Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Over Onze Stickman Spelletjes

Deze stickmen (en vrouwen) zien er misschien onschuldig uit, maar ze zijn zo dapper als maar kan! Werk met ze samen in onze geweldige stickmen-spelletjes. Kijk of jij het einde weet te halen van de uitdagende obstakelparcours in Vex. Al deze actiespelletjes bevatten akelige vallen, enge cirkelzagen en andere gevaren.

Wat zijn Stickman Spelletjes?

Stickman spelletjes zijn een verzameling van diverse videospelletjes die één ding gemeen hebben: stickmen! Dit zijn eenvoudige weergaven van personen bestaande uit vrijwel alleen maar lijnen. Zie ze maar als simpele tekeningen die tot leven zijn gekomen.

Deze stoere stickmen gaan op behoorlijk epische avonturen in deze online spelletjes. Ga met ze mee op spannende missies, spoor hun vijanden op en slinger door steden net als Spider-Man!

Wat zijn de nieuwste Stickman Spelletjes?

Als je op zoek bent naar een uitdaging die iets minder complex maar ook spannend is, probeer dan een van de Stickman Archer-spelletjes. Kun jij in elk level het voorwerp op de hoofden van de stickmen raken zonder hen te verwonden of erger? Deze spannende boogschutspelletjes en onze gevechtsspelletjes zijn behoorlijk intens!