Mobiele spelletjes

Spelletjes voor als je onderweg bent!

Honey, we shrunk the games! 

Deze gratis mobiele spelletjes mogen dan wel klein zijn in omvang maar ze zijn wel gevuld vol met uitdagende puzzels, onvergetelijke karakters en epische avonturen. Ze mogen dan wel klein zijn maar, geloof ons, vanbinnen zijn ze groot! 

Zou je graag een paar minuten tijd willen doden gedurende je dagelijks woon-werkverkeer met een leuk match 3 puzzel spel? In deze categorie zal je er genoeg vinden. Wat denk je van een superschattig verkleedspel of een virtuele trip naar een bakkerij of een bar die een ongelofelijk drukke week heeft? Ze zouden het super vinden als je achter de toonbank springt om hen uit de nood te helpen met hun klanten in één van de tientallen time-management en simulatie spelletjes.

Je kan meemaken hoe het is om volledige steden te ontwerpen of coole kapsels te creëren in een trendy kapsalon. De ervaringen en het genot zijn eindeloos. Als je spelletjes zoekt die messen voorziet, messen scherper dan een schaar, dan zijn er in deze categorie ook heel wat actie en avontuur spelletjes terug te vinden. Je kan met een slagzwaard in het rond zwaaien of een toverstok gebruiken in ouderwetse rolspellen geïnspireerd door spelletjes die in de jaren 80 en 90 erg populair waren op Nintendo en Sega's spelcomputers. Ook zijn er heel wat trektochten, missies, reizen en avonturen die op je wachten.

Als je liever een blaster dan een zwaard hanteert, dan kan je wegscheuren in een ruimteschip doorheen de ruimte en in eigen persoon dichtbij een leger van aliens komen. Als je graag in een nog groter interstellair avontuur wilt duiken, dan is er Valerian: City of Alpha. Het is een mobiel spel gebaseerd op Valerian en the City of a Thousand Planets, de sci-fi film geregisseerd door Luc Besson. Alpha is een enorme metropool zwevend in de ruimte en is wanhopig op zoek naar iemand die alle middelen, alien nederzettingen, shuttles en nog veel meer beheert. Denk je dat jij de juiste persoon bent? Zo ja, neem dan plaats in het Commando Center en maak jezelf klaar om de Alpha agenten op spannende missies te sturen, die hen tot elke hoek van het melkwegstelsel brengen en ver daarbuiten!