Nieuw

 
 • Eliza's winkel met handgemaakte spullen
  Spelen
  Eliza's winkel met handgemaakte spullen
  0 keer gespeeld

  Eliza heeft net een winkel geopend die volledig is gewijd aan handgemaakte spullen. Wat wordt haar volgende project in deze online design-, management- en simulatiegame? Moet ze als eerste een telefoonhoesje maken, of misschien een leuke kussensloop of grappig T-shirt?

 • Verjaardagsfeest: perfecte make-up
  Spelen
  Verjaardagsfeest: perfecte make-up
  0 keer gespeeld

  In deze online game is het voor deze trendy meid bijna tijd om naar een verjaardagsfeestje te gaan. Zorg jij ervoor dat haar make-up helemaal perfect is voordat ze een te gekke outfit uitkiest?

 • Prinsessen: puzzelportret
  Spelen
  Prinsessen: puzzelportret
  0 keer gespeeld

  Deze prinsessen moeten een bijzonder probleem met hun portretten oplossen! Ze zijn namelijk in stukjes gehakt en in puzzels veranderd! Help jij ze om ze weer samen te stellen in deze trendy puzzelgame?

 • Quinn de schurk: mijn tekenportfolio
  Spelen
  Quinn de schurk: mijn tekenportfolio
  0 keer gespeeld

  Wat gaat Quinn vandaag doen? Ze heeft keihard in haar studio gewerkt, maar haar schilderijen krijgen maar weinig aandacht. Help jij haar om ze spannender en gaver te maken in deze online ontwerpgame? Ze heeft een magische kwast gevonden waarmee dat zou moeten lukken!

 • Strandhuis schoonmaken
  Spelen
  Strandhuis schoonmaken
  13 keer gespeeld

  In dit prachtige strandhuis is het een vreselijke puinhoop! Kan jij drie kamers schoonmaken en opruimen in deze online simulatiegame?

 • Geheime mijnen
  Spelen
  Geheime mijnen
  113 keer gespeeld

  Hinto heeft in het bos een mysterieuze mijn ontdekt. Kun jij hem helpen met het ontsluieren van de geheimen van deze mijn in dit zoek-en-vindspel?

 • Drakenwereld
  Spelen
  Drakenwereld
  26 keer gespeeld

  Er woedt een hevige strijd tussen de sterkste draken van dit koninkrijk! Ben je klaar om mee te doen? Kies dan een draak en schakel je tegenstanders uit in dit actie- en avonturenspel voor meerdere spelers. Je kunt ze bestoken met vuurballen of verzengen met je vuuradem!

 • Superballen
  Spelen
  Superballen
  0 keer gespeeld

  Dit zijn geen gewone ballen. Dit zijn superballen! Kun jij ze gebruiken om alle genummerde blokken te verwoesten in dit snelle, ongelooflijk verslavende puzzelspel?

 • Dodemansrit
  Spelen
  Dodemansrit
  12 keer gespeeld

  De auto's in deze knotsgekke racegame zien er misschien ongevaarlijk uit, maar zodra je een paar wapens, wat armor en andere features toevoegt zijn ze meteen een stuk vetter. Als je het einde van elke spannende wedstrijd wil halen, heb je duidelijk een paar upgrades nodig. Je komt loopings en exploderende vaten tegen en elke racer wil je in het stof laten bijten of het graf in helpen!

 • Mode: perfecte make-up
  Spelen
  Mode: perfecte make-up
  12 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor deze glamourmeid om naar een te gek feest te gaan. Natuurlijk wil ze dat haar make-up perfect is. Help jij haar om een geweldige look samen te stellen in deze online game?

 • Ella: heupoperatie
  Spelen
  Ella: heupoperatie
  524 keer gespeeld

  Oh nee! Ella's heupen zijn er slecht aan toe en nu moet ze worden geopereerd! Zoek jij haar op in de operatiekamer van deze medische simulatiegame? Haar beide heupen hebben een operatie nodig.

 • Prinses Ava's bloemenwinkel
  Spelen
  Prinses Ava's bloemenwinkel
  87 keer gespeeld

  Prinses Ava heeft er altijd over gedroomd om haar eigen bloemenwinkel te openen. Die dag is nu aangebroken! Help jij om een paar waanzinnig mooie boeketjes samen te stellen in deze ontwerp- en managementsimulatiegame? Ze moet eerst wat bloemen en nog wat andere spullen verzamelen.

 • Lagoon Paradise
  Spelen
  Lagoon Paradise
  569 keer gespeeld

  In deze management- en simulatiegame proberen Michael en Jane dit eiland in een paradijs te veranderen. Ze hebben natuurlijk gigantisch veel werk voor de boeg. Kan jij ze helpen om personeel in te huren, gewassen te planten, huur te innen en nog veel meer?

 • Water Splash
  Spelen
  Water Splash
  211 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij-puzzelgame kun je een heerlijke duik nemen! Ga met deze dappere otter en zijn vrienden mee om een groep schattige eendjes te redden en een gigantisch gierige schurk te stoppen!

 • Prinses: verkleedfeest met dieren
  Spelen
  Prinses: verkleedfeest met dieren
  459 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zitten op de universiteit en voor vandaag zijn ze klaar met studeren. Nu is het tijd voor een feestje! Ze organiseren een meeting waarbij iedereen supergrappige dierenoutfits moet aantrekken. Help jij ze in deze online aankleedgame om wat wilde kleding in dierenthema uit te zoeken?

 • Spring: Perfect Makeup
  Spelen
  Spring: Perfect Makeup
  375 keer gespeeld

  De lente is aangebroken en deze trendy meid eert het seizoen met een frisse nieuwe look. Help jij haar om wat mooie en gave make-up uit te proberen in deze online make-overgame?

 • Geluk in het leven
  Spelen
  Geluk in het leven
  412 keer gespeeld

  De kettingzagen in de stoep en de dodelijke windmolens zijn maar twee redenen waarom je nooit in deze knotsgekke buurt wilt wonen! Kan jij ervoor zorgen dat het geluk van deze kerel nooit opraakt in deze doldwaze actiegame? Hij heeft je absoluut nodig om in veiligheid te blijven.

 • Truco Argentino
  Spelen
  Truco Argentino
  0 keer gespeeld
 • Schoonmaak van een feeënhuis
  Spelen
  Schoonmaak van een feeënhuis
  165 keer gespeeld

  Je huis schoonmaken is veel leuker als je een toverfee bent! Help jij deze schattige fee om haar huis op te ruimen in deze betoverende simulatiegame? Ze kan jouw hulp goed gebruiken bij het opruimen van haar spullen en het wegvegen van een paar spinnenwebben.

 • Pixelsurvival
  Spelen
  Pixelsurvival
  618 keer gespeeld

  Hoelang kun jij in leven blijven in dit 3D-schietspel? Kruip in de huid van een politieagent, een boer, een zakenman of een sportief meisje en maak je vijanden onschadelijk. Vergeet niet om de wapens, munitie en handige power-ups (zoals frietjes) te verzamelen.

 • Droombruiloft
  Spelen
  Droombruiloft
  551 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor de bruiloft van deze bruid, maar ze loopt ernstig achter op schema! En nog erger: ze heeft haar bruidsjurk en accessoires op de verkeerde plek gelegd. Help jij haar om ze snel weer terug te vinden en zich klaar te maken voor de grote dag in deze aankleedgame met verborgen objecten?

 • Snoepjesblok
  Spelen
  Snoepjesblok
  237 keer gespeeld

  Kun jij alle snoepjesvormen op de juiste plek leggen? Ze passen er maar op één manier in, dus dit schattige puzzelspel is een stuk lastiger dan het lijkt.

 • Rij + rij
  Spelen
  Rij + rij
  162 keer gespeeld

  Kun jij deze vormen met elkaar combineren in dit uitdagende puzzelspel? Je hoeft ze alleen maar te verschuiven... of zou het toch moeilijker zijn dan het op het eerste gezicht lijkt?

 • Pixelbouwsels
  Spelen
  Pixelbouwsels
  812 keer gespeeld

  Bouw een heel koninkrijk in dit magische bouwsimulatiespel. Ga op ontdekkingstocht, laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de coole tools en voorwerpen om waanzinnige bouwwerken te maken.

 • Fotoalbum van mama
  Spelen
  Fotoalbum van mama
  530 keer gespeeld

  De mama gaat bijna bevallen en ze wil dat graag vieren met een portret. Help jij om een fantastische foto voor haar te maken in deze online ontwerpgame? Stap nu de studio binnen waarin je haar outfit, de achtergrond, het decor en nog veel meer mag uitkiezen!

 • Mama: controle bij de dokter
  Spelen
  Mama: controle bij de dokter
  1124 keer gespeeld

  Deze mama gaat bijna bevallen. Zorg jij er in deze medische simulatiegame voor dat alles goed verloopt? Ze is net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Geweldige vlechtenstijlen
  Spelen
  Geweldige vlechtenstijlen
  2000 keer gespeeld

  Deze drie meiden zijn dol op vlechten! Kan jij ze in deze online game helpen om een paar te gekke nieuwe stijlen te bedenken? Geef ze ook jouw beste modetips terwijl ze wat prachtige make-up en nieuwe outfits uitkiezen.

 • Meerminprinses
  Spelen
  Meerminprinses
  802 keer gespeeld

  Deze arme meermin is tegen een ruw koraalbed geknald toen ze aan een hongerige haai ontsnapte! Ze heeft een paar verwondingen opgelopen. Kan jij haar helpen om weer op te knappen in deze betoverende online game? In de onderzeese spa vind je alles wat je nodig hebt.

 • Draw Poker
  Spelen
  Draw Poker
  0 keer gespeeld
 • Politieachtervolging 2
  Spelen
  Politieachtervolging 2
  1974 keer gespeeld

  Een nieuwe dag, een nieuw stel boeven! Kun jij de schurken te pakken krijgen in dit intense 3D-racespel? Spring in je politieauto en ga ze achterna voordat ze ontsnappen!

 • Rio Rex
  Spelen
  Rio Rex
  2024 keer gespeeld

  Deze rex is klaar om de boel in Rio kort en klein te slaan! Hij heeft geen zin in het strand en peuzelt tijdens zijn vakantie liever een paar bouwvakkers op in plaats van dat hij lokale lekkernijen uitprobeert! Ga met de duivelse dinosaurus mee terwijl hij zich een weg baant door de beroemde stad aan zee in deze waanzinnige actiegame.

 • Prinsessen: plezier op de schaatsbaan
  Spelen
  Prinsessen: plezier op de schaatsbaan
  622 keer gespeeld

  Het heeft afgelopen nacht gesneeuwd en de vijver in het koninkrijk van deze prinsessen is bevroren. Dat betekent dat het schaatstijd is in deze online aankleedgame! Help jij ze om eerst wat mooie make-up en leuke kleding uit te kiezen?

 • Kostuums voor prinses engel
  Spelen
  Kostuums voor prinses engel
  1000 keer gespeeld

  Een betoverde duif heeft besloten om deze trendy prinsessen uit te nodigen in het rijk der engelen. Help jij ze in deze aankleedgame uitkiezen wat ze moeten aantrekken tijdens hun hemelse reis? Ze mogen bepalen of ze zich als lichtengel of nachtengel verkleden.

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  890 keer gespeeld

  Je hebt niet veel tijd om alle vakjes in deze kubus met elkaar te matchen. Kijk in deze 3D versie van Mahjong goed naar de mysterieuze symbolen. Kan jij ze allemaal combineren voordat de tijd op is?

 • Escoba
  Spelen
  Escoba
  0 keer gespeeld
 • Celebrities: zussen tegen elkaar
  Spelen
  Celebrities: zussen tegen elkaar
  998 keer gespeeld

  Deze twee beroemde zussen kunnen het de laatste tijd niet zo goed met elkaar vinden. Ze hebben beslotten om hun conflict op te lossen met een reeks mode-uitdagingen. Help jij ze te bepalen wie het meest ambitieus en stijlvol is in deze intense aankleedgame?