Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Over Onze MMO Spelletjes

Hele werelden wachten op je in onze MMO-spelletjes! Verken magische koninkrijken, reis af naar de verre toekomst of neem simpelweg plaats aan een pokertafel. Je kunt andere spelers van over de hele wereld uitdagen op tal van slagvelden of met hen meedoen aan een vriendschappelijk potje kaarten. Maar je hoeft het niet altijd tegen iemand op te nemen! Je kunt ook samenwerken in deze sociale spelletjes

Help gewassen te bewateren op een drukke boerderij of ontwerp een nieuw kasteel in een betoverd rijk. Er is altijd wat te doen in deze bouwspelletjes. Waar ga je als eerste mee aan de slag? 

Wat betekent 'MMO'? 

'MMO' staat voor 'massively multiplayer online'.Dit is een term die geldt voor online spelletjes waar tientallen of zelfs honderden spelers tegelijkertijd aan kunnen deelnemen. Ze worden vaak omschreven als enorm. Niet alleen vanwege de grote groepen spelers, maar ook omdat het vaak uitgestrekte omgevingen in een gigantische open wereld zijn!