Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Zombie Royale.io

Zombie Royale.io is een battle royale .io spelletje dat zijn naam echt waarmaakt! Lukt het jou om af te rekenen met al die breinvretende griezels?

Het krioelt ervan in de stad. Werk samen met andere overlevenden terwijl je op zoek gaat naar wapens en terugvecht in dit spannende actiespelletje. Kun jij al die ondode monsters in elk level elimineren?

Speel samen met spelers van over de hele wereld of knap het in je eentje op. Zorg alleen wel dat je tussen de levels door een bezoekje aan de winkel brengt. Je kunt extra wapens oppikken en ook een paar andere overlevenden die je zullen helpen. Daarnaast zijn er prestaties waar je aan kunt werken, plus extra vaardigheden die je kunt opdoen.

Hoe speel je Zombie Royale.io?

Het doel van dit schietspelletje is zo lang mogelijk in leven te blijven. Lukt het jou om de ondoden op elk level uit te roeien?

Spelbediening

Toetsenbord

  • GEBRUIK DE PIJLTOETSEN om te bewegen en te schieten.

Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om door de menu's te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om de knoppen in te drukken.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer online spelletjes met wat actie? Check dan deze! 

  1. Pixel Gun Apocalypse 3
  2. Subway Clash 3D
  3. Battle Royale: Bruh.io
  4. Zombie Killer

Wie is de maker?

Zombie Royale.io is gemaakt door New Gamer.