Nieuw

 • Baby Abby: plezierige ontwerpdag
  Spelen
  Baby Abby: plezierige ontwerpdag
  0 keer gespeeld

  Abby geniet met haar nieuwste ontwerpprojecten van een plezierige middag. Kun jij haar helpen terwijl ze aan een paar nieuwe ontwerpen voor haar outfits, rugtas en nog veel meert werkt?

 • Strandspa-salon
  Spelen
  Strandspa-salon
  0 keer gespeeld

  Deze fashionista is net bij een exclusief vakantieverblijf aan de kust aangekomen. Kun jij haar helpen om lekker te ontspannen in de luxe spa van deze online simulatiegame? Ze wil graag genieten van het bubbelbad, een pedicure en nog veel meer.

 • Titania: feeënkoningin
  Spelen
  Titania: feeënkoningin
  0 keer gespeeld

  Welkom in Titania's koninkrijk, een betoverd land waar allerlei mysterieuze en magische wezens wonen. Zelfs op een vreemde en spannende plek als deze wil Titania er op en top uitzien. Help jij haar in deze make-overgame om een nieuwe magische stijl te ontwerpen met wat gave make-up en jurkjes?

 • Alligator-kleurboek
  Spelen
  Alligator-kleurboek
  23 keer gespeeld

  Hoe versier jij al deze supergave alligators? Laat in dit online inkleurspel je fantasie de vrije loop terwijl je een paar gloednieuwe vette looks voor hen ontwerpt. Er zijn wel vier verschillende tekeningen die je mag inkleuren.

 • De zomer vieren
  Spelen
  De zomer vieren
  146 keer gespeeld

  De zomer is eindelijk aangebroken en het is tijd voor een feestje. Het enige dat deze trendy meiden nog moeten doen is beslissen wat ze zullen aantrekken. Help ze in dit aankleed- en ontwerpspel om wat gave kleding uit te zoeken en een onvergetelijke dag te beleven.

 • Legpuzzel met boerderijdieren
  Spelen
  Legpuzzel met boerderijdieren
  0 keer gespeeld

  Hoe snel zet jij alle gave afbeeldingen van dieren in elkaar in dit online puzzelspel? Je moet koeien, geiten en allerlei andere boerderijdieren leggen.

 • KOGAMA: Sky Land
  Spelen
  KOGAMA: Sky Land
  1151 keer gespeeld

  Verken een koninkrijk, hoog in de lucht, in deze versie van het populaire wereldbouw-spel. Spring over grote gaten, ontdek wat er om elke hoek schuilt en zwerf de wereld door samen met andere spelers uit de hele wereld.

 • Stom sterven 3: wereldtournee
  Spelen
  Stom sterven 3: wereldtournee
  0 keer gespeeld

  Deze onhandige wezentjes gaan een reis om de wereld maken. Helaas is de kans groot dat ze het niet overleven. Kun jij voorkomen dat ze gewond raken in dit gekke actiespel? Bescherm ze tijdens het vliegen, het surfen op het zand bij de Egyptische piramiden en nog veel meer!

 • Annie's winkel met handgemaakte snoepjes
  Spelen
  Annie's winkel met handgemaakte snoepjes
  100 keer gespeeld

  Er staat altijd iets lekkers op het menu van Annie's winkel, maar wat moet ze vandaag toch maken? Cakes, taarten of een heleboel heerlijke muffins? Help haar om het te beslissen in deze cook- en bedrijfssimulatiegame, want haar eerste klant staat bijna voor de deur!

 • Loli de rockstermaker
  Spelen
  Loli de rockstermaker
  67 keer gespeeld

  In deze aankleed- en ontwerpgame kun je samen met Loli en al haar vriendinnen jouw eigen rockster ontwerpen. Kies de haarkleur, de outfit en nog veel meer!

 • Rosie's modeweek
  Spelen
  Rosie's modeweek
  300 keer gespeeld

  Wat is het geheim van Rosie's meesterlijke modetalenten? Ze draagt graag tientallen verschillende soorten outfits. In dit online aankleed- en ontwerpspel mag jij haar helpen om een voor elke dag van de week andere outfit te creëren.

 • Avonturenrijders bergop
  Spelen
  Avonturenrijders bergop
  63 keer gespeeld

  Op de tropische eilanden van deze racegame staat je een reeks epic avonturen en wedstrijden te wachten. Spring in een van deze knotsgekke voertuigen en ga direct naar de startlijn. Je volgende race gaat bijna van start!

 • Indische 3D trucksimulator
  Spelen
  Indische 3D trucksimulator
  0 keer gespeeld

  In deze realistische 3D autorijsimulator staan je tientallen uitdagende levels en missies te wachten. Kan jij je goederen veilig transporteren terwijl je het platteland van India doorkruist? Spring achter het stuur van deze enorme vrachtwagens en probeer voordat de tijd op is elke losplek te bereiken.

 • Uitdaging op de legpuzzelplaneet
  Spelen
  Uitdaging op de legpuzzelplaneet
  0 keer gespeeld

  In dit online spel ontdek je een heel universum aan puzzels. Probeer alle legpuzzels met allerlei verschillende planeten uit. Verhoog de moeilijkheidsgraad als je naar een echte uitdaging op zoek bent.

 • Legpuzzels met dino's
  Spelen
  Legpuzzels met dino's
  111 keer gespeeld

  In deze online legpuzzelgame kun je negen te gekke plaatjes van dinosaurussen in elkaar zetten. Kun jij de Tyrannosaurus rex en al zijn dinovrienden samenstellen? Verander de instellingen en bepaal of je maar zestien of wel honderd stukken moet leggen!

 • Nova Defender
  Spelen
  Nova Defender
  0 keer gespeeld

  Een leger aliens is erop uit om deze futuristische metropool aan puin te schieten. Laat jij dat zomaar gebeuren? Natuurlijk niet! Duik in deze realtime strategiegame en laat zien wie de baas is in elk knallend actielevel. Tussen twee levels kun je je verdediging en soldaten upgraden met raketwerpers, lasergeweren en nog veel meer!

 • Gestippelde meid: tongendokter
  Spelen
  Gestippelde meid: tongendokter
  166 keer gespeeld

  Er is de laatste tijd iets heel erg vreemds aan de hand met de tong van de gestippelde meid. De beroemde superheldin heeft misschien wel een of andere infectie! Kun jij haar in deze medische simulatiegame snel onderzoeken terwijl ze een bezoekje aan de dokter brengt?

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  13 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Dierentrends: socialmedia-avontuur
  Spelen
  Dierentrends: socialmedia-avontuur
  331 keer gespeeld

  Deze twee ontwerpers hebben elkaar uitgedaagd om fantastische outfits te bedenken die hun lievelingsdieren in het zonnetje zetten. Kan jij ze helpen om een paar waanzinnige stijlen te ontwerpen in deze online aankleed- en ontwerpgame? Ze willen graag hun volgers imponeren op hun favoriete socialmedia-app!

 • Vrije trap op straat 3D
  Spelen
  Vrije trap op straat 3D
  939 keer gespeeld

  Hoeveel vrije trappen kan jij succesvol nemen in deze 3D sportgame? Ga meteen naar het stuk asfalt waar een menigte zich al heeft verzameld om je aan te moedigen. Het zijn allemaal enorme voetbalfans en ze hopen dat je de bal keer op keer in het doel zal jagen.

 • Fotoquiz met dieren
  Spelen
  Fotoquiz met dieren
  111 keer gespeeld

  Kun jij bepalen welke dieren er op al deze foto's staan? In het begin is het makkelijk, maar bij elk nieuw level wordt het iets moeilijker in deze woordenpuzzel en quizgame.

 • Color Circles
  Spelen
  Color Circles
  0 keer gespeeld

  Hoeveel van deze kleurrijke stippen kun jij de draaiende cirkel insturen? Om ze op de juiste plek te in het midden van de cirkel te krijgen heb je perfecte timing nodig. Laat zien dat je messcherpe reflexen hebt met dit intense actiespel.

 • Knallende knikkers
  Spelen
  Knallende knikkers
  13 keer gespeeld

  Je kunt je lol niet op terwijl je de strijd aangaat in een koninkrijk vol spanning en avontuur. Kun jij voorkomen dat de knikkers de poort bereiken in elk knallend level dat je te wachten staat in deze drie-op-een-rij puzzelgame?

 • Clash of Tanks
  Spelen
  Clash of Tanks
  581 keer gespeeld

  Welke kant is dominant in deze realtime strategygame? En misschien nog wel belangrijker: hoeveel tanks komen op de schroothoop terecht? Zet je oorlogstuig op strategische plekken en probeer de basis van je vijand te vernietigen.

 • Cricketheld
  Spelen
  Cricketheld
  0 keer gespeeld

  Heb jij het in je om in deze sportgame een held voor je team en je fans te worden? Pak een cricketbat en ontdek zelf of je de toeschouwers van dit cricketveld kunt imponeren.

 • Ellie: luxe leventje
  Spelen
  Ellie: luxe leventje
  354 keer gespeeld

  In deze aankleed- en ontwerpgame wordt Ellie omringd door luxe en mode. Help haar om een heleboel gave outfits te ontwerpen en haar dagelijkse routine te verbeteren.

 • Prinsessen: bestrooide donuts
  Spelen
  Prinsessen: bestrooide donuts
  30 keer gespeeld

  Deze prinsessen houden wel van een donut met kleurrijke bestrooiing! Daarom hebben ze een paar superleuke stijlen ontworpen die erdoor zijn geïnspireerd. Help jij deze stijlvolle koninklijke meiden om een paar zalige en trendy outfits te creëren?

 • Ball Surfer 3D
  Spelen
  Ball Surfer 3D
  16559 keer gespeeld

  Dit balletje blijft maar rollen in dit 3D-actiespel. Kun jij ervoor zorgen dat hij niet valt? Stel je reactievermogen op de proef, verzamel de diamanten en kijk hoe ver je kunt komen.

 • Totemvernietiger redux
  Spelen
  Totemvernietiger redux
  52 keer gespeeld

  Kan jij al deze betoverde totems in veiligheid houden in deze actiegame met zwaartekracht? Ze staan allemaal op een stenen platform. Verwijder voorzichtig de houten blokken onder de totems terwijl je probeert te voorkomen dat ze op de grond vallen.

 • Zoek de verschillende: lieve baby's
  Spelen
  Zoek de verschillende: lieve baby's
  334 keer gespeeld

  Deze schattige baby's zijn allemaal hetzelfde ... of niet? Probeer de verschillen te vinden in deze grappige en uitdagende puzzelgame.

 • Love Balls
  Spelen
  Love Balls
  3075 keer gespeeld

  Deze twee magische ballen zijn stapelverliefd op elkaar. Gebruik al je tekenvaardigheden om ze naar elkaar toe te laten rollen in dit leuke puzzelspel.

 • Pastelmeiden
  Spelen
  Pastelmeiden
  196 keer gespeeld

  Pastelkleuren zijn nu helemaal in! Doe mee met deze drie meiden en creëer een paar waanzinnig gave stijlen in deze online aankleedgame. Ze gaan wat te gekke make-up, outfits en nog veel meer uitproberen!

 • Hex-explosie
  Spelen
  Hex-explosie
  241 keer gespeeld

  Deze genummerde zeshoeken zakken langzaam richting je kanon. Kun jij ze vernietigen voordat ze het kanon raken in dit uitdagende actiespel? Probeer op het juiste moment te schieten om er zoveel mogelijk te raken.

 • Jaclyn: maand van de beste stijl
  Spelen
  Jaclyn: maand van de beste stijl
  604 keer gespeeld

  Jaclyn weet praktisch alles over mode. Doe met haar mee in deze aankleedgame en ontwerp een verzameling stijlen waarmee je de hele maand doorkomt. Help haar dus om een heleboel te gekke outfits en nog veel meer te creëren!

 • Prinses: wandelen in stijl
  Spelen
  Prinses: wandelen in stijl
  341 keer gespeeld

  De koninklijke meiden van deze aankleedgame bereiden zich voor op een onvergetelijke reis, want ze gaan een epic wandeling maken. Help jij ze om wat gave outfits uit te kiezen die voldoende trendy en sterk zijn voor de ruige paden?

 • Middeleeuwse strijd
  Spelen
  Middeleeuwse strijd
  212 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een koninklijke knokpartij! Terwijl je op een gevaarlijke quest was, zijn indringers je koninkrijk binnengevallen. Kun jij het in deze epic puzzelgame weer terugwinnen, gebouw voor gebouw? Combineer de tegels terwijl je alle gebouwen verovert, van de kleine huisjes van je bewoners tot je eigen voormalige kasteel!