Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Jewel Shuffle

Er wachten honderden edelstenen op je in dit betoverende koninkrijk. Hoe snel kun jij ze bij elkaar zoeken in Jewel Shuffle?

Er zijn robijnen, diamanten, smaragden en meer in dit edelsteenspelletje. Stap door de poorten van een prachtig paleis en begin aan je puzzelavontuur. Het is een prachtige avond en de maan staat hoog aan de hemel. Klik gewoon op het vergrootglas als je vast komt te zitten. Die geeft je een hint over een van de volgende zetten die je kunt doen.

Speluitleg

Jewel Shuffle is een klassiek drie-op-een-rijspelletje. Verplaats de stenen tot je ze in groepjes van drie of meer kunt plaatsen. Als dat gebeurt, worden ze van het bord verwijderd.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de edelstenen bij elkaar te zoeken.
  • KLIK MET LINKS om ze met elkaar te combineren en van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar puzzelspelletjes die je geweldig zult vinden.

  1. Harvest Honors Classic
  2. 1,001 Arabian Nights
  3. Back to Candyland 5: Choco Mountain

Wie is de maker?

Jewel Shuffle is gemaakt door Arkadium.