Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Monsters.io

Weet jij te overleven in een arena vol griezelige monsters in Monsters.io? Hoog tijd om daarachter te komen in dit actiespelletje voor meerdere spelers, geïnspireerd op Squid Game!

Bestuur een monster terwijl je een arena betreedt vol bewakers en mededingers die deelnemen aan een gevaarlijke wedstrijd, die op het punt staat nog dodelijker te worden! Elke keer dat je op een van hen uitschakelt, word je krachtiger in dit .io-spelletje

Maar er zijn andere monsters die hetzelfde zullen doen. Word jouw monster de machtigste voordat de klok op nul staat in dit spannende online spelletje geïnspireerd op Squid Game, de populaire Netflix-serie?

Hoe speel je Monsters.io?

Monsters.io is een multiplayer-vechtspelletje waarin je het opneemt tegen andere spelers. Probeer je monster krachtiger te maken dan die van hen, terwijl je een groep bewakers en deelnemers uitschakelt. Zal jouw monster de grootste en gemeenste van allemaal worden voordat de tijd om is?

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om te bewegen, verschillende mensen uit te schakelen en de andere monsters aan te vallen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar fantastische online spelletjes om uit te proberen! 

  1. Squid Game 2
  2. Amogus.io
  3. Stick Duel Battle
  4. Clash of Goblins

Wie is de maker?

Monsters.io is gemaakt door 2Play.