Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Simulatie Spelletjes

Over Onze Simulatie Spelletjes

Je weet nooit waar je terechtkomt als je onze geweldige simulatiespelletjes speelt. Misschien heb je het roer in handen op een melkveeboerderij of trek je ten strijde met een enorm leger ridders. Deze uitdagingen en veel andere wachten op je in deze roleplaying-simulatiespelletjes

Wat zijn simulatiespelletjes? 

Bij simulatiespelletjes kun je in de schoenen (of poten) van iemand of iets anders stappen, van militaire leiders die een massale invasie leiden tot een wolf die eten zoekt om haar pups te voeden. Het is een gaminggenre die een echte baan of scenario nabootst. Een aantal games die je in deze categorie vindt: oorlogspellen, bedrijfsimulatiespellen, dierspellen, militaire strategiespellen, medische simulatiespellen en veel andere soorten.

Ontdek hoe het voelt om een chirurg in een operatiekamer te zijn of een beroemde chef in de keuken van een vijfsterrenrestaurant. Je kunt bedrijven managen, vliegtuigen besturen en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos, vooral als je kiest het op te nemen tegen andere spelers van over de hele wereld in onze multiplayersimulatiespelletjes.

Boerderijspelletjes zijn een geweldige manier om je groene vingers een work-out te geven zonder je handen vuil te maken. Je kunt zorgen voor allerlei soorten schattige dieren, gewassen verbouwen, en je producten op de markt verkopen. Deze spellen en onze andere simulatiespellen laten je ook communiceren met andere spelers. Je hoeft het niet eens tegen ze op te nemen... behalve als je dat zelf wilt. Je kunt met ze samenwerken in een episch wereldwijd conflict of hun koeien melken terwijl ze op vakantie zijn in deze populaire gratis spelletjes.