Concentratiespellen

 • Mysterieuze schat van de zee
  Spelen
  Mysterieuze schat van de zee
  444138 keer gespeeld

  Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!

 • Tenkyu-bal balanceren
  Spelen
  Tenkyu-bal balanceren
  45463 keer gespeeld

  Kun jij de bal naar het gaatje laten rollen in de uitdagende levels van dit 3D-puzzelspel? Draai en kantel het platform om de bal de juiste kant op te laten gaan.

 • Puzzels deluxe
  Spelen
  Puzzels deluxe
  49640 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige puzzels voltooien? Kies een afbeelding, selecteer het aantal puzzelstukjes en ga aan de slag!

 • Volle maanritueel
  Spelen
  Volle maanritueel
  2253 keer gespeeld

  Malcolm is een eeuwenoude vampier, maar voor zijn onsterfelijkheid moet hij elke paar honderd jaar, tijdens volle maan, een oud ritueel uitvoeren. Sla de handen ineen met zijn vrienden terwijl ze naar allerlei betoverde objecten die ze nodig hebben voor de ceremonie zoeken in deze verborgen objectengame. Kan jij Malcolm helpen overleven tot de volgende eeuw aanbreekt?

 • Find 500 Differences
  Spelen
  Find 500 Differences
  12463 keer gespeeld

  Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.

 • Gold Train FRVR
  Spelen
  Gold Train FRVR
  14640 keer gespeeld

  In deze uitdagende puzzelgame probeert een klein treintje om veilig alle stations te bereiken. Kan jij de rails van deze pittoreske plaats met elkaar verbinden zodat hij lekker voorttuft en zijn eindbestemming bereikt?

 • Eng doolhof
  Spelen
  Eng doolhof
  34058 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  46430 keer gespeeld

  Daag de computer of een vriend uit met deze versie van het geliefde spel. Hoeveel ronden win jij? Tijd om dat te ontdekken in dit leuke onlinespel.

 • Woordveger
  Spelen
  Woordveger
  10442 keer gespeeld

  De klok tikt. Hoeveel woorden kan jij op het bord vinden voordat de tijd op is? Match alle letters met elkaar in deze te gekke woordpuzzelgame die je vocabulaire talenten op de proef stelt!

 • Sleutel zoeken
  Spelen
  Sleutel zoeken
  9257 keer gespeeld

  Je kunt maar op een manier ontsnappen uit deze dodelijke tempel: zoek de sleutels in elk level. Verplaats de blokken zodat je erbij kunt in dit lastige puzzelspel.

 • Ultieme woordzoeker
  Spelen
  Ultieme woordzoeker
  42020 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij alle verstopte woorden in deze uitdagende puzzels? Ze kunnen diagonaal of zelfs achterstevoren staan. Probeer deze ultieme test voor speurneuzen uit en kijk of je de top van de ranglijst kan bereiken in deze woordzoeker.

 • Gun Builder 2
  Spelen
  Gun Builder 2
  40827 keer gespeeld

  In dit online spel kan je leren hoe je op veilige manier verschillende typen vuurwapens in elkaar kan zetten. Het spel leert je ook de namen van de verschillende onderdelen en stukken die bij elk wapen horen.

 • Lijnpuzzel
  Spelen
  Lijnpuzzel
  5339 keer gespeeld

  Kun jij de vormen namaken in dit lastige puzzelspel? Verplaats de punten en kijk of je al deze uitdagende levels kunt voltooien.

 • Ultiem schaakspel
  Spelen
  Ultiem schaakspel
  41 keer gespeeld

  Probeer een schaakmeester te worden in deze online editie van het tijdloze bordspel. Een of twee spelers kunnen proberen om de koning van hun tegenstander in te sluiten. Haal jij als eerste een schaakmat terwijl je een vriend uitdaagt of het tegen de computer opneemt? Voordat het spel begint, kun je de moeilijkheidsgraad en de stijl van het bord veranderen.

 • 1 + 2 + 3
  Spelen
  1 + 2 + 3
  3275 keer gespeeld

  Hoeveel van deze uitdagende wiskundeproblemen kun jij oplossen? Doe je uiterste best om de oplossingen van elk van hen te vinden voordat de tijd verstreken is in dit educatieve online spel.

 • Pipe Beer
  Spelen
  Pipe Beer
  1928 keer gespeeld

  Deze bierbrouwer is het beu om zijn bier op de traditionele manier te drinken. Daarom moet jij voor hem een ingewikkeld buizenstelsel maken waarmee z'n pils rechtstreeks van het vat in het glas komt. Kun jij ervoor zorgen dat zijn bizarre droom werkelijkheid wordt in dit maffe puzzelspel?

 • Houten blokken
  Spelen
  Houten blokken
  18114 keer gespeeld

  Kun jij de houten blokken verwijderen in dit lastige puzzelspel? Vul de rijen en kolommen om de blokken weg te spelen, maar pas op dat je niet vast komt te zitten.

 • Klassieke Sudoku
  Spelen
  Klassieke Sudoku
  92418 keer gespeeld

  Speel deze versie van het klassieke Japanse puzzelspel. Hoe snel kun jij het 9 x 9 rooster vullen met getallen?

 • Bouw een brug
  Spelen
  Bouw een brug
  9792 keer gespeeld

  Deze vrachtwagen probeert een paar simpele bestellingen te leveren, maar hij komt steeds voor een reeks gevaarlijke afgronden te staan. Kan jij in deze online bouwgame een paar bruggen bouwen zodat hij zijn reis kan voortzetten? Je hoeft alleen de stippen met elkaar te verbinden!

 • City Blocks
  Spelen
  City Blocks
  2039 keer gespeeld

  Bestuur deze bouwkraan en kijk of jij een flat kunt bouwen zonder dat hij instort.

 • Mahjong solitaire
  Spelen
  Mahjong solitaire
  369897 keer gespeeld

  Verbeter je Mahjong-vaardigheden met deze online versie van het klassieke spel. Match zo snel mogelijk de tegels op elk bord. De klok begint te tikken nadat je de eerste zet hebt gedaan.

 • De dagelijkse legpuzzel
  Spelen
  De dagelijkse legpuzzel
  10355 keer gespeeld

  In deze online tafelgame kan je elke dag een nieuw legpuzzel uitproberen. Je kan puzzels van eten, mensen, dieren en nog veel meer leggen! Ook zijn er verschillende moeilijkheidsgraden die je vaardigheden op de proef zullen stellen.

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  10882 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • Hangman
  Spelen
  Hangman
  3187 keer gespeeld

  Het klassieke spelletje komt tot leven in deze online versie. Kan jij elk woord raden voordat de tekening van het opgehangen mannetje af is?

 • Superhex.Io
  Spelen
  Superhex.Io
  98337 keer gespeeld

  Kun je je cellen opbouwen tot een krachtige zeshoekige basis in dit spannende io-spel? Kijk of je je cellen kan beschermen tegen je vijanden, en verover zoveel mogelijk terrein.

 • 3D kubuspuzzel
  Spelen
  3D kubuspuzzel
  9058 keer gespeeld

  De 3D-combinatiepuzzel die zo razend populair was in de jaren '80 is weer helemaal terug! Hoe snel kan jij alle gekleurde kubussen met elkaar matchen in deze uitdagende online game?

 • Devilish Stylist
  Spelen
  Devilish Stylist
  634 keer gespeeld

  De strijd tussen goed en kwaad loopt nog in volle hevigheid. Je wapen? De meest duivelse makeovers!

 • Mahjong-dimensies: 350 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensies: 350 seconden
  31681 keer gespeeld

  In deze online 3D puzzelgame heb je voor elk level maar 350 seconden. Kan jij alle tegels in de mahjongkubus matchen voordat je tijd op is?

 • Google-vete
  Spelen
  Google-vete
  1758 keer gespeeld

  Hoeveel van deze Google-zoekopdrachten kan jij beantwoorden in deze quizgame die is geïnspireerd door de beroemde gameshow Family Feud? Test je kennis van cultuur, beroemdheden en meer terwijl je drie foute antwoorden vermijdt.

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Games 2
  38450 keer gespeeld

  Ze dachten dat ze dans waren ontsprongen. Ze hadden het mis! Een nieuwe groep beroemde videogamepersonages staat op het punt om getrolld te worden in dit leuke puzzelspel. Kun je de avonturen van een grafrover saboteren? Of verpest je een volledige dag van een SIM-familie? Er staan je talloze sluwe, uitdagende en doldwaze levels te wachten.

 • Moord bij volle maan
  Spelen
  Moord bij volle maan
  9983 keer gespeeld

  Er heeft een mysterieuze moord plaatsgevonden in deze luxe villa: de butler is vermoord. Wie zou de dader kunnen zijn? Ga samen met deze dappere rechercheur op zoek naar de moordenaar in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  11928 keer gespeeld

  Al deze beroemde videomemes en tv-shows zullen niet weten wat ze overkomt als Troll Face ineens verschijnt! Ga met de beruchte prankster mee terwijl hij en zijn vrienden een paar van je favoriete personages tergen in deze hilarische online game. Kan jij alle puzzels oplossen en de wilde en gekke uitdagingen die op je staan te wachten overwinnen?

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  11883 keer gespeeld

  In deze donkere dimensie kan je een echt unieke mahjong-uitdaging ervaren. Kan jij alle tegels in de kubus met elkaar matchen voordat het te laat is? Ook moet je de speciale getimede tegels verbinden voordat hun klok op nul staat!

 • Galgje: woorden vinden
  Spelen
  Galgje: woorden vinden
  5429 keer gespeeld

  Kun jij de woorden raden? Stel je woordenschat op de proef in dit intense online spel en probeer het arme poppetje van de galg te redden.

 • Doolhof
  Spelen
  Doolhof
  8184 keer gespeeld

  Talloze leuke, uitdagende doolhoven liggen op je te wachten in dit online puzzelspel. Denk je dat jij ze allemaal kunt oplossen? Je krijgt een ster voor elk doolhof dat je voltooit.

 • 4-op-een-rij: multiplayer
  Spelen
  4-op-een-rij: multiplayer
  7650 keer gespeeld

  Neem het op tegen een vriend of de computer in deze online versie van het klassieke spel. Kun jij als eerste 4-op-een-rij krijgen? Daar kom je maar op één manier achter...