Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Medical Staff: Jigsaw Puzzle

Zelfs artsen en verpleegkundigen houden van puzzels! Er zijn er een paar die ze waarschijnlijk dolgraag uit zouden willen proberen in Medical Staff: Jigsaw Puzzle.

Op elke puzzel staat een toegewijde medische professional in dit doktersspelletje. Je kunt foto's van chirurgen, artsen en hun collega's in elkaar zetten terwijl ze hun patiënten verzorgen op de eerste hulp, in ziekenhuizen en klinieken. Je kunt kiezen uit zes verschillende puzzels die behoorlijk lastig zijn. Hoelang doe jij erover om ze allemaal te voltooien?

Als je graag legpuzzels speelt, probeer dan ook eens Jigsaw Puzzle: Cute Puppies en Jigsaw Puzzles: Cats.

Speluitleg

Medical Staff: Jigsaw Puzzle heeft vier verschillende moeilijkheidsniveaus. Je kunt 16, 36, 64 of zelfs 100 stukjes in dit legpuzzelspelletje gebruiken. Weet jij de juiste plek van elk stukje te vinden?

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de juiste plek van elk puzzelstukje te zoeken.
  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN LAAT LOS om ze op de tafel te leggen.