Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

What the Hen!

What The Hen! is een maf en hilarisch CCG (Collectible Card Game) avonturenspelletje vol bizarre personages, spannende lane-based gevechtsarena’s, en leuke clan wedstrijden. Mis deze dolle jacht op de kippentovenaar niet!

Hoe speel je What The Hen! ?

Reis de hele landkaart af op zoek naar de kippentovenaar. In elk gevecht kom je andere tovenaars tegen die wezens op magische wijze kunnen oproepen. De zogeheten summoners. Versla ze om verder te komen in het spel en verdien onderweg goud, edelstenen en nieuwe personages en magische aanvallen.

Gebruik je verzamelkaarten om eigenzinnige helden op te roepen, zoals de robuuste huisvrouw Angela en haar koekenpan, Under-Average Joe de dorpeling, Puzzi de hondsdolle kabouter, en nog veel meer. Elk personage kost een bepaald aantal gouden eieren om op te roepen, en krachtigere personages hebben meestal een langzamere afkoeltijd.

Verzamel goud en extra kaarten om je personages te upgraden en sterker te maken. Je kunt ook speciale kaarten vrijspelen waarmee je magische aanvallen en mythische beesten op kunt roepen.

Na Level 7 kun je het ook opnemen tegen andere spelers in de Arena en na Level 14 kun je lid worden van een clan en deelnemen aan de clanwedstrijden.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om kaarten uit te kiezen en helden op te roepen.

Speel games die lijken op What The Hen!

Als je dit CCG-spel leuk vind, dan is het lane-based spel Battle Arena: RPG Online, waarin je ook veel personages kunt verzamelen en upgraden, misschien ook wel iets voor jou. 

Of bekijk ons volledige overzicht avontuur spelletjes en games die zich in de middeleeuwen afspelen.

Wie is de maker van What The Hen! ?

What The Hen! Is ontwikkeld door Charged Monkeys. 

Wanneer is What The Hen! Uitgebracht?

De originele game app van What the Hen! Is voor het eerst uitgebracht in 2016, en is sindsdien meerdere keren geüpdatet en uitgebreid. Deze browserversie verscheen in oktober 2023.