Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Over Onze Match 3 Spelletjes

Match 3 spelletjes zijn al tientallen jaren een favoriet onder vele spelers. Deze gewiekste en uitdagende spelletjes zijn erg verslavend. Het doel is eenvoudig. Je hoeft alleen maar identieke objecten bij elkaar te zoeken en in rijen van drie of meer te plaatsen. Veel van deze spelletjes bieden echter extra functies, zoals tijdslimieten en boosters, waardoor ze nog leuker en uniek worden. Voor je het weet speel je puzzelspelletjes urenlang aan één stuk!

Wat zijn de populairste Match 3 Spelletjes?

 1. Bubble Shooter Classic
 2. Blokkenkampioen
 3. 1001 Arabian Nights
 4. Jewels Blitz 5
 5. Harvest Honors Classic
 6. Patronen zoeken
 7. Candy Riddles: Free Match 3 Puzzle
 8. Jewel Shuffle
 9. Garden Bloom
 10. Tropical Merge

Wat zijn de beste Match 3 Spelletjes op mobiel?

 1. Bubble Shooter Classic
 2. 1001 Arabian Nights
 3. Jewels Blitz 5
 4. Tropical Merge
 5. Blokkenkampioen

Wat zijn de nieuwste Match 3 Spelletjes?

 1. Tile Match Puzzle
 2. Forgotten Treasure 2: Match 3
 3. Happy Match
 4. Garden Bloom
 5. Candy Rain 6

Bij sommige spelletjes ga je zelfs op spannende avonturen. Verken magische koninkrijken en tropische paradijzen terwijl je alle voorwerpen, etenswaren en meer probeert te combineren in deze gratis online spelletjes. Wil je een soortgelijk spelletjes spelen? Stel je vaardigheden dan op de proef met onze geweldige verzameling verborgenvoorwerpspelletjes.