Nieuw

 
 • Aquatische make-over
  Spelen
  Aquatische make-over
  0 keer gespeeld

  Deze visachtige fashionista's willen een make-over. Kun jij ze een vinnetje toesteken en ervoor zorgen dat hun schubben er weer schitterend uit komen te zien in dit online aankleedspel?

 • Kunstige nagels
  Spelen
  Kunstige nagels
  0 keer gespeeld

  Laat je verbeelding de vrije loop en experimenteer met de verschillende soorten nagellak in deze prachtige nagelsalon. Vergeet alleen niet om je klanten eerst een manicure te geven in dit online make-overspel.

 • De puzzeltuin van Mr. Tulpenknop
  Spelen
  De puzzeltuin van Mr. Tulpenknop
  0 keer gespeeld

  De magische meneer Tulpenknop gaat vanmiddag een paar prachtige tuinen maken. Hij kan jouw hulp goed gebruiken in deze betoverende puzzel- en simulatiegame. Kan jij de paden tekenen, beslissen waar de bloemen moeten worden geplant en nog veel meer doen?

 • Vincy's lipverzorging
  Spelen
  Vincy's lipverzorging
  0 keer gespeeld

  O nee! Die arme Vincy heeft een infectie op haar lip! Kruip in de huid van haar dokter en help haar zo snel mogelijk in dit medische simulatiespel.

 • Stickman Hook
  Spelen
  Stickman Hook
  120 keer gespeeld

  Ga met deze stokjesman mee op een hoogvliegend avontuur! Kan jij hem veilig houden terwijl hij rondzwaait met behulp van zijn ontzettende gave haak?

 • Eliza's modeblog
  Spelen
  Eliza's modeblog
  13 keer gespeeld

  Eliza probeert een paar nieuwe ideeën voor haar blog te vinden. Doe met haar mee in deze online aankleed- en ontwerpgame en ontwerp voor haar volgers een aantal frisse nieuwe stijlen. Ze kan jouw modetips goed gebruiken!

 • Molly de reisfanaat verkleedt zich
  Spelen
  Molly de reisfanaat verkleedt zich
  12 keer gespeeld

  Molly is dol op reizen en haar volgende avontuur neem haar van New York helemaal naar Boedapest en ondertussen maakt ze een paar tussenstops! Kan jij haar helpen kiezen welke outfits ze moet meenemen in deze online aakleed- en shopgame? Molly moet zich aan haar budget houden terwijl ze bij haar favoriete boetiekje wat nieuwe kleding uitzoekt.

 • Verdedig het torenkoninkrijk
  Spelen
  Verdedig het torenkoninkrijk
  387 keer gespeeld

  Je toren wordt aangevallen! Gebruik snel je pijl en boog om alle barbaren af te schieten die maar wat graag je toren willen plunderen in deze 3D actiegame. Kan jij jouw toren verdedigen terwijl je de vijand met pijlen belaagt?

 • Tarot
  Spelen
  Tarot
  0 keer gespeeld
 • Belle's feestavond
  Spelen
  Belle's feestavond
  33 keer gespeeld

  Belle organiseert vanavond een feest, maar ze loopt erg achter op schema! Kan jij haar in deze online aankleed- en designgame helpen hom snel haar huis te versieren? Ook heeft ze jouw advies nodig bij het kiezen van de snacks en wat ze moet aantrekken!

 • Suikerspinwinkel
  Spelen
  Suikerspinwinkel
  17 keer gespeeld

  In deze online simulatiegame kan je een heleboel verschillende soorten suikerspinnen maken. Stap deze heerlijke winkel binnen en probeer allerlei smaken uit, zoals chocolade, limoen en framboos. Je kan de suikerspinnen zelfs omvormen tot sterren of hartjes.

 • Drie-op-een-rij in de bloesemtuin
  Spelen
  Drie-op-een-rij in de bloesemtuin
  52 keer gespeeld

  Betreed deze tuin voor een schattige en superleuke drie-op-een-rij puzzelgame. Kan jij al deze kleurrijke bloemen met elkaar verbinden? Probeer de arcademodus of de traditionele klassieke modus.

 • Fort Battleground Royale
  Spelen
  Fort Battleground Royale
  406 keer gespeeld

  De spanning blijft om te snijden in deze 3D multiplayer schietgame die erg op Fortnite lijkt. Ga met deze dappere commando's mee terwijl ze met een parachuut neerdalen in een gevaarlijke gevechtsarena. Kan jij ze helpen om wapens te verzamelen, munitie te vinden en al hun vijanden af te maken voordat ze vol gaten worden geschoten of worden opgeblazen?

 • Babysitter: dagopvang
  Spelen
  Babysitter: dagopvang
  12 keer gespeeld

  Het is weer een knotsgekke middag in deze dagopvang. Kan jij de babysitter in deze online simulatiegame snel even helpen om deze drie schattige hofhonden te verzorgen? Ze hebben allemaal een wasbeurt nodig want ze zijn vanmiddag erg vies geworden.

 • Adam en Eva 5: deel 1
  Spelen
  Adam en Eva 5: deel 1
  321 keer gespeeld

  Adam en Eva zijn twee holbewoners die op het punt staan om een spannend avontuur te gaan beleven. In deze grappige en uitdagende online game mag je met ze meegaan tijdens het eerste deel van hun reis. Kan jij ze onderweg helpen om de puzzels op te lossen en langs alle wegversperringen te komen?

 • Duivel-bubbelschieter
  Spelen
  Duivel-bubbelschieter
  162 keer gespeeld

  Kan jij al deze mysterieuze bubbels met elkaar combineren in deze duivels leuke bubbelschietgame? Grijp de magische ketel en verbind zo snel mogelijk met elkaar.

 • Tatoeagesalon
  Spelen
  Tatoeagesalon
  239 keer gespeeld

  Het begint aardig druk te worden in deze tatoeagewinkel. Kan jij in deze online simulatiegame het personeel te hulp schieten om voor de volgende groep klanten te zorgen? Je kan ze helpen bij het kiezen van een ontwerp en nog veel meer doen.

 • Prinsessen: uitmaakdrama
  Spelen
  Prinsessen: uitmaakdrama
  356 keer gespeeld

  Uitmaken gaat vaak gepaard met een heleboel drama, vooral als er prinsessen bij betrokken zijn! Kan jij de koninklijke dame in deze make-overgame helpen om over haar vorige vriendje heen te komen? Haar vriendinnen zijn vastbesloten om haar op te vrolijken met wat nieuwe kleding, make-up en nog veel meer!

 • Modetips met Ellie
  Spelen
  Modetips met Ellie
  339 keer gespeeld

  Overweeg jij om een nieuwe stijl te ontwerpen? Ellie kan je met haar modetips vast wel een handje helpen. Ga samen met haar op zoek naar te gekke kleding en make-up in deze online aankleed- en modegame. Bij elke stijl hoort een speciaal thema.

 • Prinsessen: elegant of casual
  Spelen
  Prinsessen: elegant of casual
  268 keer gespeeld

  Elegant of casual? Deze drie trendy prinsessen proberen die vraag te beantwoorden. Kan jij ze in deze grappige aankleedgame helpen beslissen of ze een paar elegante of meer casual outfits moeten aantrekken?

 • Neonweg
  Spelen
  Neonweg
  161 keer gespeeld

  Deze intense online game heeft een spannende uitdaging voor je in petto. De neonweg is een gevaarlijke plek. Kan jij dit wiel langs alle gevaarlijke obstakels en over de kuilen leiden?

 • Kleurringen
  Spelen
  Kleurringen
  116 keer gespeeld

  Hoeveel van deze kleurrijke ringen kan jij om de paaltjes hangen in deze uitdagende puzzelgame? Doe je best om er zoveel mogelijk in het raster te zetten.

 • Boze superhelden
  Spelen
  Boze superhelden
  311 keer gespeeld

  De boze robots zijn ten strijde getrokken en vallen nu de stad aan! Kapitein Knorretje en zijn dappere vrienden moeten ze dus gaan bestrijden in deze gekke en grappige actiegame. Gebruik het krachtige schild om door de versperringen te knallen terwijl ze de robots een lesje leren!

 • Prinsessen: kleurrijk leven
  Spelen
  Prinsessen: kleurrijk leven
  669 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze drie prinsessen om hun nieuwe klasgenoten te ontmoeten. In deze kleurrijke aankleedgame willen ze een goede eerste indruk maken. Kan jij ze helpen om wat gave kleding en te gekke make-up uit te kiezen?

 • Terug naar school
  Spelen
  Terug naar school
  524 keer gespeeld

  Veronica bezoekt vanmiddag haar oude school en ze denkt terug aan de tijd die ze daar als leerling heeft doorgebracht. In deze verborgen-objectengame mag je met haar meegaan op ontdekkingsreis terwijl ze naar voorwerpen uit haar verleden op zoek gaat.

 • IJsmaker
  Spelen
  IJsmaker
  549 keer gespeeld

  In deze online kookgame kan je een heleboel verschillende soorten heerlijk ijs maken. Probeer alle soorten siroop uit en meng er wat zalige stukjes fruit doorheen!

 • Swipex
  Spelen
  Swipex
  159 keer gespeeld

  Krijg jij alle punten op de juiste plek in deze grappige en uitdagende puzzelgame? In elk level heb je maar een paar zetten, dus je moet goed nadenken.

 • Prinsessen: mode-flashmob
  Spelen
  Prinsessen: mode-flashmob
  419 keer gespeeld

  Zelfs prinsessen zijn dol op flashmobs, vooral als er mode in voorkomt! In deze online aankleedgame moet je deze drie koninklijke dames helpen om wat prachtige en stijlvolle kleding uit te kiezen voordat ze zich klaarmaken voor een onvergetelijk en knotsgek avontuur.

 • Fortenbouwer & schietsimulator
  Spelen
  Fortenbouwer & schietsimulator
  692 keer gespeeld

  Sluit je aan bij deze android voor een reeks epic gevechten in deze futuristische schietgame. Kan jij hem helpen om forten te bouwen en zijn vijanden één voor één af te maken?

 • Make-over voor een ijsbaard
  Spelen
  Make-over voor een ijsbaard
  253 keer gespeeld

  Deze kerel heeft zijn baard laten uitgroeien en hij ziet er niet uit. Kan jij hem helpen om zijn gezichtshaar bij te knippen in deze make-overgame? Je kan zijn baard omtoveren in een gave snor of hem gewoon helemaal afscheren!

 • 1010!
  Spelen
  1010!
  690 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij deze unieke vormen in het raster blijven persen? Blijf doorgaan totdat je geen plek meer over hebt in deze uitdagende puzzelgame.

 • Extreem gevecht: pixel royale
  Spelen
  Extreem gevecht: pixel royale
  1063 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een epic gevecht in deze multiplayer schietgame. Je kan andere spelers van over de hele wereld uitdagen. Pas je character en je wapens aan voordat je de strijd aangaat.

 • Meiden lossen het op: Eliza's winterslee
  Spelen
  Meiden lossen het op: Eliza's winterslee
  388 keer gespeeld

  Eliza kan jouw hulp goed gebruiken in deze winterse online game. Haar slee zit vast in een magisch blok ijs. Erger nog, hij zinkt in het meer! Kan jij haar voordat het te laat is helpen om hem weer boven water te krijgen?

 • Superheld lookalike-wedstrijd
  Spelen
  Superheld lookalike-wedstrijd
  442 keer gespeeld

  Deze trendy meiden zijn allemaal vastbesloten om deze waanzinnige lookalike wedstrijd te winnen. Kan jij ze helpen om de stijl van hun favoriete superheld na te bootsen in deze online aankleedgame? Om te winnen moeten ze de perfecte make-up en precies het juiste kostuum uitkiezen.

 • 3D taxistad
  Spelen
  3D taxistad
  657 keer gespeeld

  Deze stad barst van de passagiers die staan te wachten om te worden opgepikt. Kan jij ze snel naar hun plaats van bestemming brengen in de 3D autorijgame? Kies een auto die je als taxi wil gebruiken voordat je op zoek gaat naar klanten. Maar waarschijnlijk moet je eerst een stop maken bij het tankstation.

 • Prinsessen: outfits kleuren
  Spelen
  Prinsessen: outfits kleuren
  792 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze trendy prinsessen om een paar nieuwe outfits te maken. In deze aankleed- en ontwerpgame gaan ze zich volledig op de kleuren concentreren. Kan jij ze helpen om een heleboel te gekke en kleurrijke stijlen te ontwerpen?