Nieuw

 
 • Prinsessen: plezier met zonnebloemen
  Spelen
  Prinsessen: plezier met zonnebloemen
  0 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zijn allemaal dol op zonnebloemen! Daarom hebben ze in deze aankleedgame besloten om een paar leuke topjes, rokjes en andere kledingstukken te dragen waar er een heleboel opstaan. Kan jij elk van hen helpen om een te gekke outfit te ontwerpen en de perfecte haarstijl ebij te vinden?

 • Prinsessen: photogram-beroemd
  Spelen
  Prinsessen: photogram-beroemd
  0 keer gespeeld

  Deze prinsesses bereiden zich voor om hun photogram-accounts te updaten met hun laatste stijlen. Kan jij ze in deze online aankleedgame helpen om wat te gekke make-up en de perfecte outfits uit te kiezen voordat ze een paar snelle selfies maken van zichzelf?

 • Ellie: herleven in het ziekenhuis
  Spelen
  Ellie: herleven in het ziekenhuis
  53 keer gespeeld

  Ellie zit midden in een ernstige medische crisis die onmiddellijk moet worden opgelost! Ze is nu bij de spoedeisende hulp. Kan jij de dokter helpen om haar weer tot leven te brengen in deze medische simulatiegame?

 • Geroddel op de middelbare school
  Spelen
  Geroddel op de middelbare school
  0 keer gespeeld

  Rob is net teruggekomen van een lange overzeese reis en nu moet hij alle laatste roddels kennen. Doe met hem en zijn vrienden mee bij het sturen van tientallen berichtjes in deze interactieve verhalengame. Er is meer dan genoeg drama, vooral als Rob ontdekt dat Kristen hem heeft gedumpt voor een andere gozer!

 • Prinsessen: haast voor de date
  Spelen
  Prinsessen: haast voor de date
  72 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen hebben net een paar berichtjes ontvangen. Hun vriendjes willen ze vanavond op een date nemen! Maar in deze aankleedgame ze hebben niet veel tijd om zich klaar te maken. Kan jij ze snel helpen om hun haar te doen en de perfecte outfit uit te kiezen? Hun vriendjes kunnen elk moment aanbellen!

 • Bubbelklap-avontuur
  Spelen
  Bubbelklap-avontuur
  11 keer gespeeld

  Dit magische boswezen wil wanhopig haar baby's redden voordat ze allemaal wegvliegen! Ga met haar mee op een spannend bosavontuur waarbij ze een heleboel betoverde bubbels moet laten klappen. Ze hebben haar kinderen gevangen en als ze niet opschiet, kunnen ze zich flink pijn doen!

 • Mijn dierenkliniek
  Spelen
  Mijn dierenkliniek
  31 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in deze dierenkliniek. In de wachtkamer lopen al een paar dieren rond die dringend jouw hulp nodig hebben. Kan jij ze allemaal nakijken in deze medische simulatiegame? Er is een konijn, een schildpad, een kat en nog veel meer!

 • Het mysterie van het Kakkerlakkenmotel
  Spelen
  Het mysterie van het Kakkerlakkenmotel
  104 keer gespeeld

  In een van de griezeligste motels van de stad is iets erg vreemds gebeurd. Ga met Lara en Loga mee, twee van 's werelds beste detectives op het gebied van bovennatuurlijke zaken, terwijl ze in deze online game het mysterie onder de loep nemen. Kan jij alle verschillen op de parkeerplaats herkennen? En in alle enge kamers van het motel?

 • Schurk wil een prinses zijn
  Spelen
  Schurk wil een prinses zijn
  58 keer gespeeld

  Voor deze beroemde schurk begint haar leven vol misdaad en chaos steeds zwaarder te worden. Ze zou veel liever een prinses zijn! Kan jij haar helpen om een paar coole outfits en jurken te vinden die door een paar van haar favoriete koninklijke lieden zijn geïnspireerd? Als ze geen echte prinses kan worden, dan kan ze zich minstens kleden als een prinses!

 • X-trial racing 2: bergavontuur
  Spelen
  X-trial racing 2: bergavontuur
  2270 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een paar schitterende racepaden! In deze intense racegame word je ver boven de bomengrens meegenomen. Spring op je motor en blaas je een weg naar de eindstreep, maar pas op! Als je een platform mist, zul je crashen en branden.

 • Ellie en Eliza: herfstpatronen
  Spelen
  Ellie en Eliza: herfstpatronen
  20 keer gespeeld

  Ellie en Elize zijn dol op de herfst. Daarom kiezen ze allerlei verschillende seizoenspatronen uit voor hun allernieuwste stijlen. Kan jij ze helpen om een paar te gekke outfits te bedenken in deze online aankleed- en designgame?

 • World Crafts
  Spelen
  World Crafts
  113 keer gespeeld

  In deze online game ga je volledig op in een wonderlijke 3D wereld. Je kan hem verbouwen, aanpassen en er echt jouw eigen wereld van maken! Laat je fantasie de vrije loop!

 • Audrey's glamour make-over
  Spelen
  Audrey's glamour make-over
  12 keer gespeeld

  Audrey wil geen normale make-over, maar een make-over waardoor ze zich helemaal glamour voelt! Kan jij haar helpen om de juiste stijl samen te stellen in deze online game? Ze moet precies de juiste schoonheidsproducten, outfits en nog veel meer uitkiezen.

 • Check3
  Spelen
  Check3
  62 keer gespeeld

  Kan jij steeds de juiste zet doen in deze uitdagende online game? Doe je best om drie markeringen in elke rij en kolom van het bord te zetten.

 • Jessie's schoonheidssalon
  Spelen
  Jessie's schoonheidssalon
  0 keer gespeeld

  Stap Jessie's schoonheidssalon binnen waar de volgende klant al op je staat te wachten. Kan jij haar helpen om een volledig nieuwe stijl te ontwerpen in deze online make-overgame? Ze wil graag prachtige make-up en een paar te gekke accessoires uitkiezen.

 • Idle Miner Tycoon
  Spelen
  Idle Miner Tycoon
  0 keer gespeeld

  Deze arme stakker heeft net gehoord dat zijn vader wordt vermist! Zijn collega's zijn in paniek geraakt en jij moet zijn plaats voor hen innemen. Kan jij hem helpen om zijn vaders mijnbedrijf te runnen in deze online simulatiegame? Hij moet kostbare mineralen zoeken terwijl hij probeert te achterhalen wat er in hemelsnaam is gebeurd.

 • Gala voor modeontwerpers
  Spelen
  Gala voor modeontwerpers
  1101 keer gespeeld

  In deze online aankleedgame gaat één van de grootste mode-evenementen van het jaar bijna van start! Kan jij deze vier modellen helpen om zich klaar te maken? Ze moeten snel hun haar doen, een paar prachtige accessoires vinden en de perfecte outfits uitkiezen.

 • Runenblokken
  Spelen
  Runenblokken
  311 keer gespeeld

  Op dit bord is genoeg plaats voor alle deze mysterieuze blokken ... of misschien toch niet? Doe je best om ze allemaal een plaatsje te geven tijdens het spelen van deze betoverende puzzelgame.

 • Prinsessen: gezichtsvervorming
  Spelen
  Prinsessen: gezichtsvervorming
  351 keer gespeeld

  Hou zouden deze prinsessen eruitzien met groen haar of een enorme neus? In deze knotsgekke designgame mag je het zelf ontdekken terwijl je hun portretten bewerkt! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je allerlei gekke en doldwaze stijlen voor ze ontwerpt.

 • Vex 4
  Spelen
  Vex 4
  1633 keer gespeeld

  Welkom terug bij een van 's wereld meest dolle doolhoven. Kan jij alle checkpoints bereiken in deze epic actiegame? Pas goed op voor bewegende platforms, bodemloze putten en nog veel meer!

 • Prinsessen: klaar voor de reis
  Spelen
  Prinsessen: klaar voor de reis
  1042 keer gespeeld

  Deze prinsessen dromen al maanden over hun volgende vakantie en nu is het eindelijk tijd om te vertrekken! Kan jij ze helpen kiezen welke outfits ze moeten inpakken in deze online aankleedgame? Ze gaan de hele wereld afreizen dus ze moeten echt een paar te gekke kledingstukken en accessoires meenemen.

 • Paintball Fun: 3D Pixel
  Spelen
  Paintball Fun: 3D Pixel
  926 keer gespeeld

  Vecht je een weg door een kasteel of ga de strijd aan met je vijanden in een een sneeuwstorm in deze multiplayer schietgame. Kan jij ze allemaal overhoop knallen met een enorme lading paintballs voordat ze jou zelfs maar in hun vizier kunnen krijgen?

 • Zwangere prinsessen: nagelversiering
  Spelen
  Zwangere prinsessen: nagelversiering
  1322 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn in verwachting van hun baby's en ze hebben besloten om zich lekker te ontspannen met een verfrissende make-over. Kan jij in deze online game een paar coole outfits voor ze uitkiezen en ze helpen met hun nagels?

 • Iron Rage
  Spelen
  Iron Rage
  1013 keer gespeeld

  De strijd woedt voort in dit militaire simulatiespel. Werk samen met Captain Walker en de slimme Emilia Reinhardt en coördineer je troepen. Bestrijd je vijanden met steampunk-robots en carbonietbommen, maar zorg er wel voor dat je je middelen verstand inzet.

 • Mijn herfstveranda
  Spelen
  Mijn herfstveranda
  1594 keer gespeeld

  De herfst is aangebroken en deze stijlvolle meiden hebben besloten om de veranda van één van hun vriendinnen opnieuw te decoreren. Kan jij ze in deze online ontwerpgame helpen om meubels en decoratie die de herfst vieren uit te kiezen? Je mag ook een paar mooie outfits uitkiezen die perfect bij een zonnige herfstdag passen!

 • Oorlogssimulator
  Spelen
  Oorlogssimulator
  774 keer gespeeld

  Je koninkrijk wordt omringd door vijandelijke strijdkrachten! Verzamel je krijgers en boogschutters om ze in de pan te hakken in deze 3D gevechtssimulatorgame. Zal jij erin slagen om ze in het bos verslaan? En in de woestijn?

 • Prinsessen: regenboogjurken
  Spelen
  Prinsessen: regenboogjurken
  2241 keer gespeeld

  De jurken in de kledingkasten van elk van deze prinsessen zien er wat jammerlijk uit. Ze willen hun stijlen graag een flinke opkikker geven met meer kleuren: alle kleuren van de regenboog! Kan jij elk van hen helpen om een stralende jurk te ontwerpen in deze online modegame?

 • Blokkenpuzzel
  Spelen
  Blokkenpuzzel
  2652 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij deze kleurrijke vormen in het raster blijven plaatsen? Probeer in deze intrigerende puzzelgame een plek voor ze te vinden voordat er geen ruimte meer is en je zal gegarandeerd een hoge score verdienen!

 • Prinses zeemeermin: huidarts
  Spelen
  Prinses zeemeermin: huidarts
  2022 keer gespeeld

  Deze arme prinses heeft te kampen met vreselijke eczeem en andere huidproblemen! Laten we haar snel naar de dokter brengen in deze online medische game. Kan jij haar helpen om snel weer de oude te worden?

 • Blokje bevrijden
  Spelen
  Blokje bevrijden
  2994 keer gespeeld

  Kun jij het oranje blok naar de uitgang leiden in dit uitdagende online spel? Je hoeft de andere blokken alleen maar aan de kant te schuiven. Simpel toch?

 • Prinsessen: pastel outfits en nagels
  Spelen
  Prinsessen: pastel outfits en nagels
  1950 keer gespeeld

  Dit seizoen is pastel helemaal in! Daarom hebben deze stijlvolle prinsessen besloten om een paar te gekke outfits die schitteren van de pastelkleuren te ontwerpen. Ook willen ze graag hun nagels lakken met pastel nagellak. Zou jij met ze mee willen doen in deze aankleed- en designgame?

 • Vuisten van staal
  Spelen
  Vuisten van staal
  1402 keer gespeeld

  Het wemelt van de schurken in deze stad en ze kunnen allemaal wel een pak rammel gebruiken. Laat ze samen met deze mysterieuze vreemdeling zien wie de baas is in dit ouderwetse actiespel en gebruik de handige wapens zoals knuppels en messen om je tegenstanders te verslaan.

 • Ellie: weekendplezier
  Spelen
  Ellie: weekendplezier
  2773 keer gespeeld

  Ellie heeft het in deze online aankleed- en designgame een ontzettend druk weekend met allerlei waanzinnige activiteiten. Jij mag met haar meegaan terwijl ze nieuwe make-up uitprobeert, coole nieuwe outfits ontwerpt en met haar beste vriendinnen uitgaat!

 • Verpest het niet!
  Spelen
  Verpest het niet!
  501 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij-puzzelgame barst het van de grappige pompoenen en kleurrijke bladeren die je met elkaar kan verbinden, perfect voor de herfst! Jammer genoeg sluipen er ook een paar hebberige monsters rond. Kan jij ze allemaal wegjagen in de uitdagende levels die je te wachten staan? Als je dat niet doet, zullen die irritante monsters alles verpesten!

 • Parking Fury 3
  Spelen
  Parking Fury 3
  12776 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij een parkeerplaats voor alle auto's in deze spaarzaam verlichte garage? Je moet je concentreren om obstakels en andere voertuigen in dit uitdagende autospel te vermijden.

 • Luxe badkamerontwerp
  Spelen
  Luxe badkamerontwerp
  1020 keer gespeeld

  Deze luxe badkamer heeft betere dagen gekend! Kan jij hem lekker schoonpoetsen in deze online designgame? Ook mag je de badkuip repareren, nieuwe decoratie uitkiezen en nog veel meer!