Boksspellen

 • Ultimate Boxing
  Spelen
  Ultimate Boxing
  38052 keer gespeeld

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelen
  Stickman Fighter: Epic Battle
  35520 keer gespeeld

  Je vindt geen enkele strijd als deze op het hele internet! In Stickman Fighter: Epic Battle neem je het op tegen onheilspellende vijanden met gruwelijke krijgs- en gevechtskunsten, maar jij moet bewijzen dat je sterker bent!

 • Olieworstelen: 2 spelers
  Spelen
  Olieworstelen: 2 spelers
  1195 keer gespeeld

  In deze wilde sport- en vechtgame kun je het opnemen tegen andere speler. Welke van de twee worstelaars komt als winnaar uit de bus? Ze zijn van top tot teen ingesmeerd met olijfolie en staan klaar om te knokken!

 • Street Rage Fighter
  Spelen
  Street Rage Fighter
  1558 keer gespeeld

  De enige manier waarop je deze straten weer onder controle kan krijgen is met je eigen twee vuisten! Oh, en misschien je voeten ... en een paar zwaarden. Probeer die te vinden en let ook op andere wapens terwijl je in deze retro actiegame strijdt om de stad terug te winnen van een meedogenloze bende gajes.

 • Get on Top Mobile
  Spelen
  Get on Top Mobile
  38702 keer gespeeld

  Welke van deze robotworstelaars eindigt bovenaan? Duik in de ring en maak je op de strijd in dit spannende actiespel.

 • Tafeltrekken: 2 spelers
  Spelen
  Tafeltrekken: 2 spelers
  5228 keer gespeeld

  Je hebt vast van touwtrekken gehoord, maar wat dacht je van tafeltrekken? Doe mee met de wilde athleten terwijl ze proberen om hun tegenstanders over de lijn te trekken in deze knotsgekke sportgame. Speel als superheld, selecteer een kamer, kies de tafel waarmee je gaat worstelen en ga de uitdaging aan met een vriend of de computer.

 • Thumb Fighter
  Spelen
  Thumb Fighter
  28161 keer gespeeld

  Gebruik al je krachten om je vijand te verslaan in deze online versie van het klassieke vechtspelletje. Gebruik A en L om de krijgers te besturen. Veel plezier!

 • Worstelspringen
  Spelen
  Worstelspringen
  29761 keer gespeeld

  Deze waanzinnige worstelaars hebben iets te lang in de zon gezeten.

 • 2D Knockout
  Spelen
  2D Knockout
  2013 keer gespeeld

  Boks maar raak; de ene KO na de andere. Zo reis je de hele wereld rond.

 • Brawls.io
  Spelen
  Brawls.io
  5842 keer gespeeld

  Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?

 • Het leven van een douchebag
  Spelen
  Het leven van een douchebag
  15876 keer gespeeld

  Ga fitnessen om fit te worden en werk om geld te verdienen in dit superleuke browserspelletje! Koop kleren om je nieuwe spierballen te bedekken en knappe grietjes te scoren!

 • 12 minigevechten
  Spelen
  12 minigevechten
  2748 keer gespeeld

  Ben jij in staat om al deze volledig random gevechten te winnen? Je kan beetpakken met worstelaars, een duel met cowboys in de bakkende zon aangaan, en zelfs een epic luchtgevecht beleven met een oud dubbeldekkervliegtuig. Dat zijn maar een paar van de gevechten die je staan te wachten in deze retro actiegame.

 • Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  Spelen
  Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  5638 keer gespeeld

  De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.

 • Animegevechten 3.5
  Spelen
  Animegevechten 3.5
  151 keer gespeeld

  Je favoriete animehelden staan klaar om de strijd aan te gaan. Kies een personage en doe je bokshandschoenen maar vast aan!

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  53399 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Boksen Live 2
  Spelen
  Boksen Live 2
  735 keer gespeeld

  Word de bokslegende in alle boksspellen in Boksen Live 2! Blink uit in de ring met je eigen zelfgemaakte bokser, van haar en huid tot handschoenen en shorts. Speel meer creatieve mogelijkheden vrij met het geld dat je met je gevechten wint, en besteed je punten om je bokser echt uniek te maken. Zweef als een vlinder, steek als een bij, zoals dat hoort in de ring.

 • Expert Wrassling
  Spelen
  Expert Wrassling
  19374 keer gespeeld

  Gooi je tegenstander de ring uit in dit leuke worstelspelletje voor twee spelers. Pas wel op voor zijn draaiende armen!

 • Kungfu
  Spelen
  Kungfu
  976 keer gespeeld

  Deze gasten zijn behoorlijk stoer, maar ze kunnen het niet alleen af. Kun jij ze helpen met het verslaan van de schurken in dit ouderwetse actiespel? Pak je honkbalknuppel en ga aan de slag!

 • Art of Free Fight
  Spelen
  Art of Free Fight
  7400 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een episch toernooi en vecht voor je leven in deze stalen kooi. Kies uit een groep vechters van de hele wereld. Overleef jij het tot de laatste ronde?

 • Anime Star Fighting
  Spelen
  Anime Star Fighting
  544 keer gespeeld

  Pak je zwaard of je vechtstok en ga de strijd aan met deze tekenfilmsterren!

 • Anime Star Fighting
  Spelen
  Anime Star Fighting
  245 keer gespeeld

  A brawl of universes. Battle with Naruto next to Goku in this awesome multiplayer battle game.

 • Wrestle Physics
  Spelen
  Wrestle Physics
  3308 keer gespeeld

  Deze twee worstelaars gaan met de koppen tegen elkaar. Letterlijk! De eerste die erin slaagt om de kop van de ander tegen de grond te smijten wint de wedstrijd in dit intense en hilarische worstelspel. Vecht tegen de computer of test je krachten tegen een vriend in allerlei vreemde en gekke locaties. Maar pas op voor al die cactussen!

 • Superfighters
  Spelen
  Superfighters
  9606 keer gespeeld

  Punch your way to fame and fortune in this old school brawler. Lots of bad guys are waiting for you.

 • Worstelen voor 2 spelers
  Spelen
  Worstelen voor 2 spelers
  644 keer gespeeld

  In deze sportgame kunnen twee spelers de ring binnenstappen en worstelen, maar in je eentje is het ook hartstikke leuk. Kan jij je tegenstanders tegen de grond werken voordat ze je plat op de mat krijgen?

 • Super Fighter´s Rampage
  Spelen
  Super Fighter´s Rampage
  848 keer gespeeld

 • King of Fighters
  Spelen
  King of Fighters
  145 keer gespeeld

  Vecht met je tegenstanders en gebruik speciale bewegingen!

 • Broforce
  Spelen
  Broforce
  1228 keer gespeeld

  Je vrijheid is het waard om voor te vechten en deze keer is Amerika in gevaar!

 • Comic Star Fighting v3.6
  Spelen
  Comic Star Fighting v3.6
  131 keer gespeeld

  .

 • Verkoopautomaatkampioen
  Spelen
  Verkoopautomaatkampioen
  4689 keer gespeeld

  Het is tijd voor een snack! Neem het op tegen de verkoopautomaat en sla deze gigant in elkaar! Bevrijd de snacks zo snel mogelijk zonder zelf schade op te lopen!

 • Zombie vs Hamster
  Spelen
  Zombie vs Hamster
  72 keer gespeeld

  Welke kant kies jij in de oorlog tussen de zombies en de hamsters?

 • Sla mijn gezicht
  Spelen
  Sla mijn gezicht
  228 keer gespeeld

  Ben je vandaag een beetje agressief? Wil je iemand gewoon een mep verkopen? Grijp dan nu je kans in dit verslavende spelletje!

 • Straatgevecht: bendekoning
  Spelen
  Straatgevecht: bendekoning
  1018 keer gespeeld

  Ben jij stoer genoeg om deze straatbende te leiden? Bewijs jezelf in een aantal vechtpartijen en knok je een weg naar de top in dit woeste vechtspel.

 • Volledige eliminatie
  Spelen
  Volledige eliminatie
  20 keer gespeeld

  De competitie in dit online vechtspel is moordend. Stap de ring in en luister hoe het publiek je toejuicht wanneer je je tegenstanders van de paal probeert te slaan. Blijf onverzettelijk en je eindigt vast en zeker aan de top!

 • Super Wrestlers: Slap's Fury
  Spelen
  Super Wrestlers: Slap's Fury
  1220 keer gespeeld

  Talloze worstelaars staan op springen om de kampioen van de troon te stoten. Help hem wanneer hij ze een voor een te lijf gaat in dit Mexicaans worstelspel. Bij een welgemikte klap gooien ze het bijltje er waarschijnlijk wel bij neer, maar als hij in de problemen komt, kan hij op power-ups zoals ontploffende burrito's en nog veel meer terugvallen.

 • Boksen met trollen
  Spelen
  Boksen met trollen
  460 keer gespeeld

  In dit bokskampioenschap stappen trollen de ring in! Corb neemt op tegen Gonzul, Urm en nog meer kwijlende trollen in een keihard boksgevecht!

 • Samurai Fighter
  Spelen
  Samurai Fighter
  136 keer gespeeld

  Arashin en Bei zijn twee van de dapperste samurais van het koninkrijk. Ga in deze vechtgame met ze mee op een geweldige missie om een bende meedogenloze ninja's en andere criminelen uit de weg te ruimen. Kan jij ze helpen om in elk bloedstollend level alle vijanden uit de weg te schoppen en te slaan?