Nieuw

 • Feest op het dak
  Spelen
  Feest op het dak
  40 keer gespeeld

  Er is vanavond een groot concert, maar deze modieuze meiden gaan eerst naar een feest op een dak. Daar hebben ze natuurlijk wel een coole outfit voor nodig. Kun jij ze voordat het feest begint een handje helpen met hun kleren en accessoires in dit aankleed- en ontwerpspel?

 • Prinsessen: Oscars-ontwerp
  Spelen
  Prinsessen: Oscars-ontwerp
  28 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan dit jaar naar de Oscars! Ze zijn er nog nooit eerder geweest en ze willen er tip-top uitzien voordat ze naar Hollywood gaan. Help jij ze in dit prachtige aankleedspel om snel hun kapsels, jurken en nog veel meer dingen uit te kiezen?

 • Online 8-ballpool
  Spelen
  Online 8-ballpool
  0 keer gespeeld

  Kun jij tegen een stootje in deze multiplayer versie van 8-ballpool, het klassieke biljartspel? Neem het op tegen andere spelers van over de hele wereld terwijl je al je ballen in de pockets probeert te krijgen.

 • Superhero.io
  Spelen
  Superhero.io
  57 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij je staande in deze epic multiplayer actiegame? Doe mee met spelers van over de hele wereld en voer een burgeroorlog met een paar van de grootste superhelden ter wereld! Transformeer in een steeds krachtigere en machtigere held terwijl je krachtbolletjes verzamelt en je je vijanden te lijf gaat.

 • Schoonheidsmoeder: noodhulp
  Spelen
  Schoonheidsmoeder: noodhulp
  63 keer gespeeld

  Oh nee! Deze arme moeder heeft een vreselijk ongeluk gehad en is zojuist bij de eerste hulp aangekomen! Help jij om haar wonden te behandelen in dit medische simulatiespel? Je moet haar hartslag controleren, verband aanbrengen en nog veel meer dingen doen. Met jouw hulp komen zij en haar baby er vast weer bovenop.

 • Jewels Blitz 4
  Spelen
  Jewels Blitz 4
  18 keer gespeeld

  Ben jij klaar om samen met deze jungleprinses op avontuur te gaan in dit coole 3-op-een-rij-spel? Reis door haar koninkrijk, speel alle juwelen weg en gebruik de krachtige boosters om nog meer punten te behalen!

 • Magische zeemeermin: naar de kapper
  Spelen
  Magische zeemeermin: naar de kapper
  181 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin wil graag een nieuwe look! Kun jij haar helpen met haar kapsel in dit online make-overspel? Geef haar ook een nieuwe outfit en zorg dat ze er magisch uit komt te zien.

 • Mortar.io
  Spelen
  Mortar.io
  69 keer gespeeld

  Het gaat er wild aan toe in deze explosieve multiplayer actiegame. Neem het op tegen gamers van over de hele planeet en probeer ze in duizend stukken te knallen. Ontwijk hun mortiergranaten terwijl je met de jouwe op hun hoofden mikt!

 • Magikmon
  Spelen
  Magikmon
  123 keer gespeeld

  Ander gaat binnenkort studeren aan de Ogdoad school van de magie, een exclusieve academie voor heksen en tovenaars. Helaas maken overal een stel gevaarljike monsters, Magimons genaamd, de boel onveilig. Help hem, een pratende toverstok en nog een paar magische instrumenten in deze turn-based avonturengame. Kun jij ervoor zorgen dat Anders eerste week op de academie geen totale ramp is?

 • 2020 plus
  Spelen
  2020 plus
  128 keer gespeeld

  Kun jij in dit spannende puzzelspel een hoge score en een paar gave achievements halen? Probeer voor al deze stukjes met vreemde vormen een plekje op het bord te vinden. Krijg jij ze er allemaal op?

 • Prinsessen: universiteitsroddel
  Spelen
  Prinsessen: universiteitsroddel
  220 keer gespeeld

  Het gerucht gaat dat een van deze prinsessen het meest modieuze meisje van de universiteit is. Kun jij bepalen welke prinses dat is in dit online aankleed- en ontwerpspel? Kies hun outfit, make-up en accessoires en zorg dat ze er fantastisch uitzien!

 • Kleurboek: schattige eenhoorn
  Spelen
  Kleurboek: schattige eenhoorn
  357 keer gespeeld

  Dit kleurboek staat vol superschattige eenhoorns. Hoe ga jij ze versieren in dit online kleurspel? Kies uit de talloze kleuren en laat je verbeelding de vrije loop!

 • Super Buddy Kick
  Spelen
  Super Buddy Kick
  2625 keer gespeeld

  Dit is pas iemand die je flink tegen zijn schenen kan schoppen! Deze pop blijft jouw vriend, zelfs nadat je hem met granaten, schoppen en nog veel meer hebt bestookt in deze doldwaze actiegame. Elke keer dat je hem raakt verdien je muntjes voor upgrades en betere wapens, zoals pistolen en machinegeweren!

 • Hidden Objects: Super Thief
  Spelen
  Hidden Objects: Super Thief
  343 keer gespeeld

  De vernuftige dievegge in dit verborgen-voorwerpenspel probeert de beste jatter van de stad te worden. Help jij haar te bewijzen hoe goed ze is door een reeks gedurfde inbraken te plannen? Verhoog haar reputatiepunten terwijl ze in een aantal huizen, museums en op andere plekken op zoek gaat naar een paar bijzondere en waardevolle dingen om te stelen.

 • Fantasiediertje: spreukenfabriek
  Spelen
  Fantasiediertje: spreukenfabriek
  219 keer gespeeld

  Dit meisje gebruikt haar magische krachten om allerlei sprookjesachtige, exotische dieren te creëren. Ontdek wat er gebeurt als ze verschillende ingrediënten zoals aardbeien, rubberen eendjes en chocoladekoekjes combineert met een betoverd ei. Ze kan twaalf verschillende dieren maken in dit grappige online spel.

 • Love Balls 2
  Spelen
  Love Balls 2
  6823 keer gespeeld

  De verliefde ballen zijn weer bezig! Kun jij ze naar elkaar toe leiden in dit romantische puzzelspel? Let op: het is moeilijker dan je denkt!

 • Adam and Eve 6
  Spelen
  Adam and Eve 6
  591 keer gespeeld

  Eva is spoorloos verdwenen! Tijd voor Adam om haar te redden in dit wilde point-and-click avonturenspel. Kun jij de heldhaftige holbewoner helpen terwijl hij naar haar op zoek gaat? Er staat een spannend avontuur voor de boeg!

 • Echte straatrace
  Spelen
  Echte straatrace
  1280 keer gespeeld

  Je kunt uit verschillende speltypen kiezen in dit realistische 3D-racespel. Kijk of jij als eerste de finish kunt bereiken tijdens een spannende straatrace of daag je tegenstanders uit tijdens een gevaarlijke competitie. Vergeet ook niet om de coole upgrades en klassieke auto's uit te proberen!

 • Legpuzzel: grappige monsters
  Spelen
  Legpuzzel: grappige monsters
  172 keer gespeeld

  Zet je schrap om kennis te maken met een paar maffe monsters! Maar maak je geen zorgen, want ze zijn erg aardig. Kun jij ze weer terug in elkaar zetten in dit grappige online puzzelspel? Daarvoor moet je hun verschillende onderdelen aan elkaar vastmaken. De drie verschillende spelmodussen zullen jouw legpuzzeltalenten flink op de proef stellen.

 • Lady Bug and Friends Maker
  Spelen
  Lady Bug and Friends Maker
  1185 keer gespeeld

  Lieveheersbeestje is een beroemde superheldin die in de straten van Parijs de criminaliteit en schurken te lijf gaat. Maar daardoor heeft ze nauwelijks tijd voor mode! Help jij haar en haar vriendinnen in dit aankleed- en ontwerpspel om een paar gave nieuwe stijlen te ontwerpen? Ze kunnen wel een paar outifts gebruiken die net zo gaaf en opwindend zijn als zijzelf!

 • Prinsessen: zomerselfie
  Spelen
  Prinsessen: zomerselfie
  507 keer gespeeld

  Het is hartstikke gaaf om op je favoriete socialmedia-app een paar zomerselfies te plaatsen. In dit online ontwerp- en simulatiespel gaan deze drie prinsessen er een paar maken. Help jij ze om een paar perfecte zomerstijlen te creëren voordat het tijd is om de foto's te maken? Ze moeten ook de juiste outfits, make-up en locaties uitkiezen.

 • Dino Transport
  Spelen
  Dino Transport
  719 keer gespeeld

  Als je dacht dat normale goederen transporteren moeilijk was, probeer dan maar eens te rijden met deze hongerige dinosaurussen in je lader! Dit 3D autorijspel heeft drie verschillende en intense spelmodussen die je vaardigheden tot het uiterste zullen testen. Breng jij de tyrannosaurus rex en zijn prehistorische maten terug naar de dierentuin voordat de tijd op is?

 • Mermaid Barista: Latte Art
  Spelen
  Mermaid Barista: Latte Art
  386 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin went nog aan haar nieuwe leven op het land. Ze heeft net een nieuw baantje als barista in een koffiezaak. Help jij haar om al haar klanten te serveren in dit bedrijfssimulatiespel? Ze moet caffè americano's en latte's voorbereiden en kiezen welke versieringen ze in de schuim doet. Met de blaadjes, poesjes, beertjes en nog veel meer kan ze er een waar kunstwerk van maken!

 • Emoji Mood Makeover
  Spelen
  Emoji Mood Makeover
  632 keer gespeeld

  Deze trendy meid en haar vriendinnnen gaan een paar gave nieuwe stijlen gebaseerd op hun favoriete emojis ontwerpen. Maar wat voor soort kleding, kapsels en schoenen passen het beste bij hun humeur? Help ze om de perfecte matches te creëren in dit online aankleed- en ontwerpspel.

 • Missverkiezing met prinsessen
  Spelen
  Missverkiezing met prinsessen
  635 keer gespeeld

  Welke van de deze drie stijlvolle prinsessen wint dit jaar de missverkiezing in hun koninkrijk? Dat hangt helemaal af van jouw modetalenten in deze fantastische aankleedgame. Help ze om de juiste kapsels, outfits en accessoires uit te kiezen voordat ze het podium onveilig maken.

 • Gummieblokken: evolutie
  Spelen
  Gummieblokken: evolutie
  256 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het uit in dit plakkerige puzzelspel? Blijf de gummieblokken op het bord stapelen totdat er geen millimeter meer over is. Gelukkig kun je onderweg bommen verzamelen om wat extra ruimte te maken!

 • Train Driver Simulator
  Spelen
  Train Driver Simulator
  1420 keer gespeeld

  Heb je ooit al eens een trein willen besturen? In dit 3D rijsimulatiespel is het mogelijk. Neem plaats in de locomotief en ontdek of je de stress van een rit over de rails aankunt. Hou je snelheid in de gaten terwijl je van spoor wisselt, botsingen met andere treinen vermijdt en nog veel meer obstakels overkomt. Kun jij je trein heelhuids naar het volgende station brengen?

 • Extreme monstertruck
  Spelen
  Extreme monstertruck
  516 keer gespeeld

  In dit 3D racespel staan vijf verschillende supervette monstertrucks op je te wachten om mee rond te rijden. Spring achter stuur en scheur door de woestijn en een bos vol hellingen, heuvels en een paar andere compleet gestoorde en extreme obstakels. De tientallen parcours op beide terreinen testen je virtuele rijvaardigheden tot het uiterste.

 • IJsjes eten op het verjaardagsfeestje
  Spelen
  IJsjes eten op het verjaardagsfeestje
  475 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor de trendy meid van deze aankleedgame om haar verjaardag te vieren. Kies jij een paar te gekke outfits uit voor haar en haar vriendinnen? Ze zijn van plan om de hele middag overheerlijke ijsjes op te smikkelen. Jij mag kiezen welke smaak ze als eerste uitproberen.

 • Straateten: meesterchef
  Spelen
  Straateten: meesterchef
  530 keer gespeeld

  De meesterchef heeft besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij wil erachter komen of hij een succesvolle eetkar kan managen. Help jij hem in dit tijdmanagement- en bedrijfssimulatiespel om zijn dagelijkse doelen te halen en genoeg centjes te verdienen? Hij moet zo snel mogelijk de maaltijden voor zijn hongerige klanten voorbereiden!

 • Rocket Soccar
  Spelen
  Rocket Soccar
  1260 keer gespeeld

  Je hebt vast weleens voetbal gespeeld, maar wat dacht je van voetkar? Neem de controle over deze raketaangedreven robotvoertuigen terwijl ze het veld opscheuren en tientallen goals proberen te scoren. Leid jou team naar de overwinning terwijl je het tegen andere spelers van over de hele wereld opneemt in dit spannende multiplayer sportspel.

 • OXXO
  Spelen
  OXXO
  189 keer gespeeld

  Krijg jij dit 3D puzzelspel onder de knie? Je moet de tegels naar de juiste plek schuiven. Het doel om de tegels en de lijnen met dezelfde kleuren te verbinden. Probeer maar eens alle lastige levels van dit spel te voltooien.

 • Sniper Clash 3D
  Spelen
  Sniper Clash 3D
  769 keer gespeeld

  In dit multiplayer schietspel gebruik je snipergeweren en zelfs bazooka's om je vijanden af te maken. Ga de strijd aan en daag spelers van over de hele wereld uit. Blijf jij in elke spannende deathmatch in leven totdat de tijd op is?

 • Princesses: K-Pop Fans
  Spelen
  Princesses: K-Pop Fans
  675 keer gespeeld

  K-pop is een van de gaafste soorten popmuziek die er bestaat! Daarom krijgen deze vier prinsessen geen genoeg van hun lievelingsgroepen. Een van die groepen is net uit Korea aangekomen voor een tournee in het koninkrijk en de prinsessen hebben kaartjes voor het eerste concert. Help jij ze in deze aankleedgame om een paar te gekke outfits uit te kiezen voor een onvergetelijke avond?

 • Blocky Snakes io
  Spelen
  Blocky Snakes io
  466 keer gespeeld

  Hoe lang wordt jouw slang in deze 3D multiplayer online game? Je moet kilo's gloeiende stipjes opeten om het allersterkste reptiel te worden. Als je niet zo van slangen houdt, kan je ook een metrotrein, een groep athleten en nog veel meer dingen besturen!

 • Jammie juwelen
  Spelen
  Jammie juwelen
  562 keer gespeeld

  Hoe snel verbind jij al het sappige fruit en zoete snoep in dit vlotte drie-op-een-rij puzzelspel? Er staan je allerlei bessen, gummies en nog veel meer lekkere dingen te wachten om door jou verbonden te worden. Met de te gekke power-ups die je onderweg tegenkomt laat je ze nog sneller van het speelbord verdwijnen.