Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Darts King

Darts King is een spel waarin je goed moet kijken en nauwkeurig moet mikken. Neem het op tegen verschillende tegenstanders en verzamel zo veel mogelijk trofeeën. Klim in het klassement en speel nieuwe dartpijltjes, wedstrijden en andere content vrij.

Hoe speel je Darts King?

Werp de dartpijltjes zodat ze in het bord blijven steken. De score die je gooit wordt van een totaalscore van 101 afgetrokken. De eerste speler die op nul uitkomt, wint het spel. Je moet wel precies op nul uitkomen. Als je worp een hogere score haalt dan de waarde van je resterende punten, dan verlies je je beurt en mag je tegenstander verder spelen.

Verzamel geld en trofeeën om schatkistjes te openen en zo nieuwe dartpijlpuntjes, barrels, shafts en dart flights vrij te spelen. Hiermee kun je je eigen dartpijltjes samenstellen. Klim steeds hoger in de ranglijsten van de spelers-competities om bijzondere schatkisten vrij te spelen met betere en exclusievere beloningen.

Spelbesturing

  • Selecteer met je muis een dartpijltje om te gooien.
  • Houd de muisknop ingedrukt en beweeg naar het bord. De cirkel krimpt en zet uit zolang je de knop ingedrukt houdt.
  • Laat los als de cirkel zo klein mogelijk is om nauwkeurig te werpen.

Speel games die lijken op Darts King

Voor meer op skill- en precisiespelletjes kun je terecht bij het overzicht van onze dart spelletjes, of probeer je onze online pijl-en-boogspellen.

Deze spellen maken allemaal deel uit van onze enorme verzameling gratis sportspelletjes, waar je ook games kunt vinden met nog veel meer sportdisciplines naast het darten.

Wie is de maker van Darts King?

Darts King is gemaakt door Inlogic Software.

Wanneer werd Darts King voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 7 december 2023.