• Tafeltrekken: 2 spelers
  Spelen
  Tafeltrekken: 2 spelers
  1695 keer gespeeld

  Je hebt vast van touwtrekken gehoord, maar wat dacht je van tafeltrekken? Doe mee met de wilde athleten terwijl ze proberen om hun tegenstanders over de lijn te trekken in deze knotsgekke sportgame. Speel als superheld, selecteer een kamer, kies de tafel waarmee je gaat worstelen en ga de uitdaging aan met een vriend of de computer.

 • Naruto Online
  Spelen
  Naruto Online
  1934 keer gespeeld

  Duik in de wereld van Naruto met deze waanzinnige online actiegame. Ervaar alle spannende momenten van de klassieke animeserie terwijl je op quests gaat en ninjateams samenstelt om samen mee te vechten. Vorm een team met Naruto, Sasuke, Sakura en andere populaire personages van de show of met andere spelers. Verken grotten en vecht tegen vreselijke eindbazen en andere vijanden.

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelen
  Stickman Fighter: Epic Battle
  29254 keer gespeeld

  Je vindt geen enkele strijd als deze op het hele internet! In Stickman Fighter: Epic Battle neem je het op tegen onheilspellende vijanden met gruwelijke krijgs- en gevechtskunsten, maar jij moet bewijzen dat je sterker bent!

 • Vrije vluchtsim
  Spelen
  Vrije vluchtsim
  49563 keer gespeeld

  Stijg op in een realistisch vliegtuig in dit 3D-simulatiespel. Kun jij veilig landen nadat je hebt genoten van een heerlijke vlucht over het prachtige platteland?

 • Electricman 2
  Spelen
  Electricman 2
  28084 keer gespeeld

  Neem deel in het elektrisch geladen Voltage Tournement en versla je tegenstander!

 • Drunken Boxer
  Spelen
  Drunken Boxer
  17501 keer gespeeld

  Deze twee vechters hebben te diep in het glaasje gekeken maar desondanks stappen ze de ring in. Welke van hen eindigt als winnaar en keert terug naar de kroeg en wie wordt er wakker in het ziekenhuis? Help ze hun vuisten te ballen in dit wilde sportspel.

 • Worstelspringen
  Spelen
  Worstelspringen
  25672 keer gespeeld

  Deze waanzinnige worstelaars hebben iets te lang in de zon gezeten.

 • Ultimate Boxing
  Spelen
  Ultimate Boxing
  34372 keer gespeeld

  Disfruta de lo mejor del boxeo en este juego de habilidad en 3D. ¡Juega gratis desde tu PC, celular, tablet o cualquier dispositivo móvil!

 • Monsterstad
  Spelen
  Monsterstad
  1305 keer gespeeld

  De hele stad wordt gegijzeld! Kan jij hem beschermen in de strijd tegen tegen gangsters en andere schurken in deze 3D actiegame? Werk samen met deze brute monsters en laat het tuig zien wie de echte baas is!

 • Iron Snout
  Spelen
  Iron Snout
  1843 keer gespeeld

  Dit varkentje ziet er misschien uit als een watje maar hij is eigenlijk een kung fu meester! Neem het samen met hem op tegen een leger wolven die hem aanvallen met bijlen en kettingzagen. Help hem om ze een kopje kleiner te maken en hun eigen wapens tegen ze te gebruiken!

 • Overlevingssimulator
  Spelen
  Overlevingssimulator
  5475 keer gespeeld

  Zou jij een wildernis kunnen overleven? En een virtuele wildernis? Verzamel hulpmiddelen en goederen om je op weg te helpen in dit 3D-simulatie- en avonturenspel. Bouw een schuilplaats, verzamel eten en meer.

 • Cactus McCoy 2
  Spelen
  Cactus McCoy 2
  6186 keer gespeeld

  Deze avontuurlijke cactus bevindt zich in een stekelige situatie...

 • Dark Lands
  Spelen
  Dark Lands
  6032 keer gespeeld

  Begeleid deze dappere ridder door dit actievolle runner spel en help hem om het kwaad te bestrijden. Ren, spring en glij over draaiende messen en hak afzichtelijke monsters, die je land zijn binnengedrongen, in mootjes!

 • Duimvechter: kerstmis
  Spelen
  Duimvechter: kerstmis
  1753 keer gespeeld

  In deze knallende actie-kerstgame gaat het er niet zalig aan toe! Zet je schrap voor een epic reeks duimoorlogen. Je kan je virtuele vinger verkleden als de Kerstman, een elfje, een boze kerstboom en allerlei andere doldwaze figuren.

 • Gevechtsrobot: T-Rex
  Spelen
  Gevechtsrobot: T-Rex
  915 keer gespeeld

  Het tijdperk van de T-Rex is aangebroken! Alleen deze dappere heldin en haar robotvrienden kunnen de stad nog redden. Bouw een angstaanjagende robot en ga de strijd aan in dit online actiespel.

 • Amazing Spider Police
  Spelen
  Amazing Spider Police
  6114 keer gespeeld

  Deze hoogvliegende politieagent vecht tegen vijanden aan beide kanten van de wet in deze knotsgekke actiegame. Kan jij hem helpen om de gangsters en de politie uit te schakelen terwijl hij zich een weg door de stad knalt en af en toe een auto steelt?

 • Kattenredding 2
  Spelen
  Kattenredding 2
  2321 keer gespeeld

  Het kattenkasteel wordt aangevallen door vervelende vossen! Spring in de onderzeeër en val aan!

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  5961 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • Mutantengevecht 2
  Spelen
  Mutantengevecht 2
  10863 keer gespeeld

  Bouw de ultieme vechter, speel nieuwe genen vrij en probeer de sterkste mutanten ter wereld te verslaan in dit spannende vervolg op Mutantengevecht!

 • Staalman de superheld
  Spelen
  Staalman de superheld
  2266 keer gespeeld

  Deze vreemde superheld heeft weer een drukke dag voor de boeg. Help hem om zijn gepantserde pak op maat te maken en wapens en andere items te kopen, voordat hij op zoek gaat naar massa's gangsters om tegen te vechten. In deze wilde actie- en avonturengame kan hij tijdens zijn missies ook tanks en auto's lenen.

 • Brawls.io
  Spelen
  Brawls.io
  5311 keer gespeeld

  Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?

 • Heldhaftige wetenschapper
  Spelen
  Heldhaftige wetenschapper
  20546 keer gespeeld

  Het geheime lab wordt aangevallen! Kun jij deze wetenschapper helpen ontsnappen?

 • Lordz2.io
  Spelen
  Lordz2.io
  589 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een heer te worden in deze multiplayer en realtime-strategygame? Strijd voor eeuwige roem tegen andere spelers van over de hele wereld. Stel je boogschutters, piekdragers en andere eenheden strategisch op. Ga snel aan het werk want je moet grondstoffen verzamelen, kastelen bouwen en vijanden verpletteren!

 • Gods of Arena
  Spelen
  Gods of Arena
  19136 keer gespeeld

  Je bent teruggekeerd naar je vaderland om te ontdekken dat je vader is gestorven zonder je een cent na te laten. Kun je de eer van je familie herstellen in dit actiespel? Stel een team samen van machtige gladiatoren en maak je klaar om arena's door het hele rijk te veroveren. Kun je hun vechtkwaliteiten verbeteren met alle superieure wapens en bepantsering die je tijdens je reis kunt kopen?

 • Kleine geweertjes
  Spelen
  Kleine geweertjes
  33118 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd, soldaat? De vijand komt recht op je af!

 • Kungfu
  Spelen
  Kungfu
  720 keer gespeeld

  Deze gasten zijn behoorlijk stoer, maar ze kunnen het niet alleen af. Kun jij ze helpen met het verslaan van de schurken in dit ouderwetse actiespel? Pak je honkbalknuppel en ga aan de slag!

 • Brutal.io
  Spelen
  Brutal.io
  4123 keer gespeeld

  Dit io-spel is superwreed! Zwaai met je gespijkerde staart en knal andere spelers omver voordat ze jou te grazen nemen. Lukt het jou om overeind te blijven? Zo niet, dan lig je eruit.

 • Strike Force Heroes 2
  Spelen
  Strike Force Heroes 2
  51193 keer gespeeld

  Ons ruimteschip wordt aangevallen! Jij bent onze enige hoop!

 • Art of Free Fight
  Spelen
  Art of Free Fight
  7105 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een episch toernooi en vecht voor je leven in deze stalen kooi. Kies uit een groep vechters van de hele wereld. Overleef jij het tot de laatste ronde?

 • Romeins legionair-simulator
  Spelen
  Romeins legionair-simulator
  581 keer gespeeld

  Ben jij in staat om als outlaw te overleven in de straten van het oude Rome? Laat je zwaard rondzwaaien en zoek naar nog betere wapens terwijl je de strijd aangaat met de dapperste krijgers van de stad in deze 3D actie- en avonturengame.

 • Anime Star Fighting
  Spelen
  Anime Star Fighting
  190 keer gespeeld

  A brawl of universes. Battle with Naruto next to Goku in this awesome multiplayer battle game.

 • Super Dino Fighter
  Spelen
  Super Dino Fighter
  3762 keer gespeeld

  Deze robotdino's zijn klaar voor de strijd! Je moet ze alleen nog even in elkaar zetten in dit actiespel. Ga naar het laboratorium en sleep de onderdelen zo snel mogelijk naar de juiste plek!

 • Mutantengevecht 2016: katteneditie
  Spelen
  Mutantengevecht 2016: katteneditie
  1608 keer gespeeld

  Creëer de ultieme vechtmachine en kijk of je de andere mutanten, zoals Dober Gun, Stone Slug en vele anderen, kunt verslaan! Schakel je vijanden uit en probeer de machtigste mutant ter wereld te worden!

 • Zwaarden en zielen: een zielenavontuur
  Spelen
  Zwaarden en zielen: een zielenavontuur
  37241 keer gespeeld

  Ga naar de arena en neem het op tegen eeuwenoude monsters. Gelukkig staat Sir Scarow klaar om je te helpen. In de trainingskamer kun je je vaardigheden verbeteren door de appels te raken die hij naar je gooit. Koop nieuwe zwaarden en schilden en probeer alle monsters te verslaan in dit uitdagende vechtspelletje.

 • Hobo 3: gezocht
  Spelen
  Hobo 3: gezocht
  16711 keer gespeeld

  Onze arme zwerver zit weer in de problemen! Kun jij zorgen dat de politie hem niet te pakken krijgt?

 • Olieworstelen: 2 spelers
  Spelen
  Olieworstelen: 2 spelers
  554 keer gespeeld

  In deze wilde sport- en vechtgame kun je het opnemen tegen andere speler. Welke van de twee worstelaars komt als winnaar uit de bus? Ze zijn van top tot teen ingesmeerd met olijfolie en staan klaar om te knokken!