• Papa's Sushiria
  Spelen
  Papa's Sushiria
  421431 keer gespeeld

  Tijdens een ronleiding in Papa's nieuwste restaurant heb je per ongeluk zijn heel dure gelukspoesje gebroken. Je moet in een paar ploegen meewerken om voor de schade te betalen in dit time management-spel. Duik achter de balie, doe een schort om en help de klanten van Papa zo snel mogelijk. Je moet sushi, bubbel-thee en nog meer voor hen maken.

 • Crossy Road
  Spelen
  Crossy Road
  173520 keer gespeeld

  Waarom stak de kip de weg over? Om aan de andere kant te komen natuurlijk! Maar al haar vrienden dan? Ga mee met deze vliegensvlugge vogel en haar dolle vrienden in deze retro actiegame. Kan jij ze in beweging houden terwijl ze tientallen gouden munten verzamelen en het verkeer ontwijken?

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  132221 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Little Big Snake
  Spelen
  Little Big Snake
  107225 keer gespeeld

  Deze kleine slangen hebben ongelooflijke honger en het is mogelijk dat ze nooit vol raken. Bestuur een van deze vraatzuchtige reptielen in dit spannende io-spel. Prop jij ze vol met krachtkorrels terwijl je de andere slangen probeert te ontwijken? Als je tegen één van hen aanbotst, zal hij exploderen, dus je blijf alert!

 • Liefdestest 3
  Spelen
  Liefdestest 3
  70703 keer gespeeld

  Is het echte liefde of blijkt de liefde te zijn bekoeld? Ontdek het zelf via de liefdestest in dit online spel. Voer je naam in en die van je liefde en zie wat er gebeurt.

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  67111 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Zombs Royale.io
  Spelen
  Zombs Royale.io
  57329 keer gespeeld

  De oorlog is losgebarsten in deze meedogenloze io game. Zet je schrap voor ongeremde actie en vernietiging terwijl je naar schaarse wapens zoekt, gedropte voorraden grijpt en voor vijandelijke kogels wegduikt. Hoe lang blijf jij in leven?

 • Arena der bruten
  Spelen
  Arena der bruten
  48319 keer gespeeld

  Het gaat er spannend aan toe in deze beurtgebaseerde actiegame. Een bende ruwe Vikings en tientallen andere bruten nemen het tegen elkaar op in een gevechtsarena. Kies je zijde en probeer al je tegenstanders in de pan te hakken. Tussen twee gevechten in kan je dozen met krachtige wapens en andere upgrades verzamelen.

 • Hanger
  Spelen
  Hanger
  44286 keer gespeeld

  Deze gozer probeert zijn nieuwe superkrachten uit. Jammer genoeg zijn er een heleboel draaiende messen die hem in duizenden stukjes kunnen hakken! Kan jij hem helpen om door de lucht te blijven zwaaien in deze online game? Er zijn muntjes die hij tijdens zijn avontuur kan verzamelen en inwisselen voor coole kostuums.

 • Diamant stelen
  Spelen
  Diamant stelen
  39974 keer gespeeld

  Het klinkt zo eenvoudig, maar het valt helemaal niet mee om in dit museum in te breken...

 • Papa's Pastaria
  Spelen
  Papa's Pastaria
  35786 keer gespeeld

  Het goede nieuws is dat je naar een bruiloft gaat. Het slechte nieuws is dat je de hele tijd moet werken...

 • Shellshock.io
  Spelen
  Shellshock.io
  31294 keer gespeeld

  Het valt niet altijd mee om een ei te zijn. Vraag maar aan de eieren in dit waanzinnige driedimensionale io-spel. Ze zijn vastbesloten om elkaar in de pan te hakken. Kun jij de andere eieren uitschakelen of eindig je als omelet?

 • Rebel op de vlucht 2
  Spelen
  Rebel op de vlucht 2
  29201 keer gespeeld

  Rennen, springen, glijden, ontwijken en vechten... voor dit spannende avontuur heb je al je kracht nodig! Ben jij snel genoeg om het spel te winnen?

 • Secret Garden
  Spelen
  Secret Garden
  28259 keer gespeeld

  Het was een doodgewone dag in de bibliotheek toen er opeens een poort opende in een lang vergeten toverboek die op een van de planken lag weg te stoffen. Je bent net een magisch rijk binnengetreden maar lukt het je ook om de weg terug te vinden in dit betoverende MMO-spel?

 • Sworm.io
  Spelen
  Sworm.io
  26386 keer gespeeld

  Het leven van een worm gaat niet over rozen, vooral niet in deze grootse vechtarena! Kan jij deze worm helpen om te overleven en een enorme krachtpatser te worden in deze spannende io game? Verzamel boosters en slok vuurvliegjes op voor bepantsering terwijl je het opneemt tegen spelers van over de hele wereld.

 • 3D-kattensimulator
  Spelen
  3D-kattensimulator
  25052 keer gespeeld

  Hoe ziet het leven van een kat eruit? Beleef het zelf in dit hilarische simulatiespel vol kattenkwaad! Werk samen met een van deze prachtige pluizenbollen bij het vangen van muizen, omstoten van vuilnisbakken en speuren naar lekkernijen. Je kan zelfs virtueel geld verdienen om schattige pakjes voor jouw kat te kopen.

 • Hot Wheels: Track Builder
  Spelen
  Hot Wheels: Track Builder
  22759 keer gespeeld

  Ontwerp, bouw en rijd op je eigen circuits in dit spannende 3D racespel. Haal de concurrenten in terwijl je geweldige badges verdient en sjees door loopings en zelfs door het hart van vulkanen! Ben je de eerste racer die over de finishstreep gaat?

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  22240 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • Road of Fury: Desert Strike
  Spelen
  Road of Fury: Desert Strike
  20097 keer gespeeld

  De wereld valt uit elkaar en Rass is een van de weinigen die het kan voorkomen. Word lid van de meedogenloze wegpiraat terwijl hij aan zijn volgende missie begint in dit intense racespel. De president heeft hem benaderd en hij moet hertog Mo en zijn bende woeste bandieten uitschakelen. Spring achter het stuur van Rass' bewapende bolide en zet je schrap voor de rit van je leven.

 • Swords and Sandals - Gladiator
  Spelen
  Swords and Sandals - Gladiator
  19801 keer gespeeld

  Creeer je held, koop een wapen en munitie en val je tegenstander gladiator aan

 • Cute Jungle Hospital
  Spelen
  Cute Jungle Hospital
  15474 keer gespeeld

  De patiënten in dit ziekenhuis zijn schattig maar ziek, en hebben dringend zorg en liefde nodig!

 • Diamant van de ridder
  Spelen
  Diamant van de ridder
  14699 keer gespeeld

  Er liggen tonnen gouden munten en diamanten in deze tempel... en ondode soldaten met ongelooflijk scherpe zwaarden. Dat weerhoudt deze dappere ridder niet om erin te rennen om al die kostbare schatten te grijpen. Wil je hem vergezellen op zijn wilde reis in dit avonturenspel?

 • Tijgersimulator 3D
  Spelen
  Tijgersimulator 3D
  13739 keer gespeeld

  Heb jij je ooit weleens afgevraagd hoe het is om een tijger te zijn? Het is geen makkie! Ga met deze hier mee en ontdek of jij het in je hebt om de koning van de jungle te worden in deze wilde online simulatiegame. Je zult op voedsel moeten jagen voor je kattenfamilie, nabije boerderijen overvallen voor een paar lekkere koeien, en een heleboel irritante mensen die hun vee verdedigen vermijden!

 • Operate Now: Tandimplantatie
  Spelen
  Operate Now: Tandimplantatie
  12845 keer gespeeld

  O nee! Een ongeluk zit in een klein hoekje tijdens het sporten. Tijd om naar de tandarts te gaan...

 • Motorlijn
  Spelen
  Motorlijn
  11095 keer gespeeld

  Je mag je eigen conclusies trekken, maar met deze online racegame staat je een echte uitdaging te wachten! Bestuur deze miniatuurracer terwijl hij over een aantal parcours die voor hem op de bladzijden van dit notitieboek zijn getekend en zijn gevuld met obstakels probeert te navigeren. Kan jij de eindstreep van elk parcours halen?

 • Operate Now: Oogoperatie
  Spelen
  Operate Now: Oogoperatie
  10758 keer gespeeld

  Ga naar de OK en zorg dat dit meisje weer van het leven kan genieten!

 • Jet Pack Joyride
  Spelen
  Jet Pack Joyride
  10345 keer gespeeld

  Diep in dit geheime laboratorium voert een dappere wetenschapper tests uit met een futuristische jetpack. Kan jij hem helpen om zichzelf niet te verwonden in deze rengame zonder einde? Hij moet raketten vermijden, langs lasers vliegen en een heleboel EHBO-paketten oppikken om niet in het ziekenhuis te belanden.

 • Miami Rex
  Spelen
  Miami Rex
  9802 keer gespeeld

  Deze supercoole Tyrannosaurus Rex staat op het punt om een grote hap uit Miami te nemen. Vergezel hem terwijl hij inwoners oppeuzelt en zijn tanden in een onderzeeër zet. Het is een waar vis- en vleesfestijn voor dinosuariërs! Je kunt ook wapens en upgrades voor hem kopen in dit doldwaze actiespel.

 • Operate Now: Huidoperatie
  Spelen
  Operate Now: Huidoperatie
  8615 keer gespeeld

  Het is stressvol werk, maar iemand moet het doen!

 • Super Dino Fighter
  Spelen
  Super Dino Fighter
  8379 keer gespeeld

  Deze robotdino's zijn klaar voor de strijd! Je moet ze alleen nog even in elkaar zetten in dit actiespel. Ga naar het laboratorium en sleep de onderdelen zo snel mogelijk naar de juiste plek!

 • Machtige ridder
  Spelen
  Machtige ridder
  6602 keer gespeeld

  Alleen de dapperste ridders kunnen de monsters verslaan. Ben jij er klaar voor?

 • Papierracer
  Spelen
  Papierracer
  5990 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit een racegame zoals deze gespeeld. Je zal er zeker helemaal in opgaan! Spring op je motor en bereid je voor op een prachtige rit over schitterend getekende banen. Probeer de carrièremodus of ga gewoon lekker rondtoeren.

 • Tik voor geld: restaurantmagnaat
  Spelen
  Tik voor geld: restaurantmagnaat
  5744 keer gespeeld

  Heb jij het in je om je eigen culinaire imperium op te zetten? Dit stadje kan wel een paar hippe cafés gebruiken in deze managementsimulatiegame. Maak je klaar om indruk op je klanten te maken terwijl het geld binnenrolt. Je kan zelfs adviseurs inhuren die je tijdens het spel nuttige tips geven.

 • Grow RPG
  Spelen
  Grow RPG
  5593 keer gespeeld

  Kies de groei-elementen in de juiste volgorde om dit verhaal af te spelen.

 • Surviv.io: Battle Royale
  Spelen
  Surviv.io: Battle Royale
  5411 keer gespeeld

  Word jij de laatste gamer die dit epische gevecht overleeft? Mensen van over de hele wereld nemen het tegen elkaar op in dit 2D, browsergebaseerde io-spel dat vergelijkbaar is met PlayerUnknown's Battlegrounds. Verzamel spullen, wapens en munitie terwijl je worstelt om in leven te blijven. Probeer koste wat kost de dodelijke rode zone te vermijden!

 • Groots robottoernooi
  Spelen
  Groots robottoernooi
  5237 keer gespeeld

  Dit jumbo-robottoernooi brengt spoedig de hele stad op zijn knieën! Maak je geen zorgen over alle mensen en auto's die langs de gigantische voeten van je robot racen terwijl je de strijd aangaat in dit geweldige vechtspel. Richt je liever op de overwinning en zorg ervoor dat je geen onderdelen verliest voordat je de volgende ronde aangaat.