heupen hebben een operatie nodig.

 • Baby Hazel: Eye Care
  Spelen
  Baby Hazel: Eye Care
  5954 keer gespeeld

  Hazel heeft tijdens het vliegeren wat in haar oog gekregen. Kun jij haar een handje helpen?

 • Baby Hazel Stomach Care
  Spelen
  Baby Hazel Stomach Care
  12755 keer gespeeld

  Arme baby Hazel! Ze heeft zo'n buikpijn... Kun jij haar helpen?

 • Ellie: tweelinggeboorte
  Spelen
  Ellie: tweelinggeboorte
  3188 keer gespeeld

  In deze realistische medische simulatiegame staat Ellie op het punt om van een tweeling te bevallen. Kan jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt? Ze moet kalm blijven terwijl ze op de ambulance wacht die haar naar het ziekenhuis brengt.

 • Ellie: tongendokter
  Spelen
  Ellie: tongendokter
  9019 keer gespeeld

  Jakkes! Wat is er met Ellie's tong gebeurd? Laten we haar snel naar de dokter brengen in deze medische simulatiegame. Kan jij haar een bezoekje brengen in de onderzoekskamer en erachter komen hoe je die vreemde aandoening moet behandelen?

 • Operate Now: Schouderoperatie
  Spelen
  Operate Now: Schouderoperatie
  29900 keer gespeeld

  Nico heeft zijn arm geblesseerd tijdens het tennissen. Kun jij hem er weer bovenop helpen, dokter?

 • Knieoperatie-simulator
  Spelen
  Knieoperatie-simulator
  3273 keer gespeeld

  Deze arme meid heeft haar knie geblesseerd en het lijkt erop dat ze geopereerd moet worden. Tijd om de handen uit de mouwen te steken en de operatie te starten in deze online medische simulatiegame. Pas op dat je bij elke stap geconcentreerd blijft en elke handeling met precisie uitvoert. Met jouw hulp zou ze zo weer terug naar huis moeten kunnen!

 • Noodoperatie
  Spelen
  Noodoperatie
  2339 keer gespeeld

  Het is een drukke middag op de spoedeisende hulp! Kun jij snel deze zeven patiënten behandelen? In dit knotsgekke medische simulatiespel hebben ze allemaal last van hele maffe verwondingen. zoals een postbode die door een hond is gebeten. Nou ja, hij wordt eigenlijk nog steeds gebeten. Zodra je hem in de operatiekamer hebt gebracht, moet je eerst het vreselijke beest verwijderen!

 • IJskoningin: echte tandarts
  Spelen
  IJskoningin: echte tandarts
  7003 keer gespeeld

  Deze coole koningin heeft last van haar gebit. Ga samen met haar naar de tandarts en kijk wat er aan de hand is in dit leuke verzorgspel.

 • Baby Hazel: beenwond
  Spelen
  Baby Hazel: beenwond
  9619 keer gespeeld

  O nee! Baby Hazel is gevallen en verkeerd terechtgekomen. Maar met jouw hulp is ze vast zo weer op de been...

 • Dotted Girl: Back Treatment
  Spelen
  Dotted Girl: Back Treatment
  4907 keer gespeeld

  Je huiswerk maken én de stad tegen slechteriken beschermen geeft de gemiddelde tienerheldin niet bepaald veel tijd voor een schoonheidsbehandeling. Gelukkig heeft deze een paar uurtjes vrij in Dotted Girl: Back Treatment.

  De beroemde heldin uit Parijs is terug en kan wel wat liefde en aandacht gebruiken in dit meisjesspel. Kun jij het stippenmeisje van haar pukkels en ongewenste haartjes afhelpen? 

  Zoek je gelijksoortige beautyspelletjes? Probeer Baby Hazel: Spa Treatment of Vincy Lip Care.

  Spelbediening 

  • BEWEEG DE MUIS om een item te kiezen.
  • KLIK MET LINKS om het te gebruiken. 

   

 • Labrador bij de dokterssalon
  Spelen
  Labrador bij de dokterssalon
  7603 keer gespeeld

  Deze schattige labradorpup voelt zich niet zo lekker in dit online verzorgspel. Laten we hem naar de tandarts brengen en ervoor zorgen dat hij op tijd op zijn afspraak met de dierenarts komt. Daarna kan je hem naar de hondenspa sprengen waar hij van een ontspannende middag mag genieten.