Vecht Spelletjes

 • Ultimate Boxing
  Spelen
  Ultimate Boxing
  40538 keer gespeeld

 • Stickman Fighter: Epic Battle
  Spelen
  Stickman Fighter: Epic Battle
  41215 keer gespeeld

  Je vindt geen enkele strijd als deze op het hele internet! In Stickman Fighter: Epic Battle neem je het op tegen onheilspellende vijanden met gruwelijke krijgs- en gevechtskunsten, maar jij moet bewijzen dat je sterker bent!

 • Electricman 2
  Spelen
  Electricman 2
  29547 keer gespeeld

  Neem deel in het elektrisch geladen Voltage Tournement en versla je tegenstander!

 • Olieworstelen: 2 spelers
  Spelen
  Olieworstelen: 2 spelers
  1960 keer gespeeld

  In deze wilde sport- en vechtgame kun je het opnemen tegen andere speler. Welke van de twee worstelaars komt als winnaar uit de bus? Ze zijn van top tot teen ingesmeerd met olijfolie en staan klaar om te knokken!

 • Monsterstad
  Spelen
  Monsterstad
  3344 keer gespeeld

  De hele stad wordt gegijzeld! Kan jij hem beschermen in de strijd tegen tegen gangsters en andere schurken in deze 3D actiegame? Werk samen met deze brute monsters en laat het tuig zien wie de echte baas is!

 • Naruto Online
  Spelen
  Naruto Online
  2514 keer gespeeld

  Duik in de wereld van Naruto met deze waanzinnige online actiegame. Ervaar alle spannende momenten van de klassieke animeserie terwijl je op quests gaat en ninjateams samenstelt om samen mee te vechten. Vorm een team met Naruto, Sasuke, Sakura en andere populaire personages van de show of met andere spelers. Verken grotten en vecht tegen vreselijke eindbazen en andere vijanden.

 • Vrije vluchtsim
  Spelen
  Vrije vluchtsim
  60016 keer gespeeld

  Stijg op in een realistisch vliegtuig in dit 3D-simulatiespel. Kun jij veilig landen nadat je hebt genoten van een heerlijke vlucht over het prachtige platteland?

 • Duimvechter: kerstmis
  Spelen
  Duimvechter: kerstmis
  4787 keer gespeeld

  In deze knallende actie-kerstgame gaat het er niet zalig aan toe! Zet je schrap voor een epic reeks duimoorlogen. Je kan je virtuele vinger verkleden als de Kerstman, een elfje, een boze kerstboom en allerlei andere doldwaze figuren.

 • Superhero.io
  Spelen
  Superhero.io
  9223 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij je staande in deze epic multiplayer actiegame? Doe mee met spelers van over de hele wereld en voer een burgeroorlog met een paar van de grootste superhelden ter wereld! Transformeer in een steeds krachtigere en machtigere held terwijl je krachtbolletjes verzamelt en je je vijanden te lijf gaat.

 • Brawls.io
  Spelen
  Brawls.io
  6140 keer gespeeld

  Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?

 • Super Dino Fighter
  Spelen
  Super Dino Fighter
  5228 keer gespeeld

  Deze robotdino's zijn klaar voor de strijd! Je moet ze alleen nog even in elkaar zetten in dit actiespel. Ga naar het laboratorium en sleep de onderdelen zo snel mogelijk naar de juiste plek!

 • Dark Lands
  Spelen
  Dark Lands
  6796 keer gespeeld

  Begeleid deze dappere ridder door dit actievolle runner spel en help hem om het kwaad te bestrijden. Ren, spring en glij over draaiende messen en hak afzichtelijke monsters, die je land zijn binnengedrongen, in mootjes!

 • Gevechtsrobot: T-Rex
  Spelen
  Gevechtsrobot: T-Rex
  1824 keer gespeeld

  Het tijdperk van de T-Rex is aangebroken! Alleen deze dappere heldin en haar robotvrienden kunnen de stad nog redden. Bouw een angstaanjagende robot en ga de strijd aan in dit online actiespel.

 • Amazing Spider Police
  Spelen
  Amazing Spider Police
  13172 keer gespeeld

  Deze hoogvliegende politieagent vecht tegen vijanden aan beide kanten van de wet in deze knotsgekke actiegame. Kan jij hem helpen om de gangsters en de politie uit te schakelen terwijl hij zich een weg door de stad knalt en af en toe een auto steelt?

 • Traffic Slam Arena
  Spelen
  Traffic Slam Arena
  749 keer gespeeld

  Pak een helm en kruip achter het stuur van deze racemonsters. Maar pas op, want je bent niet de enige!

 • Overlevingssimulator
  Spelen
  Overlevingssimulator
  5669 keer gespeeld

  Zou jij een wildernis kunnen overleven? En een virtuele wildernis? Verzamel hulpmiddelen en goederen om je op weg te helpen in dit 3D-simulatie- en avonturenspel. Bouw een schuilplaats, verzamel eten en meer.

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  7969 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • Get on Top Mobile
  Spelen
  Get on Top Mobile
  39222 keer gespeeld

  Welke van deze robotworstelaars eindigt bovenaan? Duik in de ring en maak je op de strijd in dit spannende actiespel.

 • Apple Shooter Champ
  Spelen
  Apple Shooter Champ
  64768 keer gespeeld

  Gebruik je pijl en boog in dit coole schietspel, maar pas op dat je je vriendin niet raakt!

 • Staalman de superheld
  Spelen
  Staalman de superheld
  4877 keer gespeeld

  Deze vreemde superheld heeft weer een drukke dag voor de boeg. Help hem om zijn gepantserde pak op maat te maken en wapens en andere items te kopen, voordat hij op zoek gaat naar massa's gangsters om tegen te vechten. In deze wilde actie- en avonturengame kan hij tijdens zijn missies ook tanks en auto's lenen.

 • Iron Snout
  Spelen
  Iron Snout
  2719 keer gespeeld

  Dit varkentje ziet er misschien uit als een watje maar hij is eigenlijk een kung fu meester! Neem het samen met hem op tegen een leger wolven die hem aanvallen met bijlen en kettingzagen. Help hem om ze een kopje kleiner te maken en hun eigen wapens tegen ze te gebruiken!

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  53748 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • 2D Knockout
  Spelen
  2D Knockout
  2099 keer gespeeld

  Boks maar raak; de ene KO na de andere. Zo reis je de hele wereld rond.

 • Kleine geweertjes
  Spelen
  Kleine geweertjes
  37842 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd, soldaat? De vijand komt recht op je af!

 • Cactus McCoy 2
  Spelen
  Cactus McCoy 2
  6582 keer gespeeld

  Deze avontuurlijke cactus bevindt zich in een stekelige situatie...

 • Hobo 5: Space Brawl
  Spelen
  Hobo 5: Space Brawl
  38897 keer gespeeld

  Onze vriend de zwerver zit vast op een ruimteschip vol rare buitenaardse wezens. Kun jij ze allemaal verslaan en hem helpen terug te keren naar de veilige straten?

 • Drollenman
  Spelen
  Drollenman
  1843 keer gespeeld

  Red je stad in dit leuke, maar toch vreemde schietspelletje Drollenman. Ontwijk de vijandige kogels en elimineer de vijand met je vreemde, maar toch doeltreffende munitie.

 • Sluipschutters op het dak
  Spelen
  Sluipschutters op het dak
  2782 keer gespeeld

  Wereldberoemde helden en schurken nemen het tegen elkaar op in dit ouderwetse actiespel. Vecht met ze mee op de daken, in de straten en zelfs op bergtoppen.

 • Kattenredding 2
  Spelen
  Kattenredding 2
  2960 keer gespeeld

  Het kattenkasteel wordt aangevallen door vervelende vossen! Spring in de onderzeeër en val aan!

 • Hobo 6: hel
  Spelen
  Hobo 6: hel
  7375 keer gespeeld

  Deze zwerver heeft het helemaal gehad met Satan. Aan jou de taak om hem uit te schakelen!

 • 12 minigevechten
  Spelen
  12 minigevechten
  3218 keer gespeeld

  Ben jij in staat om al deze volledig random gevechten te winnen? Je kan beetpakken met worstelaars, een duel met cowboys in de bakkende zon aangaan, en zelfs een epic luchtgevecht beleven met een oud dubbeldekkervliegtuig. Dat zijn maar een paar van de gevechten die je staan te wachten in deze retro actiegame.

 • Street Rage Fighter
  Spelen
  Street Rage Fighter
  1734 keer gespeeld

  De enige manier waarop je deze straten weer onder controle kan krijgen is met je eigen twee vuisten! Oh, en misschien je voeten ... en een paar zwaarden. Probeer die te vinden en let ook op andere wapens terwijl je in deze retro actiegame strijdt om de stad terug te winnen van een meedogenloze bende gajes.

 • Strike Force Heroes 2
  Spelen
  Strike Force Heroes 2
  52378 keer gespeeld

  Ons ruimteschip wordt aangevallen! Jij bent onze enige hoop!

 • Moomoo.Io
  Spelen
  Moomoo.Io
  16503 keer gespeeld

  Wie had ooit gedacht dat het leven van een boer zo zwaar zou zijn? Vecht voor hulpmiddelen en neem het op tegen spelers uit de hele wereld in dit doldwaze io-spel. Verzamel stenen, voedsel en hout om een boerderij en wapens te bouwen.

 • Mutantengevecht
  Spelen
  Mutantengevecht
  5430 keer gespeeld

  Creëer de ultieme vechtmachine en kijk of je de andere mutanten kunt verslaan.

 • Hobo 7: in de hemel
  Spelen
  Hobo 7: in de hemel
  14166 keer gespeeld

  Zelfs nadat hij Satan heeft verslagen, krijgt deze arme zwerver nog geen rust. Kun jij al die vervelende engelen verslaan?