Bal Spelletjes

 • Pro tafeltennis
  Spelen
  Pro tafeltennis
  9300 keer gespeeld

  In deze 3D sportgame kan je jouw virtuele tafeltennistalenten laten zien. Begin je weg naar de top met een spannend toernooi of speel een vriendschappelijke match met een van je vrienden.

 • Basketbalsterren 2019
  Spelen
  Basketbalsterren 2019
  8455 keer gespeeld

  In deze online sportgame speel je zij aan zij naast de grootste sterren uit de basketbalwereld. Speel een vlug potje twee tegen twee of een volledig toernooi. Bereik jij de laatste ronde?

 • Love Balls
  Spelen
  Love Balls
  58973 keer gespeeld

  Deze twee magische ballen zijn stapelverliefd op elkaar. Gebruik al je tekenvaardigheden om ze naar elkaar toe te laten rollen in dit leuke puzzelspel.

 • Love Balls 2
  Spelen
  Love Balls 2
  24710 keer gespeeld

  De verliefde ballen zijn weer bezig! Kun jij ze naar elkaar toe leiden in dit romantische puzzelspel? Let op: het is moeilijker dan je denkt!

 • Roll The Ball
  Spelen
  Roll The Ball
  1318 keer gespeeld

  Kun je deze ballen in de gaten laten rollen in elk van deze uitdagende niveaus? Rangschik de kokers dusdanig zodat ze naar de goede plek rollen in deze lastige puzzel-game.

 • Helix Jump Advanced
  Spelen
  Helix Jump Advanced
  16728 keer gespeeld

  Hoelang kan jij deze klodders verf beschermen? Leid ze zorgvuldig door alle torens van deze intense actiegame. Grijp onderweg power-ups die je zullen helpen om alle obstakels die tussen hen en veiligheid staan uit de weg te ruimen.

 • Sand Balls
  Spelen
  Sand Balls
  10498 keer gespeeld

  Hoe moet al dit kleurrijke zand in de kiepwagen terechtkomen? Dat moet jij uit zien te vogelen in dit verslavende puzzelspel! Graaf gangen in de grond waardoor je het zand in de truck kunt krijgen. Je moet de gangen zorgvuldig uitgraven terwijl je allerlei obstakels probeert te omzijlen.

 • Ball Surfer 3D
  Spelen
  Ball Surfer 3D
  67068 keer gespeeld

  Dit balletje blijft maar rollen in dit 3D-actiespel. Kun jij ervoor zorgen dat hij niet valt? Stel je reactievermogen op de proef, verzamel de diamanten en kijk hoe ver je kunt komen.

 • Voetballegenden 2016
  Spelen
  Voetballegenden 2016
  100170 keer gespeeld

  Laat zien dat jij een ware voetbalkampioen bent in Voetballegenden 2016! Probeer meer doelpunten te scoren dan je tegenstander in dit coole sportspelletje!

 • 3D Bowlen
  Spelen
  3D Bowlen
  14608 keer gespeeld

  Hoeveel strikes kan jij gooien in deze 3D bowlinggame? Betreed deze virtuele bowlingbaan waar je een vriend kan uitdagen of het tegen de computer kan opnemen.

 • Dunkschoten
  Spelen
  Dunkschoten
  6064 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij de bal in beweging houden in deze intense basketbalgame? Doe je uiterste best om hem in alle netten van een eindeloze reeks ringen te schieten.

 • Klassiek bowlen
  Spelen
  Klassiek bowlen
  14601 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij een strike gooien in deze traditionele online versie van het populaire spel? Ga naar de virtuele bowlingbaan en doe je best om alle kegels om te gooien.

 • Helix Jump 2
  Spelen
  Helix Jump 2
  109397 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de inktbal in beweging in dit vervolg op de spannende puzzelgame? Draai de toren rond en zorg ervoor dat hij de gevaarlijke rode platforms ontwijkt.

 • Vuurballen
  Spelen
  Vuurballen
  69135 keer gespeeld

  Deze draaiende torens vernietigen zichzelf niet! Spring achter het stuur van deze tank en knal ze overhoop in deze 3D actiegame. Maar pas op dat je de bewegende barrières niet raakt voordat je begint met schieten.

 • Kleuren
  Spelen
  Kleuren
  25550 keer gespeeld

  In deze actiegame gaat de bal niet op één, maar op een heleboel botsritten. Kan jij hem helpen om door alles te knallen wat in zijn weg staat en de finish van elk level te bereiken? Hij moet door enorme kegels, lange rijen blokken en nog veel meer beuken.

 • Biljart: snooker met 8 biljartballen
  Spelen
  Biljart: snooker met 8 biljartballen
  3749 keer gespeeld

  In deze online versie van de klassieke sportgame kun je een vriend uitdagen of tegen de computer spelen. Of je wint hangt ervan af hoe nauwkeurig je de ballen stoot terwijl je ze allemaal in het juiste putje van de biljarttafel probeert te krijgen.

 • Agar.io
  Spelen
  Agar.io
  170426 keer gespeeld
 • Red Ball 4: Volume 2
  Spelen
  Red Ball 4: Volume 2
  15290 keer gespeeld

  Probeer samen met onze ronde held te voorkomen dat de boosaardige vierkanten de wereld veroveren.

 • Ultimate Swish
  Spelen
  Ultimate Swish
  10909 keer gespeeld

  Kun jij goed basketballen? Trek je basketbalschoenen dan snel aan en probeer zoveel mogelijk punten te scoren voordat de tijd om is!

 • Basketballijn
  Spelen
  Basketballijn
  7606 keer gespeeld

  Hoeveel schoten kan jij nemen in deze uitdagende basketbalgame? Tijdens het spelen kan je waardevolle edelstenen winnen die je kan inruilen voor allerlei knotsgekke ballen. Eentje lijkt op een dol tekenfilmfiguur en een andere ziet eruit alsof hij beter op een golfbaan thuishoort.

 • Balls Rotate
  Spelen
  Balls Rotate
  3987 keer gespeeld

  In deze puzzelgame kun je je helemaal verliezen! Krijg jij alle ballen in de pijpen van alle veertig uitdagende levels? Draai de doolhoven rond totdat alle ballen eruit zijn.

 • Bowlingclub
  Spelen
  Bowlingclub
  1646 keer gespeeld

  Hoeveel strikes haal jij in deze online sportgame? Speel een volledig spel of test je virtuele-bowlingtalenten in een spannende modus met een timer. Maar pas op voor de goot!

 • Rode stuiterbal 5
  Spelen
  Rode stuiterbal 5
  94 keer gespeeld

  Deze dappere bal gaat weer op avontuur in dit schattige actiespel. Kun jij ervoor zorgen dat hij de portalen bereikt in deze uitdagende levels? Vergeet niet om de munten te verzamelen en kijk uit voor de monsters en andere obstakels!

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  18495 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Street Football Online 3D
  Spelen
  Street Football Online 3D
  9005 keer gespeeld

  Welk land vertegenwoordig jij in dit spannende sportspel? Laat het kunstgrasveld achter je en stap op dit coole voetbalveld. Doe mee aan een toernooi of geniet van een snel potje voetbal tegen virtuele spelers uit de wereld.

 • Strike Zone
  Spelen
  Strike Zone
  24464 keer gespeeld

  Kun jij een strike gooien? Internetbowlen is nog nooit zo realistisch geweest!

 • Ouderwets bowlen
  Spelen
  Ouderwets bowlen
  17283 keer gespeeld

  Lukt het jou om een paar spares te gooien? En wat dacht je van een paar strikes? Stap op een virtuele bowlingbaan en stel je vaardigheden op de proef in dit boeiende spel.

 • Basketbalknaller
  Spelen
  Basketbalknaller
  7576 keer gespeeld

  Hoe lang houd jij je staande in dit spannende basketbalspel? Probeer de bal in de korf van elk bloedstollende level te krijgen. Je hebt maar weinig tijd om een schot te maken, dus vertoon razendsnel handen- en voetenwerk!

 • Pooltoernooi
  Spelen
  Pooltoernooi
  11055 keer gespeeld

  Pak je keu, reis door Europa en neem het op tegen de beste spelers van het continent.

 • Wereldvoetbal 2
  Spelen
  Wereldvoetbal 2
  2937 keer gespeeld

  In deze online sportgame gaat een legendarisch voetbaltoernooi van start en tientallen internationale supersterren zullen de show gaan stelen. Gaat jouw lievelingsteam de finale halen? Dat hangt af van je virtuele talenten op het veld. Probeer goal na goal te scoren en met alle macht die toernooibeker te winnen.

 • 3D-penalty schieten
  Spelen
  3D-penalty schieten
  13302 keer gespeeld

  In dit intense voetbalspel sta jij oog in oog met de keeper. Hoeveel doelpunten kun je scoren? Je team rekent op je, dus pak die bal en scoor de ene penalty na de andere. Succes!

 • Zuma Boom
  Spelen
  Zuma Boom
  119 keer gespeeld

  Deze kleurrijke ballen rollen richting een gat aan het einde van de gebogen goot. Kun jij ervoor zorgen dat ze er niet invallen in dit uitdagende drie-op-een-rij puzzelspel? Grijp het kanon en vernietig ze zo snel mogelijk in elk spannend level.

 • Crazy Roll 3D
  Spelen
  Crazy Roll 3D
  5878 keer gespeeld

  Hoe lang laat jij de bal rollen in deze spannende 3D actiegame? Laat hem van een reeks hellingen afrollen terwijl hij blokkades ontwijkt en adembenemende sprongen maakt.

 • Magical Kicks
  Spelen
  Magical Kicks
  3682 keer gespeeld

  Voetbaltalent alleen is niet genoeg. Er zijn nog allerlei andere factoren waarmee je rekening moet houden.

 • Billiard Blitz Challenge
  Spelen
  Billiard Blitz Challenge
  17911 keer gespeeld

  Can you pull off each one of the trick shots and other smooth moves you’ll need to beat all of the challenging levels in this billiards game? Do your best to get the balls into the correct pockets as fast as you can.

 • Traditionele vrije trappen
  Spelen
  Traditionele vrije trappen
  3684 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de bal in beweging in deze spannende voetbalgame? Betreed het veld voor de eerste serie vrije trappen. Hoe meer goals je scoort, hoe langer de game doorgaat!