Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Strategie Spelletjes

Over Onze Strategie Spelletjes

Zo veel beslissingen! Kun jij de knoop doorhakken en het lot bepalen van miljoenen in onze epische strategie spelletjes? Sluit je aan bij of neem het op tegen 's werelds beste online gamers.

Wat zijn de beste Strategie Spelletjes?

 1. Goodgame Empire
 2. Mens-erger-je-niet-legende
 3. Master Chess Multiplayer
 4. Idle Farm
 5. Raid Heroes: Sword and Magic
 6. Mens-erger-je-niet! met vrienden
 7. Hedgies
 8. Empire: World War 3
 9. Gold Tower Defense
 10. Gin Rummy

Voer het bevel over hele legers in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog of duik in een gevecht tussen zwervende ninja's tijdens de Edoperiode in Japan in deze multiplayerstrategiespelletjes. Je hebt daarnaast ook de leiding over je onderdanen terwijl jullie een stad proberen te bevrijden van meedogenloze gangsters. Of je kunt een koninkrijk of twee beschermen in onze uitdagende en verslavende torenverdedigingsspelletjes.

Wat zijn de beste Strategie Spelletjes op mobiel?

 1. Mens-erger-je-niet-legende
 2. Mens-erger-je-niet! met vrienden
 3. Master Chess Multiplayer
 4. Dino: Merge and Fight
 5. Goodgame Empire

Wat zijn de nieuwste Strategie Spelletjes?

 1. Idle Farm
 2. Wired Chicken Inc
 3. Coin Empire

Deze geweldige titels bieden dezelfde spanning als actiespelletjes, alleen zul je tijdens elk gevecht of elke wedstrijd lastige en slimme keuzes moeten maken. Er is zelfs een voetbalteam dat je kunt coachen in deze rollenspelspelletjes.  Ben jij je tegenstanders te slim af in al deze gratis online spelletjes?