Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

FlappyBird OG

Een sensatie die complete landen op zijn kop zet! Ben jij opgewassen tegen het ongelooflijk moeilijke FlappyBird OG

De originele versie van dit verslavende spelletje zorgde voor heel wat opwinding een jaar nadat het voor mobiele apparaten werd uitgebracht in 2013. Toen werd het namelijk plotsklaps ontzettend populair. Spelers rond de hele wereld werden aantrokken tot het ogenschijnlijk simpele concept van Flappy Bird en konden niet stoppen met spelen. 

Dong Nguyen, de maker van het spelletje, verwijderde het uiteindelijk zelfs van Google Play en de Apple App Store omdat hij het idee had dat het te verslavend was en teveel werd gespeeld. Critici zeiden ook dat de graphics heel erg op die van Nintendo’s beroemde Super Mario-serie leken en gingen zelfs zo ver om te zeggen dat het complete oplichterij was. Het debuut heeft tot andere Flappy Bird-spelletjes geleid en zelfs tot parodieën met hoofdrolspelers uit Sesamstraat en memepersonages van beroemde rockbands.

Als je Flappy Bird nog nooit eerder hebt gespeeld, zet je dan schrap voor het moeilijkste ontwijkspelletje aller tijden. In deze versie, getiteld FlappyBird OG, verschijnen verschillende vogels willekeurig in het spel. Bestuur ze terwijl ze door een aantal pijpen proberen te vliegen. Hoe lang kun jij ze in de lucht houden voordat ze met elkaar in botsing komen of de grond raken? 

Hoe speel je FlappyBird OG?

FlappyBird OG is een ongelooflijk spannend actiespelletje. Probeer de vogel zo lang mogelijk te laten vliegen als hij door een serie groene pijpen vliegt. 

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren. 
  • KLIK MET LINKS om de vogel zijn vleugels te laten bewegen en te blijven vliegen. 

Soortgelijke spelletjes 

Hier zijn nog vijf spannende online spelletjes om uit te proberen! 

  1. Geometry Neon Dash: SubZero
  2. Chrome Dino
  3. Kawaii Jump
  4. Swing Copters
  5. Flappy Doge

Wie is de maker?

De oorspronkelijke Flappy Bird werd gemaakt door de Vietnamese gameontwikkelaar Dong Nguyen. Deze versie is gemaakt door Gamebuilt.