Vecht Spelletjes

 • Iron Snout
  Spelen
  Iron Snout
  1678 keer gespeeld

  Dit varkentje ziet er misschien uit als een watje maar hij is eigenlijk een kung fu meester! Neem het samen met hem op tegen een leger wolven die hem aanvallen met bijlen en kettingzagen. Help hem om ze een kopje kleiner te maken en hun eigen wapens tegen ze te gebruiken!

 • Naruto Online
  Spelen
  Naruto Online
  1794 keer gespeeld

  Duik in de wereld van Naruto met deze waanzinnige online actiegame. Ervaar alle spannende momenten van de klassieke animeserie terwijl je op quests gaat en ninjateams samenstelt om samen mee te vechten. Vorm een team met Naruto, Sasuke, Sakura en andere populaire personages van de show of met andere spelers. Verken grotten en vecht tegen vreselijke eindbazen en andere vijanden.

 • Vrije vluchtsim
  Spelen
  Vrije vluchtsim
  46916 keer gespeeld

  Stijg op in een realistisch vliegtuig in dit 3D-simulatiespel. Kun jij veilig landen nadat je hebt genoten van een heerlijke vlucht over het prachtige platteland?

 • Overlevingssimulator
  Spelen
  Overlevingssimulator
  5334 keer gespeeld

  Zou jij een wildernis kunnen overleven? En een virtuele wildernis? Verzamel hulpmiddelen en goederen om je op weg te helpen in dit 3D-simulatie- en avonturenspel. Bouw een schuilplaats, verzamel eten en meer.

 • Tafeltrekken: 2 spelers
  Spelen
  Tafeltrekken: 2 spelers
  1092 keer gespeeld

  Je hebt vast van touwtrekken gehoord, maar wat dacht je van tafeltrekken? Doe mee met de wilde athleten terwijl ze proberen om hun tegenstanders over de lijn te trekken in deze knotsgekke sportgame. Speel als superheld, selecteer een kamer, kies de tafel waarmee je gaat worstelen en ga de uitdaging aan met een vriend of de computer.

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelen
  Stickman Fighter: Epic Battle
  27758 keer gespeeld

  Je vindt geen enkele strijd als deze op het hele internet! In Stickman Fighter: Epic Battle neem je het op tegen onheilspellende vijanden met gruwelijke krijgs- en gevechtskunsten, maar jij moet bewijzen dat je sterker bent!

 • Ultimate Boxing
  Spelen
  Ultimate Boxing
  33247 keer gespeeld

  Disfruta de lo mejor del boxeo en este juego de habilidad en 3D. ¡Juega gratis desde tu PC, celular, tablet o cualquier dispositivo móvil!

 • Worstelspringen
  Spelen
  Worstelspringen
  24977 keer gespeeld

  Deze waanzinnige worstelaars hebben iets te lang in de zon gezeten.

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  5387 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • Duimvechter: kerstmis
  Spelen
  Duimvechter: kerstmis
  1540 keer gespeeld

  In deze knallende actie-kerstgame gaat het er niet zalig aan toe! Zet je schrap voor een epic reeks duimoorlogen. Je kan je virtuele vinger verkleden als de Kerstman, een elfje, een boze kerstboom en allerlei andere doldwaze figuren.

 • Dark Lands
  Spelen
  Dark Lands
  5741 keer gespeeld

  Begeleid deze dappere ridder door dit actievolle runner spel en help hem om het kwaad te bestrijden. Ren, spring en glij over draaiende messen en hak afzichtelijke monsters, die je land zijn binnengedrongen, in mootjes!

 • Cactus McCoy 2
  Spelen
  Cactus McCoy 2
  6059 keer gespeeld

  Deze avontuurlijke cactus bevindt zich in een stekelige situatie...

 • Gevechtsrobot: T-Rex
  Spelen
  Gevechtsrobot: T-Rex
  732 keer gespeeld

  Het tijdperk van de T-Rex is aangebroken! Alleen deze dappere heldin en haar robotvrienden kunnen de stad nog redden. Bouw een angstaanjagende robot en ga de strijd aan in dit online actiespel.

 • Amazing Spider Police
  Spelen
  Amazing Spider Police
  3988 keer gespeeld

  Deze hoogvliegende politieagent vecht tegen vijanden aan beide kanten van de wet in deze knotsgekke actiegame. Kan jij hem helpen om de gangsters en de politie uit te schakelen terwijl hij zich een weg door de stad knalt en af en toe een auto steelt?

 • Mutantengevecht 2
  Spelen
  Mutantengevecht 2
  10769 keer gespeeld

  Bouw de ultieme vechter, speel nieuwe genen vrij en probeer de sterkste mutanten ter wereld te verslaan in dit spannende vervolg op Mutantengevecht!

 • Superrobot 3
  Spelen
  Superrobot 3
  2003 keer gespeeld

  Kun jij deze robotgevechten winnen? Maar eerst moet je natuurlijk je robot in elkaar zetten. Als je klaar bent, is het tijd om het op te nemen tegen een van de robotstrijders in dit futuristische actiespel. Na elk gevecht ontvang je munten die je kunt gebruiken om betere en coolere upgrades te kopen.

 • Brawls.io
  Spelen
  Brawls.io
  5104 keer gespeeld

  Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?

 • Lordz2.io
  Spelen
  Lordz2.io
  356 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een heer te worden in deze multiplayer en realtime-strategygame? Strijd voor eeuwige roem tegen andere spelers van over de hele wereld. Stel je boogschutters, piekdragers en andere eenheden strategisch op. Ga snel aan het werk want je moet grondstoffen verzamelen, kastelen bouwen en vijanden verpletteren!

 • Drunken Boxer
  Spelen
  Drunken Boxer
  17072 keer gespeeld

  Deze twee vechters hebben te diep in het glaasje gekeken maar desondanks stappen ze de ring in. Welke van hen eindigt als winnaar en keert terug naar de kroeg en wie wordt er wakker in het ziekenhuis? Help ze hun vuisten te ballen in dit wilde sportspel.

 • Staalman de superheld
  Spelen
  Staalman de superheld
  1410 keer gespeeld

  Deze vreemde superheld heeft weer een drukke dag voor de boeg. Help hem om zijn gepantserde pak op maat te maken en wapens en andere items te kopen, voordat hij op zoek gaat naar massa's gangsters om tegen te vechten. In deze wilde actie- en avonturengame kan hij tijdens zijn missies ook tanks en auto's lenen.

 • Kattenredding 2
  Spelen
  Kattenredding 2
  2061 keer gespeeld

  Het kattenkasteel wordt aangevallen door vervelende vossen! Spring in de onderzeeër en val aan!

 • Super Dino Fighter
  Spelen
  Super Dino Fighter
  3316 keer gespeeld

  Deze robotdino's zijn klaar voor de strijd! Je moet ze alleen nog even in elkaar zetten in dit actiespel. Ga naar het laboratorium en sleep de onderdelen zo snel mogelijk naar de juiste plek!

 • Mutantengevecht 2016: katteneditie
  Spelen
  Mutantengevecht 2016: katteneditie
  1558 keer gespeeld

  Creëer de ultieme vechtmachine en kijk of je de andere mutanten, zoals Dober Gun, Stone Slug en vele anderen, kunt verslaan! Schakel je vijanden uit en probeer de machtigste mutant ter wereld te worden!

 • Gods of Arena
  Spelen
  Gods of Arena
  18007 keer gespeeld

  Je bent teruggekeerd naar je vaderland om te ontdekken dat je vader is gestorven zonder je een cent na te laten. Kun je de eer van je familie herstellen in dit actiespel? Stel een team samen van machtige gladiatoren en maak je klaar om arena's door het hele rijk te veroveren. Kun je hun vechtkwaliteiten verbeteren met alle superieure wapens en bepantsering die je tijdens je reis kunt kopen?

 • Anime Star Fighting
  Spelen
  Anime Star Fighting
  173 keer gespeeld

  A brawl of universes. Battle with Naruto next to Goku in this awesome multiplayer battle game.

 • Brutal.io
  Spelen
  Brutal.io
  3782 keer gespeeld

  Dit io-spel is superwreed! Zwaai met je gespijkerde staart en knal andere spelers omver voordat ze jou te grazen nemen. Lukt het jou om overeind te blijven? Zo niet, dan lig je eruit.

 • Heldhaftige wetenschapper
  Spelen
  Heldhaftige wetenschapper
  20378 keer gespeeld

  Het geheime lab wordt aangevallen! Kun jij deze wetenschapper helpen ontsnappen?

 • Kungfu
  Spelen
  Kungfu
  556 keer gespeeld

  Deze gasten zijn behoorlijk stoer, maar ze kunnen het niet alleen af. Kun jij ze helpen met het verslaan van de schurken in dit ouderwetse actiespel? Pak je honkbalknuppel en ga aan de slag!

 • Minireuzen.io
  Spelen
  Minireuzen.io
  786 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij het eindeloze gevecht dat aan de gang is in deze epic actie- en avonturengame? Duik in de strijd en baan je een weg door een enorm leger aan krijgers. Verzamel magische stenen om sterker mee te worden terwijl je vijanden te lijf gaat met zwaarden, magie en nog veel meer!

 • Kampioenen der chaos
  Spelen
  Kampioenen der chaos
  154 keer gespeeld

  Rebellen zijn niet altijd de slechteriken. Leid de opstand tegen de duistere keizer!

 • Zombotron
  Spelen
  Zombotron
  603 keer gespeeld

  De planeet Zombotron wordt overspoeld door zombies en ze hebben honger...

 • Wrestle Physics
  Spelen
  Wrestle Physics
  2100 keer gespeeld

  Deze twee worstelaars gaan met de koppen tegen elkaar. Letterlijk! De eerste die erin slaagt om de kop van de ander tegen de grond te smijten wint de wedstrijd in dit intense en hilarische worstelspel. Vecht tegen de computer of test je krachten tegen een vriend in allerlei vreemde en gekke locaties. Maar pas op voor al die cactussen!

 • Striker Dummies: 2 Player
  Spelen
  Striker Dummies: 2 Player
  0 keer gespeeld

  Ze zien er niet zo snugger uit, maar ze zijn allesbehalve dom! Kies er een die je wilt besturen en stort je volledig op een gevecht tot het einde in deze intense actiegame. Ben jij in staat om al je tegenstanders te verpletteren? Daag een vriend uit of neem het op tegen de computer.

 • Sluipschutters op het dak
  Spelen
  Sluipschutters op het dak
  1808 keer gespeeld

  Wereldberoemde helden en schurken nemen het tegen elkaar op in dit ouderwetse actiespel. Vecht met ze mee op de daken, in de straten en zelfs op bergtoppen.

 • Kleine geweertjes
  Spelen
  Kleine geweertjes
  31317 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd, soldaat? De vijand komt recht op je af!

 • Electricman 2
  Spelen
  Electricman 2
  27775 keer gespeeld

  Neem deel in het elektrisch geladen Voltage Tournement en versla je tegenstander!