Speelhal Spelletjes

 • Flipperen
  Spelen
  Flipperen
  9918 keer gespeeld

  Kun jij een topscore behalen op deze flipperkast?

 • IJsjesrebel 2
  Spelen
  IJsjesrebel 2
  19069 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel, maar toch heeft hij je hulp nodig bij het verzamelen van het fruit...

 • Duistere misleiding
  Spelen
  Duistere misleiding
  60 keer gespeeld

  Kun jij alle zielscherven verzamelen in dit doolhof? Maar wees voorzichtig, want je bent niet alleen...

 • Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  Spelen
  Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  147191 keer gespeeld

  Vuurjongen en watermeisje zijn weer klaar voor een nieuw avontuur. Deze keer gaan ze kostbare juwelen verzamelen in een mysterieuze bostempel. Ga jij met ze mee in dit spannende platformspel?

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  11413 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • My Dolphin Show 7
  Spelen
  My Dolphin Show 7
  393749 keer gespeeld

  Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium!

  IOS link
  Google Play link

 • Zombies Paradiso
  Spelen
  Zombies Paradiso
  9356 keer gespeeld

 • 10x10 Disco
  Spelen
  10x10 Disco
  3234 keer gespeeld

  In de discotheek van deze uitdagende puzzelgame kun je niet dansen tot je erbij neervalt, maar je bent er wel gemakkelijk een uur of meer in kwijt! Hoe lang blijf jij doorgaan met het plaatsen van de vormen in het raster onder de discobal?

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  3711 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  5398080 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Master Chess Multiplayer
  Spelen
  Master Chess Multiplayer
  7278 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of een vriend in dit uitdagende schaakspel, maar zorg wel dat je zo snel mogelijk speelt. Hoe langer het duurt voordat je tegenstander schaakmat staat, hoe lager je score!

 • My Dolphin Show 8
  Spelen
  My Dolphin Show 8
  286963 keer gespeeld

  Welkom in dit paradijs voor zeedieren! Deze populaire show bevat maar liefst 126 levels, verspreid over 6 verschillende werelden. Voer ongelooflijke kunstjes uit, zoals donutsprongen en het publiek natspetteren. Je kunt zelfs een doelpunt maken! Speel verschillende minispellen om je dolfijn gemotiveerd te houden. Ben je klaar om samen met je schattige dolfijn in deze waterige wereld te duiken? Veel plezier!

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  72538 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Oriental Flirting Game
  Spelen
  Oriental Flirting Game
  24856 keer gespeeld

  Versier zoveel mogelijk jongens en ga de strijd aan met andere meisjes.

 • Bomb It 2
  Spelen
  Bomb It 2
  26409 keer gespeeld

  Ontdek nieuwe werelden en vernietig je tegenstanders op nieuwe manieren in dit vervolg op Bomb It!

 • Cut The Rope Experiments
  Spelen
  Cut The Rope Experiments
  23263 keer gespeeld

  Het kleine groene monstertje Om Nom is terug en is hongeriger dan ooit te voren! Speel samen met de Professor, een gestoorde (maar geen slechte) wetenschapper die vastbesloten is Om Nom's snoepjes-gefascineerde gedrag te bestuderen door een serie van experimenten. 200 levels en nog veel meer in de toekomst!

 • My Dolphin Show 6
  Spelen
  My Dolphin Show 6
  99519 keer gespeeld

  Ga terug naar het aquarium voor nieuwe sprongen, trucjes en andere te gekke stunts met je dolfijn.

 • Back to Candyland 5: Choco Mountain
  Spelen
  Back to Candyland 5: Choco Mountain
  74428 keer gespeeld

  Keer terug naar het betoverende Snoepjesland voor een magisch puzzelavontuur op de Chocoladeberg.

 • IJsjesrebel
  Spelen
  IJsjesrebel
  39228 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van het fruit en het breken van de ijsblokken? Pas alleen wel op voor de hongerige monsters!

 • Parking Passion
  Spelen
  Parking Passion
  42469 keer gespeeld

  Het doel in dit uitdagende spel is simpel: parkeer de auto! Gebruik de pijlen op het scherm om de auto te besturen en op de juiste plek te zetten. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score.

 • Thrill Rush 4
  Spelen
  Thrill Rush 4
  123564 keer gespeeld

  Geniet van de achtbaanrit van je leven in Thrill Rush 4! Uit het niets verschijnen reusachtige blokken en gaten. Kun jij alle obstakels zowel 's nachts als overdag omzeilen?

 • Tic Tac Toe Paper
  Spelen
  Tic Tac Toe Paper
  39 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke spel neem je het tegen de computer of een vriend op. Zet jij kruisjes of nulletjes? Probeer de andere speler te verslaan in een reeks van 3, 5 of 10 potjes!

 • Houtblokkenpuzzel
  Spelen
  Houtblokkenpuzzel
  5991 keer gespeeld

  Lukt het jou om al deze houten puzzelstukken in de openingen van het bord van dit uitdagende puzzelspel te persen? Eerst moet je er ruimte voor zien te maken. Kun jij een hoge score halen?

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  21322 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  10828 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • Money Mover Maker
  Spelen
  Money Mover Maker
  13570 keer gespeeld

  Deze sluwe schurken willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze helpen met het verzamelen van de geldzakken en het vinden van de uitgang in dit uitdagende online spel?

 • De dagelijkse legpuzzel
  Spelen
  De dagelijkse legpuzzel
  10081 keer gespeeld

  In deze online tafelgame kan je elke dag een nieuw legpuzzel uitproberen. Je kan puzzels van eten, mensen, dieren en nog veel meer leggen! Ook zijn er verschillende moeilijkheidsgraden die je vaardigheden op de proef zullen stellen.

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  2383729 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Knotsgekke kleurverandering
  Spelen
  Knotsgekke kleurverandering
  12293 keer gespeeld

  Je reactiesnelheid wordt grondig op de proef gesteld in dit knotsgekke actiespel. Hoelang kun jij deze bal in de lucht houden? Voorkom dat de bal naar beneden valt en in allerlei kleuren uiteenspat in deze draaiende hoepels.

 • Bubble Raiders
  Spelen
  Bubble Raiders
  37850 keer gespeeld

  Help Anna en Eva de geheimen van de wakende bubbels te ontrafelen! Richt en schiet op 3 of meer bubbels van dezelfde kleur om ze weg te spelen en in elk level van deze mysterieuze bubbleshooter het geheim te ontrafelen.

 • Dagelijkse legpuzzel
  Spelen
  Dagelijkse legpuzzel
  8821 keer gespeeld

  In deze online tafelgame kan je elke dag een nieuwe legpuzzel uitproberen. Leg grappige en uitdagende puzzels met foto's van puppy's, poesjes en nog veel meer!

 • Schaakklassieker
  Spelen
  Schaakklassieker
  21759 keer gespeeld

  Het is altijd goed om klassiekers uit de kast te trekken en je uiterste best te doen in Chess Classic, een van de meest populaire bordspellen ooit. Neem het op tegen de computer of een vriend in dit tijdloze vaardigheidsspel.

 • Huisdierverbinding 2
  Spelen
  Huisdierverbinding 2
  17045 keer gespeeld

  Deze superschattige diertjes zijn helemaal door de war gehaald! Kan jij ze weer met hun vriendjes verbinden in deze grappige puzzelgame? Vorm verbindingen tussen elk van hen terwijl je het hele bord uitspeelt.

 • Back to Candyland: Episode 1
  Spelen
  Back to Candyland: Episode 1
  67049 keer gespeeld

  Mmm... de overwinning heeft nog nooit zo zoet gesmaakt!

 • Superstapelaar 2
  Spelen
  Superstapelaar 2
  94295 keer gespeeld

  Kun jij deze vormen op elkaar stapelen?

 • Gold Rush: Treasure Hunt
  Spelen
  Gold Rush: Treasure Hunt
  177946 keer gespeeld