Nieuw

 
 • Baby Hazel: goudvis
  Spelen
  Baby Hazel: goudvis
  171 keer gespeeld

  Terwijl Baby Hazel en Baby Liam aan het spelen waren, heeft een ooievaar iets in het zwembadje laten vallen! Ga maar gauw kijken wat het is!

 • Prinsessen met rode haren: rockoptreden
  Spelen
  Prinsessen met rode haren: rockoptreden
  19 keer gespeeld

  Het volgende concert van deze twee prinsessen gaat bijna van start. Als ze niet koninklijk bezig zijn, dan zijn het rocksterren! Help jij ze om snel de perfecte outfits uit te kiezen voordat de show begint in deze te gekke aankleedgame?

 • Gestippelde meid: hersenchirurg
  Spelen
  Gestippelde meid: hersenchirurg
  23 keer gespeeld

  Tijdens haar laatste spannende avontuur heeft de gestippelde meid een flinke klap tegen haar hoofd gekregen. Ze heeft misschien wel schedelletsel opgelopen! Kan jij haar een bezoekje brengen in het ziekenhuis en kijken of ze een operatie nodig heeft in deze medische simulatiegame met de superheldin in de hoofdrol?

 • Horoscoop-mahjong
  Spelen
  Horoscoop-mahjong
  28 keer gespeeld

  In deze mystieke versie van het klassieke bordspel heb je niet zoveel tijd om alle tegels met elkaar te combineren. Kan jij alle dieren van de horoscoop met elkaar matchen voordat je tijd op is?

 • De winkel van prinses
  Spelen
  De winkel van prinses
  0 keer gespeeld

  Deze prinses is zo dol op het met de hand maken van spullen dat ze heeft besloten om een winkel te openen die er volledig aan is gewijd. Help jij haar met haar volgende project in deze simulatie- en bedrijfsmanagementgame?

 • Staalman de superheld
  Spelen
  Staalman de superheld
  13 keer gespeeld

  Deze vreemde superheld heeft weer een drukke dag voor de boeg. Help hem om zijn gepantserde pak op maat te maken en wapens en andere items te kopen, voordat hij op zoek gaat naar massa's gangsters om tegen te vechten. In deze wilde actie- en avonturengame kan hij tijdens zijn missies ook tanks en auto's lenen.

 • Baby Hazel gaat tuinieren
  Spelen
  Baby Hazel gaat tuinieren
  254 keer gespeeld

  Baby Hazel wil leren tuinieren! Kun jij haar helpen bloemen en groenten te kweken in de achtertuin? Help Hazel om een mooi boeket voor haar lieve moeder te maken als de rozen klaar zijn.

 • Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  Spelen
  Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  14 keer gespeeld

  Oh nee! Er is iemand ingebroken in de bankethal en hij heeft de bruiloftreceptie van het gestippelde meisje volledig geruïneerd! Help jij in deze simulatiegame de Franse superheld om snel alles in orde te maken voordat de ceremonie begint? De gewetenloze schuldige heeft een raam kapotgeslagen, de tafels omvergegooid en zelfs de taart geruïneerd!

 • Slankman moet sterven: dode ruimte
  Spelen
  Slankman moet sterven: dode ruimte
  0 keer gespeeld

  In de ruimte hoort niemand je schreeuwen, zelfs als slankman je achtervolgt! Kan jij aan het legendarische monster ontspannen in deze doodenge first-person shooter? Hij loert ergens in de schaduwen van dit verlaten ruimtestation. Probeer te ontsnappen met de batterijen die je nodig hebt om je ruimteschip te laten werken en zelf in leven te blijven!

 • Kennisquiz voor groepen
  Spelen
  Kennisquiz voor groepen
  0 keer gespeeld

  In deze online quizgame neem je het op tegen de computer of daag je je vrienden uit. Test je kennis en probeer de vragen met foto's, rekensommen, weetjes en nog veel meer te beantwoorden!

 • Empire: World War 3
  Spelen
  Empire: World War 3
  502 keer gespeeld

  De dag die de mensheid al meer dan een eeuw vreesde is eindelijk aangebroken! De derde wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. Nemen jij en je legers de planeet over, of bijt je in het stof in deze massive multiplayer online strategygame? Bestook je vijanden met futuristische wapens en je dapperste troepen terwijl je ze op het land, op zee en in de lucht bestrijdt!

 • Molenspel
  Spelen
  Molenspel
  15 keer gespeeld

  Dit strategische bordspel daagt al eeuwenlang spelers uit. Denk jij dat je het meester kan worden in deze online versie? Speel tegen de computer of een vriend en probeer ervoor te zorgen dat ze nog maar twee speelstukken over hebben.

 • Superpop: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Superpop: zwangerschapscontrole
  16 keer gespeeld

  Deze beroemde superheldin gaat bijna bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat haar zwangerschap goed verloopt in deze medische simulatiegame? Ze moet nu een onderzoek ondergaan in de dokterspraktijk.

 • Monsterschool: hartoperatie
  Spelen
  Monsterschool: hartoperatie
  0 keer gespeeld

  Zelfs monsters moeten soms worden geopereerd! Draculaura heeft de laatste tijd vreselijke pijn in haar borst en ze heeft een hartoperatie nodig. Kan jij deze belangrijke procedure uitvoeren in deze medische simulatiegame? Ze wacht al op je in de operatiekamer van het ziekenhuis.

 • Te gekke bubbelbreker
  Spelen
  Te gekke bubbelbreker
  0 keer gespeeld

  Deze bubbels staan op klappen! Kan jij ze allemaal stuk maken in deze drie-op-een-rij puzzelgame? Laat ze zo snel als je kan uit elkaar knallen!

 • 3D autosimulator
  Spelen
  3D autosimulator
  90 keer gespeeld

  In deze 3D autogame maak je een ritje in drie verschillende en ontzettend gave auto's. Probeer de rallywagen of spring achter het stuur van de politieauto. Verder kan je op verkenning gaan in drie verschillende omgevingen.

 • Baby Hazel: tuinfeest
  Spelen
  Baby Hazel: tuinfeest
  0 keer gespeeld

  Baby Hazel wil een tuinfeest geven, maar ze kan wel wat hulp gebruiken met de voorbereidingen. Dat laat jij je geen twee keer zeggen, toch?

 • Smerig paleis schoonmaken
  Spelen
  Smerig paleis schoonmaken
  17 keer gespeeld

  Jakkes! Dit paleis is vreselijk vies! Kan jij helpen om een paar kamers op te ruimen in deze simulatiegame? Je kan beginnen met het opbergen van wat spullen in de slaapkamer van de prinses.

 • Stijlgevecht: prinsessen
  Spelen
  Stijlgevecht: prinsessen
  160 keer gespeeld

  Welke van deze zes prinsessen is het meest trendy? Je komt er snel achter, want ze nemen het tegen elkaar op in een epic stijlconfrontatie! Ze ontdekken de nieuwste trends en tonen hun modeskills in deze competitieve aankleedgame.

 • Mini Golf Master
  Spelen
  Mini Golf Master
  545 keer gespeeld

  Heb jij het in je om de koning van de groene veldjes te worden bij deze waanzinnige midgetgolfbaan? Probeer in deze sportgame bij elke uitdagende hole de gemiddelde score te halen. De meer dan 40 levels zullen je talenten flink op de proef stellen!

 • Puddingsmonster
  Spelen
  Puddingsmonster
  155 keer gespeeld

  Deze puddinghoopjes zijn het beu om constant te vrezen dat ze worden opgegeten. Daarom gaan ze in deze grappige puzzelgame de strijd aan met de mensheid! Help jij ze om samen te klonteren terwijl ze proberen om niet van de tafel op de grond te glijden? Alleen dan worden het eters in plaats van dat ze zelf worden opgegeten. Mensen, pas op! Ze zijn klaar voor de strijd!

 • Reisdagboek van prinses: naar de stad
  Spelen
  Reisdagboek van prinses: naar de stad
  432 keer gespeeld

  Deze prinses mist al haar koninklijke vriendinnen die onlangs naar New York zijn verhuisd. Daarom heeft ze besloten om ze een bezoekje te brengen in deze aankleed- en reissimulatiegame. Help jij haar en de andere prinsessen om te beslissen wat ze moeten aantrekken voordat ze de gaafste plekken van Manhattan bezoeken?

 • Baby Hazel: bedtijd
  Spelen
  Baby Hazel: bedtijd
  465 keer gespeeld

  Het is bijna tijd om naar bed te gaan voor baby Hazel. Help jij haar om zich klaar te maken in deze online simulatiegame? Ze moet zich wassen, haar tanden poetsen en haar lievlingspyjama aantrekken.

 • Prinsessen knappen het op: jeans
  Spelen
  Prinsessen knappen het op: jeans
  511 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben besloten om een paar van hun lievelingsspijkerbroeken aan te passen in deze aankleed- en ontwerpgame. Help jij ze om snel hun haar te doen voordat ze allerlei te gekke lappen en nog veel meer gave dingen op hun jeans aanbrengen?

 • Icy Cabin
  Spelen
  Icy Cabin
  128 keer gespeeld

  De familie Sanders bracht een bezoekje aan hun hut in de bergen toen er een lawine naar beneden stortte! Ze zijn in orde, maar al hun meubels en andere bezittingen liggen overal verspreid. Help jij ze om alles snel weer te verzamelen en naar binnen te brengen in deze verborgen-objectengame?

 • Perfecte uitvoering
  Spelen
  Perfecte uitvoering
  264 keer gespeeld

  Kan jij de hindernisbanen van deze knotsgekke 3D actiegame allemaal perfect uitvoeren? Ontwijk de barrières en verzamel onderweg de ballen. Aan het einde van elk level moet je ze allemaal in het putje zien te krijgen.

 • Astrologie-moderad
  Spelen
  Astrologie-moderad
  331 keer gespeeld

  Deze drie trendy meiden hebben besloten om een paar stijlen te maken op basis van hun sterrenbeelden. Help jij ze om snel een paar supergave stijlen te bedenken in deze mystieke en magische aankleed- en ontwerpgame?

 • Prinses: 24 uur modediva
  Spelen
  Prinses: 24 uur modediva
  805 keer gespeeld

  Voor deze trendy prinses komt er geen einde aan de mode! Help jij haar in deze aankleed- en ontwerpgame om voor elk uur van de dag een paar te gekke outfits te creëren? Je mag ook haar make-up uitkiezen.

 • Rakettenstrijd 3D
  Spelen
  Rakettenstrijd 3D
  254 keer gespeeld

  Wint het rode team het volgende gevecht dat je in deze spannende 3D schietgame staat te wachten? Of komt het blauwe team als overwinnaar uit de bus? Dat hangt ervan af of je korte metten met je vijanden kan maken. Laat de machinegeweren en raketwerpers maar knallen!

 • Zoete wereld
  Spelen
  Zoete wereld
  169 keer gespeeld

  Hoe snel verbind jij al dit lekkere snoep met elkaar? Ga snel te werk om de race tegen te klok te winnen in deze grappige en uitdagende drie-op-een-rij puzzelgame!

 • Baby Hazel: toilethygiëne
  Spelen
  Baby Hazel: toilethygiëne
  742 keer gespeeld

  Baby Hazel weet dat goede hygiëne een van de beste manieren is om een gezond te blijven. Help jij haar om het toilet schoon te maken in deze simulatiegame? Het is namelijk erg vies.

 • Biljart: snooker met 8 biljartballen
  Spelen
  Biljart: snooker met 8 biljartballen
  664 keer gespeeld

  In deze online versie van de klassieke sportgame kun je een vriend uitdagen of tegen de computer spelen. Of je wint hangt ervan af hoe nauwkeurig je de ballen stoot terwijl je ze allemaal in het juiste putje van de biljarttafel probeert te krijgen.

 • Blokken duwen en trekken
  Spelen
  Blokken duwen en trekken
  144 keer gespeeld

  Deze puzzelgame kan je in een paar seconden leren spelen, maar om hem echt te beheersen heb je wel iets meer tijd nodig. Duw en trek de blokken totdat ze op de juiste plek staan.

 • Ellie: make-up voor het festival
  Spelen
  Ellie: make-up voor het festival
  699 keer gespeeld

  Ellie gaat naar een van de grootste muziekfestivals van het jaar, maar ze loopt ontzettend achter op schema! Kan jij haar in deze online simulatiegame helpen met een vlugge make-over voordat ze supergave schmink opdoet?

 • Beste vriendinnen: eerste weekend alleen
  Spelen
  Beste vriendinnen: eerste weekend alleen
  490 keer gespeeld

  De vriendinnen van deze meid gaan een weekendje weg en daarom gaat ze hen vreselijk missen. Kan jij ze in deze aankleedgame helpen om haar op te vrolijken met een paar te gekke outfits? Met een paar nieuwe stijlen zou de tijd voorbij moeten vliegen!

 • Fashionista's onderweg
  Spelen
  Fashionista's onderweg
  827 keer gespeeld

  Deze drukke fashionista heeft niet altijd tijd om de perfecte stijl te creëren. Help jij haar om te experimenteren met een paar nieuwe outfits en wat nieuwe make-up voordat ze haar slaapkamer gaat decoreren? Jouw advies komt goed van pas in deze aankleed- en ontwerpgame.