Speelhal Spelletjes

 • Flipperen
  Spelen
  Flipperen
  9719 keer gespeeld

  Kun jij een topscore behalen op deze flipperkast?

 • IJsjesrebel 2
  Spelen
  IJsjesrebel 2
  18423 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel, maar toch heeft hij je hulp nodig bij het verzamelen van het fruit...

 • Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  Spelen
  Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  133605 keer gespeeld

  Vuurjongen en watermeisje zijn weer klaar voor een nieuw avontuur. Deze keer gaan ze kostbare juwelen verzamelen in een mysterieuze bostempel. Ga jij met ze mee in dit spannende platformspel?

 • Duistere misleiding
  Spelen
  Duistere misleiding
  23 keer gespeeld

  Kun jij alle zielscherven verzamelen in dit doolhof? Maar wees voorzichtig, want je bent niet alleen...

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  5204352 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Zombies Paradiso
  Spelen
  Zombies Paradiso
  9232 keer gespeeld
 • My Dolphin Show 7
  Spelen
  My Dolphin Show 7
  389058 keer gespeeld

  Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium! </br> </br> IOS <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a></br> Google Play <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a>

 • Master Chess Multiplayer
  Spelen
  Master Chess Multiplayer
  6799 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of een vriend in dit uitdagende schaakspel, maar zorg wel dat je zo snel mogelijk speelt. Hoe langer het duurt voordat je tegenstander schaakmat staat, hoe lager je score!

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  9935 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  72059 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Oriental Flirting Game
  Spelen
  Oriental Flirting Game
  24593 keer gespeeld

  Versier zoveel mogelijk jongens en ga de strijd aan met andere meisjes.

 • Juwelenmatch
  Spelen
  Juwelenmatch
  1420 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij puzzelgame verken je allerlei werelden en kun je in de arcademodus of de klassieke modus spelen. Ga op ontdekkingsreis op verre planeten terwijl je zo snel mogelijk de glimmende juwelen met elkaar combineert.

 • Knotsgekke kleurverandering
  Spelen
  Knotsgekke kleurverandering
  12071 keer gespeeld

  Je reactiesnelheid wordt grondig op de proef gesteld in dit knotsgekke actiespel. Hoelang kun jij deze bal in de lucht houden? Voorkom dat de bal naar beneden valt en in allerlei kleuren uiteenspat in deze draaiende hoepels.

 • Parking Passion
  Spelen
  Parking Passion
  41196 keer gespeeld

  Het doel in dit uitdagende spel is simpel: parkeer de auto! Gebruik de pijlen op het scherm om de auto te besturen en op de juiste plek te zetten. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score.

 • IJsjesrebel
  Spelen
  IJsjesrebel
  38718 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van het fruit en het breken van de ijsblokken? Pas alleen wel op voor de hongerige monsters!

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  2850 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Money Mover Maker
  Spelen
  Money Mover Maker
  11390 keer gespeeld

  Deze sluwe schurken willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze helpen met het verzamelen van de geldzakken en het vinden van de uitgang in dit uitdagende online spel?

 • Bomb It 2
  Spelen
  Bomb It 2
  25812 keer gespeeld

  Ontdek nieuwe werelden en vernietig je tegenstanders op nieuwe manieren in dit vervolg op Bomb It!

 • Schaakklassieker
  Spelen
  Schaakklassieker
  21183 keer gespeeld

  Het is altijd goed om klassiekers uit de kast te trekken en je uiterste best te doen in Chess Classic, een van de meest populaire bordspellen ooit. Neem het op tegen de computer of een vriend in dit tijdloze vaardigheidsspel.

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  15787 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Cut The Rope Experiments
  Spelen
  Cut The Rope Experiments
  23044 keer gespeeld

  Het kleine groene monstertje Om Nom is terug en is hongeriger dan ooit te voren! Speel samen met de Professor, een gestoorde (maar geen slechte) wetenschapper die vastbesloten is Om Nom's snoepjes-gefascineerde gedrag te bestuderen door een serie van experimenten. 200 levels en nog veel meer in de toekomst!

 • Zeskantpuzzel
  Spelen
  Zeskantpuzzel
  1515 keer gespeeld

  Hoeveel van deze vreemde voorwerpen kun jij op het veld plaatsen? Kijk of je ze kunt laten ontploffen en probeer het zolang mogelijk vol te houden in dit uitdagende puzzelspel.

 • Thrill Rush 4
  Spelen
  Thrill Rush 4
  120704 keer gespeeld

  Geniet van de achtbaanrit van je leven in Thrill Rush 4! Uit het niets verschijnen reusachtige blokken en gaten. Kun jij alle obstakels zowel 's nachts als overdag omzeilen?

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  2312656 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Bubble Raiders
  Spelen
  Bubble Raiders
  36406 keer gespeeld

  Help Anna en Eva de geheimen van de wakende bubbels te ontrafelen! Richt en schiet op 3 of meer bubbels van dezelfde kleur om ze weg te spelen en in elk level van deze mysterieuze bubbleshooter het geheim te ontrafelen.

 • My Dolphin Show 6
  Spelen
  My Dolphin Show 6
  97910 keer gespeeld

  Ga terug naar het aquarium voor nieuwe sprongen, trucjes en andere te gekke stunts met je dolfijn.

 • My Dolphin Show 8
  Spelen
  My Dolphin Show 8
  276824 keer gespeeld

  Welkom in dit paradijs voor zeedieren! Deze populaire show bevat maar liefst 126 levels, verspreid over 6 verschillende werelden. Voer ongelooflijke kunstjes uit, zoals donutsprongen en het publiek natspetteren. Je kunt zelfs een doelpunt maken! Speel verschillende minispellen om je dolfijn gemotiveerd te houden. Ben je klaar om samen met je schattige dolfijn in deze waterige wereld te duiken? Veel plezier!

 • Bomb It 6
  Spelen
  Bomb It 6
  83824 keer gespeeld

  Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...

 • Superstapelaar 2
  Spelen
  Superstapelaar 2
  93719 keer gespeeld

  Kun jij deze vormen op elkaar stapelen?

 • Mahjong Quest
  Spelen
  Mahjong Quest
  184534 keer gespeeld

  Kun jij alle stenenparen vinden? Kies dan een richting en probeer de borden op te lossen.

 • Mahjong: alchemietijdperk
  Spelen
  Mahjong: alchemietijdperk
  3661 keer gespeeld

  Betreed deze mysterieuze kamer voor een unieke en magische mahjong-game. Kan jij alle betoverende symbolen op de tegels met elkaar verbinden voordat de tijd op is?

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  60760 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest!

 • Adam en Eva 5: deel 2
  Spelen
  Adam en Eva 5: deel 2
  5068 keer gespeeld

  Adam heeft zich deze keer flink in de nesten gewerkt! Hij bungelt boven een afgrond terwijl hij met alle macht de staart van een triceratops vasthoudt! Kan jij in deze point-en-click puzzelgame de handige holbewoners uit deze situatie en een heleboel andere jurassic avonturen redden? Samen met zijn geliefde Eva kan Adam grotten, jungles en zelfs het huis van de buurman verkennen.

 • Blast Billiards Gold!
  Spelen
  Blast Billiards Gold!
  214 keer gespeeld

  Can't get enough of Classic Blast Billiards? Try these 20 brand new levels, guaranteed to get you hooked all over again...

 • Huisdierverbinding 2
  Spelen
  Huisdierverbinding 2
  16531 keer gespeeld

  Deze superschattige diertjes zijn helemaal door de war gehaald! Kan jij ze weer met hun vriendjes verbinden in deze grappige puzzelgame? Vorm verbindingen tussen elk van hen terwijl je het hele bord uitspeelt.

 • Uphill Rush Slide Jump
  Spelen
  Uphill Rush Slide Jump
  12622 keer gespeeld

  Hoe ver vlieg jij en waar kom je terecht in deze 3D actiegame? Spring in de supersnelle banden en andere voertuigen van dit waanzinnige waterpark. Vlieg jij in elk spannend level van de hellingen af en kom je honderden meters verderop terecht? Gebruik je boosters op precies het goede moment en verzamel onderweg te gekke upgrades.