Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Garden Tales

Het is weer een drukke dag in Garden Tales. Werk samen met een groep vrolijke kabouters in dit magische online spelletje.

Ze zullen de middag doorbrengen met het opruimen van tuinen in hun betoverende koninkrijk. Help ze een handje in dit klassieke drie-op-een-rijspelletje. Ze kunnen je hulp goed gebruiken terwijl ze fruit, bloemen en meer bij elkaar zoeken. Er zijn ook een heleboel nuttige boosters die je kunt gebruiken!

Hoe speel je Garden Tales?

Sluit je aan bij een groep kabouters terwijl ze de handen uit de mouwen steken om tuinen te onderhouden in dit puzzelspelletje. Plaats identieke items in groepjes van drie of meer om ze van het bord te verwijderen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN SLEEP om de items naar verschillende plekken op het bord te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar leuke en uitdagende online spelletjes om uit te proberen!

  1. Block Champ
  2. Mergest Kingdom
  3. Mahjong Connect: Deluxe
  4. Jelly Madness 2

Wie is de maker?

Garden Tales is gemaakt door Softgames.