Legpuzzelspellen

 • Puzzels deluxe
  Spelen
  Puzzels deluxe
  59597 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige puzzels voltooien? Kies een afbeelding, selecteer het aantal puzzelstukjes en ga aan de slag!

 • Legpuzzel: schattige getekende beertjes
  Spelen
  Legpuzzel: schattige getekende beertjes
  469 keer gespeeld

  Deze superschattige beertjes kunnen zich nauwelijks inhouden. In dit grappige en knuffelachtige legpuzzelspel kunnen ze nauwelijks wachten totdat je al hun puzzels hebt gelegd. Probeer de drie verschillende spelmodussen uit: speel eerst de gemakkelijke en daarna de gemiddelde of moeilijke modus!

 • Landschapspuzzels
  Spelen
  Landschapspuzzels
  62016 keer gespeeld

  Prachtige legpuzzels met landschappen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Betoverend!

 • Jigsaw Puzzle: Cute Puppies
  Spelen
  Jigsaw Puzzle: Cute Puppies
  1887 keer gespeeld

  Dit online legpuzzelspel barst van de puppy's. Hoe snel kun jij ze in elkaar zetten? Er zijn zes verschillende puzzels die je kunt uitproberen. Ook beslis je hoeveel stukjes je wilt gebruiken. Probeer maar eens met 16, 36 of zelfs 100 stukjes te spelen!

 • Dagelijkse legpuzzel
  Spelen
  Dagelijkse legpuzzel
  13665 keer gespeeld

  In deze online tafelgame kan je elke dag een nieuwe legpuzzel uitproberen. Leg grappige en uitdagende puzzels met foto's van puppy's, poesjes en nog veel meer!

 • Wild Animals Jigsaw Puzzle
  Spelen
  Wild Animals Jigsaw Puzzle
  587 keer gespeeld

  In dit grappige legpuzzelspel speel je met 25, 49 of zelfs 100 stukjes. Probeer zo snel mogelijk de leeuwen, olifanten, nijlpaarden en nog veel meer in elkaar te zetten!

 • Katten- en hondenpuzzel
  Spelen
  Katten- en hondenpuzzel
  14981 keer gespeeld

  Ga aan de slag met deze schattige katten- en hondenpuzzels voor eindeloos puzzelplezier!

 • Legpuzzels: katten
  Spelen
  Legpuzzels: katten
  1339 keer gespeeld

  Kan jij al deze foto's van schattige honden en katten terug in elkaar zetten? Deze online game heeft twaalf uitdagende legpuzzels voor je in petto.

 • Legpuzzel: getekende katten
  Spelen
  Legpuzzel: getekende katten
  1822 keer gespeeld

  Kun jij alle tekeningen van deze schattige katten weer terug in elkaar zetten? Er staan je wel twaalf puzzels te wachten in dit online legpuzzelspel!

 • Schattige plaatjes vinden
  Spelen
  Schattige plaatjes vinden
  2913 keer gespeeld

  Dit schattige geheugenspel is perfect voor jonge en oudere spelers. Hoe snel kun jij de identieke plaatjes vinden? Probeer alle speltypen te voltooien en vergeet niet om een vriend of vriendin uit te nodigen in de modus voor twee spelers!

 • Klassieke puzzel
  Spelen
  Klassieke puzzel
  9894 keer gespeeld

  Er gaat niets boven een ouderwets leuke puzzel. Relax samen met andere spelers en laat je meevoeren in dit leuke online spel. Er zijn drie verschillende moeilijkheidsniveaus, voor zowel nieuwe als ervaren spelers.

 • Legpuzzel: wilde dieren
  Spelen
  Legpuzzel: wilde dieren
  499 keer gespeeld

  Deze wilde dieren weten wel hoe ze zich moeten vermaken! Hoe snel zet jij de legpuzzels in elkaar waar ze met hun superschattige baby's op staan? Er zijn drie verschillende spelmodussen die je puzzelvaardigheden tot het uiterste zullen testen. Zet dus nu alle afbeeldingen van leeuwen, nijlpaarden en allerlei andere dieren in elkaar!

 • Legpuzzels met dino's
  Spelen
  Legpuzzels met dino's
  713 keer gespeeld

  In deze online legpuzzelgame kun je negen te gekke plaatjes van dinosaurussen in elkaar zetten. Kun jij de Tyrannosaurus rex en al zijn dinovrienden samenstellen? Verander de instellingen en bepaal of je maar zestien of wel honderd stukken moet leggen!

 • Puzzel deluxe
  Spelen
  Puzzel deluxe
  9398 keer gespeeld

  Kun jij deze uitdagende puzzels met prachtige foto's van wolven en andere wilde dieren allemaal oplossen? Kies het aantal puzzelstukjes en ga aan de slag in dit online spel.

 • Daily Jigsaw
  Spelen
  Daily Jigsaw
  151811 keer gespeeld

  Vind je legpuzzels ook zo leuk? Dan ben je hier elke dag aan het juiste adres!

 • Stadpuzzels
  Spelen
  Stadpuzzels
  50659 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een uitdaging? Ontdek dan hoe snel je deze beroemde steden weer heel kunt maken in dit leuke puzzelspel. Je kunt zelfs kiezen uit hoeveel stukjes je puzzel bestaat.

 • De dagelijkse legpuzzel
  Spelen
  De dagelijkse legpuzzel
  16869 keer gespeeld

  In deze online tafelgame kan je elke dag een nieuw legpuzzel uitproberen. Je kan puzzels van eten, mensen, dieren en nog veel meer leggen! Ook zijn er verschillende moeilijkheidsgraden die je vaardigheden op de proef zullen stellen.

 • Daily Jigsaw Puzzle
  Spelen
  Daily Jigsaw Puzzle
  94734 keer gespeeld

  Elke dag een nieuwe puzzel! Speel voor de dagelijkse highscore of gewoon voor de lol.

 • Cartoon Rabbit Jigsaw Puzzles
  Spelen
  Cartoon Rabbit Jigsaw Puzzles
  120 keer gespeeld

  Dit online legpuzzelspel barst van de schattige konijntjes! Kun jij ze snel weer in elkaar zetten? Er zijn verschillende spelmodussen om je puzzeltalenten mee te testen.

 • Legpuzzel: zomer
  Spelen
  Legpuzzel: zomer
  8418 keer gespeeld

  Zelfs als het buiten niet zo lekker weer is, kan je deze zomer nog steeds veel plezier beleven met deze puzzelgame. Geniet van prachtige fotos' van bloemen, zonsondergangen en meer terwijl je elk stuk op zijn plek legt.

 • Jigsaw Puzzle: Cute Cartoon Puppies
  Spelen
  Jigsaw Puzzle: Cute Cartoon Puppies
  120 keer gespeeld

  Dit online puzzelspel barst van de schattige getekende puppy's. Zet afbeeldingen van chihuahua's, beagles en andere supergave hondjes terug in elkaar. Ontdek zelf hoe snel je alle legpuzzels terug in elkaar kunt zetten.

 • Dagelijkse kruiswoordpuzzel
  Spelen
  Dagelijkse kruiswoordpuzzel
  341 keer gespeeld

  In dit uitdagende online spel staat je elke dag een nieuwe kruiswoordpuzzel te wachten. Kun jij de lege hokjes invullen terwijl je het juiste antwoord op alle vragen probeert te geven?

 • Prachtige legpuzzels
  Spelen
  Prachtige legpuzzels
  20680 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige legpuzzels weer in elkaar zetten in dit online spel? Elke puzzel bestaat uit een majestueuze natuurfoto. Heb je zin in een uitdaging? Kies dan de grootste puzzel met de meeste puzzelstukjes.

 • Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  Spelen
  Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  1515 keer gespeeld

  Dit supergrappige puzzelspel heeft een heleboel plezier voor je in petto. Zet grappige afbeeldingen in elkaar van een pinguin op een skibaan, een schildpad in de speeltuin en zelfs een krokodil die met haar laatste naaiproject bezig is. Hoe snel zet jij elke legpuzzel terug in elkaar?

 • Epic legpuzzel
  Spelen
  Epic legpuzzel
  3816 keer gespeeld

  Kan jij al deze schitterende legpuzzels in elkaar zetten? Ze bestaan uit klassieke Europese bestemmingen, katten die in de zon liggen en nog veel meer. De verschillende moeilijkheidsgraden zijn perfect voor beginnende en gevorderde spelers!

 • Panelore
  Spelen
  Panelore
  5020 keer gespeeld

  Kun jij alle kleurrijke blokken bijhouden in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Als ze de bovenkant van het scherm bereiken, is het game over! Verbind ze zo snel als je kan om ze allemaal van het bord te verwijderen.

 • Kerstpuzzels
  Spelen
  Kerstpuzzels
  4231 keer gespeeld

  Kom helemaal in de kerststemming met deze leuke kerstpuzzels. Kun jij ze allemaal voltooien?

 • Levensmiddelpuzzels
  Spelen
  Levensmiddelpuzzels
  24874 keer gespeeld

  Hoe snel kun je al deze lekkere puzzels in elkaar krijgen? Je kunt ze weer samenstellen op drie verschillende, op je vaardigheden gebaseerde manieren in deze uitdagende online-game.

 • Puzzels: prinsessen
  Spelen
  Puzzels: prinsessen
  429 keer gespeeld

  Zelfs prinsessen zijn dol op legpuzzels! Kan jij al deze foto's van hen in hun lievelingsoutfits weer in elkaar zetten in deze online puzzelgame? Er zijn negen verschillende puzzels die jouw puzzeltalent eens flink zullen testen.

 • Daily Jigsaw
  Spelen
  Daily Jigsaw
  84672 keer gespeeld

  Elke dag een nieuwe puzzel! Speel voor de dagelijkse highscore of gewoon voor de lol.

 • Christmas Time: Spot the Difference
  Spelen
  Christmas Time: Spot the Difference
  3752 keer gespeeld

  Het is eindelijk weer kerst! Geniet van de feestelijke sfeer met Christmas Time: Spot the Difference.

  Bekijk de twee afbeeldingen in elk level waarin de kerstman, zijn rendier en heel wat cadeautjes de hoofdrol spelen. Ze zien er misschien identiek uit, maar dat zijn ze niet! Jij moet de vijf verschillen vinden in elk uitdagende level van dit kerstspelletje

  Back to Santaland: Merry Christmas, Smarty Bubbles: X-Mas Edition en Gingerbread House: Sara's Cooking Class zijn nog drie feestelijke kerstspelletjes die je geweldig zult vinden! 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om de verschillen te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken.

   

 • Legpuzzels voor kids: tijger
  Spelen
  Legpuzzels voor kids: tijger
  360 keer gespeeld

  Wat staat je allemaal te wachten in dit oerwoud? Een hele reeks legpuzzels met tijgerplaatjes! Kun jij al deze gave en coole katten weer in elkaar zetten? De drie verschillende spelmodussen zullen je puzzeltalenten tot het uiterste testen.

 • Jigsaw Puzzle: Kids Farm Fun
  Spelen
  Jigsaw Puzzle: Kids Farm Fun
  154 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle puzzelstukken in Jigsaw Puzzle: Kids Farm Fun op de juiste plaats leggen? Je kunt kiezen uit drie verschillende puzzels die behoorlijk lastig zijn. 

  Beslis eerst hoeveel puzzelstukken je wilt gebruiken. Je kunt met 6, 12 of zelfs 24 stukken spelen! Kijk hoe snel je de koe en de stier kunt leggen en probeer dan een eend die graag in de regen danst. 

  Ben je op zoek naar andere legpuzzelspellen voor kinderen of boerderijspellen? Dan vind je Christmas Jigsaw Puzzle, Simply Jigsaw: Puzzle Game en Farm Connect vast ook leuk. 

  Spelbediening

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om de puzzelstukken op de juiste plaats te leggen.
 • Snap the Shape: Spring
  Spelen
  Snap the Shape: Spring
  1118 keer gespeeld

  Ga vrolijk de lente in met deze geinige puzzels!

 • Schattige zeemeermin
  Spelen
  Schattige zeemeermin
  2510 keer gespeeld

  Zorg dat de romantische dromen van deze zeemeermin uitkomen!

 • Love is Sweet Valentine 2
  Spelen
  Love is Sweet Valentine 2
  58 keer gespeeld
  Het is bijna Valentijnsdag! Geniet van de meest romantische tijd van het jaar met Love is Sweet Valentine 2

  Het is een snoezig puzzelspel met een jong paar dat dolverliefd op elkaar is. Ze vieren hun relatie in zes verschillende puzzels in dit valentijnsdagspelletje.
  Kun jij een paar van hun meest memorabele en mooie momenten die ze met elkaar hebben doorgebracht in elkaar zetten?

  De puzzels laten romantische fietstochtjes, wandelingen in het maanlicht en meer zien. Je kunt ook kiezen hoeveel stukjes je wilt gebruiken. Als je een ervaren puzzelaar bent, probeer dan 100 stukjes! 

  Legpuzzels zijn geweldig op een regenachtige middag. Jigsaw Puzzle: Deluxe en The Daily Jigsaw zijn nog twee puzzels die kunt spelen. 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om puzzelstukjes te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om ze te bewegen en met andere stukjes te verbinden.