Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Rummikub

Krijg jij Rummikub onder de knie?

Dit leuke en uitdagende spelletje werd meer dan 60 jaar geleden door Ephraim Hertzano ontworpen. Hij bouwde de eerste sets in zijn achtertuin en verkocht ze later deur-aan-deur en aan verscheidende kleine bedrijven. Sindsdien is Rummikub over de hele wereld razend populair.

Weet jij als eerste speler alle stenen te verwijderen? Je kunt automatische tegenspelers of je vrienden uitdagen in dit casual spelletje voor meerdere spelers. Er is ook een cool speltype waarin je de hoeveelheid tijd kunt aanpassen die elke speler tijdens zijn of haar beurt heeft.

Hoe speel je Rummikub?

Het doel van Rummikub is als eerste speler alle stenen van tafel te verwijderen. De regels van het spelletje zijn iets te ingewikkeld om hier uit te leggen, maar in de uitleg van de online versie staat alles wat je moet weten.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om de stenen te verplaatsen.
  • LAAT LOS om ze op het bord te plaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag bord- en kaartspelletjes? Check dan deze geweldige titels.

  1. Ono Card Game
  2. Phase 10
  3. Microsoft: Solitaire Collection
  4. Gartic.io

Wie is de maker?

Rummikub is gemaakt door Kinkajoo.