Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Over Onze .io-Spelletjes

Zoek jij de coolste .io-spelletjes op internet? Je vindt ze allemaal hier!  Daag andere spelers uit in geweldige spelletjes als Slither.io, Hole.io en nog veel meer!

Wat zijn .io-spelletjes?

Dit zijn multiplayerspelletjes die nooit eindigen. Je kunt het tegen andere spelers van over de hele wereld opnemen in eindeloze gevechten die 24 uur per dag doorgaan!

De term '.io-spel' stamt uit 2015 toen de allereerste online ging met een .io-domein gebaseerd in een regio die Brits Indische Oceaanterritorium heette. De naam van het spelletje was Agar.io en werd een doorslaand succes. Om die reden besloten andere programmeurs ook de .io-domeinen voor hun eigen creaties te gebruiken, waardoor er een compleet nieuwe genre van online gaming ontstond!

Wat zijn de populairste .io Spelletjes?

.io-spelletjes zijn enorm populair geworden. Hier zijn slechts een paar die de meeste aandacht van spelers over de hele wereld hebben getrokken. 

 1. Paper.io 2
 2. Slither.io
 3. Snake 2048.io
 4. Bridge Water Rush
 5. Mob Control
 6. Amogus.io
 7. Y8 Snakes
 8. Hole.io
 9. Worms.Zone
 10. Wormate.io

Wat zijn de beste .io Spelletjes op mobiel?

Je kunt .io-spelletjes zelfs op je favoriete mobiele apparaat spelen. Probeer een van deze fantastische titels op een tablet of smartphone. 

 1. Paper.io 2
 2. Snake 2048.io
 3. Slither.io
 4. Bridge Water Rush
 5. Hole.io

Wat zijn de nieuwste .io Spelletjes?

 1. Fish Eat Grow Mega
 2. Digital Circus IO
 3. Grow Wars.io
 4. Snake 2048.io

De pret eindigt nooit met onze geweldige collectie van .io-spelletjes. Check ook de andere fantastische titels in onze collectie van populaire gratis spelletjes.