Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

We're Impostors: Kill Together

Een zeer dodelijke missie staat op het punt van beginnen in We’re Impostors: Kill Together. Zal jouw team het laatste level van dit stealth-actiespelletje weten te halen?

Bundel je krachten met twee moordenaars in deze aflevering van de populaire Impostors-serie. De een is gekleed in een blauwe jumpsuit, de ander in een rode, maar niet omdat dit hun favoriete kleuren zijn. Nee, deze jumpsuits bepalen namelijk wie ze kunnen aanvallen terwijl ze zich een weg banen door elk level. Gebruik alles, van portals tot drijvende platforms terwijl ze iedereen op hun hitlijst uit proberen te schakelen.

Hoe speel je We're Impostors: Kill Together?

We're Impostors: Kill Together is een spannend platformspelletje. Werk samen met twee moordenaars terwijl ze een groep arbeiders en bewakers in een uiterst geheim laboratorium proberen te elimineren. Als een van hun doelwitten echter in blauwe of rode kleding is gekleed, moet de moordenaar die dezelfde kleur draagt dat doelwit aanvallen.

Spelbediening

Toetsenbord

  • DRUK OP A EN D OF DE LINKER- EN RECHTERPIJLTOETSEN om te bewegen en aan te vallen.
  • PIJL-OMHOOG om te springen.
  • DRUK OP CTRL om van personage te wisselen.

Muis

  • KLIK MET LINKS OP DE KNOPPEN OP HET SCHERM om van personage te wisselen of ze te laten bewegen en aan te vallen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens. 

  1. Impostor
  2. Hero Zero
  3. Kogama: Dungeon Run
  4. Time Shooter 2

Wie is de maker?

We're Impostors: Kill Together is gemaakt door Bin Studio.