Lucht Spelletjes

 • Echte vliegsimulator: straaljager
  Spelen
  Echte vliegsimulator: straaljager
  15435 keer gespeeld

  In deze realistische vliegsimulatorgame kan je in vijf verschillende militaire straaljagers vliegen. Ga een eindje vliegen in een F-35 of spring in de cockpit van een M-262. Je mag zelfs de wapens uittesten.

 • Vrije vluchtsim
  Spelen
  Vrije vluchtsim
  62713 keer gespeeld

  Stijg op in een realistisch vliegtuig in dit 3D-simulatiespel. Kun jij veilig landen nadat je hebt genoten van een heerlijke vlucht over het prachtige platteland?

 • 3D luchthockey
  Spelen
  3D luchthockey
  8921 keer gespeeld

  Deze klassieker wordt in een gloednieuwe dimensie gelanceerd! Kies een moeilijkheidsgraad en daag de computer uit in deze te gekke 3D game. Kan jij tientallen goals scoren?

 • Air Hockey Online
  Spelen
  Air Hockey Online
  3939 keer gespeeld

  Kun jij de computer verslaan? Ontdek het zelf in dit actierijke sportspel. Zet je schrap achter de airhockeytafel, grijp een pusher en spelen maar!

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  19362 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Airfight Bomber
  Spelen
  Airfight Bomber
  4915 keer gespeeld

  Altijd al gevechtspiloot willen worden? Stap in je bommenwerper en neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit online spel voor meerdere spelers. Kun jij je vijanden verslaan voordat ze jou uitschakelen?

 • Vliegveld runnen
  Spelen
  Vliegveld runnen
  8613 keer gespeeld

  Het valt niet mee om luchtverkeersleider te zijn, maar je hebt het vast zo onder de knie. Verdien een heleboel geld en zorg dat alle vliegtuigen veilig kunnen landen in dit tijdmanagementspelletje.

 • Flight Sim
  Spelen
  Flight Sim
  1651 keer gespeeld

  It’s a very busy day at this airport. Can you prevent all of the airplanes and helicopters from crashing into one another while they try to land? You’ll need to carefully choose their flight paths as quickly as possible in this challenging online simulation game.

 • Hockey Stars
  Spelen
  Hockey Stars
  1285 keer gespeeld

  Neem het op tegen andere spelers over de hele wereld in dit fantastische 2D-sportspel, Hockey Stars! Kies je favoriete tijd en doe je best om de meeste doelpunten te maken.

 • Frenzy Airport 2
  Spelen
  Frenzy Airport 2
  6987 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een vliegveld te runnen, maar jij draait er vast je hand niet voor om. Leid de passagiers langs de beveiliging, koop wat snacks en zorg dat ze hun vlucht halen in dit uitdagende tijdmanagementspel.

 • Airport Buzz
  Spelen
  Airport Buzz
  493 keer gespeeld

  Het is een drukte van jewelste op deze internationale luchthavens! Kun jij zorgen dat alles op rolletjes loopt in het gratis tijdmanagementspel Airport Buzz!

 • Drone Flight
  Spelen
  Drone Flight
  207 keer gespeeld

  Vlieg met je drone in dit leuke, verslavende arcadespelletje voor in je browser, Drone Flight! Kijk hoe ver je kunt komen, verzamel de munten en vergeet niet om je drone te verbeteren.

 • Defly.io
  Spelen
  Defly.io
  1335 keer gespeeld

  Hoeveel terrein kan jij winnen in dit opwindende io-spel? Neem plaats achter de stuurknuppels van een helicopter en zet je schrap om ten strijde te trekken tegen spelers van over de hele wereld. Je zult je gebieden moeten verdedigen en anderen uit de lucht moeten proberen te schieten!

 • Airport Rush Hour
  Spelen
  Airport Rush Hour
  1295 keer gespeeld

  Niemand heeft ooit gezegd dat het runnen van een vliegveld makkelijk is. Maar voor jou is het een appeltje-eitje, toch? Stel je managementvaardigheden op de proef in dit leuke simulatiespel. Je virtuele assistenten, Will en Eva, helpen je om binnen 12 maanden dit vliegveld om te toveren in een van de beste ter wereld.

 • Ice Hockey Down
  Spelen
  Ice Hockey Down
  834 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij scoren in dit ouderwetse sportspel? Ga samen met deze ijshockeyer de ijsbaan op en ontwijk je tegenstanders. Speel nieuwe NHL-teams en shirts vrij en schaats je een weg naar de overwinning!

 • Luchtoorlog 1941
  Spelen
  Luchtoorlog 1941
  16 keer gespeeld

  De nazi's willen onze bases bombarderen. Alleen jij kunt ze nog tegenhouden! Snel naar je vliegtuig dus!

 • Nog één vlucht
  Spelen
  Nog één vlucht
  849 keer gespeeld

  Kun jij nog één vlucht uitvoeren met dit vliegtuig? Of twee? Misschien wel drie? Vlieg van vliegveld naar vliegveld en kijk hoe lang jij het volhoudt in dit uitdagende actiespel.

 • Go Go Airplane: Missile Attack
  Spelen
  Go Go Airplane: Missile Attack
  945 keer gespeeld

  Deze koelbloedige straaljagerpiloot bevindt zich ver achter de vijandelijke linies, maar hij is net gespot! Hittezoekende raketten komen in een noodvaart op hem af. Kan jij de piloot zo lang mogelijk in leven houden in dit intense actiespel? Gelukkig kan hij wat EHBO-pakketten en schilden oppikken zodat zijn straaljager niet in stukken uiteen valt.

 • Air Hockey 2
  Spelen
  Air Hockey 2
  2815 keer gespeeld

  Zorg dat je de gele schijf in het doel van de tegenstander krijgt.

 • Vier elementen opmaakspel
  Spelen
  Vier elementen opmaakspel
  95 keer gespeeld

  Aarde, lucht, water, vuur... wat je ook kiest, dit elfje ziet er altijd goed uit!

 • Wings.io
  Spelen
  Wings.io
  6075 keer gespeeld

  Nog een spel dat gebaseerd is op Agar.io. Dit keer bestuur je een gevechtsvliegtuig en moet je andere schepen uitschakelen in een intense multiplayerarena!

 • Turbo Charged Penguins
  Spelen
  Turbo Charged Penguins
  129 keer gespeeld

  Klik op de pinguïn en schiet hem in de lucht, zorg dat hij zo hoog mogelijk komt!

 • Little Duck Air Hockey
  Spelen
  Little Duck Air Hockey
  5115 keer gespeeld

  Speel dit airhockey spel met kleine eendjes. Scoor en win de wedstrijd.

 • Vliegveldmanager-simulator
  Spelen
  Vliegveldmanager-simulator
  517 keer gespeeld

  Heb je ooit weleens gedroomd om als manager van een vliegveld te werken? In deze grappige simulatiegame kan je met deze spannende carrière testen of je een echte hoogvlieger bent. Zorg jij ervoor dat alle passagiers hun tickets hebben, hun stoelnummer kennen en nog veel meer?

 • Vluchtvertraging
  Spelen
  Vluchtvertraging
  2234 keer gespeeld

  Het zit Carol niet mee op de luchthaven waar ze werkt. Een vertraagde vlucht heeft allerlei problemen veroorzaakt en ze moet ook nog eens de kwijtgeraakte koffers zien te vinden. Kun jij haar een handje helpen in dit leuke spel boordevol verborgen voorwerpen?

 • SIM Air Traffic
  Spelen
  SIM Air Traffic
  960 keer gespeeld

  Kun jij al deze vliegtuigen helpen of loopt jouw vliegveld in het honderd?

 • Circusacrobaten
  Spelen
  Circusacrobaten
  16868 keer gespeeld

  Laat de acrobaten door de lucht vliegen, maar zorg ervoor dat ze veilig landen!

 • Air Transporter
  Spelen
  Air Transporter
  964 keer gespeeld

  Helicopter pilot required: must be skilled with hooks and ropes...