Boksspellen

 • Ultimate Boxing
  Spelen
  Ultimate Boxing
  43360 keer gespeeld

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelen
  Stickman Fighter: Epic Battle
  45851 keer gespeeld

  Je vindt geen enkele strijd als deze op het hele internet! In Stickman Fighter: Epic Battle neem je het op tegen onheilspellende vijanden met gruwelijke krijgs- en gevechtskunsten, maar jij moet bewijzen dat je sterker bent!

 • Olieworstelen: 2 spelers
  Spelen
  Olieworstelen: 2 spelers
  2685 keer gespeeld

  In deze wilde sport- en vechtgame kun je het opnemen tegen andere speler. Welke van de twee worstelaars komt als winnaar uit de bus? Ze zijn van top tot teen ingesmeerd met olijfolie en staan klaar om te knokken!

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  54248 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Het leven van een douchebag
  Spelen
  Het leven van een douchebag
  16017 keer gespeeld

  Ga fitnessen om fit te worden en werk om geld te verdienen in dit superleuke browserspelletje! Koop kleren om je nieuwe spierballen te bedekken en knappe grietjes te scoren!

 • Brawls.io
  Spelen
  Brawls.io
  6658 keer gespeeld

  Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?

 • Get on Top Mobile
  Spelen
  Get on Top Mobile
  39950 keer gespeeld

  Welke van deze robotworstelaars eindigt bovenaan? Duik in de ring en maak je op de strijd in dit spannende actiespel.

 • 12 minigevechten
  Spelen
  12 minigevechten
  3938 keer gespeeld

  Ben jij in staat om al deze volledig random gevechten te winnen? Je kan beetpakken met worstelaars, een duel met cowboys in de bakkende zon aangaan, en zelfs een epic luchtgevecht beleven met een oud dubbeldekkervliegtuig. Dat zijn maar een paar van de gevechten die je staan te wachten in deze retro actiegame.

 • 2D Knockout
  Spelen
  2D Knockout
  2220 keer gespeeld

  Boks maar raak; de ene KO na de andere. Zo reis je de hele wereld rond.

 • Street Rage Fighter
  Spelen
  Street Rage Fighter
  1904 keer gespeeld

  De enige manier waarop je deze straten weer onder controle kan krijgen is met je eigen twee vuisten! Oh, en misschien je voeten ... en een paar zwaarden. Probeer die te vinden en let ook op andere wapens terwijl je in deze retro actiegame strijdt om de stad terug te winnen van een meedogenloze bende gajes.

 • Tafeltrekken: 2 spelers
  Spelen
  Tafeltrekken: 2 spelers
  7028 keer gespeeld

  Je hebt vast van touwtrekken gehoord, maar wat dacht je van tafeltrekken? Doe mee met de wilde athleten terwijl ze proberen om hun tegenstanders over de lijn te trekken in deze knotsgekke sportgame. Speel als superheld, selecteer een kamer, kies de tafel waarmee je gaat worstelen en ga de uitdaging aan met een vriend of de computer.

 • Worstelspringen
  Spelen
  Worstelspringen
  32335 keer gespeeld

  Deze waanzinnige worstelaars hebben iets te lang in de zon gezeten.

 • Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  Spelen
  Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  5992 keer gespeeld

  De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.

 • Art of Free Fight
  Spelen
  Art of Free Fight
  7438 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een episch toernooi en vecht voor je leven in deze stalen kooi. Kies uit een groep vechters van de hele wereld. Overleef jij het tot de laatste ronde?

 • Boksen Live 2
  Spelen
  Boksen Live 2
  742 keer gespeeld

  Word de bokslegende in alle boksspellen in Boksen Live 2! Blink uit in de ring met je eigen zelfgemaakte bokser, van haar en huid tot handschoenen en shorts. Speel meer creatieve mogelijkheden vrij met het geld dat je met je gevechten wint, en besteed je punten om je bokser echt uniek te maken. Zweef als een vlinder, steek als een bij, zoals dat hoort in de ring.

 • Kungfu
  Spelen
  Kungfu
  1011 keer gespeeld

  Deze gasten zijn behoorlijk stoer, maar ze kunnen het niet alleen af. Kun jij ze helpen met het verslaan van de schurken in dit ouderwetse actiespel? Pak je honkbalknuppel en ga aan de slag!

 • Anime Star Fighting
  Spelen
  Anime Star Fighting
  245 keer gespeeld

  A brawl of universes. Battle with Naruto next to Goku in this awesome multiplayer battle game.

 • Expert Wrassling
  Spelen
  Expert Wrassling
  19710 keer gespeeld

  Gooi je tegenstander de ring uit in dit leuke worstelspelletje voor twee spelers. Pas wel op voor zijn draaiende armen!

 • Animegevechten 3.5
  Spelen
  Animegevechten 3.5
  184 keer gespeeld

  Je favoriete animehelden staan klaar om de strijd aan te gaan. Kies een personage en doe je bokshandschoenen maar vast aan!

 • Wrestle Physics
  Spelen
  Wrestle Physics
  4133 keer gespeeld

  Deze twee worstelaars gaan met de koppen tegen elkaar. Letterlijk! De eerste die erin slaagt om de kop van de ander tegen de grond te smijten wint de wedstrijd in dit intense en hilarische worstelspel. Vecht tegen de computer of test je krachten tegen een vriend in allerlei vreemde en gekke locaties. Maar pas op voor al die cactussen!

 • Anime Star Fighting
  Spelen
  Anime Star Fighting
  576 keer gespeeld

  Pak je zwaard of je vechtstok en ga de strijd aan met deze tekenfilmsterren!

 • Worstelen voor 2 spelers
  Spelen
  Worstelen voor 2 spelers
  694 keer gespeeld

  In deze sportgame kunnen twee spelers de ring binnenstappen en worstelen, maar in je eentje is het ook hartstikke leuk. Kan jij je tegenstanders tegen de grond werken voordat ze je plat op de mat krijgen?

 • Thumb Fighter
  Spelen
  Thumb Fighter
  28836 keer gespeeld

  Gebruik al je krachten om je vijand te verslaan in deze online versie van het klassieke vechtspelletje. Gebruik A en L om de krijgers te besturen. Veel plezier!

 • Superfighters
  Spelen
  Superfighters
  9670 keer gespeeld

 • King of Fighters
  Spelen
  King of Fighters
  145 keer gespeeld

  Vecht met je tegenstanders en gebruik speciale bewegingen!

 • Comic Star Fighting v3.6
  Spelen
  Comic Star Fighting v3.6
  131 keer gespeeld

  .

 • Broforce
  Spelen
  Broforce
  1249 keer gespeeld

  Je vrijheid is het waard om voor te vechten en deze keer is Amerika in gevaar!

 • Boksen met trollen
  Spelen
  Boksen met trollen
  460 keer gespeeld

  In dit bokskampioenschap stappen trollen de ring in! Corb neemt op tegen Gonzul, Urm en nog meer kwijlende trollen in een keihard boksgevecht!

 • Sla mijn gezicht
  Spelen
  Sla mijn gezicht
  228 keer gespeeld

  Ben je vandaag een beetje agressief? Wil je iemand gewoon een mep verkopen? Grijp dan nu je kans in dit verslavende spelletje!

 • Straatgevecht: bendekoning
  Spelen
  Straatgevecht: bendekoning
  1033 keer gespeeld

  Ben jij stoer genoeg om deze straatbende te leiden? Bewijs jezelf in een aantal vechtpartijen en knok je een weg naar de top in dit woeste vechtspel.

 • Verkoopautomaatkampioen
  Spelen
  Verkoopautomaatkampioen
  4689 keer gespeeld

  Het is tijd voor een snack! Neem het op tegen de verkoopautomaat en sla deze gigant in elkaar! Bevrijd de snacks zo snel mogelijk zonder zelf schade op te lopen!

 • Drunk Fu: Wasted Master
  Spelen
  Drunk Fu: Wasted Master
  203 keer gespeeld

  Deze jongen heeft te diep in het glaasje gekeken maar dat weerhoudt hem er niet van om zich in een episch straatgevecht te mengen. Kun jij hem helpen om zijn tegenstanders mores te leren en te voorkomen dat hij in het ziekenhuis belandt?

 • Mixed Macho Arts
  Spelen
  Mixed Macho Arts
  381 keer gespeeld

  Trek je bokshandschoenen maar vast aan voor dit ouderwetse actiespel. Vecht je een weg naar de top, maar pas op voor de lavakuilen, de platformen die naar beneden vallen en natuurlijk voor de vuisten van je tegenstander!

 • Cyberwoede: wraak
  Spelen
  Cyberwoede: wraak
  76 keer gespeeld

  Deze futuristische metropool is volledig overspoeld door criminele bendes. Nu moeten de drie dappere burgers Boris, Mangus en Sonya te hulp schieten in deze scrollende knokgame. Speel met een vriend of ga alleen de strijd aan terwijl je je een weg door de stad schopt en slaat op zoek naar het hoofdkwartier van de slechteriken.

 • Kungfu Fighter
  Spelen
  Kungfu Fighter
  135 keer gespeeld

  Vecht tegen je vijand met kung-fu techniek en ga door naar de volgende ronde!

 • Emily's droom
  Spelen
  Emily's droom
  482 keer gespeeld

  Kan jij voorkomen dat Emily's droom in een ware nachtmerrie verandert? Ga met haar mee terwijl ze drankjes en haar twee vuisten gebruikt om de vijand te verslaan in deze magische 3D actie- en avonturengame. Voordat de zon opkomt moet ze een hele wereld hebben verkend!