.io-spellen

 • Worms.Zone
  Spelen
  Worms.Zone
  5827 keer gespeeld

  Deze wormen hebben een ongelooflijke honger en schattige stripfiguurtjes zijn hun favoriete maaltijd. Kun jij je worm laten groeien en ervoor zorgen dat hij de andere ongewervelden niet raakt in dit uitdagende io-spel? Anders exploderen ze namelijk...

 • Slither.io
  Spelen
  Slither.io
  1247036 keer gespeeld

  In Slither.io. werk je samen met een superstoere slang! Dit is de verbeterde versie van het populaire online spel Agar.io.

  Je neemt het op tegen spelers van over de hele wereld – maar eerst leer je een supertoffe slang temmen. Het beest heeft de hele dag honger en eet het liefst lichtgevende voederkorrels. Met iedere korrel wordt je slang sterker en beter. Kijk alleen wel uit voor de andere slangen! Als je die raakt, ontploft de jouwe!

  Wil je andere spelletjes in deze stijl spelen? Probeer dan eens Wormate.ioPaper.io, Skribbl.io of onze andere .io-spellen en snake-spellen

  Hoe speel je Slither.io ? 

  Eerst het belangrijkste! Geef je slang een coole naam. Je kunt ook de schubkleur aanpassen door linksonder in het scherm op “Change Skin” te klikken. Als dat gelukt is, klik je op “Play”. 

  Bediening

  Muis:

  • Met de MUISAANWIJZER bepaal je de richting van de slang.
  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om sneller te bewegen. 

  Toetsenbord:

  • Met PIJL-OMHOOG ga je zo snel mogelijk. 
  • Met PIJL-LINKS ga je naar links.
  • Met PIJL-RECHTS ga je naar rechts.

  Over de maker

  Slither.io is bedacht door de Amerikaan Steve Howse. In maart 2016 heeft zijn bedrijf Lowtech Studios het spel uitgegeven, zowel voor smartphones als browsers. 

  Speel op je mobiel

  Slither.io is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Gartic.io
  Spelen
  Gartic.io
  6080 keer gespeeld

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • Glibberige glijbanen: aquapark.io
  Spelen
  Glibberige glijbanen: aquapark.io
  13754 keer gespeeld

  Haal jij als eerste de finish in deze doldwaze en wilde multiplayer racegame? Grijp een opblaasbaar drijver en zet je schrap om de competitie in het stof te laten bijten! Raak de boosthellingen om snelheid te maken en voltooi andere dagelijkse taken voor een paar te gekke beloningen. Tussen twee wedstrijden kun je zelfs nieuwe racers unlocken.

 • Hole.io
  Spelen
  Hole.io
  40978 keer gespeeld

  Het is eten of gegeten worden in dit vreemde io-spel. Je bestuurt een zwart gat dat alles in deze wijk wil opslokken. Maar er zijn ook andere zwarte gaten die het op jou hebben gemunt. Denk je dat jij het grootste zwarte gat van de buurt kunt worden?

 • Skribbl.Io
  Spelen
  Skribbl.Io
  73128 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit een io-spelletje als dit gespeeld! Bewijs dat jij fantastische tekenvaardigheden hebt in Skribbl.io. Je daagt andere spelers van over de hele wereld uit in een eindeloze kunstwedstrijd. Ontdek of jij de hoogste score kunt halen en maak indruk met je snel gemaakte “krabbels”. 

  Jullie spelen om de beurt in dit io-spel. Kun jij raden wat de andere spelers tekenen? Het kan alles van sinaasappels tot de president van de Verenigde Staten zijn! Als jij als eerste het juiste antwoord raadt, verdien je een heleboel punten. 

  Zodra het jouw beurt aan de tekentafel is, heb je slechts 80 seconden de tijd om een tekening te maken die de andere spelers moeten zien te raden. Gelukkig kun je uit drie woorden kiezen voor je de virtuele kwast oppakt in dit spannende multiplayerspel

  Hoe speel je Skribbl.Io?

  Het doel van Skribbl.io is om zoveel mogelijk punten te verdienen in een aantal rondes waarin je moet raden wat de andere spelers tekenen. Je krijgt ook de gelegenheid om indruk op ze te maken met je eigen vaardigheden zodra het jouw beurt is in dit tekenspelletje

  Spelbediening 

  Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om kleuren, het verfemmertje en meer te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze te selecteren en gebruiken.  

  Toetsenbord 

  • GEBRUIK HET TOETSENBORD om berichten naar andere spelers te sturen en elke tekening te raden.

  Wat zijn de tips en trucs voor Skribbl.io?

  • Is een andere speler heel irritant of negeert hij zijn beurt? Je kunt stemmen om die speler uit het spel te zetten met de “Votekick”-knop. 
  • Als niemand je tekening kan raden, kun je altijd een hint op het tekenbord schrijven. 
  • Bereid je voor om alles te tekenen. Je kunt zelfs woorden krijgen als “bloedneus” of “Parijs”. 

  Soortgelijke spelletjes

  Dit zijn nog een paar geweldige creatieve spelletjes. Maar als je een echte uitdaging zoekt, probeer dan Pixel Art: Color by Number

  Wie is de maker van Skribbl.Io?

  Dit spel is gemaakt door ticedev, een spelontwikkelaar uit Duitsland.

 • Sneeuwbal.io
  Spelen
  Sneeuwbal.io
  47729 keer gespeeld

  Hoelang kun jij op deze met sneeuw bedekte platforms blijven rijden in dit schattige io-spel? Ontwijk de andere spelers en probeer een zo groot mogelijke sneeuwbal te maken waarmee je je tegenstanders van het platform kunt stoten.

 • Wormate.io
  Spelen
  Wormate.io
  385109 keer gespeeld

  De wormen in dit super bizarre io-spel hebben mega-honger. Bestuur een van de wormen en prop hem vol met lekkernijen zoals donuts en snoep! Kun jij ervoor zorgen dat deze worm groter en sterker dan de andere wormen wordt? Laat hem snel groeien om te overleven en neem het intussen op tegen spelers van over de hele wereld.

  Wormate.io is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Survived.io
  Spelen
  Survived.io
  6890 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij wanneer je in de ring stapt van het gevecht dat op jou staat te wachten in dit dodelijke io-spel? Je zult moeten strijden op leven en dood wanneer je andere spelers van over de hele wereld te lijf gaat en vecht om munitie en andere waardevolle bronnen.

 • Gyros.io
  Spelen
  Gyros.io
  11345 keer gespeeld

  Zet je schrap om je tegenstanders in het stof te laten bijten in deze knotsgekke multiplayer actiegame. Bestuur een draaitol terwijl je probeert om de anderen uit de arena te knallen. Verdien punten waarmee je tussen wedstrijden een nieuwe tol kan kopen.

 • Superhero.io
  Spelen
  Superhero.io
  12197 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij je staande in deze epic multiplayer actiegame? Doe mee met spelers van over de hele wereld en voer een burgeroorlog met een paar van de grootste superhelden ter wereld! Transformeer in een steeds krachtigere en machtigere held terwijl je krachtbolletjes verzamelt en je je vijanden te lijf gaat.

 • Goosegame.io
  Spelen
  Goosegame.io
  13056 keer gespeeld

  De gans is ontsnapt! Nou, eigenlijk zijn er een paar ontsnapt en ze zorgen allemaal voor complete chaos in Goosegame.io

  Er zullen heel wat veren rondvliegen in dit multiplayerspel. Bestuur een genadeloze vogel en zet je schrap voor een waar vreetfestijn. Het is jouw doel om zo veel mogelijk donuts, bananen en andere lekkernijen naar binnen te schrokken. Daarmee wordt je vogel ijzersterk, maar hoe lang zal het duren voor jouw gans door de competitie wordt ingehaald? 

  Paper.io 2 en Hole.io zijn nog twee geweldigeio-spelletjes om uit te proberen! 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om je gans te bewegen. 
  • KLIK MET LINKS om aan te vallen.  
  • KLIK MET RECHTS om te sprinten. 

  Tips en trucs

  • Bliksemflitsen zijn zeldzaam, maar geven je gans wel een turboboost als je er een kunt vinden. 
  • Elke gans die je uitschakelt levert je punten op waarmee je speciale bonussen en eigenschappen kunt kopen. 
  • Kies je gevechten met beleid, zeker als je gans nog een gansje is. Hoe groter de vogel, hoe lastiger hij uit te schakelen is. 

  Over de spelontwikkelaar 

  Goosegame.io is gemaakt door DRA.

 • Paper.Io
  Spelen
  Paper.Io
  29708 keer gespeeld

  Ben jij de andere spelers te slim af? Bouw paden en zones en laat je tegenstanders ertegenaan botsen in dit unieke io-spel. Blijf wel op je hoede want als je er zelf tegenaan loopt, explodeer je!

 • Zombs.io
  Spelen
  Zombs.io
  18733 keer gespeeld

 • Blije slangen
  Spelen
  Blije slangen
  15834 keer gespeeld

  Deze slangen zijn erg blij, maar ook ontzettend gevaarlijk! Stort je op deze io-game en help je rappe reptiel om tientallen gloeiende puntjes in te slikken. Dat is de enige manier om hem in leven te houden en ervoor te zorgen dat hij niet vernietigd wordt!

 • Basketbal.io
  Spelen
  Basketbal.io
  2503 keer gespeeld

  Is dit een knokspel of basketbalspel? Daar kom je maar op één manier achter! Vlieg langs je tegenstanders of geef ze een enorme opdonder in dit epic basketbal- en io-spel. Bereikt jouw team als eerste een van de korven van dit stadsbasketbalveld? Dunk je een weg naar de overwinning en laat het andere team zien wie de baas is.

 • Paper.io 2
  Spelen
  Paper.io 2
  28946 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol in dit verslavende multiplayerspel? Je doel? Verover zoveel mogelijk gebied voordat een andere speler tegen je aan botst. Kom jij als overwinnaar uit de strijd of worden je veroveringsdromen wreed verstoord?

 • Lordz.io
  Spelen
  Lordz.io
  7774 keer gespeeld

  Niemand zei dat het leven van een heer makkelijk zou zijn. Je moet soldaten bij elkaar rapen om je terreinen te verdedigen, goud vinden om ze te betalen en genoeg huizen voor je boeren bouwen. Denk jij dat je dat allemaal voor elkaar kan krijgen? Zo ja, duik dan in dit uitdagende io-spel en strijd tegen andere wannebe-heren van over de hele wereld.

 • Deeeep Io
  Spelen
  Deeeep Io
  24060 keer gespeeld

  Er gebeuren de meest vreemde dingen in deze virtuele zee. Talloze spelers uit de hele wereld komen samen voor een epische overlevingsstrijd. Eet zo veel mogelijk balletjes en probeer je tegenstanders uit de weg te ruimen door ze op te peuzelen.

 • Brawls.io
  Spelen
  Brawls.io
  6845 keer gespeeld

  Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  9228 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • Best.Letsdraw.it
  Spelen
  Best.Letsdraw.it
  10040 keer gespeeld

  Voor dit intense io-spel heb je al je tekenskills nodig. Kies een onderwerp en probeer het binnen 60 seconden te tekenen. Als de tijd om is, kun je de tekeningen van andere spelers beoordelen terwijl zij die van jou bekijken. Wie krijgt de meeste punten voor zijn of haar artistieke vaardigheden? Daar kom je maar op één manier achter!

 • Surviv.io
  Spelen
  Surviv.io
  5149 keer gespeeld

  Word jij de laatste gamer die dit epische gevecht overleeft? Mensen van over de hele wereld nemen het tegen elkaar op in dit 2D, browsergebaseerde io-spel dat vergelijkbaar is met PlayerUnknown's Battlegrounds. Verzamel spullen, wapens en munitie terwijl je worstelt om in leven te blijven. Probeer koste wat kost de dodelijke rode zone te vermijden!

 • Crazysteve.io
  Spelen
  Crazysteve.io
  5295 keer gespeeld

  Deze io-game is knotsgek en schittert met zijn retrographics! Daag andere spelers van over de hele wereld uit terwijl je vuurballen en TNT naar hun kop smijt! Ook moet je veel harten en ruiten verzamelen als er je langer dan een paar minuten in leven wil blijven.

 • Zombs Royale.io
  Spelen
  Zombs Royale.io
  25990 keer gespeeld

  De oorlog is losgebarsten in deze meedogenloze io game. Zet je schrap voor ongeremde actie en vernietiging terwijl je naar schaarse wapens zoekt, gedropte voorraden grijpt en voor vijandelijke kogels wegduikt. Hoe lang blijf jij in leven?

 • Angry Snakes
  Spelen
  Angry Snakes
  32371 keer gespeeld

  In deze arena is er plek genoeg voor al die slangen... of misschien toch niet? Hoe lang houd jij jouw slang in leven in dit uitdagende io-spel? Vermijd de andere glibberende reptielen terwijl je honderden krachtbolletjes inslikt.

 • Agma.io
  Spelen
  Agma.io
  3342 keer gespeeld

  Houd het zo lang mogelijk vol in deze spannende gevechtsarena. Wordt jouw cel een machtige reus of raakt hij opgeslokt in Agma.io?

  Doe je best om hem veilig te houden terwijl je hem in een een grote, gevaarlijke cel probeert te veranderen. Er zijn een heleboel coole dingen die je helpen om je rivalen te vermijden in ditmultiplayerspel. Gebruik portalen en stuur ze naar de verste hoeken van de arena, of haal een onzichtbaarheidsmantel tevoorschijn om jezelf verborgen te houden tot het moment waarop je hen kunt laten zien wie de baas is! 

  Hole.io en Lordz.io zijn nog twee geweldige io-spelletjes die je na Agama.io zou moeten spelen. 

  Spelbediening 

  Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om je cel te bewegen.  

  Toetsenbord 

  • DRUK OP DE SPATIEBALK om je cel in meerdere delen op te splitsen. 
  • DRUK OP W om delen van je cel te lanceren.

   

 • Lordz2.io
  Spelen
  Lordz2.io
  1675 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een heer te worden in deze multiplayer en realtime-strategygame? Strijd voor eeuwige roem tegen andere spelers van over de hele wereld. Stel je boogschutters, piekdragers en andere eenheden strategisch op. Ga snel aan het werk want je moet grondstoffen verzamelen, kastelen bouwen en vijanden verpletteren!

 • Mope.io
  Spelen
  Mope.io
  55167 keer gespeeld

  Overleef jij dit leuke io-spel? Help dit schattige muisje op weg terwijl hij voedsel en water verzamelt. Kun jij hem beschermen tegen andere knaagdieren zodat hij groot en sterk kan worden?

 • Superhex.Io
  Spelen
  Superhex.Io
  104737 keer gespeeld

  Kun je je cellen opbouwen tot een krachtige zeshoekige basis in dit spannende io-spel? Kijk of je je cellen kan beschermen tegen je vijanden, en verover zoveel mogelijk terrein.

 • Moomoo.Io
  Spelen
  Moomoo.Io
  17159 keer gespeeld

  Wie had ooit gedacht dat het leven van een boer zo zwaar zou zijn? Vecht voor hulpmiddelen en neem het op tegen spelers uit de hele wereld in dit doldwaze io-spel. Verzamel stenen, voedsel en hout om een boerderij en wapens te bouwen.

 • Battleboats.Io
  Spelen
  Battleboats.Io
  12782 keer gespeeld

  Kun jij deze wateren verdedigen? Strijd samen met spelers uit de hele wereld om over de wateren te heersen in dit spannende io-spel. Verzamel hulpmiddelen, bescherm je basis en blaas vijandelijke schepen op met behulp van mijnen en coole kanonnen.

 • Zombiecraft.io
  Spelen
  Zombiecraft.io
  10056 keer gespeeld

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • Battle Royale: Battlepoint.io
  Spelen
  Battle Royale: Battlepoint.io
  1440 keer gespeeld

  In de straten van dit stadje gaat een strijd losbarsten. Als je niet met lood wil worden volgepompt of levend geroosterd wil worden, moet je snel een wapen zien te vinden! Vernietig je vijanden met shotguns, lasergeweren en nog veel meer in deze intense io-game. De klok tikt!

 • Starblast Io
  Spelen
  Starblast Io
  5188 keer gespeeld

  Jij gaat een superspannende strijd in een asteroïdenveld tegemoet. Kruip achter het stuur van een ruimtevechter en neem het op tegen spelers uit de hele wereld en daarbuiten. Overleef jij al die explosies en vuurgevechten?

 • Yorg.io 3
  Spelen
  Yorg.io 3
  480 keer gespeeld

  In Yorg.io 3 is de mens met uitsterven bedreigd. Dit is de nieuwste telg in de populaire spellenreeks Yorg.io. De wereld zucht onder een volledig uit de hand gelopen zombie-epidemie. Weet jij te ontsnappen aan de altijd hongerige muilen van de ondoden?

  De strijd om je overleving begint met een zoektocht naar grondstoffen. Je hebt zo veel mogelijk kristallen en andere materiaalsoorten nodig om torens te bouwen waarmee je de zombies op afstand houdt. Daarnaast ga je fabrieken bouwen waarmee je betere grondstoffen kunt maken, zodat je langer in leven blijft. Die zombies weten niet wat ze overkomt als je eenmaal de kanonnenfabriek hebt gebouwd! 

  Wil je andere spannende .io-spelletjes of torengames spelen? Probeer dan eens Zombs.io, Lordz2.io en Zombie Tower Defense: Reborn. 

  Bediening

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om gebouwen te bouwen en belangrijke beslissingen te nemen. 

  Over de maker 

  Dit spel is gemaakt door de ontwerper Tobias Springer. Het is uitgegeven door Azerion.