Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Goodgame Big Farm

Howdy! Je hebt zojuist een boerderij geërfd. Het is een beetje vervallen, maar dat heb jij vast zo weer opgeknapt wanneer je Goodgame Big Farm speelt. 

Er valt heel wat werk te verzetten in dit online boerderijspelletje. Zo zijn er koeien om te melken en andere dieren die wel wat liefde en aandacht kunnen gebruiken. Daarnaast zijn er gewassen om te zaaien en water te geven om te voorkomen dat ze verdorren. Je moet ook nieuwe huizen voor je werknemers bouwen en misschien dat je daarvoor die oude windmolen wel moet verplaatsen.

Hoe speel je Goodgame Big Farm?

Het doel van dit multiplayerspel is om een kleine boerderij in een groot succes te veranderen. Je zult je boederij moeten verbeteren met nieuwe gebouwen zoals kippenhokken en graanschuren, waarmee je verschillende producten kunt maken om later op de markt in ruil voor goud te verkopen. Je kunt ook samenwerken met andere spelers die je een handje helpen op de boerderij of omgekeerd.

Spelbediening 

 • GEBRUIK DE MUIS om de verschillende items te selecteren.
 • KLIK MET LINKS om ze op je boerderij te gebruiken.

Kenmerken

 • Beheer een aanpasbare boerderij die je kunt vullen met 45 verschillende soorten gebouwen en 100 decoraties.
 • Plant gewassen en verzorg snoezige boerderijdieren die je helpen om meer dan 90 verschillende soorten producten te maken.
 • Ontwerp nieuwe boerderijen op prachtige tropische eilanden.
 • Neem deel aan multiplayerwedstrijden met spannende missies waarin je het opneemt tegen andere boeren en knotsgekke boerderijmachines bouwt.
 • Probeer online evenementen met tal van leuke uitdagingen.
 • Geniet van wekelijkse updates met nieuwe en handige content.
 • Leg contact met meer dan 35 miljoen andere boeren terwijl jij naar je doelen toewerkt.
 • Kom meer te weten over hoe het is om een boer te zijn met de realistische productiereeksen van Goodgame Big Farm.

Wat zijn de tips en trucs voor Goodgame Big Farm?

 • Blijf je boerderij verbeteren. Begin met het boerenhuis. Deze vermindert de bouwtijden met 10%!
 • Plant en beheer je gewassen met beleid: elke soort groeit met een andere snelheid. Plant de tragere soorten als je een tijdje niet kunt spelen.
 • Koppel je Facebook-account. Elke vriend die deelneemt, helpt je om goud te verdienen dat je kunt gebruiken om nieuwe spullen op je boerderij voor te kopen.
 • Haast? Gebruik de turbo-oogstmachine om de boel te versnellen en verschillende gewassen in één keer te oogsten.
 • Geef je hond een lekkernij. In ruil daarvoor brengt hij je handige items die je kunt gebruiken om de markt te verbeteren.

Soortgelijke spelletjes

Zodra je alle dagelijkse taken op de boerderij hebt uitgevoerd, wil je misschien nog wel een paar sociale spelletjes online spelen. Probeer een of al deze geweldige titels!

 1. Goodgame Empire
 2. Landleven
 3. Farmerama 
 4. Legends of Honor
 5. Harvest Honors Classic

Wie is de maker?

Goodgame Big Farm is gemaakt door Goodgame Studios, een gamestudio met nog meer fantastische titels zoals Goodgame Empire en Big Farm: New Harvest.

Kan ik Goodgame Big Farm op de mobiel spelen?

Goodgame Big Farm is ook verkrijgbaar in de Apple App Store of te downloaden via Google Play.