Dokter

 • Ella: heupoperatie
  Spelen
  Ella: heupoperatie
  8523 keer gespeeld

  Oh nee! Ella's heupen zijn er slecht aan toe en nu moet ze worden geopereerd! Zoek jij haar op in de operatiekamer van deze medische simulatiegame? Haar beide heupen hebben een operatie nodig.

 • Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  6616 keer gespeeld

  Deze mama en haar beste vriendin, die toevallig ook een superheldin is, staan op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed met ze gaat in deze medische simulatiegame? Ze zijn net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spelen
  Baby Hazel Goes Sick
  47805 keer gespeeld

 • Tatoeagesalon
  Spelen
  Tatoeagesalon
  1910 keer gespeeld

  Het begint aardig druk te worden in deze tatoeagewinkel. Kan jij in deze online simulatiegame het personeel te hulp schieten om voor de volgende groep klanten te zorgen? Je kan ze helpen bij het kiezen van een ontwerp en nog veel meer doen.

 • Slaperige prinses: opstaan!
  Spelen
  Slaperige prinses: opstaan!
  1701 keer gespeeld

  Oh nee! Deze superslaperige prinses heeft met spoed hulp nodig! Kun jij in dit medische simulatiespel de eerstehulpverlener helpen om snel haar aandoening te behandelen voordat het te laat is?

 • Ellie: tongendokter
  Spelen
  Ellie: tongendokter
  7894 keer gespeeld

  Jakkes! Wat is er met Ellie's tong gebeurd? Laten we haar snel naar de dokter brengen in deze medische simulatiegame. Kan jij haar een bezoekje brengen in de onderzoekskamer en erachter komen hoe je die vreemde aandoening moet behandelen?

 • Handhuiddokter
  Spelen
  Handhuiddokter
  14829 keer gespeeld

  Alle patiënten in deze online medische simulator hebben een ernstig handprobleem. Zou jij ze kunnen helpen? Ze hebben een paar zalfjes nodig en misschien zelfs een manicure!

 • Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  Spelen
  Eerste hulp voor moeder met ongeluk
  4216 keer gespeeld

  Deze arme moeder heeft net een ongeluk gehad! Ook staat ze op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt in deze medische simulatiegame? Ze wacht op je bij de eerste hulp.

 • Grappige keeldokter
  Spelen
  Grappige keeldokter
  16638 keer gespeeld

  Deze patiënten hebben last van hun keel. Wat zou er aan de hand zijn? Ontdek het in dit grappige doktersspel. De eerste patiënt wacht op je in de behandelkamer.

 • Operate Now: Brain Surgery
  Spelen
  Operate Now: Brain Surgery
  109051 keer gespeeld

  Dokter, snel naar de operatiekamer! Er staat een leven op het spel!

 • Schattige puppy's verzorgen
  Spelen
  Schattige puppy's verzorgen
  7719 keer gespeeld

  Deze drie puppy's hebben geen leuke dag achter de rug. Ze zijn allemaal nogal bont en blauw, maar gelukkig zijn ze net bij de dierenarts aangekomen. Kan jij hun wonden verzorgen, ze weer mooi maken en een lekker bad geven in deze verzorggame? Als je klaar met ze bent, mag je ook een paar superschattige outfits voor hen uitkiezen!

 • Pixie: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Pixie: zwangerschapscontrole
  3604 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze pixie om haar dokter een bezoekje te brengen zodat hij kan controleren of de baby het goed maakt. Kan jij haar dus even onderzoeken in deze magische medische simulatiegame?

 • Anna: scoliose-operatie
  Spelen
  Anna: scoliose-operatie
  6695 keer gespeeld

  Anna heeft al een tijdje ontzettende last van haar rug. Ze gaat nu eindelijk naar de dokter om zich te laten opereren in deze simulatiegame. Kun jij de operatie uitvoeren en ervoor zorgen dat ze weer de oude wordt?

 • Mama: controle bij de dokter
  Spelen
  Mama: controle bij de dokter
  7239 keer gespeeld

  Deze mama gaat bijna bevallen. Zorg jij er in deze medische simulatiegame voor dat alles goed verloopt? Ze is net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Vincy's lipverzorging
  Spelen
  Vincy's lipverzorging
  49131 keer gespeeld

  O nee! Die arme Vincy heeft een infectie op haar lip! Kruip in de huid van haar dokter en help haar zo snel mogelijk in dit medische simulatiespel.

 • Ellie Huiddokter
  Spelen
  Ellie Huiddokter
  28736 keer gespeeld

  Zeggen dat Ellie een erg slechte dag heeft gehad zou een enorme onderschatting zijn! Ze is een compleet wrak! Kan jij haar helpen alle wonden op haar gezicht te behandelen in dit online medische spel?

 • Ellie: herleven in het ziekenhuis
  Spelen
  Ellie: herleven in het ziekenhuis
  5689 keer gespeeld

  Ellie zit midden in een ernstige medische crisis die onmiddellijk moet worden opgelost! Ze is nu bij de spoedeisende hulp. Kan jij de dokter helpen om haar weer tot leven te brengen in deze medische simulatiegame?

 • Operate Now: Eardrum Surgery
  Spelen
  Operate Now: Eardrum Surgery
  47260 keer gespeeld

  Oké, dokter. Breng de patiënt maar naar de operatiekamer.

 • Nageldokter
  Spelen
  Nageldokter
  71200 keer gespeeld

  De voeten in dit medische spelletje zijn er niet al te best aan toe. Ga naar de operatiekamer en kijk wat je eraan kunt doen! Met jouw hulp zijn ze vast zo weer helemaal in orde.

 • Tandarts Dr. Tand
  Spelen
  Tandarts Dr. Tand
  54318 keer gespeeld

  Deze arme patiënten hebben hun tanden niet goed gepoetst. Kun jij ze weer een stralende glimlach geven in dit medische simulatiespel?

 • Mama's bevalling
  Spelen
  Mama's bevalling
  8764 keer gespeeld

  Deze drukke moeder staat op het punt te bevallen van een tweeling. Kun jij ervoor zorgen dat ze al haar spullen heeft voor in het ziekenhuis? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit medische simulatiespel.

 • Operate Now: Hartoperatie
  Spelen
  Operate Now: Hartoperatie
  41405 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een hartchirurg en red het leven van je patiënt!

 • Voetendokter
  Spelen
  Voetendokter
  10530 keer gespeeld

  Jakkes! Deze patiënten hebben een paar serieuze voetenproblemen! Kan jij deze podoloog helpen om hun wonden en andere aandoeningen te verzorgen in deze grappige medische simulatiegame?

 • Slaperige prinses: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Slaperige prinses: zwangerschapscontrole
  2449 keer gespeeld

  Deze prinses krijgt over een paar weken een baby. Kun jij ervoor zorgen dat de zwangerschap goed verloopt in dit medische simulatiespel? Ze wacht op je in de kliniek.

 • Heldenvriendinnen: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Heldenvriendinnen: zwangerschapscontrole
  3639 keer gespeeld

  Deze twee superhelden zijn beste vriendinnen met elkaar. Verder zijn ze allebei hoog zwanger! Ze zijn nu in het ziekenhuis voor een controle. Kan jij verzekeren dat ze in goede gezondheid verkeren en hun zwangerschap goed verloopt in dit online medische spel?

 • Superpop: lipinjecties
  Spelen
  Superpop: lipinjecties
  0 keer gespeeld

  In dit knotsgekke medische simulatiespel overweegt Superpop om een paar lipinjecties te nemen. Moet ze ermee doorgaan? Help haar om een beslissing te maken terwijl je haar een vlugge make-over geeft. Als eerste wil ze haar bovenlip waxen.

 • Operate Now: Pericardium Surgery
  Spelen
  Operate Now: Pericardium Surgery
  18257 keer gespeeld

  Snel naar de operatiekamer, dokter! Deze jonge patiënt heeft pijn in zijn borst en hij heeft jouw hulp nodig...

 • Handdokter
  Spelen
  Handdokter
  7235 keer gespeeld

  Deze patiënten hebben allemaal last van hun handen. Kun jij ze een handje helpen in dit medische simulatiespel? Kies de juiste behandeling en zorg dat ze er weer helemaal bovenop komen.

 • Schattige pup redden
  Spelen
  Schattige pup redden
  9753 keer gespeeld

  Dit arme hondje is in een struik vast komen te zitten toen hij achterna werd gezeten door een grotere hond. Hij is gewond geraakt en nu moet hij naar de dierenarts. Kun jij hem weer helemaal beter maken in dit superschattige medische simulatiespel?

 • Poezenpijn: bij de tandarts
  Spelen
  Poezenpijn: bij de tandarts
  5043 keer gespeeld

  Dit poesje heeft tandpijn en daarom is ze bij de tandarts. Zou jij eens kunnen kijken wat er aan de hand is in dit online simulatiespel? Ze zal je eeuwig dankbaar zijn.

 • Operate Now: Epilepsy Surgery
  Spelen
  Operate Now: Epilepsy Surgery
  26268 keer gespeeld

  Dokter, dit meisje heeft regelmatig toevallen. Er zit maar één ding op! Snel naar de operatiekamer!

 • IJskoningin: tweelingengeboorte
  Spelen
  IJskoningin: tweelingengeboorte
  7931 keer gespeeld

  De IJskoningin staat op het punt om niet één, maar twee baby's te krijgen in dit online spel voor meisjes! Kan jij ervoor zorgen dat ze ontspannen en op haar gemak blijft tot de ambulance bij haar kasteel aankomt? Ook heeft ze jouw hulp nodig bij het inpakken van alle spullen die ze mee wil nemen naar het ziekenhuis.

 • Voetbaldokter
  Spelen
  Voetbaldokter
  1809 keer gespeeld

  Leg die bezem maar aan de kant en pak een scalpel. Ze hebben je op het veld nodig, dokter!

 • Leuke tandarts
  Spelen
  Leuke tandarts
  12467 keer gespeeld

  Werken als een virtuele tandarts was nog nooit zo leuk! Kun je voor deze jonge patiënt zorgen? Ze heeft heel veel gaatjes. Nadat je haar tanden hebt behandeld en ze een beugel hebt gegeven, kun je ze versieren met stickers en allerlei gekke kleuren in dit leuke medische spel.

 • Labrador bij de dokterssalon
  Spelen
  Labrador bij de dokterssalon
  7394 keer gespeeld

  Deze schattige labradorpup voelt zich niet zo lekker in dit online verzorgspel. Laten we hem naar de tandarts brengen en ervoor zorgen dat hij op tijd op zijn afspraak met de dierenarts komt. Daarna kan je hem naar de hondenspa sprengen waar hij van een ontspannende middag mag genieten.

 • Extreem tandprobleem
  Spelen
  Extreem tandprobleem
  89198 keer gespeeld

  Deze meid heeft de laatste tijd niet goed voor haar tanden gezorgd. Ze heeft kilo's junkfood gegeten en maakt zelfs frisdrankflesjes open met haar tanden! Nu heeft ze een ernstig tandprobleem. Kan jij haar tanden herstellen in deze medische simulatiegame?