Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Extreme bubbelschieter 2

Probeer in Bubble Shooter Extreme de hoogst mogelijke score te behalen door bubbels te laten ploffen voordat ze de bodem raken. Speel dit spel nu gratis!

Hoe speel je Bubble Shooter Extreme?

Schiet de bubbels richting bubbels van dezelfde kleur op het speelveld. Creëer groepjes van drie of meer om ze te laten verdwijnen en probeer het hele veld leeg te krijgen. Let op, want de bubbels verschuiven soms naar onderen en stapelen zich dus op. Hoe meer bubbels je schiet zonder groepjes te laten verdwijnen, hoe sneller de muur van bubbels naar bewegen beweegt. Wanneer ze de lijn onder in het scherm raken, is het spel afgelopen.

Gebruik je muis of touchscreen om het kanon te bewegen, en schiet door te klikken/tikken.

Over bubble shooter spelletjes

Het eerste bubbelspelletje werd al gemaakt in 1994, toen de Japanse studio Taito het spel “Puzzle Bobble” maakte. Sindsdien zijn bubble games uitgegroeid tot een heel eigen genre, dat intussen ontzettend populair is. Sommige van deze bubbelspelletjes hebben toevoegingen zoals extra levels, uitdagende timers, leuke thema’s of opvallende gameplay-elementen.

Meer games zoals Bubble Shooter Extreme

Als je deze bubbelgame leuk vindt, hebben we goed nieuws: we hebben er nog veel meer die je kunt spelen! Zo kun je Bubble Shooter Free 2 eens proberen als je eenzelfde soort gameplay zoekt. Of, als je zin hebt in een thematisch spelletje met extra aankleding, dan is er Bubbles & Hungry Dragon, een casual game van Ubisoft!

Wie heeft dit spel gemaakt?

Bubble Shooter Extreme is ontwikkeld door CMC Online.

Wanneer is Bubble Shooter Extreme uitgebracht?

Deze game werd voor het eerst uitgegeven in januari 2018.