Stickman Spelletjes

Over Onze Stickman Spelletjes

Deze stickmen (en vrouwen) zien er misschien onschuldig uit, maar ze zijn zo dapper als maar kan! Werk met ze samen in onze geweldige stickmen-spelletjes. Kijk of jij het einde weet te halen van de uitdagende obstakelparcours in Vex. Al deze actiespelletjes bevatten akelige vallen, enge cirkelzagen en andere gevaren.

Wat zijn Stickman Spelletjes?

Stickman spelletjes zijn een verzameling van diverse videospelletjes die één ding gemeen hebben: stickmen! Dit zijn eenvoudige weergaven van personen bestaande uit vrijwel alleen maar lijnen. Zie ze maar als simpele tekeningen die tot leven zijn gekomen.

Deze stoere stickmen gaan op behoorlijk epische avonturen in deze online spelletjes. Ga met ze mee op spannende missies, spoor hun vijanden op en slinger door steden net als Spider-Man!

Als je op zoek bent naar een uitdaging die iets minder complex maar ook spannend is, probeer dan een van de Stickman Archer-spelletjes. Kun jij in elk level het voorwerp op de hoofden van de stickmen raken zonder hen te verwonden of erger? Deze spannende boogschutspelletjes en onze gevechtsspelletjes zijn behoorlijk intens!