• Liefdestest 3
  Spelen
  Liefdestest 3
  93872 keer gespeeld

  Is het echte liefde of blijkt de liefde te zijn bekoeld? Ontdek het zelf via de liefdestest in dit online spel. Voer je naam in en die van je liefde en zie wat er gebeurt.

 • Tijgersimulator 3D
  Spelen
  Tijgersimulator 3D
  14370 keer gespeeld

  Heb jij je ooit weleens afgevraagd hoe het is om een tijger te zijn? Het is geen makkie! Ga met deze hier mee en ontdek of jij het in je hebt om de koning van de jungle te worden in deze wilde online simulatiegame. Je zult op voedsel moeten jagen voor je kattenfamilie, nabije boerderijen overvallen voor een paar lekkere koeien, en een heleboel irritante mensen die hun vee verdedigen vermijden!

 • Dog Simulator 3D
  Spelen
  Dog Simulator 3D
  12129 keer gespeeld

  Niemand heeft gezegd dat het leven van een hond een makkie was! In deze wilde 3D actiegame mag je het zelf beleven. Ga met deze dalmatiër en zijn vrienden mee op zoek naar munten, lekker eten en nog veel meer!

 • Hot Wheels: Track Builder
  Spelen
  Hot Wheels: Track Builder
  44972 keer gespeeld

  Ontwerp, bouw en rijd op je eigen circuits in dit spannende 3D racespel. Haal de concurrenten in terwijl je geweldige badges verdient en sjees door loopings en zelfs door het hart van vulkanen! Ben je de eerste racer die over de finishstreep gaat?

 • Operate Now: Hartoperatie
  Spelen
  Operate Now: Hartoperatie
  41076 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een hartchirurg en red het leven van je patiënt!

 • Jinx & Minx: ontsnapping uit de toren
  Spelen
  Jinx & Minx: ontsnapping uit de toren
  7609 keer gespeeld

  De ondode konijntjes Jinx & Minx zitten vast in een griezelige toren. Help ze ontsnappen!

 • Spider Simulator: Amazing City
  Spelen
  Spider Simulator: Amazing City
  5988 keer gespeeld

  Heb je ooit weleens als een gigantische spin een volledige stad willen bestoken? Beleef het nu zelf! Sluit je aan bij gigantische tarantula's, zwarte weduwen en zelfs robo-arachnoïden als ze op vernielingstocht gaan in dit wilde 3D actiespel. Hoeveel chaos en vernieling kan jij veroorzaken voordat de tijd op is?

 • Pixelbouwsels
  Spelen
  Pixelbouwsels
  4591 keer gespeeld

  Bouw een heel koninkrijk in dit magische bouwsimulatiespel. Ga op ontdekkingstocht, laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de coole tools en voorwerpen om waanzinnige bouwwerken te maken.

 • 3D pandasimulator
  Spelen
  3D pandasimulator
  4446 keer gespeeld

  Het leven van een panda is hard. Er is zoveel bamboe om op te eten en het bos kan soms best gevaarlijk zijn. Kan jij deze panda helpen om zich te redden en voor zijn schattige gezinnetje te zorgen in deze 3D simulatiegame?

 • 3D-kattensimulator
  Spelen
  3D-kattensimulator
  57024 keer gespeeld

  Hoe ziet het leven van een kat eruit? Beleef het zelf in dit hilarische simulatiespel vol kattenkwaad! Werk samen met een van deze prachtige pluizenbollen bij het vangen van muizen, omstoten van vuilnisbakken en speuren naar lekkernijen. Je kan zelfs virtueel geld verdienen om schattige pakjes voor jouw kat te kopen.

 • Het paasavontuur van Minx
  Spelen
  Het paasavontuur van Minx
  4072 keer gespeeld

  De jacht op de paaseieren is geopend!

 • Crossy Road
  Spelen
  Crossy Road
  63699 keer gespeeld

  Waarom stak de kip de weg over? Om aan de andere kant te komen natuurlijk! Maar al haar vrienden dan? Ga mee met deze vliegensvlugge vogel en haar dolle vrienden in deze retro actiegame. Kan jij ze in beweging houden terwijl ze tientallen gouden munten verzamelen en het verkeer ontwijken?

 • Puppet Killer
  Spelen
  Puppet Killer
  11342 keer gespeeld

  Kan deze pop worden gedood? Tijd om erachter te komen in deze compleet gestoorde actiegame. Bestook hem met messen terwijl je munten verdient om nog krachtigere wapens te kopen. Misschien slaag je erin met een machinegeweer of moet je een tank kopen om het zaakje op te knappen!

 • Car Eats Car 6
  Spelen
  Car Eats Car 6
  1744 keer gespeeld

  In deze levensgevaarlijke stad blijft iedereen op zijn hoede en zijn de auto's aan hun lot overgelaten! Kan jij dit dappere autootje helpen om veilig thuis te komen in dit knotsgekke actiespel? Hij zal het tegen kannibalistische moeten auto's moeten opnemen en door straten bezaaid met tonnen vol giftig afval racen! Gelukkig kan hij onderweg ladingen te gekke upgrades en wapens oppikken.

 • Groots robottoernooi
  Spelen
  Groots robottoernooi
  1531 keer gespeeld

  Dit jumbo-robottoernooi brengt spoedig de hele stad op zijn knieën! Maak je geen zorgen over alle mensen en auto's die langs de gigantische voeten van je robot racen terwijl je de strijd aangaat in dit geweldige vechtspel. Richt je liever op de overwinning en zorg ervoor dat je geen onderdelen verliest voordat je de volgende ronde aangaat.

 • Surviv.io: Battle Royale
  Spelen
  Surviv.io: Battle Royale
  4297 keer gespeeld

  Word jij de laatste gamer die dit epische gevecht overleeft? Mensen van over de hele wereld nemen het tegen elkaar op in dit 2D, browsergebaseerde io-spel dat vergelijkbaar is met PlayerUnknown's Battlegrounds. Verzamel spullen, wapens en munitie terwijl je worstelt om in leven te blijven. Probeer koste wat kost de dodelijke rode zone te vermijden!

 • Puppyrace
  Spelen
  Puppyrace
  8713 keer gespeeld

  Deze dappere hond toert door een gevaarlijk koninkrijk en jij moet hem beschermen. Kun jij hem helpen om ongedeerd vijanden te ontwijken en over gaten te springen? Upgrade zijn maffe wagen tussen levels door en zorg ervoor dat hij in vorm blijft.

 • 3D paardensimulator
  Spelen
  3D paardensimulator
  12598 keer gespeeld

  Hoe ziet het leven van een wild paard eruit? Dat is niet zo makkelijk te zeggen, maar in deze simulatiegame krijg je de kans om in de huid van een virtueel paard te kruipen! Ga mee met dit majestueuze dier terwijl het het platteland afstruint op zoek naar veel lekker eten dat het terug naar zijn gezin kan brengen.

 • Cute Jungle Hospital
  Spelen
  Cute Jungle Hospital
  29543 keer gespeeld

  De patiënten in dit ziekenhuis zijn schattig maar ziek, en hebben dringend zorg en liefde nodig!

 • Hanger
  Spelen
  Hanger
  12754 keer gespeeld

  Deze gozer probeert zijn nieuwe superkrachten uit. Jammer genoeg zijn er een heleboel draaiende messen die hem in duizenden stukjes kunnen hakken! Kan jij hem helpen om door de lucht te blijven zwaaien in deze online game? Er zijn muntjes die hij tijdens zijn avontuur kan verzamelen en inwisselen voor coole kostuums.

 • Papa's Pastaria
  Spelen
  Papa's Pastaria
  86912 keer gespeeld

  Het goede nieuws is dat je naar een bruiloft gaat. Het slechte nieuws is dat je de hele tijd moet werken...

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  5994 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  65818 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Zombs Royale.io
  Spelen
  Zombs Royale.io
  24046 keer gespeeld

  De oorlog is losgebarsten in deze meedogenloze io game. Zet je schrap voor ongeremde actie en vernietiging terwijl je naar schaarse wapens zoekt, gedropte voorraden grijpt en voor vijandelijke kogels wegduikt. Hoe lang blijf jij in leven?

 • Stom sterven: Zany's ziekenhuis
  Spelen
  Stom sterven: Zany's ziekenhuis
  2200 keer gespeeld

  Kun jij uitvogelen wat er met deze rare wezentjes aan de hand is in dit medische simulatiespel? Sommige patiënten hebben niet alleen trompetten, maar zelfs hele bowlingballen ingeslikt!

 • Operate Now: Beenoperatie
  Spelen
  Operate Now: Beenoperatie
  10817 keer gespeeld

  Kun jij je patiënt snel weer op de been brengen?

 • Koningin van het schoolfeest
  Spelen
  Koningin van het schoolfeest
  605 keer gespeeld

  Als je koningin van het schoolfeest wilt worden, zul je er wel wat voor moeten doen...

 • Stadsrace-simulator 3
  Spelen
  Stadsrace-simulator 3
  2987 keer gespeeld

  Pronk met je rijvaardigheden in dit 3D-racespel. Kijk of je alle verkeerskegels of squads kunt ontwijken. Je kunt zelfs de rol van een agent aannemen en slechteriken achtervolgen in de achtervolgingsmodus. Zorg er wel voor dat je tussendoor nieuwe voertuigen aanpast of koopt.

 • EG RTS Battle
  Spelen
  EG RTS Battle
  2290 keer gespeeld

  Kunnen jouw troepen het kasteel van de vijand veroveren? Dat hangt allemaal af van jouw beslissingen in dit intense, actierijke strategiespel. Kies uit zwaardvechters, boogschutters en andere soldaten en zet ze op strategische wijze in om de overwinning te behalen.

 • Kleine drakenhelden: wereldsim
  Spelen
  Kleine drakenhelden: wereldsim
  3555 keer gespeeld

  Elk van deze kleine draken heeft het maar druk vandaag. Ze staan te trappelen om hun koninkrijk te verkennen en paddestoelen te verzamelen, irritante ballonnen door te prikken en een paar waanzinnige stunts uit te voeren. Zoef met hen door de lucht in dit betoverende, first-person fantasiespel.

 • Operate Now: Blindedarmoperatie
  Spelen
  Operate Now: Blindedarmoperatie
  8176 keer gespeeld

  Dokter, er ligt een patiënte op u te wachten. Help haar meteen, voordat het te laat is!

 • Lordz2.io
  Spelen
  Lordz2.io
  600 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een heer te worden in deze multiplayer en realtime-strategygame? Strijd voor eeuwige roem tegen andere spelers van over de hele wereld. Stel je boogschutters, piekdragers en andere eenheden strategisch op. Ga snel aan het werk want je moet grondstoffen verzamelen, kastelen bouwen en vijanden verpletteren!

 • Diamant stelen
  Spelen
  Diamant stelen
  84237 keer gespeeld

  Het klinkt zo eenvoudig, maar het valt helemaal niet mee om in dit museum in te breken...

 • Operate Now: Tandimplantatie
  Spelen
  Operate Now: Tandimplantatie
  16790 keer gespeeld

  O nee! Een ongeluk zit in een klein hoekje tijdens het sporten. Tijd om naar de tandarts te gaan...

 • Operate Now: Oogoperatie
  Spelen
  Operate Now: Oogoperatie
  18488 keer gespeeld

  Ga naar de OK en zorg dat dit meisje weer van het leven kan genieten!

 • Papa's Sushiria
  Spelen
  Papa's Sushiria
  261145 keer gespeeld

  Tijdens een ronleiding in Papa's nieuwste restaurant heb je per ongeluk zijn heel dure gelukspoesje gebroken. Je moet in een paar ploegen meewerken om voor de schade te betalen in dit time management-spel. Duik achter de balie, doe een schort om en help de klanten van Papa zo snel mogelijk. Je moet sushi, bubbel-thee en nog meer voor hen maken.