Speelhal Spelletjes

 • Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  Spelen
  Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  183709 keer gespeeld

  Vuurjongen en watermeisje zijn weer klaar voor een nieuw avontuur. Deze keer gaan ze kostbare juwelen verzamelen in een mysterieuze bostempel. Ga jij met ze mee in dit spannende platformspel?

  Fireboy and Watergirl 5: Elements is ook verkrijgbaar via Google Play.

 • Tic Tac Toe Paper
  Spelen
  Tic Tac Toe Paper
  571 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke spel neem je het tegen de computer of een vriend op. Zet jij kruisjes of nulletjes? Probeer de andere speler te verslaan in een reeks van 3, 5 of 10 potjes!

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  5281 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Biljart: snooker met 8 biljartballen
  Spelen
  Biljart: snooker met 8 biljartballen
  5030 keer gespeeld

  In deze online versie van de klassieke sportgame kun je een vriend uitdagen of tegen de computer spelen. Of je wint hangt ervan af hoe nauwkeurig je de ballen stoot terwijl je ze allemaal in het juiste putje van de biljarttafel probeert te krijgen.

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  5626960 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

  Bubble Shooter is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Houtblokkenpuzzel
  Spelen
  Houtblokkenpuzzel
  9634 keer gespeeld

  Lukt het jou om al deze houten puzzelstukken in de openingen van het bord van dit uitdagende puzzelspel te persen? Eerst moet je er ruimte voor zien te maken. Kun jij een hoge score halen?

 • Master Chess Multiplayer
  Spelen
  Master Chess Multiplayer
  8668 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of een vriend in dit uitdagende schaakspel, maar zorg wel dat je zo snel mogelijk speelt. Hoe langer het duurt voordat je tegenstander schaakmat staat, hoe lager je score!

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  2485338 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • IJsjesrebel 2
  Spelen
  IJsjesrebel 2
  20860 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel, maar toch heeft hij je hulp nodig bij het verzamelen van het fruit...

 • Domino's deluxe
  Spelen
  Domino's deluxe
  4558 keer gespeeld

  In deze luxe versie van het klassieke spel kan je het niet tegen een, maar tegen wel drie computertegenstanders opnemen! Je kan zelfs een team vormen met een van hen om je andere tegenstanders te verslaan.

 • Bomb It 6
  Spelen
  Bomb It 6
  88429 keer gespeeld

  Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...

 • Parking Passion
  Spelen
  Parking Passion
  44926 keer gespeeld

  Het doel in dit uitdagende spel is simpel: parkeer de auto! Gebruik de pijlen op het scherm om de auto te besturen en op de juiste plek te zetten. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score.

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  30540 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  12405 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • Superstapelaar 2
  Spelen
  Superstapelaar 2
  95424 keer gespeeld

  Kun jij deze vormen op elkaar stapelen?

 • Zombies Paradiso
  Spelen
  Zombies Paradiso
  9842 keer gespeeld

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  17706 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • Cut The Rope Experiments
  Spelen
  Cut The Rope Experiments
  23999 keer gespeeld

  Het kleine groene monstertje Om Nom is terug en is hongeriger dan ooit te voren! Speel samen met de Professor, een gestoorde (maar geen slechte) wetenschapper die vastbesloten is Om Nom's snoepjes-gefascineerde gedrag te bestuderen door een serie van experimenten. 200 levels en nog veel meer in de toekomst!

 • My Dolphin Show 8
  Spelen
  My Dolphin Show 8
  297826 keer gespeeld

  Welkom in dit paradijs voor zeedieren! Deze populaire show bevat maar liefst 126 levels, verspreid over 6 verschillende werelden. Voer ongelooflijke kunstjes uit, zoals donutsprongen en het publiek natspetteren. Je kunt zelfs een doelpunt maken! Speel verschillende minispellen om je dolfijn gemotiveerd te houden. Ben je klaar om samen met je schattige dolfijn in deze waterige wereld te duiken? Veel plezier!

  My Dolphin Show 8 is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Blokken
  Spelen
  Blokken
  8860 keer gespeeld

  Hoe snel verwijder jij alle gekleurde blokken van het bord? Er zijn er tientallen in deze grappige en uitdagende puzzelgame. Probeer ze met elkaar te matchen op basis van hun kleur en laat ze allemaal verdwijnen.

 • Adam en Eva 5: deel 2
  Spelen
  Adam en Eva 5: deel 2
  5615 keer gespeeld

  Adam heeft zich deze keer flink in de nesten gewerkt! Hij bungelt boven een afgrond terwijl hij met alle macht de staart van een triceratops vasthoudt! Kan jij in deze point-en-click puzzelgame de handige holbewoners uit deze situatie en een heleboel andere jurassic avonturen redden? Samen met zijn geliefde Eva kan Adam grotten, jungles en zelfs het huis van de buurman verkennen.

 • 3D pinbal
  Spelen
  3D pinbal
  644 keer gespeeld

  In deze 3D arcadegame kan je twee flipperkasten uitproberen. De ene heeft een levendig 'Dag der doden'-thema en de ander transporteert je naar de kusten van Octopuseiland. Win jij genoeg punten om het scorebord te halen?

 • Mahjong-dimensie: 470 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensie: 470 seconden
  9446 keer gespeeld

  In deze 3D versie van de klassieke game heb je maar beperkt de tijd om elk uitdagend level te voltooien. Kan jij alle blokken in de kubus met elkaar combineren voordat de tijd helemaal op is?

 • Snoeprijtjes
  Spelen
  Snoeprijtjes
  37110 keer gespeeld

  In dit betoverde koninkrijk moet het superschattige poesje een enorme hoeveelheid snoepjes matchen. Help jij hem een handje tijdens zijn spannende avontuur in dit drie-op-een-rij puzzelspel?

 • Parkeertraining
  Spelen
  Parkeertraining
  18612 keer gespeeld

  Dus jij denkt dat je goed kunt inparkeren? Laat maar eens zien dan!

 • Uphill Rush Slide Jump
  Spelen
  Uphill Rush Slide Jump
  15437 keer gespeeld

  Hoe ver vlieg jij en waar kom je terecht in deze 3D actiegame? Spring in de supersnelle banden en andere voertuigen van dit waanzinnige waterpark. Vlieg jij in elk spannend level van de hellingen af en kom je honderden meters verderop terecht? Gebruik je boosters op precies het goede moment en verzamel onderweg te gekke upgrades.

 • Jewels Blitz 4
  Spelen
  Jewels Blitz 4
  41170 keer gespeeld

  Ben jij klaar om samen met deze jungleprinses op avontuur te gaan in dit coole 3-op-een-rij-spel? Reis door haar koninkrijk, speel alle juwelen weg en gebruik de krachtige boosters om nog meer punten te behalen!

 • Mens erger je niet! voor vier spelers
  Spelen
  Mens erger je niet! voor vier spelers
  2042 keer gespeeld

  In deze online versie van Mens erger je niet! kun je met maximaal vier spelers spelen. Daag je vrienden en familieleden uit met een paar potjes van het klassieke bordspel. Breng jij als eerste je pionnen weer thuis?

 • Zeskantpuzzel
  Spelen
  Zeskantpuzzel
  1955 keer gespeeld

  Hoeveel van deze vreemde voorwerpen kun jij op het veld plaatsen? Kijk of je ze kunt laten ontploffen en probeer het zolang mogelijk vol te houden in dit uitdagende puzzelspel.

 • 4 in a Row Mania
  Spelen
  4 in a Row Mania
  10612 keer gespeeld

  Speel tegen een vriend of daag de computer uit in deze versie van het klassieke tafelspel. Lukt het jou om als eerste vier schijven op een rij te krijgen?

 • My Dolphin Show 6
  Spelen
  My Dolphin Show 6
  101446 keer gespeeld

  Ga terug naar het aquarium voor nieuwe sprongen, trucjes en andere te gekke stunts met je dolfijn.

 • Forest Match
  Spelen
  Forest Match
  190394 keer gespeeld

  Verzamel krachtige boosters terwijl je een schilderachtig bos verkent in dit drie-op-een-rij puzzelspel. Verbind tijdens je avontuur zo snel mogelijk verschillende soorten fruit.

 • De dagelijkse legpuzzel
  Spelen
  De dagelijkse legpuzzel
  15208 keer gespeeld

  In deze online tafelgame kan je elke dag een nieuw legpuzzel uitproberen. Je kan puzzels van eten, mensen, dieren en nog veel meer leggen! Ook zijn er verschillende moeilijkheidsgraden die je vaardigheden op de proef zullen stellen.

 • Huisdierverbinding 2
  Spelen
  Huisdierverbinding 2
  18167 keer gespeeld

  Deze superschattige diertjes zijn helemaal door de war gehaald! Kan jij ze weer met hun vriendjes verbinden in deze grappige puzzelgame? Vorm verbindingen tussen elk van hen terwijl je het hele bord uitspeelt.

 • Duistere misleiding
  Spelen
  Duistere misleiding
  252 keer gespeeld

  Kun jij alle zielscherven verzamelen in dit doolhof? Maar wees voorzichtig, want je bent niet alleen...

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  73051 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.