Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Boxing Fighter

Boxing Fighter is een mooi ontworpen casual 3D vechtsport spelletje. Dit spel speelt zich af in de boksarena, waar je allerlei tegenstanders moet verslaan. Train je vechter en speel betere handschoenen vrij om sterkere boksers te verslaan.

Hoe speel je Boxing Fighter?

Betreed de ring en versla je tegenstanders in een serie bokswedstrijden. Veeg omhoog met de muis om een rechtse of linkse uppercut uit te delen. Als je ziet dat je tegenstander zich klaarmaakt om een klap uit te delen, kun je links of rechts naar onderen vegen met je vinger of muis om zijn stoten te ontwijken.

Als een tegenstander neer gaat, begint de korte telling. Kan hij weer volledig overeind staan voor er tien seconden zijn afgeteld, dan gaat de wedstrijd door. Het kost spelers alleen wel veel energie om op te staan als ze eenmaal zijn gevallen, en als ze 0% bereiken en uitgeput raken, zakken ze in elkaar.

Door mee te doen aan wedstrijden verdien je geld. Gebruik het om je vechter te upgraden, of spaar voor betere bokshandschoenen. Na de eerste ronde kun je zelf je tegenstanders kiezen uit een menu. Bekijk de informatie over elke bokser om een goede tegenstander te vinden.

Spelbesturing

  • Veeg met je vinger of de muis om te ontwijken of te slaan
  • Veeg naar links/rechts omhoog = Stoten
  • Veeg naar links/rechts omlaag = Ontwijken

Speel meer gratis spelletjes die lijken op Boxing Fighter

Als je deze game leuk vindt, bekijk dan onze verzamelpagina voor boksspelletjes om meer van dit soort spellen te spelen, of neem een kijkje in ons volledige overzicht van vechtspelletjes.

Ben je op zoek naar een andere sport om te proberen, dan kun je terecht op onze online sportspelletjes pagina.

Wie is de maker van Boxing Fighter?

Boxing Fighter is gemaakt door YAD.

Wanneer werd Boxing Fighter voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht in januari 2024.