Legpuzzelspellen

 • Puzzelen maar
  Spelen
  Puzzelen maar
  664581 keer gespeeld

  De prachtige foto's geven deze puzzels net dat beetje extra.

 • Puzzels deluxe
  Spelen
  Puzzels deluxe
  45591 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige puzzels voltooien? Kies een afbeelding, selecteer het aantal puzzelstukjes en ga aan de slag!

 • Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  Spelen
  Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  64 keer gespeeld

  Dit supergrappige puzzelspel heeft een heleboel plezier voor je in petto. Zet grappige afbeeldingen in elkaar van een pinguin op een skibaan, een schildpad in de speeltuin en zelfs een krokodil die met haar laatste naaiproject bezig is. Hoe snel zet jij elke legpuzzel terug in elkaar?

 • Landschapspuzzels
  Spelen
  Landschapspuzzels
  57111 keer gespeeld

  Prachtige legpuzzels met landschappen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Betoverend!

 • Legpuzzels met emoji's
  Spelen
  Legpuzzels met emoji's
  657 keer gespeeld

  Kijk toch eens naar de knotsgekke emoji's die je in dit knotsgekke online puzzelspel in elkaar moet zetten! De blije, lachende en alle andere gezichtjes die je moet samenstellen zijn echt ontzettend gaaf! Met de drie verschillende en uitdagende spelmodussen zullen jouw puzzelvaardigheden flink op de proef worden gesteld.

 • Stadpuzzels
  Spelen
  Stadpuzzels
  45920 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een uitdaging? Ontdek dan hoe snel je deze beroemde steden weer heel kunt maken in dit leuke puzzelspel. Je kunt zelfs kiezen uit hoeveel stukjes je puzzel bestaat.

 • Dagelijkse legpuzzel
  Spelen
  Dagelijkse legpuzzel
  6891 keer gespeeld

  In deze online tafelgame kan je elke dag een nieuwe legpuzzel uitproberen. Leg grappige en uitdagende puzzels met foto's van puppy's, poesjes en nog veel meer!

 • De dagelijkse legpuzzel
  Spelen
  De dagelijkse legpuzzel
  7571 keer gespeeld

  In deze online tafelgame kan je elke dag een nieuw legpuzzel uitproberen. Je kan puzzels van eten, mensen, dieren en nog veel meer leggen! Ook zijn er verschillende moeilijkheidsgraden die je vaardigheden op de proef zullen stellen.

 • Levensmiddelpuzzels
  Spelen
  Levensmiddelpuzzels
  23122 keer gespeeld

  Hoe snel kun je al deze lekkere puzzels in elkaar krijgen? Je kunt ze weer samenstellen op drie verschillende, op je vaardigheden gebaseerde manieren in deze uitdagende online-game.

 • Daily Jigsaw
  Spelen
  Daily Jigsaw
  135279 keer gespeeld

  Vind je legpuzzels ook zo leuk? Dan ben je hier elke dag aan het juiste adres!

 • Katten- en hondenpuzzel
  Spelen
  Katten- en hondenpuzzel
  13712 keer gespeeld

  Ga aan de slag met deze schattige katten- en hondenpuzzels voor eindeloos puzzelplezier!

 • Epic legpuzzel
  Spelen
  Epic legpuzzel
  1529 keer gespeeld

  Kan jij al deze schitterende legpuzzels in elkaar zetten? Ze bestaan uit klassieke Europese bestemmingen, katten die in de zon liggen en nog veel meer. De verschillende moeilijkheidsgraden zijn perfect voor beginnende en gevorderde spelers!

 • Wild Animals Jigsaw Puzzle
  Spelen
  Wild Animals Jigsaw Puzzle
  257 keer gespeeld

  In dit grappige legpuzzelspel speel je met 25, 49 of zelfs 100 stukjes. Probeer zo snel mogelijk de leeuwen, olifanten, nijlpaarden en nog veel meer in elkaar te zetten!

 • Puzzel deluxe
  Spelen
  Puzzel deluxe
  8506 keer gespeeld

  Kun jij deze uitdagende puzzels met prachtige foto's van wolven en andere wilde dieren allemaal oplossen? Kies het aantal puzzelstukjes en ga aan de slag in dit online spel.

 • Schattige plaatjes vinden
  Spelen
  Schattige plaatjes vinden
  1245 keer gespeeld

  Dit schattige geheugenspel is perfect voor jonge en oudere spelers. Hoe snel kun jij de identieke plaatjes vinden? Probeer alle speltypen te voltooien en vergeet niet om een vriend of vriendin uit te nodigen in de modus voor twee spelers!

 • Legpuzzel: zomer
  Spelen
  Legpuzzel: zomer
  6919 keer gespeeld

  Zelfs als het buiten niet zo lekker weer is, kan je deze zomer nog steeds veel plezier beleven met deze puzzelgame. Geniet van prachtige fotos' van bloemen, zonsondergangen en meer terwijl je elk stuk op zijn plek legt.

 • Prachtige legpuzzels
  Spelen
  Prachtige legpuzzels
  19434 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige legpuzzels weer in elkaar zetten in dit online spel? Elke puzzel bestaat uit een majestueuze natuurfoto. Heb je zin in een uitdaging? Kies dan de grootste puzzel met de meeste puzzelstukjes.

 • Legpuzzels: katten
  Spelen
  Legpuzzels: katten
  951 keer gespeeld

  Kan jij al deze foto's van schattige honden en katten terug in elkaar zetten? Deze online game heeft twaalf uitdagende legpuzzels voor je in petto.

 • Kiba kumba Puzzle
  Spelen
  Kiba kumba Puzzle
  653 keer gespeeld
 • Legpuzzels: schattige baby's
  Spelen
  Legpuzzels: schattige baby's
  389 keer gespeeld

  Kan jij de afbeeldingen van schattige baby's terug in elkaar zetten in deze zalige legpuzzelgame? De drie verschillende moeilijkheidsgraden zullen je puzzeltalent op de proef stellen.

 • Panelore
  Spelen
  Panelore
  3131 keer gespeeld

  Kun jij alle kleurrijke blokken bijhouden in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Als ze de bovenkant van het scherm bereiken, is het game over! Verbind ze zo snel als je kan om ze allemaal van het bord te verwijderen.

 • Daily Jigsaw Puzzle
  Spelen
  Daily Jigsaw Puzzle
  89262 keer gespeeld

  Elke dag een nieuwe puzzel! Speel voor de dagelijkse highscore of gewoon voor de lol.

 • Snap the Shape: Spring
  Spelen
  Snap the Shape: Spring
  937 keer gespeeld

  Ga vrolijk de lente in met deze geinige puzzels!

 • Legpuzzel met boerderijdieren
  Spelen
  Legpuzzel met boerderijdieren
  223 keer gespeeld

  Hoe snel zet jij alle gave afbeeldingen van dieren in elkaar in dit online puzzelspel? Je moet koeien, geiten en allerlei andere boerderijdieren leggen.

 • Legpuzzel met alligators
  Spelen
  Legpuzzel met alligators
  458 keer gespeeld

  In deze online game staan je twaalf verschillende en superleuke legpuzzels met alligators te wachten. Hoe snel kun jij ze in elkaar zetten? Er zijn drie verschillende speelwijzen die je puzzeltalenten flink op de proef zullen stellen!

 • Puzzels: prinsessen
  Spelen
  Puzzels: prinsessen
  281 keer gespeeld

  Zelfs prinsessen zijn dol op legpuzzels! Kan jij al deze foto's van hen in hun lievelingsoutfits weer in elkaar zetten in deze online puzzelgame? Er zijn negen verschillende puzzels die jouw puzzeltalent eens flink zullen testen.

 • Legpuzzels met dino's
  Spelen
  Legpuzzels met dino's
  333 keer gespeeld

  In deze online legpuzzelgame kun je negen te gekke plaatjes van dinosaurussen in elkaar zetten. Kun jij de Tyrannosaurus rex en al zijn dinovrienden samenstellen? Verander de instellingen en bepaal of je maar zestien of wel honderd stukken moet leggen!

 • Legpuzzels met katten
  Spelen
  Legpuzzels met katten
  397 keer gespeeld

  In deze legpuzzelgame kun je zes verschillende superschattige foto's van katten in elkaar zetten. De makkelijkste puzzel heeft zestien stukken. Maar als je naar een echte uitdaging op zoek bent, wijzig je de instellingen en leg je tot wel honderd stukken!

 • Kerstpuzzels
  Spelen
  Kerstpuzzels
  3431 keer gespeeld

  Kom helemaal in de kerststemming met deze leuke kerstpuzzels. Kun jij ze allemaal voltooien?

 • Legpuzzels: tekenfilms
  Spelen
  Legpuzzels: tekenfilms
  472 keer gespeeld

  Deze online game barst van de grappige legpuzzels met plaatjes van tekenfilms. Kan jij ze allemaal weer terug in elkaar zetten? Probeer het op de makkelijke en middelmatige modus. Maar als je naar een echte uitdaging zoekt, speel dan op de moeilijke modus!

 • Dagelijkse kruiswoordpuzzel
  Spelen
  Dagelijkse kruiswoordpuzzel
  211 keer gespeeld

  In dit uitdagende online spel staat je elke dag een nieuwe kruiswoordpuzzel te wachten. Kun jij de lege hokjes invullen terwijl je het juiste antwoord op alle vragen probeert te geven?

 • Klassieke puzzel
  Spelen
  Klassieke puzzel
  9623 keer gespeeld

  Er gaat niets boven een ouderwets leuke puzzel. Relax samen met andere spelers en laat je meevoeren in dit leuke online spel. Er zijn drie verschillende moeilijkheidsniveaus, voor zowel nieuwe als ervaren spelers.

 • Legpuzzel: getekende katten
  Spelen
  Legpuzzel: getekende katten
  596 keer gespeeld

  Kun jij alle tekeningen van deze schattige katten weer terug in elkaar zetten? Er staan je wel twaalf puzzels te wachten in dit online legpuzzelspel!

 • Legpuzzels: teddybeer
  Spelen
  Legpuzzels: teddybeer
  405 keer gespeeld

  Kun jij al deze plaatjes van teddyberen terug in elkaar zetten? Deze online game heeft een boel verschillende legpuzzels met teddyberen die je allemaal mag uitproberen.

 • Daily Jigsaw
  Spelen
  Daily Jigsaw
  80131 keer gespeeld

  Elke dag een nieuwe puzzel! Speel voor de dagelijkse highscore of gewoon voor de lol.

 • Puzzelpaleis
  Spelen
  Puzzelpaleis
  5105 keer gespeeld

  Bekijk alle puzzelstukjes in al deze uitdagende levels. Kun jij ervoor zorgen dat ze op de juiste plek belanden in dit leuke online spel?