Rollenspellen

 • Jinx & Minx: ontsnapping uit de toren
  Spelen
  Jinx & Minx: ontsnapping uit de toren
  7889 keer gespeeld

  De ondode konijntjes Jinx & Minx zitten vast in een griezelige toren. Help ze ontsnappen!

 • Puppet Killer
  Spelen
  Puppet Killer
  13164 keer gespeeld

  Kan deze pop worden gedood? Tijd om erachter te komen in deze compleet gestoorde actiegame. Bestook hem met messen terwijl je munten verdient om nog krachtigere wapens te kopen. Misschien slaag je erin met een machinegeweer of moet je een tank kopen om het zaakje op te knappen!

 • 3D-kattensimulator
  Spelen
  3D-kattensimulator
  65364 keer gespeeld

  Hoe ziet het leven van een kat eruit? Beleef het zelf in dit hilarische simulatiespel vol kattenkwaad! Werk samen met een van deze prachtige pluizenbollen bij het vangen van muizen, omstoten van vuilnisbakken en speuren naar lekkernijen. Je kan zelfs virtueel geld verdienen om schattige pakjes voor jouw kat te kopen.

 • Pixelbouwsels
  Spelen
  Pixelbouwsels
  5946 keer gespeeld

  Bouw een heel koninkrijk in dit magische bouwsimulatiespel. Ga op ontdekkingstocht, laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de coole tools en voorwerpen om waanzinnige bouwwerken te maken.

 • Dog Simulator 3D
  Spelen
  Dog Simulator 3D
  14721 keer gespeeld

  Niemand heeft gezegd dat het leven van een hond een makkie was! In deze wilde 3D actiegame mag je het zelf beleven. Ga met deze dalmatiër en zijn vrienden mee op zoek naar munten, lekker eten en nog veel meer!

 • Het paasavontuur van Minx
  Spelen
  Het paasavontuur van Minx
  4206 keer gespeeld

  De jacht op de paaseieren is geopend!

 • Liefdestest 3
  Spelen
  Liefdestest 3
  99135 keer gespeeld

  Is het echte liefde of blijkt de liefde te zijn bekoeld? Ontdek het zelf via de liefdestest in dit online spel. Voer je naam in en die van je liefde en zie wat er gebeurt.

 • Crossy Road
  Spelen
  Crossy Road
  65012 keer gespeeld

  Waarom stak de kip de weg over? Om aan de andere kant te komen natuurlijk! Maar al haar vrienden dan? Ga mee met deze vliegensvlugge vogel en haar dolle vrienden in deze retro actiegame. Kan jij ze in beweging houden terwijl ze tientallen gouden munten verzamelen en het verkeer ontwijken?

 • Tijgersimulator 3D
  Spelen
  Tijgersimulator 3D
  21731 keer gespeeld

  Heb jij je ooit weleens afgevraagd hoe het is om een tijger te zijn? Het is geen makkie! Ga met deze hier mee en ontdek of jij het in je hebt om de koning van de jungle te worden in deze wilde online simulatiegame. Je zult op voedsel moeten jagen voor je kattenfamilie, nabije boerderijen overvallen voor een paar lekkere koeien, en een heleboel irritante mensen die hun vee verdedigen vermijden!

 • Hot Wheels: Track Builder
  Spelen
  Hot Wheels: Track Builder
  48164 keer gespeeld

  Ontwerp, bouw en rijd op je eigen circuits in dit spannende 3D racespel. Haal de concurrenten in terwijl je geweldige badges verdient en sjees door loopings en zelfs door het hart van vulkanen! Ben je de eerste racer die over de finishstreep gaat?

 • Operate Now: Hartoperatie
  Spelen
  Operate Now: Hartoperatie
  41708 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een hartchirurg en red het leven van je patiënt!

 • Papa's Sushiria
  Spelen
  Papa's Sushiria
  268319 keer gespeeld

  Tijdens een ronleiding in Papa's nieuwste restaurant heb je per ongeluk zijn heel dure gelukspoesje gebroken. Je moet in een paar ploegen meewerken om voor de schade te betalen in dit time management-spel. Duik achter de balie, doe een schort om en help de klanten van Papa zo snel mogelijk. Je moet sushi, bubbel-thee en nog meer voor hen maken.

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  61724 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Road of Fury: Desert Strike
  Spelen
  Road of Fury: Desert Strike
  7725 keer gespeeld

  De wereld valt uit elkaar en Rass is een van de weinigen die het kan voorkomen. Word lid van de meedogenloze wegpiraat terwijl hij aan zijn volgende missie begint in dit intense racespel. De president heeft hem benaderd en hij moet hertog Mo en zijn bende woeste bandieten uitschakelen. Spring achter het stuur van Rass' bewapende bolide en zet je schrap voor de rit van je leven.

 • 3D pandasimulator
  Spelen
  3D pandasimulator
  5637 keer gespeeld

  Het leven van een panda is hard. Er is zoveel bamboe om op te eten en het bos kan soms best gevaarlijk zijn. Kan jij deze panda helpen om zich te redden en voor zijn schattige gezinnetje te zorgen in deze 3D simulatiegame?

 • Papa's Pastaria
  Spelen
  Papa's Pastaria
  90980 keer gespeeld

  Het goede nieuws is dat je naar een bruiloft gaat. Het slechte nieuws is dat je de hele tijd moet werken...

 • 3D paardensimulator
  Spelen
  3D paardensimulator
  15966 keer gespeeld

  Hoe ziet het leven van een wild paard eruit? Dat is niet zo makkelijk te zeggen, maar in deze simulatiegame krijg je de kans om in de huid van een virtueel paard te kruipen! Ga mee met dit majestueuze dier terwijl het het platteland afstruint op zoek naar veel lekker eten dat het terug naar zijn gezin kan brengen.

 • Operate Now: Tandimplantatie
  Spelen
  Operate Now: Tandimplantatie
  17024 keer gespeeld

  O nee! Een ongeluk zit in een klein hoekje tijdens het sporten. Tijd om naar de tandarts te gaan...

 • Operate Now: Beenoperatie
  Spelen
  Operate Now: Beenoperatie
  10998 keer gespeeld

  Kun jij je patiënt snel weer op de been brengen?

 • Koningin van het schoolfeest
  Spelen
  Koningin van het schoolfeest
  623 keer gespeeld

  Als je koningin van het schoolfeest wilt worden, zul je er wel wat voor moeten doen...

 • Super Dino Fighter
  Spelen
  Super Dino Fighter
  4697 keer gespeeld

  Deze robotdino's zijn klaar voor de strijd! Je moet ze alleen nog even in elkaar zetten in dit actiespel. Ga naar het laboratorium en sleep de onderdelen zo snel mogelijk naar de juiste plek!

 • Realm Grinder
  Spelen
  Realm Grinder
  1404 keer gespeeld

  Na een paar voorzichtige klikken, raak je vanzelf klikverslaafd en voor je het weet ben je urenlang bezig met het verzamelen van gebouwen, assistenten en handeldrijven met een door jou gekozen factie. Hoe snel kun jij bakken met geld binnenharken in deze zwaar verslavende RPG?

 • Crowd City
  Spelen
  Crowd City
  14653 keer gespeeld

  In deze 3D multiplayer online game wordt het duidelijk een drukke boel! Hoeveel volgers kan jij trekken terwijl je een woedende menigte probeert te vormen? Je kan zelfs volgers van andere spelers stelen terwijl je alles op alles zet om de eerste plaats te bereiken. Krijg jij de grootste groep volgers voordat de tijd op is?

 • Spider Simulator: Amazing City
  Spelen
  Spider Simulator: Amazing City
  6510 keer gespeeld

  Heb je ooit weleens als een gigantische spin een volledige stad willen bestoken? Beleef het nu zelf! Sluit je aan bij gigantische tarantula's, zwarte weduwen en zelfs robo-arachnoïden als ze op vernielingstocht gaan in dit wilde 3D actiespel. Hoeveel chaos en vernieling kan jij veroorzaken voordat de tijd op is?

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  67864 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Stadsrace-simulator 3
  Spelen
  Stadsrace-simulator 3
  3111 keer gespeeld

  Pronk met je rijvaardigheden in dit 3D-racespel. Kijk of je alle verkeerskegels of squads kunt ontwijken. Je kunt zelfs de rol van een agent aannemen en slechteriken achtervolgen in de achtervolgingsmodus. Zorg er wel voor dat je tussendoor nieuwe voertuigen aanpast of koopt.

 • Motorcross-wedstrijden: offroad
  Spelen
  Motorcross-wedstrijden: offroad
  1838 keer gespeeld

  Kan jij alle eindstrepen bereiken die in deze te gekke racegame al op je staan te wachten? Spring op je motor en zet je schrap voor het eerste parcours. Je moet exploderende mijnen ontwijken terwijl je van hellingen afspringt en op zwaaiende platformen hopt.

 • Zombs Royale.io
  Spelen
  Zombs Royale.io
  24936 keer gespeeld

  De oorlog is losgebarsten in deze meedogenloze io game. Zet je schrap voor ongeremde actie en vernietiging terwijl je naar schaarse wapens zoekt, gedropte voorraden grijpt en voor vijandelijke kogels wegduikt. Hoe lang blijf jij in leven?

 • Kleine drakenhelden: wereldsim
  Spelen
  Kleine drakenhelden: wereldsim
  4025 keer gespeeld

  Elk van deze kleine draken heeft het maar druk vandaag. Ze staan te trappelen om hun koninkrijk te verkennen en paddestoelen te verzamelen, irritante ballonnen door te prikken en een paar waanzinnige stunts uit te voeren. Zoef met hen door de lucht in dit betoverende, first-person fantasiespel.

 • Operate Now: Blindedarmoperatie
  Spelen
  Operate Now: Blindedarmoperatie
  8412 keer gespeeld

  Dokter, er ligt een patiënte op u te wachten. Help haar meteen, voordat het te laat is!

 • Surviv.io: Battle Royale
  Spelen
  Surviv.io: Battle Royale
  4832 keer gespeeld

  Word jij de laatste gamer die dit epische gevecht overleeft? Mensen van over de hele wereld nemen het tegen elkaar op in dit 2D, browsergebaseerde io-spel dat vergelijkbaar is met PlayerUnknown's Battlegrounds. Verzamel spullen, wapens en munitie terwijl je worstelt om in leven te blijven. Probeer koste wat kost de dodelijke rode zone te vermijden!

 • Diamant stelen
  Spelen
  Diamant stelen
  85099 keer gespeeld

  Het klinkt zo eenvoudig, maar het valt helemaal niet mee om in dit museum in te breken...

 • Lordz2.io
  Spelen
  Lordz2.io
  1174 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een heer te worden in deze multiplayer en realtime-strategygame? Strijd voor eeuwige roem tegen andere spelers van over de hele wereld. Stel je boogschutters, piekdragers en andere eenheden strategisch op. Ga snel aan het werk want je moet grondstoffen verzamelen, kastelen bouwen en vijanden verpletteren!

 • Operate Now: Huidoperatie
  Spelen
  Operate Now: Huidoperatie
  13701 keer gespeeld

  Het is stressvol werk, maar iemand moet het doen!

 • Car Eats Car 6
  Spelen
  Car Eats Car 6
  2016 keer gespeeld

  In deze levensgevaarlijke stad blijft iedereen op zijn hoede en zijn de auto's aan hun lot overgelaten! Kan jij dit dappere autootje helpen om veilig thuis te komen in dit knotsgekke actiespel? Hij zal het tegen kannibalistische moeten auto's moeten opnemen en door straten bezaaid met tonnen vol giftig afval racen! Gelukkig kan hij onderweg ladingen te gekke upgrades en wapens oppikken.

 • Jungle-tv
  Spelen
  Jungle-tv
  634 keer gespeeld

  In deze 3D torenverdediger hebben miljoenen monsters het op jou gemunt! Vernietig je de vreselijke hordes voordat het te laat is? Verdedig koste wat kost je fort dat diep in de jungle ligt. Trek ten strijde met raketten, krachtige plasmakanonnen en nog veel meer.