Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Zombie Spelletjes

Over Onze Beste Zombie Spelletjes

Zombies kunnen heel irritant zijn en nogal bijterig. Daarnaast lijken ze ook koste wat kost de planeet over te willen nemen. Kun jij ze onder controle houden in onze vier verschillende online zombiespelletjes? Sommige van deze horrorspelletjes zijn net zo intens en angstaanjagend als de gemiddelde aflevering van The Walking Dead, terwijl andere gewoonweg hilarisch zijn. Je neemt het op tegen bloeddorstige zombies die niet ophouden tenzij je ze raakt met een regen aan kogels, maar er zijn ook compleet gestoorde die veel makkelijker te verslaan zijn. Het is tijd om de ondoden een lesje te leren in deze survivalspelletjes

Het geweldige aan deze online zombiespelletjes is dat er heel wat verschillende stijlen zijn. Sommige zijn schietspelletjes terwijl andere meer op het oplossen van puzzels zijn gericht in plaats van het zo snel mogelijk uitschakelen van horden zombies. Een paar zijn .io-spelletjes en er is er minimaal een die heel grappig is en waarin een neanderthaler de hoofdrol speelt. Ze bieden alles van geavanceerde graphics tot retro versies die regelrecht uit een Nintendo van circa 1987 lijken te komen. Geniet van heel wat chaos en creativiteit in deze populaire gratis spelletjes.