Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Arcade Spelletjes

Over Onze Arcade Spelletjes

Er wacht heel wat spanning en sensatie op je in onze coole collectie arcade spelletjes. Ga terug in de tijd en ervaar de populairste spelletjes uit de jaren 80 en 90, en ontdek daarna alle nieuwste releases. Hoewel je favoriete speelautomaat er misschien niet meer is, kun je nog steeds genieten van een paar potjes pinball voordat je in de retro actiespelletjes of tijdloze titels als Bubble Shooter duikt.

Wat zijn Arcade Spelletjes?

Arcade spelletjes staan helemaal aan het begin van de videospelletjes. Het is een van de allereerste genres. Er zitten ports bij van klassieke spelletjes uit de jaren 80 en 90, maar ook nieuwere spelletjes met soortgelijke graphics en gameplay. Arcadespelletjes zitten vaak boordevol actie en hebben een eenvoudige bediening die makkelijk te leren is.  Ga terug in de tijd naar een tijdperk waarin titels als Space Invaders, Pac-Man en Tempest over de wereld van videospelletjes heersten.

Wat zijn de populairste Arcade Spelletjes?

 1. Bubble Shooter
 2. Bubble Shooter Classic
 3. Blokkenkampioen
 4. Paper.io 2
 5. Blob Giant 3D
 6. Bubble Game 3: Deluxe
 7. Extreme bubbelschieter 2
 8. Spider Solitaire: klassiek
 9. 3D Ball Balancer
 10. Block Wood Puzzle

Wat zijn de beste Arcade Spelletjes op mobiel?

 1. Bubble Shooter
 2. Bubble Shooter Classic
 3. Blokkenkampioen
 4. Paper.io 2
 5. Blob Giant 3D

Wat zijn de nieuwste Arcade Spelletjes?

 1. Minitoss
 2. Ragdoll Parkour Simulator
 3. Grow Wars.io
 4. King Kong Kart Racing
 5. Hole Defense

De jaren 80 is het gouden tijdperk voor het genre. Toentertijd bezochten miljoenen spelers van over de hele wereld speelhallen om geweldige racespelletjes als Pole Position uit te proberen. Tal van spelers raakten gelijk verslaafd aan titels als Pac-Man, Centipede, Asteroids en Missile Command die laten verschenen op de Atari 2600, NES en andere spelcomputers. 

Vroege schietspelletjes, zoals Ikari Warriors en Operation Wolf, zorgden voor talloze fans en renspelletjes maakten de weg vrij voor moderne platformseries als Super Mario Brothers en Sonic the Hedgehog. De spelletjes in deze collectie zijn zowel klassiekers als modernere titels, tjokvol oldskool graphics en heel veel arcadeactie.